Έχουν πιάσει κορόιδο τον ελληνικό λαό... ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» από την βρετανική Βουλή: Παίρνουν ΠΙΣΩ το υποχρεωτικό εμβόλιο στην Υγεία

Έχουν πιάσει κορόιδο τον ελληνικό λαό... ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» από την βρετανική Βουλή: Παίρνουν ΠΙΣΩ το υποχρεωτικό εμβόλιο στην Υγεία

2 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:595
Μοίρασέ το

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Sajid Javid, ανακοινώνει την διαβούλευση για τον τερματισμό του εμβολιασμού ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη σε χώρους υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Αυτά ΚΡΥΒΟΥΝ τα κανάλια!

 

Κι ενώ σ΄όλη την Ευρώπη οι κυβερνήσεις κάνουν θεαματικές κωλοτούμπες και αίρουν τα μέτρα της ψευτοκατασκευασμένης “πανδημίας”, στην αποικία των γερμανοΗπαπαραίων σιωνιστών την Ελλάδα, τα μέτρα συνεχίζονται με αμείωτη εγκληματικότητα υπέρ του θανατηφόρου εμβολίου.

Θέλω να ζήσω τη μέρα, που θα κρέμονται τα κεφάλια όλων όσων συνήργησαν σ’ αυτό το ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ… και πρώτων πρώτων, των δικαστών και εισαγγελέων, που υποτάχθηκαν στον πολιτικο-ιατρο-δημοσιογραφο-εκκλησιαστικό φασισμό.

ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ και ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ για την ηλιθιότητα της πλειοψηφίας αυτού του ραγιάδικου νεοελληνικού λαού, που όχι μόνον μπολιάστηκε, αλλά μπόλιασε και τα παιδιά του…

Κι αυτών τα κεφάλια πρέπει να κρεμαστούν σε κοινή θέα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Έχουν πιάσει κορόιδο τον ελληνικό λαό…

Αρκετές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία ή η Βρετανία, ανακοίνωσαν σημαντική ελάφρυνση ή την άρση του βασικού μέρους των περιοριστικών τους μέτρων, παρά τα υψηλά επίπεδα κρουσμάτων.

Δύο βίντεο μέσα από την βρετανική Βουλή σκορπίζουν οργή, καθώς μπαίνουν σε σύγκριης με την Ελλάδα, στην οποία συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εκβιασμοί και τα μέτρα περιορισμού.

Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας, Sajid Javid, ανακοινώνει την διαβούλευση για τον τερματισμό του εμβολιασμού ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη σε χώρους υγείας και κοινωνικής φροντίδας.

Ο Σάτζιντ Τζάβιντ, δήλωσε πως η κυβέρνηση θα ξεκινήσει διαβούλευση για το κατά πόσο το μέτρο — που είχε αποφασιστεί τον περασμένο Νοέμβριο — εξακολουθεί να είναι απαραίτητο..

«Πιστεύω ότι δεν είναι πλέον απαραίτητο να απαιτείται ο εμβολιασμός ως προϋπόθεση για την Υγεία και τις δομές κοινωνικές φροντίδας.

Θα ξεκινήσουμε μια διαβούλευση για τον τερματισμό του εμβολιασμού ως προϋπόθεση για την εργασία στην υγεία και σε όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες. Η κυβέρνηση θα ανακαλέσει τους σχετικούς κανονισμούς», τόνισε.

Δείτε:

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΩΝΟΜΕΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΕΤΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ

Στο δεύτερο βίντεο ο υπουργός Υγείας επιβεβαιώνει την άρση υποχρεωτικότητας στους υγειονομικούς, ενώ βουλευτής ζητά να αποζημιωθούν οι ανεμβολίαστοι που έχασαν την θέση τους!

Που να δείξουν αυτά τα βίντεο στην Ελλάδα… ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΩΣΤΟΣΟ!!!

ΑΡΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Προβολές : 595


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα