Άργησαν αλλά επιτέλους κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν από την πρώτη στιγμή... (βίντεο)

Άργησαν αλλά επιτέλους κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουν από την πρώτη στιγμή... (βίντεο)

8 Φεβρουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:417
Μοίρασέ το

 

ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ μηχανήματα στην Λέσβο – Αντιδρούν οι κάτοικοι στην δημιουργία νέας ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ

 

 

 

Αργήσατε, παίδες… από την πρώτη στιγμή έπρεπε να τα έχετε κάνει αυτά… αλλά σας έφαγαν το χρήμα που θέλατε να πάρετε από τις ΜΚΟ, και τα κομματόσκυλα της ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ και του ΠΑΣΟΚ… ήταν κι αυτή η “αλληλεγγύη” με τις κ@λόγριες και τα λαθρομωράκια… και γίνατε ένα νησί που σε λίγο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Δείτε εικόνες…

Φωτιές σε μηχανήματα και επεισόδια προκλήθηκαν κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας των κατοίκων στη Λέσβο, οι οποίοι αντιδρούν δημιουργία κλειστής, ελεγχόμενης, δομής στην θέση Βάστρια στα βορειοανατολικά του νησιού.

Οι κάτοικοι ανταποκρίθηκαν σε καλέσματα της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Λέσβου, της Κοινότητας Μανταμάδου και άλλων σωματείων και οργανώσεων, πραγματοποιώντας τη Δευτέρα συγκέντρωση στην περιοχή της Βάστριας, που επιλέχθηκε για τη δημιουργία της νέας δομής μετά την ολική καταστροφή του ΚΥΤ Μόριας, τον Σεπτέμβριο του 2020.

Ο κόσμος προχώρησε μέσα στο δάσος στο σημείο όπου ήταν τα μηχανήματα και τα πυρπόλησαν.

Οι διαδηλωτές πυρπόλησαν μηχανήματα, φορητές τουαλέτες και φωτοβολταϊκά πάνελ, ενώ προκάλεσαν ζημιές και σε μια γεννήτρια παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος που βρέθηκε σε έναν οικίσκο.

Για λόγους ασφάλειας δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ αποχώρησαν, οπότε και άρχισε ο εμπρησμός μηχανημάτων και άλλου εξοπλισμού.

Η Αστυνομία σε όλη τη διάρκεια των σημερινών γεγονότων παρευρίσκονταν στην διαδρομή και στο χώρο της Βάστριας, αλλά ταυτόχρονα απέφυγε να συγκρουστεί με την ομάδα που προκάλεσε τα επεισόδια.


Πηγή

Προβολές : 417


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα