Όλοι κατάλαβαν ότι οι m-RNA γονιδιακοί τροποποιητές των εκτρωμένων κυτταρικών σειρών είναι και πνευματικό θέμα, οι μόνοι που δεν το κατάλαβαν είναι οι ασυνείδητοι & διαπλεκόμενοι ταγοί της Ελλαδικής Εκκλησίας!

Όλοι κατάλαβαν ότι οι m-RNA γονιδιακοί τροποποιητές των εκτρωμένων κυτταρικών σειρών είναι και πνευματικό θέμα, οι μόνοι που δεν το κατάλαβαν είναι οι ασυνείδητοι & διαπλεκόμενοι ταγοί της Ελλαδικής Εκκλησίας!

17 Ιανουαρίου, 2022 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Όλοι κατάλαβαν ότι οι m-RNA γονιδιακοί τροποποιητές των εκτρωμένων κυτταρικών σειρών είναι και πνευματικό θέμα, οι μόνοι που δεν το κατάλαβαν είναι οι ασυνείδητοι & διαπλεκόμενοι ταγοί της Ελλαδικής Εκκλησίας!

 

Διαπλεκόμενοι διότι έχουν μετατρέψει την Εκκλησία της Ελλάδος σε «Υπουργείο Κοινωνικοθρησκευτικών Υποθέσεων» της εκάστοτε κυβέρνησης, με τις ανάλογες «απολαβές» βεβαίως-βεβαίως, και ασυνείδητοι διότι όταν δεν αναγνωρίζουν συνείδηση στους άλλους σημαίνει ότι δεν έχουν οι ίδιοι συνείδηση.

 

Όλοι κατάλαβαν ότι οι m-RNA γονιδιακοί τροποποιητές των εκτρωμένων κυτταρικών σειρών είναι και πνευματικό θέμα, οι μόνοι που δεν το κατάλαβαν είναι οι ασυνείδητοι & διαπλεκόμενοι ταγοί της Ελλαδικής Εκκλησίας!

 

Αυτοί που ένας κορονοϊός τους έβγαλε την μάσκα, ποτέ δεν είχαν συνείδηση ΘΕΟΥ… ήταν πάντοτε δέσμιοι του ΔΙΑΒΟΛΟΥ.

Ένας ψευτο-ιός, ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

σ.σ. Διαπλεκόμενοι διότι έχουν μετατρέψει την Εκκλησία της Ελλάδος σε «Υπουργείο Κοινωνικοθρησκευτικών Υποθέσεων» της εκάστοτε κυβέρνησης, με τις ανάλογες «απολαβές» βεβαίως-βεβαίως, και ασυνείδητοι διότι όταν δεν αναγνωρίζουν συνείδηση στους άλλους σημαίνει ότι δεν έχουν οι ίδιοι συνείδηση.

Ομιλεί ο π.Στυλιανός Καρπαθίου -συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Δαμιανίδη. [απομαγνητοφώνηση αποσπάσματος]

 

«[Στην Αμερική]. Υπάρχει ‘οδηγός’ για την σύνταξη θρησκευτικών αιτημάτων εξαίρεσης σε εμβόλια κατά του κόβιντ-19. Προσέξτε κάτι, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Τα αμερικανικά κολλέγια και πανεπιστήμια και ορισμένοι εργοδότες αρχίζουν να απαιτούν εμβολιασμό κατά του κόβιντ.(αυτό είναι λίγο παλαιότερο αλλά θα δείτε) Ενώ οι ιατρικές εξαιρέσεις πρέπει να υποστηρίζονται από μία επιστολή από έναν ιατρικό επαγγελματία, υπάρχουν στην Αμερική και θρησκευτικές εξαιρέσεις που δεν απαιτούν την υποστήριξη ενός επίσημου κληρικού ή αναγνωρισμένου θρησκευτικού ηγέτη. Αντίθετα απαιτούν από το άτομο, το κάθε άτομο που ζητεί εξαίρεση, να εξηγήσει, γιατί ειλικρινά οι θρησκευτικές του τοποθετήσεις τον εμποδίζουν να αποδεχθεί την απαίτηση εμβολιασμού του πανεπιστημίου, σχολείου, εργοδότη και ούτω καθεξής.

Έτσι λοιπόν βλέπουμε ότι υπάρχει δυνατότητα στην Αμερική αυτή τη στιγμή να απαλλαγεί κάποιος από τον λεγόμενο εμβολιασμό για λόγους θρησκευτικής συνειδήσεως. Γιατί αυτό δεν το εφαρμόζουν εδώ;

Και όχι μόνον αυτό. Χωρίς να πάρουν την άδεια της προϊσταμένης θρησκευτικής αρχής. Διότι ο Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος είπε το εξής: «απαγορεύω σε κάθε ιερέα να δώσει χαρτί ότι τα εμβόλια είναι ασύμβατα με την χριστιανική πίστη».

Αυτό το καταργεί η αμερικανική νομοθεσία και λέει ότι ο κάθε ένας προ-σω-πι-κά, σαν πιστό μέλος μιας Εκκλησίας, ενός θρησκεύματος, θα μπορέσει με απλά λόγια να καταθέσει ένα έγγραφο, μέσα από το οποίο να δικαιολογεί ότι είναι ασύμβατη με την συνείδησή μου η πράξη αυτή. Και τότε απαλλάσσεται.

Αντιλαμβάνεσθε λοιπόν ένα τεράστιο θέμα το οποίο ανοίγεται;

Και αναφέρονται σε Χριστιανούς, σε Ιουδαίους, σε Βουδιστές, σε μουσουλμάνους και ούτω καθεξής. Και μάλιστα η σχετική αυτή οδηγία λέει το εξής: γράψτε το μόνοι σας. Δεν θα υπάρχουν κλισέ αναφορές συνειδήσεως. Εγώ έτσι αισθάνομαι, αυτό πιστεύω, εκεί στηρίζεται αυτό που πιστεύω, δεν πρέπει να εμβολιασθώ.

Αυτά τα πράγματα δεν μπορούν να τα συνειδητοποιήσουν οι κύριοι αυτοί για να ειρηνεύσει επιτέλους αυτός το τόπος;»

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ – Π ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ | Ορθόδοξο μονοπάτι

 

Πηγή

Προβολές : 554


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα