Έμπιστευτικό Έγγραφο της Pfizer Αποκαλύπτει την Εγκληματική Συγκάλυψη του FDA για τους Θανάτους από το εμβόλιο... γνώριζαν ότι το εμβόλιο Σκότωνε ανθρώπους στις Αρχές του 2021... Τρεις φορές περισσότερες ΓΥΝΑΙΚΕΣ από ότι ΑΝΔΡΕΣ

Έμπιστευτικό Έγγραφο της Pfizer Αποκαλύπτει την Εγκληματική Συγκάλυψη του FDA για τους Θανάτους από το εμβόλιο... γνώριζαν ότι το εμβόλιο Σκότωνε ανθρώπους στις Αρχές του 2021... Τρεις φορές περισσότερες ΓΥΝΑΙΚΕΣ από ότι ΑΝΔΡΕΣ

7 Δεκεμβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,474

 

 

Με βάση αυτό το έγγραφο, φαίνεται ότι ο ίδιος ο FDA ήταν βαθιά μέσα σε μια εγκληματική συνωμοσία για να αποκρύψει την αλήθεια σχετικά με τους τραυματισμούς και τους θανάτους από τα εμβόλια, ενώ παράλληλα χορηγούσε εγκρίσεις χρήσης στις ίδιες ακριβώς εταιρείες που έλεγαν ανοιχτά στον FDA ότι τα προϊόντα του σκότωναν ανθρώπους.

Σημειώστε, επίσης, ότι ολόκληρο το σύμπλεγμα των εταιρικών μέσων ενημέρωσης έχει πει ψέματα από την πρώτη μέρα, ισχυριζόμενο ψευδώς ότι το εμβόλιο δεν σκότωσε κανέναν.

Είναι, φυσικά, συνένοχοι σε αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων.

 

Έμπιστευτικό Έγγραφο της Pfizer Αποκαλύπτει την Εγκληματική Συγκάλυψη του FDA για τους Θανάτους από το εμβόλιο... γνώριζαν ότι το εμβόλιο Σκότωνε ανθρώπους στις Αρχές του 2021... Τρεις φορές περισσότερες ΓΥΝΑΙΚΕΣ από ότι ΑΝΔΡΕΣ

 

Ερώτηση προς την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας:

Μετά την απόφαση που λάβατε με τον μέχρι χθες αντιπρόεδρό σας, ο οποίος βρέθηκε να διακινεί κόκα και να έχει “λεπτές σχέσεις” (τι σικ που τα λέω η άτιμη) με ανήλικους εισβολείς “επενδυτές”, η απόφαση που εκδώσατε ότι ο εμβολιασμός σε υγειονομικούς και ΕΜΑΚ είναι νόμιμος και συνταγματικός, ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ή είστε κι εσείς μια από τα… ίδια, με τον εν λόγω;;;

 

Όταν φύγουν τα σκοτάδια, και επανέλθει το ΦΩΣ στην Ελλάδα, οι πρώτοι που πρέπει να εκτελεστείτε από ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, είστε όλοι εσείς οι δικαστές και εισαγγελείς, που προδώσατε τον όρκο σας και κουρελιάσατε το Σύνταγμα, κάνοντάς το σαν τον απόπατό σας και τα πάθη σας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

(Natural News) Χάρη στις προσπάθειες μιας ομάδας που ονομάζεται Δημόσια Υγεία και Ιατρικοί Επαγγελματίες για τη Διαφάνεια (Public Health and Medical Professionals for Transparency), έχουμε τώρα εμπιστευτικά έγγραφα που δείχνουν ότι η Pfizer και ο FDA γνώριζαν στις αρχές του 2021 ότι τα εμβόλια mRNA της pfizer σκότωναν χιλιάδες ανθρώπους και προκαλούσαν αυτόματες αποβολές, ενώ ζημιώνουν τρεις φορές περισσότερες γυναίκες από τους άνδρες.

Συγκεκριμένα, ένα εμπιστευτικό έγγραφο αποτελούσε μέρος μιας δικαστικής εντολής απελευθέρωσης αρχείων του FDA, την οποία ο FDA πολέμησε υποστηρίζοντας ότι ο οργανισμός θα έπρεπε να έχει 55 χρόνια για να απελευθερώσει αυτές τις πληροφορίες. Ένας δικαστής διαφώνησε και διέταξε την αποδέσμευση 500 εγγράφων ανά μήνα, και η πρώτη παρτίδα εγγράφων περιείχε αυτή τη βόμβα με τίτλο: “Cumulative Analysis of Post-Authorization Adverse Event Reports” (Σωρευτική ανάλυση των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την έγκριση).

Δείτε το εδώ:

https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

Ή εδώ, που αντικατοπτρίζεται στους διακομιστές NN:

https://www.naturalnews.com/files/536-postmarketing-experience.pdf

Το έγγραφο αποκαλύπτει ότι μέσα σε μόλις 90 ημέρες μετά την έκδοση της EUA για το εμβόλιο mRNA της Pfizer, η εταιρεία γνώριζε ήδη εθελοντικές αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που αποκάλυπταν 1.223 θανάτους και πάνω από 42.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών που περιγράφουν συνολικά 158.893 ανεπιθύμητες ενέργειες. Οι αναφορές προέρχονταν από πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Πορτογαλίας, της Ισπανίας και άλλων εθνών.

Εκτός από τις “γενικές διαταραχές“, η υπ’ αριθμόν 1 πιο συχνά αναφερόμενη κατηγορία ανεπιθύμητων ενεργειών του εμβολίου mRNA ήταν οι διαταραχές του νευρικού συστήματος, με 25.957 αναφορές.

Η Pfizer απέκρυψε τον συνολικό αριθμό των δόσεων που κυκλοφόρησαν σε όλο τον κόσμο, επικαλούμενη εταιρικά εμπορικά μυστικά. Αυτό υποδεικνύεται από την ένδειξη “(β) (4)” στο έγγραφο, όπου συγκεκριμένοι αριθμοί και γεγονότα έχουν αποσιωπηθεί.

Ακόμα και αυτοί οι αριθμοί – που είναι ήδη αρκετά σοκαριστικοί, δεδομένης της επιμονής του FDA ότι τα εμβόλια mRNA είναι “ασφαλή και αποτελεσματικά” – μόλις και μετά βίας ξύνουν την επιφάνεια των ζημιών και των θανάτων που προκλήθηκαν από αυτά τα εμβόλια. “Οι αναφορές υποβάλλονται εθελοντικά και το μέγεθος της υποδήλωσης είναι άγνωστο”, αναφέρει η Pfizer στη σελίδα 5.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι το έγγραφο αποκαλύπτει ότι περισσότερες από τρεις φορές περισσότερες γυναίκες υπέστησαν βλάβες από το εμβόλιο της Pfizer, σε σύγκριση με τους άνδρες. Καταγράφηκαν 29.914 ανεπιθύμητες ενέργειες στις γυναίκες, ενώ στους άνδρες καταγράφηκαν μόλις 9.182. Δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος αριθμός ανδρών και γυναικών έλαβαν το εμβόλιο, αλλά ο αριθμός αυτός αποκαλύπτει την πολύ πραγματική πιθανότητα κινδύνου βλάβης από το εμβόλιο λόγω φύλου, τον οποίο ο FDA κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια να συγκαλύψει.

Ανεκδοτολογικά, οι περισσότερες νευρολογικές βλάβες που έχουμε δει σε άτομα που έχουν υποστεί βλάβη από το εμβόλιο – σπασμοί, μούδιασμα, πόνος κ.λπ. – έχουν απεικονιστεί σε γυναίκες, όχι σε άνδρες. Φαίνεται ότι ο FDA γνωρίζει ότι το εμβόλιο mRNA παρουσιάζει ένα δυσανάλογο, ειδικό για το φύλο προφίλ βλάβης που επηρεάζει επίσης τις γυναίκες όσον αφορά τις αυτόματες αποβολές (που καλύπτονται επίσης στην έκθεση).

Επίσης, προς σοκ πολλών παρατηρητών που μόλις τώρα σκαλίζουν αυτό το έγγραφο με το καπνιστό όπλο, η Pfizer είπε στον FDA στο πλαίσιο των “ανησυχιών για την ασφάλεια” (ενότητα 3.1.2) ότι η ένεση mRNA της θα μπορούσε να προκαλέσει, “ενισχυμένη νόσο που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAED), συμπεριλαμβανομένης της ενισχυμένης αναπνευστικής νόσου που σχετίζεται με το εμβόλιο (VAERD)“.

Αυτό σημαίνει ότι ο FDA γνώριζε ότι το εμβόλιο θα μπορούσε να αρρωστήσει και να σκοτώσει ασθενείς που αργότερα μολύνθηκαν με Covid.

Στο πλαίσιο της ετικέτας “ελλείπουσες πληροφορίες“, η Pfizer δήλωσε επίσης στον FDA ότι δεν διαθέτει πληροφορίες σχετικά με τη “Χρήση στην εγκυμοσύνη και τη γαλουχία” ούτε καλύπτει τη “Χρήση σε παιδιατρικά άτομα < 12 ετών“.

Η “Αποτελεσματικότητα του εμβολίου” αναφέρθηκε επίσης ως “ελλείπουσα πληροφορία” από την Pfizer.

Με άλλα λόγια, η Pfizer είπε στον FDA ότι τα εμβόλιά της θα μπορούσαν να σκοτώσουν ανθρώπους και ότι δεν είχε καμία πληροφορία σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολίου, αλλά ο FDA προώθησε με δόλο το εμβόλιο ως “ασφαλές και αποτελεσματικό” ούτως ή άλλως. Η Pfizer είπε ακόμη στον FDA ότι δεν είχε καμία πληροφορία για την ασφάλεια όσον αφορά τη χρήση σε έγκυες γυναίκες, ωστόσο ο FDA (και ο Fauci, το CDC κ.λπ.) προώθησαν το εμβόλιο για έγκυες γυναίκες, παρά την παντελή έλλειψη πληροφοριών για την ασφάλεια.

Με βάση αυτό το έγγραφο, φαίνεται ότι ο ίδιος ο FDA ήταν βαθιά μέσα σε μια εγκληματική συνωμοσία για να αποκρύψει την αλήθεια σχετικά με τους τραυματισμούς και τους θανάτους από τα εμβόλια, ενώ παράλληλα χορηγούσε εγκρίσεις χρήσης στις ίδιες ακριβώς εταιρείες που έλεγαν ανοιχτά στον FDA ότι τα προϊόντα του σκότωναν ανθρώπους.

Σημειώστε, επίσης, ότι ολόκληρο το σύμπλεγμα των εταιρικών μέσων ενημέρωσης έχει πει ψέματα από την πρώτη μέρα, ισχυριζόμενο ψευδώς ότι το εμβόλιο δεν σκότωσε κανέναν. Είναι, φυσικά, συνένοχοι σε αυτό το ολοκαύτωμα των εμβολίων.

Στην ενότητα με τίτλο: “Χρήση κατά την εγκυμοσύνη και τη γαλουχία”, η έκθεση εξετάζει αναφορές σχετικά με το εμβόλιο mRNA που συνδέονται με:

Σημειώστε ότι η “αυτόματη έκτρωση” αντιπροσωπεύει μακράν τον υψηλότερο αριθμό σε αυτές τις αναφορές. Με άλλα λόγια, ο FDA γνώριζε ότι αυτό το εμβόλιο θα σκότωνε τα αγέννητα μωρά, αλλά το προώθησε στις έγκυες γυναίκες ούτως ή άλλως.

Αυτό το εμπιστευτικό έγγραφο – μόλις το πρώτο από τα χιλιάδες που πρέπει να δημοσιοποιηθούν ακόμη – αποκαλύπτει δύο κρίσιμα πράγματα:

Βρείτε ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες στο σημερινό podcast Situation Update, το οποίο καλύπτει επίσης το μαγικό όπλο του Alex Baldwin, τους αριστερούς καταβροχθιστές χαπιών αμβλώσεων που διαμαρτύρονται στο SCOTUS, τον Dr. Oz. που κατεβαίνει για τη Γερουσία των ΗΠΑ, τα στρατόπεδα θανάτου των βοοειδών της Αυστραλίας και πολλά άλλα. Δείτε το ε δ ώ:

——————

Δικτυογραφία:

Smoking gun confidential Pfizer document exposes FDA criminal cover-up of VACCINE DEATHS… they knew the jab was killing people in early 2021… three times more WOMEN than MEN – NaturalNews.com

https://www.naturalnews.com/2021-12-02-smoking-gun-pfizer-document-exposes-fda-criminal-cover-up-of-vaccine-deaths.html#

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,474

Ετικέτες: , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.