Έτσι χάθηκαν μέχρι σήμερα όλοι οι αγώνες...

Έτσι χάθηκαν μέχρι σήμερα όλοι οι αγώνες...

28 Σεπτεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Έτσι χάθηκαν μέχρι σήμερα όλοι οι αγώνες...

 

 

Το ακέφαλο πλήθος δεν μπορούν να το ορίσουν, και (το χειροτερότερο) είναι….. απρόβλεπτο.

Ο φόβος και ο τρόμος τους.

Έτσι χάθηκαν μέχρι σήμερα όλοι οι αγώνες...

Όσο ο λαός συμμετέχει (όσοι συμμετέχουν) σε οργανωμένες διαδηλώσεις από κόμματα, κινήματα, πατρώνες και “ΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”, πάντα ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

Μόνο την παρακάτω εντολή ΑΝ εφάρμοζε, θα είχαν τελειώσει ΟΛΑ ΤΑ ΙΟΥΔΑΪΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Όσο αρνείται ο λαός να αντιληφθεί πως σε τέσσερα – πέντε χρόνια, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, θα συνεχίσει να μεταμορφώνεται σε ΣΚΛΑΒΟ…

 

Μετά από μεγάλη απαίτηση του κοινού  θα αναφέρω τον λόγο που κάθε μάχη (που μέχρι σήμερα δόθηκε) χάθηκε.
Ο μόνος λόγος/η μόνη αιτία/οι μόνοι υπεύθυνοι κάθε φορά είναι.. οι καπελωτές, ομαδάρχες, συλλογικοποιητές, αρχηγίσκοι, βαλτοί, συνδικαλιστές, χειροκροτητές τους.
Πριν αναφέρω τους τρόπους επέμβασής τους, να ξεκαθαρίσουμε κάτι.
Τα άτομα αυτά δεν είναι Εφιάλτες, Αρτέμηδες Μάτσες (τίποτα βαρύγδουπο, ικανό να μείνει στην ιστορία), τη δουλειά τους κάνουν, μισθωτοί εργαζόμενοι (δημοσίου) είναι.
Ενα άλλο βαρύγδουπο που πρέπει να τελειώσει είναι το θέμα του εμφυλίου.
Δεν πρόκειται για εμφύλιο.
Από τη μία έχουμε τους μισθωμένους υπάλληλους του δημοσίου (να μποϊκοτάρουν τον αγώνα) κι από την άλλη έχουμε αυτούς που τον δίνουν (τον αγώνα).
Μιλάμε για απλά αντικρουόμενα συμφέροντα, όρος καθημερινός, θεμιτή η σύγκρουση, σύνηθες φαινόμενο στην αγορά.
Κάτι σχετικό/άσχετο, το ακέφαλο πλήθος δεν μπορούν να το ορίσουν, και (το χειροτερότερο) είναι….. απρόβλεπτο. Ο φόβος και ο τρόμος τους.
Και με αυτό ως σκυτάλη πάμε να δούμε τον τρόπο που εργάζονται “τα παιδιά”.
Αρχικά οι ομαδάρχες, καπελωτές, κομματάρχες, συλλογικοποιητές, αυτόκλητα διορίζονται/παίρνουν τον ρόλο της κεφαλής.
Που σημαίνει ότι άπαξ και γίνουν αποδεχτοί από το αγωνιζόμενο πλήθος, ο αγώνας σφύριξε.
Ό,τι κι αν έταξαν για να τους πείσουν να τους δεχτούν (στήριξη, προστασία, θα ακουστούν τα αιτήματά τους κλπ) ξεχνιέται αυτοστιγμεί και αρχίζουν να ορίζουν τι, πώς, πότε, μέχρι πότε, το αγωνιζόμενο πλήθος θα κάνει ή δεν θα κάνει -παίρνοντας εντολές, υπακούοντας, καθοδηγούμενοι φυσικά από την εκάστοτε κυβέρνηση.
Αυτή την υπηρεσία προσφέρουν (την πολύ κοπιαστική) και.. αρκεί. Ο κόσμος ξερνάει, διαλύεται το πατιρντί.
Πάμε στους βαλτούς συνδικαλιστές, χειροκροτητές τους.
Αυτοί πετιόνται διάσπαρτα μέσα στο πλήθος και κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά που κάνουν τα τρολς στην ιντερνετική μας ζωή.
Δεν χαραμίζονται σε στείρα αντιπαράθεση, αυτό που θέλουν είναι να πειστείς ότι είσαι ο μόνος που αντιδρά, οι άλλοι χέστηκαν, κάνουν τη ζωούλα τους, να σε πείσουν ότι αυτοί που πολεμάς έχουν όλη τη δύναμη, θα σε τυλίξουν σε μια κόλλα χαρτί, να σε κάνουν να πιστέψεις ότι εσύ φταις για την κατάσταση, ΚΑΙ ΕΣΥ μαζί με τον πάγκαλο τα έφαγες, οπότε μην διαμαρτύρεσαι, ή το άλλο “ας μην τους ψήφιζες” (κλασικό) κλπ.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι τον θεωρείς ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΣΟΥ τον μισθωτό εργαζόμενο της κυβέρνησης.
Δηλαδή πας εσύ με ανοιχτή καρδιά, βουρ όλοι μαζί, αδελφωμένοι να πολεμήσουμε και βλέπεις ότι ο διπλανός σου (που τον θεωρείς αδελφό) είναι τα ίδια σκατά με τους κυβερνώντες.
Ξερνάς (δις), σκέφτεσαι “γι’ αυτόν τον οχετό θα παλέψω”, θεωρείς ότι ο Έλληνας είναι ραγιάς, μετανιώνεις την ώρα και τη στιγμή που πήγες ν’ αγωνιστείς και πας σπίτι σου.
Έτσι, με τόση απλότητα, με τέτοια ευκολία, χάθηκαν όλες οι μάχες που μέχρι σήμερα δόθηκαν.
Σκέψου μόνο το εξής, δεν κοπιάζουν καν!! (ένθεν κι ένθεν -και τ’ αφεντικά και οι μισθωτοί).
Οι μεν δεν κοπιάζουν γιατί έχουν τα σκλαβάκια τους να κάνουν όλη τη δουλειά (οι ίδιοι τα ξύνουν σ’ έναν καναπέ), και οι δε, δεν κοπιάζουν γιατί όταν δουλεύεις μάνα μου, ότι δουλειά και νά ‘ναι δεν σε νοιάζει, από τη στιγμή που θα πέσει το παραδάκι μετά.
Άρα, οι μεν είναι χαρωποί, άκοποι και οι δε, που τους βγαίνει ο κώλος, εθελούσια τούς χαρίζουν κι από πάνω (δώρο) τη μάχη.
Το ακόμη (τρις) χειρότερο είναι ότι κρίνεται ο Ελληνας από αυτούς.
Και σ’ αυτό είναι που θέλω να πω ένα στάκαμαν.
Αν αγωνίζονταν τσάμπα ενάντια στον αγωνιστή, θα λέγαμε οι απόψεις διίστανται, μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και γιουβέτσι, όλοι δίκιο έχουν από την πλευρά τους κλπ.
Από τη στιγμή που οι μεν πληρώνονται και οι δε όχι, τότε μιλάμε για δύο ανόμοια πράγματα, που σημαίνει ότι αναγκαστικά θα κριθούν μεμονωμένα/ξεχωριστά.
Αν κάνουμε έρευνα πχ για το ήθος, την ποιότητα του ανθρώπου θα μετρήσουμε αυτούς που ΔΕΝ πληρώνονται.
Αυτούς που πληρώνονται θα τους μετρήσουμε βάσει των αποδόσεων, το έργο που παράγουν, τον κόπο τον οποίο καταβάλλουν, σε σχέση με το πόσο αμείβονται.
Για να πάρεις σωστά πορίσματα πρέπει να διαλέξεις το σωστό δείγμα (ταρκετ γκρουπ), στοχευμένα.

 

Πηγή

Προβολές : 337


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα