Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την δικτατορία Μητσοτάκη. Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου εκλογών και οικουμενικής κυβέρνησης.

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την δικτατορία Μητσοτάκη. Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου εκλογών και οικουμενικής κυβέρνησης.

16 Δεκεμβρίου, 2021 9 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την δικτατορία Μητσοτάκη. Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου εκλογών και οικουμενικής κυβέρνησης.

 

 

«Βουλιάζει» το καράβι: Οι «ειδικοί» «πήδηξαν», η αντιπολίτευση ζητά εκλογές και τα ΜΜΕ ψάχνουν σωτηρία στον Ν.Ανδρουλάκη

Σαν «βόμβα» έσκασε στην κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη η αποκάλυψη για τις ΜΕΘ.

Οι «ειδικοί» ξέρουν τι έρχεται και αφήνουν σιγά-σιγά την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη για να γλυτώσουν από την οργή του κόσμου, τον οποίο εδώ και 2 χρόνια ενέπαιξαν, αλλά και της Δικαιοσύνης, η οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να παρέμβει.

 

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την δικτατορία Μητσοτάκη. Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου εκλογών και οικουμενικής κυβέρνησης.

Πόσο ωραία στήνεται το παιχνίδι και το πόπολο νομίζει πως τα … ποντίκια πηδάνε από το καράβι…

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΤΣΙΟΡΔΑ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΚΙ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…

ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ… ΤΟ 2022, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Υ.Γ.1. Μην πιάνεστε κορόϊδα από μεγαλόστομες αναρτήσεις …

 

Υ.Γ.2. Σημασία έχει να δώσουμε βάρος στην ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ δικαιοσύνη.

Σ’ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ.

ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΡΘΕΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

 

Υ.Γ.3. Σύμφωνα με πληροφορίες μου, στήνονται κάλπες για τον Μάρτιο του 2022. Κι τότε θα ξεκινήσει το μεγάλο κακό…

 

Υ.Γ.4. Η αναφορά του Ανδρουλάκη, για την Τουρκία, δεν είναι τυχαία…

Μήπως γιατί έχει σχεδιαστεί να μας την πέσουν οι Τούρκοι προς την Άνοιξη;

 

Οι «ειδικοί» ξέρουν τι έρχεται και αφήνουν σιγά-σιγά την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη για να γλυτώσουν από την οργή του κόσμου, τον οποίο εδώ και 2 χρόνια ενέπαιξαν, αλλά και της Δικαιοσύνης, η οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να παρέμβει. 

 

Πανικό προκαλεί στην κυβέρνηση, η μελέτη-«βόμβα» των Τσιόδρα και Λύτρα που είχε κρυμμένη στο συρτάρι της από τον περασμένο Μάιο.

Η έρευνα των επιδημιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα και Θοδωρή Λύτρα, δείχνει πέραν πάσης αμφιβολίας ότι εξαιτίας της υποστελέχωσης του ΕΣΥ και των διασωληνώσεων εκτός ΜΕΘ, χάθηκαν άδικα τουλάχιστον 1.500 ζωές μόνο ανάμεσα στον Σεπτέμβριο του 2020 και τον φετινό Μάιο, ενώ όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr περίπου το 77% των θανάτων Covid-19 έλαβε χώρα εκτός ΜΕΘ

Τα αποτελέσματα της μελέτης εστάλησαν «σε κάθε αρμόδιο» και «άμεσα και επανειλημμένα» γνωστοποιήθηκαν «σε όλους όσους λαμβάνουν τις αποφάσεις στο ανώτατο επίπεδο» όπως ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ο κ.Λύτρας, αποδεικνύοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η kυβέρνηση είναι πολιτικά υπεύθυνη για τον χαμό των ανθρώπων, εξαιτίας της ανικανότητας ή της απροθυμίας της να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Το πόρισμα εκθέτει συνολικά την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό, ο οποίος πλέον καλείται (ή θα έπρεπε να καλείται) να λογοδοτήσει για την αυξημένη θνητότητα από τον κορωνοϊό όχι μόνο ενώπιον της Βουλής, αλλά και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

«Εμείς δίνουμε τα επιδημιολογικά δεδομένα σε αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις. Εγώ και ο κύριος Τσιόδρας θα ήμασταν υπόλογοι εάν δεν δίναμε τα αποτελέσματα της ανάλυσής μας σε αυτούς, εάν δεν τους ενημερώναμε», επανέλαβε ο κ.Λύτρας και πόσο πιο ξεκάθαρο να κάνει ότι όλοι (οι κυβερνητικοί) ήξεραν;

Η μεγάλη «βόμβα» όμως δεν είναι μόνο το τι αποκαλύπτει η έρευνα, γιατί όσο και εάν έλεγε ψέματα τόσο καιρό ο Κ.Μητσοτάκης, όλοι γνώριζαν ότι η καταστροφή του ΕΣΥ (λόγω της μνημονιακής πολιτικής και της απόφασης της κυβέρνησης να βγάλει σε αναστολή εργασίας 7.000 υγειονομικούς) είναι αιτία που καταγράφεται συνεχώς «μαύρο» ρεκόρ θανάτων στην Ελλάδα (με ή χωρίς Covid-19). 

Αλλά ποιος έκανε την έρευνα και από πότε το ήξερε η κυβέρνηση. Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, ο «αρχι-ειδικός» της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη, αυτός που πήρε τα μέτρα για τον Covid-19 είναι αυτός που έκανε την έρευνα που εκθέτει την κυβέρνηση. 

Η απόφαση να εκθέσει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση με το να γνωστοποιήσει τα αποτελέσματα της έρευνας (μέσω του Λύτρα) είναι μια ξεκάθαρη απόδειξη ότι «πήδηξε» και αυτός από το καράβι. 

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε αρκετούς «ειδικούς» που στήριζαν μετά μανίας τις αποφάσεις του πρωθυπουργού να ασκούν κριτική στα μέτρα της κυβέρνησης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Γ.Παυλάκης ο οποίος σήμερα το πρωί άφησε αιχμές για τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ακόμα και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος άφησε αιχμές για την υποστελέχωση του ΕΣΥ! 

Οι «ειδικοί» ξέρουν τι έρχεται και αφήνουν σιγά-σιγά την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη για να γλυτώσουν από την οργή του κόσμου, τον οποίο εδώ και 2 χρόνια ενέπαιξαν, αλλά και της Δικαιοσύνης, η οποία κάποια στιγμή θα πρέπει να παρέμβει. 

«Κλυδωνισμοί» μέσα στο Μαξίμου

Παράλληλα προβλήματα φέρεται να υπάρξουν και μέσα στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς παρά τα σόου που στήνουν καθημερινά τα κυβερνητικά στελέχη αρκετά είναι αυτά τα οποία έχουν δεχθεί μεγάλη κυβερνητική φθορά λόγω των επιλογών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pronews.gr ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, είναι ένα από τα πρόσωπα που σύντομα θα αποτελέσουν παρελθόν από την κυβέρνηση. 

Ο Θ.Πλεύρης χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση για να επιβάλλει μέτρα και να δεχθεί όλη την οργή των πολιτών για την υποχρεωτικότητα που ανακοίνωσε ο Κ.Μητσοτάκης, στο Μαξίμου θεωρούν ότι εκτέλεσε το έργο του (ίσως είναι αυτός που θα ανακοινώσει και τα μέτρα lockdown) και στη συνέχεια θα τον δείξουν ως υπεύθυνο για την καταστροφή που έχει υποστεί η Ελλάδα τον τελευταίο καιρό. 

Να σημειώσουμε ότι και ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης σκέφτεται σοβαρά την παραίτηση, καθώς θεωρεί ότι η συγκεκριμένη θέση δεν ταίριαζε με τα προσόντα τους (είναι νομικός). 

 

«Ξύπνησε» η αντιπολίτευση

 

Όλα αυτά σήμαναν «καμπανάκι» στην αντιπολίτευση, η οποία θέλει να εκμεταλλευτεί και πολιτικά την κατάρρευση της ΝΔ. Ήδη χθες η Ελληνική Λύση, μέσω του εκπροσώπου της Α.Μυλωνάκη, ζήτησε άμεσα εκλογές. 

«Αν δεν μπορείτε να εργάζεστε για το καλό των Ελλήνων πολιτών να πάτε σε εκλογές», είπε από το βήμα της Βουλής. 

Αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σηκώσει το γάντι και ζητά παραίτηση του πρωθυπουργού.

Ο Α.Τσίπρας είπε νωρίτερα: «Σε οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαϊκή χώρα, σε οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης αν συλλαμβάνονταν ο Πρωθυπουργός να ψεύδεται στη Βουλή για ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα, που αφορά τη ζωή δεκάδων, εκατοντάδων, χιλιάδων θα έλεγα συμπολιτών μας, είτε θα είχε βγει δημοσίως να ζητήσει συγγνώμη είτε θα είχε παραιτηθεί. Στην Ελλάδα, όμως, δεν συνέβη τίποτα απ’ τα δύο. Και αυτό επιβεβαιώνει το μεγάλο έλλειμμα δημοκρατίας που έχει σήμερα η χώρα μας».

Ενώ εδώ και λίγη ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε ένα σποτάκι με τον τίτλο «ο Κ.Μητσοτάκης γνώριζε». 

 

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook video
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this video, Facebook will know your activity. Learn More

 

«Σωτηρία»… στον Ν.Ανδρουλάκη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι εδώ και λίγες ημέρες ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ και ήδη κάποιοι βλέπουν «σωτηρία» στο πρόσωπο του. Δημοσκόπηση της Καπα Research υποστηρίζει ότι το ΚΙΝΑΛ σχεδόν διπλασίασε τα ποσοστά του (το δίνει στο 11,6%) και παράλληλα υποστηρίζει ότι ο Ν.Ανδρουλάκης εκφράζει το κέντρο περισσότερο από τον Α.Τσίπρα. 

Να σημειώσουμε βεβαίως εδώ ότι οι συγκεκριμένες εταιρείες μας απέδειξαν προσφάτως το ρόλο τους, καθώς έδιναν ως «θριαμβευτή» των εκλογών για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ τον «εκλεκτό» του Μαξίμου, Ανδρέα Λοβέρδο και τελικά υπέστησαν μια πανηγυρική ήττα.

Στο Μαξίμου περιμένουν στήριξη από τον Ν.Ανδρουλάκη (όπως άλλωστε τον στήριξε και αυτό μετά την αποτυχία με τον Α.Λοβέρδο). Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ο μοναδικός πολιτικός αρχηγός που μέχρι στιγμής δεν έχει αρθρώσει λέξη για την μελέτη Λύτρα-Τσιόδρα είναι ο Ν.Ανδρουλάκης.

Ο Ν.Ανδρουλάκης παρόλα αυτά μίλησε… για την Τουρκία.

Μάλιστα οι δηλώσεις του έγιναν πρώτο θέμα σε αρκετά φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, τα οποία δείχνουν να ψάχνουν «σωτηρία» στον 42χρονο πολιτικό, τον οποίο στηρίζουν «γίγαντες» του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Κώστας Λαλιώτης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Να θυμίσουμε ότι ο Ν.Ανδρουλάκης είναι υπέρμαχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού, σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος προσφάτως σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Πηγή

Προβολές : 724


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα