Όλοι οι Παγκόσμιοι Ηγέτες Υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! (Και να μην έχετε καμία αμφιβολία περί τούτου)

Όλοι οι Παγκόσμιοι Ηγέτες Υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! (Και να μην έχετε καμία αμφιβολία περί τούτου)

24 Νοεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Όλοι οι Παγκόσμιοι Ηγέτες Υπηρετούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων! (Και να μην έχετε καμία αμφιβολία περί τούτου)
 
 
Οι πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη γη έχουν το πάνω χέρι σε κάθε μεγάλη αναταραχή που προκαλούν. Η σφαίρα δραστηριότητάς τους εκτείνεται σε ολόκληρη την υδρόγειο και ακόμη παραπέρα, η φιλοδοξία και η απληστία τους για πλούτο και εξουσία δεν γνωρίζει όρια, και γι’ αυτούς το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας είναι σκουπίδια – “ανθρώπινα σκουπίδια”. Στόχος τους είναι επίσης o αποπληθυσμός του πλανήτη και η διατήρηση ενός πολύ μικρότερου πληθυσμού σε σχέση με αυτόν που έχουμε τώρα.Ο βαρόνος Nathan Mayer de Rothschild (1840-1915) ήταν αυτός που είπε κάποτε:“Δεν με νοιάζει ποια μαριονέτα θα τοποθετηθεί στο θρόνο της Αγγλίας για να κυβερνήσει τη Βρετανική Αυτοκρατορία στην οποία ο ήλιος δεν δύει ποτέ. Ο άνθρωπος που ελέγχει το χρηματικό απόθεμα της Βρετανίας ελέγχει τη Βρετανική Αυτοκρατορία, και εγώ ελέγχω το βρετανικό χρηματικό απόθεμα”.
 
 
 
 
 
 
 
Και είναι τραγικό το γεγονός, πως ενώ δεν υπάρχει ούτε ένα πολιτικό καθίκι που να μην γνωρίζει την αλήθεια, (άλλωστε κανείς δεν εισέρχεται στο κοινοβούλιο, αν δεν έχει δηλώσει υποταγή σ’ αυτά τα σατανικά ανθρωπόμορφα κτήνη), μόνον ένας εξωκοινοβουλευτικός φορέας, το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, τολμά να τα γράφει και να τα λέει πολλά χρόνια τώρα.
 
Καταλάβατε γιατί αρνούμαι να συμμετάσχω  στις εθνικές εκλογές;
 
Καταλάβατε τώρα, γιατί όλα τα πολιτικά κόμματα και όλοι οι … “μπατριώτες εξωκοινοβουλευτικοί αρχηγοί, που θέλουν να μας σώσουν” ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΛΕΞΗ για όσα θα διαβάσετε που αποκαλύπτονται παρακάτω;;;
 
ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ… ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΛΘΕΙ ΟΣΟ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΙΠΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ…

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η έλευση της βιομηχανικής επανάστασης, η εφεύρεση ενός τραπεζικού συστήματος βασισμένου στην τοκογλυφία και οι επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών αιώνων είχαν τρεις σημαντικές συνέπειες. Αυτές κατέστησαν δυνατή την απίστευτη συγκέντρωση πλούτου σε λίγα χέρια, οδήγησαν στην κατασκευή όλο και πιο θανατηφόρων όπλων με αποκορύφωμα τα όπλα μαζικής καταστροφής και κατέστησαν δυνατή τη διαμόρφωση του μυαλού τεράστιων πληθυσμών με την εφαρμογή επιστημονικών τεχνικών μέσω των μέσων ενημέρωσης και τον έλεγχο του εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη γη έχουν το πάνω χέρι σε κάθε μεγάλη αναταραχή που προκαλούν. Η σφαίρα δραστηριότητάς τους εκτείνεται σε ολόκληρη την υδρόγειο και ακόμη παραπέρα, η φιλοδοξία και η απληστία τους για πλούτο και εξουσία δεν γνωρίζει όρια, και γι’ αυτούς το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας είναι σκουπίδια – “ανθρώπινα σκουπίδια”. Στόχος τους είναι επίσης o αποπληθυσμός του πλανήτη και η διατήρηση ενός πολύ μικρότερου πληθυσμού σε σχέση με αυτόν που έχουμε τώρα.

Ο βαρόνος Nathan Mayer de Rothschild (1840-1915) ήταν αυτός που είπε κάποτε:

Αυτό που ίσχυε για τη Βρετανική Αυτοκρατορία ισχύει εξίσου και για την Αυτοκρατορία των ΗΠΑ, η οποία ελέγχεται εξ αποστάσεως από την Ελίτ με έδρα το Λονδίνο μέσω του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος. Κρινόμενο από τις συνέπειές του, το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα (Federal Reserve System) είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Είναι λυπηρό και οδυνηρό ότι το πιο όμορφο κατασκεύασμα του ανθρώπου και η πηγή της μεγαλύτερης δύναμης και του πλούτου στη γη, δηλαδή η επιστημονική γνώση – η πιο μεγαλειώδης, πιο ισχυρή και πιο οργανωμένη έκφραση του έμφυτου χαρίσματος του ανθρώπου για σκέψη, θαυμασμό και δέος – έγινε ένα εργαλείο για την υποδούλωση της ανθρωπότητας, ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο στα χέρια μιας μικρής ομάδας ανθρώπων. Αυτοί οι άνδρες “προσλαμβάνουν” τον επιστήμονα και του αφαιρούν, ως δικαίωμα, τη δύναμη που δημιουργεί ο επιστήμονας μέσω των εφευρέσεών του. Αυτή η δύναμη χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τους δικούς τους σκοπούς, με τεράστιο ανθρώπινο και υλικό κόστος για την ανθρωπότητα. Ο στόχος αυτής της χούφτας ανθρώπων, των μελών των πλουσιότερων οικογενειών του πλανήτη, της Ελίτ, είναι μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, υπό τον έλεγχό τους.

Η μυστικότητα και η ανωνυμία είναι αναπόσπαστο μέρος των επιχειρήσεων της Ελίτ, όπως και η απόλυτη αδίστακτη συμπεριφορά, η βαθιά εξαπάτηση και η πιο άθλια κατασκοπεία και εκβιασμός. Η Ελίτ στρέφει τα έθνη το ένα εναντίον του άλλου και στοχεύει στην καταστροφή της θρησκείας και άλλων παραδοσιακών αξιών, δημιουργεί χάος, σκοπίμως εξαπλώνει τη φτώχεια και τη δυστυχία και στη συνέχεια σφετερίζεται την εξουσία τοποθετώντας στη θέση της τα τσιράκια της. Αυτές οι οικογένειες “αγοράζουν ενώ το αίμα ρέει ακόμα στους δρόμους” (ρήση του Ρότσιλντ). Οι πόλεμοι, οι “επαναστάσεις” και οι δολοφονίες αποτελούν μέρος της τακτικής τους για να καταστρέψουν τον παραδοσιακό πολιτισμό και τις παραδοσιακές θρησκείες (όπως στη Σοβιετική Ρωσία), να συσσωρεύσουν πλούτο και εξουσία, να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους και να προχωρήσουν αμείλικτα προς τον δεδηλωμένο στόχο τους, από γενιά σε γενιά. Λειτουργούν μέσω συγκαλυμμένων και φανερών εταιρειών και οργανώσεων.

Ο καθηγητής Carroll Quigley έγραψε:

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος τελικά “βαρέθηκε να τα βλέπει όλα αυτά“, έγραψε γύρω στο 1920:

“Από τις ημέρες του Σπάρτακου-Βεϊσάουπτ έως εκείνες του Καρλ Μαρξ, έως εκείνες του Τρότσκι, του Bela Kun, της Rosa Luxembourg και της Emma Goldman, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και την ανασύσταση της κοινωνίας στη βάση της σταματημένης ανάπτυξης, της ζηλότυπης κακίας και της αδύνατης ισότητας, αυξάνεται σταθερά. Έπαιξε έναν σαφώς αναγνωρίσιμο ρόλο στην τραγωδία της Γαλλικής Επανάστασης. Υπήρξε ο κινητήριος μοχλός κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του δέκατου ένατου αιώνα, και τώρα επιτέλους, αυτή η ομάδα εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής έχει αρπάξει τον ρωσικό λαό από τα μαλλιά της κεφαλής του και έχει γίνει ουσιαστικά ο αδιαμφισβήτητος κυρίαρχος αυτής της τεράστιας αυτοκρατορίας.”

Ήταν στις σκοτεινές ημέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου που ο Τσώρτσιλ αναφέρθηκε στην ύπαρξη μιας “Υψηλής Καμπάλ” που είχε προκαλέσει πρωτοφανή αιματοχυσία στην ανθρώπινη ιστορία.

Ο Τσώρτσιλ λέγεται επίσης ότι είχε παρατηρήσει για την Ελίτ:

“Μετέφεραν τον Λένιν σε ένα σφραγισμένο φορτηγό σαν βάκιλο πανούκλας από την Ελβετία στη Ρωσία…” (αναφέρεται από τον John Coleman στο The Tavistock Institute of Human Relations, Global Publications 2006). Ποιοι είναι “αυτοί”;

Σκεφτείτε τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φ. Κένεντι (JFK) το 1961 ενώπιον του προσωπικού των μέσων ενημέρωσης

Μυστικές εταιρείες, μυστικοί όρκοι, μυστικές διαδικασίες, διείσδυση, υπονόμευση, εκφοβισμός – αυτές είναι οι λέξεις που χρησιμοποίησε ο JFK!

Στις 4 Ιουνίου 1963, ο JFK διέταξε την εκτύπωση χαρτονομισμάτων δολαρίων του Δημοσίου αντί για χαρτονομίσματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας (Εκτελεστική Εντολή 11110). Διέταξε επίσης ότι μόλις εκτυπωθούν αυτά, τα χαρτονομίσματα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας θα αποσυρθούν και τα χαρτονομίσματα του Δημοσίου θα τεθούν σε κυκλοφορία. Λίγους μήνες αργότερα (22 Νοεμβρίου 1963) δολοφονήθηκε μέρα μεσημέρι μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου – τα μυαλά του τινάχτηκαν στον αέρα.

Με την ανάληψη της εξουσίας, ο διάδοχός του, ο πρόεδρος Lyndon Johnson, αντέστρεψε αμέσως τη διαταγή για τη μετάβαση στα έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου, δείχνοντας πολύ καθαρά γιατί δολοφονήθηκε ο JFK. Μια άλλη εντολή του JFK, να απεμπλακεί στρατιωτικά από την Άπω Ανατολή αποσύροντας τους “συμβούλους” των ΗΠΑ από το Βιετνάμ, αντιστράφηκε επίσης αμέσως μετά το θάνατό του.

Μετά την κρίση της Κούβας ο JFK ήθελε ειρηνική μη συγκρουσιακή συνύπαρξη με τη Σοβιετική Ένωση και αυτό σήμαινε ότι δεν θα γίνονταν πόλεμοι στον κόσμο. Ήξερε ότι ο επόμενος πόλεμος θα ήταν πυρηνικός και δεν θα υπήρχαν νικητές.

Η αλαζονεία τους, η ακατάπαυστη ενέργειά τους, η εστίασή τους, η απόλυτη αδιαφορία τους για την ανθρώπινη ζωή, η ικανότητά τους να σχεδιάζουν δεκαετίες πριν, να ενεργούν βάσει αυτού του σχεδιασμού και η συνεχής επιτυχία τους είναι τρομακτικά, σου κλονίζουν την πιστη και συγκλονίζουν την πίστη.

Οι δηλώσεις ανδρών όπως ο Disraeli, ο Wilson, ο Churchill, ο JFK και άλλοι δεν πρέπει να αφήνουν καμία αμφιβολία στο μυαλό του αναγνώστη για το ποιος ελέγχει τον κόσμο.

Ο πρόεδρος Franklin Delano Roosevelt έγραψε τον Νοέμβριο του 1933 στον συνταγματάρχη Edward House:

“Η πραγματική αλήθεια του θέματος είναι, όπως εσείς και εγώ γνωρίζουμε, ότι ένα οικονομικό στοιχείο στα μεγαλύτερα κέντρα κατέχει την κυβέρνηση από τις ημέρες του Andrew Jackson”.

Υπενθυμίζεται ότι ο Andrew Jackson, πρόεδρος των ΗΠΑ από το 1829-1837, εξοργίστηκε τόσο πολύ από την τακτική των τραπεζιτών (Rothschilds) που είπε:

Στο βιβλίο του Big Oil and Their Bankers in the Persian Gulf: Four Horsemen, Eight Families and Their Global Intelligence, Narcotics and Terror Network (Οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες και οι τραπεζίτες τους στον Περσικό Κόλπο: Τέσσερις καβαλάρηδες, οκτώ οικογένειες και το παγκόσμιο δίκτυο πληροφοριών, ναρκωτικών και τρομοκρατίας τους), ο Dean Henderson αναφέρει:

Ο Henderson δηλώνει περαιτέρω:

“Οι Τέσσερις Καβαλάρηδες του Τραπεζικού τομέα (Bank of America, JP Morgan Chase, Citigroup και Wells Fargo) κατέχουν τους Τέσσερις Καβαλάρηδες του Πετρελαίου (Exxon Mobil, Royal Dutch/Shell, BP Amoco και Chevron Texaco)- σε συνδυασμό με άλλα ευρωπαϊκά και παλαιά μεγαθήρια του χρήματος. Αλλά το μονοπώλιο τους στην παγκόσμια οικονομία δεν τελειώνει στην άκρη του πετρελαϊκού πεδίου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις 10Κ των εταιρειών στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, οι τέσσερις καβαλάρηδες του τραπεζικού συστήματος συγκαταλέγονται μεταξύ των δέκα μεγαλύτερων μετόχων σχεδόν κάθε εταιρείας του Fortune 500″.

Είναι γνωστό ότι το 2009, από τις 100 μεγαλύτερες οικονομικές οντότητες του κόσμου, οι 44 ήταν εταιρείες. Ο πλούτος αυτών των οικογενειών, οι οποίες συγκαταλέγονται στο 10% των μεγαλύτερων μετόχων σε καθεμία από αυτές, υπερβαίνει κατά πολύ τις εθνικές οικονομίες. Στην πραγματικότητα, το συνολικό παγκόσμιο ΑΕΠ είναι περίπου 70 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Μόνο ο πλούτος της οικογένειας Rothschild εκτιμάται ότι ανέρχεται σε τρισεκατομμύρια δολάρια. Το ίδιο συμβαίνει και με τους Rockefellers, οι οποίοι βοηθήθηκαν και έλαβαν χρήματα από την αρχή από τους Rothschilds. Οι ΗΠΑ έχουν ετήσιο ΑΕΠ της τάξης των 14-15 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό ωχριά μπροστά στον πλούτο αυτών των τρισεκατομμυριούχων.

Για να παραθέσω ένα απόσπασμα του Eustace Mullins από το βιβλίο του The World Order:

“Οι Ρότσιλντ κυβερνούν τις ΗΠΑ μέσω των Ιδρυμάτων τους, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations) και του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος, χωρίς καμία σοβαρή αμφισβήτηση της εξουσίας τους. Πραγματοποιούνται τακτικά δαπανηρές “πολιτικές εκστρατείες”, με προσεκτικά διαλεγμένους υποψηφίους που δεσμεύονται στο πρόγραμμα της Παγκόσμιας Τάξης. Σε περίπτωση που παρεκκλίνουν από το πρόγραμμα, θα έχουν ένα “ατύχημα“, θα τους ενοχοποιήσουν για σεξουαλική κατηγορία ή θα τους απαγγείλουν κατηγορίες για κάποια οικονομική παρατυπία”.

Τα μέλη της Ελίτ λειτουργούν σε απόλυτη σύμπνοια ενάντια στο δημόσιο όφελος, ενάντια σε μια καλύτερη ζωή για την ανθρωπότητα, στην οποία το άτομο είναι ελεύθερο να αναπτύξει την έμφυτη δημιουργικότητά του, μια ζωή χωρίς πόλεμο και αιματοχυσία.

Ο James Forrestal, ο πρώτος υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, αντιλήφθηκε τις ίντριγκες της Ελίτ και είχε, σύμφωνα με τον Jim Marrs, συγκεντρώσει 3.000 σελίδες σημειώσεων για να τις χρησιμοποιήσει για τη συγγραφή ενός βιβλίου. Πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δολοφονήθηκε. Οι σημειώσεις του απομακρύνθηκαν και μια αποστειρωμένη έκδοση δημοσιοποιήθηκε μετά από ένα χρόνο!

Λίγο πριν πεθάνει, σχεδόν δεκαπέντε μήνες πριν από το ξέσπασμα του πολέμου της Κορέας, είχε αποκαλύψει ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες θα πέθαιναν στην Κορέα!

Ο Marrs παραθέτει τα λόγια του Forrestal:

“Αυτοί οι άνδρες δεν είναι ανίκανοι ή ηλίθιοι. Η συνέπεια δεν ήταν ποτέ σημάδι βλακείας. Αν ήταν απλώς ηλίθιοι, θα έκαναν περιστασιακά ένα λάθος υπέρ μας”.

Η Λέσχη Bilderberg, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Τριμερής Επιτροπή και η μητέρα όλων αυτών, το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων, είναι φορείς όπου λαμβάνονται αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας. Ποιος τα έστησε αυτά και τα ελέγχει; Οι “διεθνείς τραπεζίτες” φυσικά.

Στο βιβλίο του Η μυστική ομάδα: Η CIA και οι σύμμαχοί της στον έλεγχο των Ηνωμένων Πολιτειών και του κόσμου (The Secret Team: The CIA and Its Allies in Control of the United States and the World), ο συνταγματάρχης Fletcher Prouty, ο οποίος ήταν ο αξιωματικός ενημέρωσης του προέδρου των ΗΠΑ από το 1955 έως το 1963, γράφει για “ένα εσωτερικό άβατο μιας νέας θρησκευτικής τάξης“.

Με τη φράση Μυστική Ομάδα εννοεί μια ομάδα “ατόμων με άδεια ασφαλείας εντός και εκτός κυβέρνησης που λαμβάνουν μυστικά δεδομένα πληροφοριών που συλλέγονται από τη CIA και την Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας (NSA) και που αντιδρούν σε αυτά τα δεδομένα”.

Ο ίδιος δηλώνει:

Προσθέτει περαιτέρω:

Είναι πολύ αξιοσημείωτο το πώς “αυτοί” είναι σε θέση να ασκούν τον έλεγχο και πώς “αυτοί” βρίσκουν πάντα ανθρώπους για να εκτελέσουν τη δουλειά, και πώς “αυτοί” παίρνουν πάντα τη “σωστή” απόφαση τη σωστή στιγμή;

Αυτό μπορεί να είναι εφικτό μόνο αν υπάρχει ένα κρυφό πρόγραμμα εισαγωγής και εκπαίδευσης στελεχών διανοητικά, ιδεολογικά, φιλοσοφικά, ψυχολογικά και από πλευράς ικανοτήτων, για παρατεταμένες χρονικές περιόδους και η τοποθέτησή τους στα κέντρα εξουσίας χωρών όπως οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο κ.λπ. Αυτή η εκπαίδευση θα ξεκινούσε γενικά σε νεαρή ηλικία.

Θα πρέπει επίσης να υπάρχει μια μέθοδος συνεχούς αξιολόγησης, από μικρές ομάδες πολύ εξειδικευμένων ανδρών, των αναπτυσσόμενων καταστάσεων με τους “δικούς τους” άνδρες που είναι φυτεμένοι σε όλα τα μεγάλα κέντρα εξουσίας του κόσμου, έτσι ώστε να μπορούν να ληφθούν άμεσα “διορθωτικά” μέτρα, μέτρα που πάντα ευνοούν τα συμφέροντα της Ελίτ. Πώς συμβαίνει αυτό;

Κατά την εξεύρεση απαντήσεων σε αυτά τα ερωτήματα, ο ρόλος των μυστικών εταιρειών και ο έλεγχός τους στα πανεπιστήμια, ιδίως στις ΗΠΑ, αποκτά βαθύτερη σημασία. Το έργο που έχουν επιτελέσει άνδρες όπως ο Antony Sutton, ο John Coleman, ο Eustace Mullins και άλλοι είναι πρωτοποριακό.

Η ανθρωπότητα οφείλει χρέος σε τέτοιους επιστήμονες που υποφέρουν για την αλήθεια αλλά δεν υποχωρούν. Κάθε φορά που εντοπίζετε την πηγή των χρημάτων σημαντικών πρωτοβουλιών που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλέσουν μεγάλους πολέμους, να καθορίσουν πολιτικές για το μέλλον, να ενισχύσουν τον έλεγχο της Ελίτ πάνω στην ανθρωπότητα κ.λπ., θα βρείτε πάντα ότι συνδέονται με τις λεγόμενες τραπεζικές οικογένειες και τα τσιράκια τους που λειτουργούν μέσα από Ιδρύματα.

Τον Απρίλιο του 2008 ήμουν ανάμεσα σε περίπου 200 αντιπρυτάνεις, πρυτάνεις και προέδρους πανεπιστημίων από την Ασία, την Αφρική, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ σε μια διήμερη Σύνοδο Κορυφής της Ανώτατης Εκπαίδευσης για την Παγκόσμια Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον. Στη Σύνοδο μίλησαν πέντε υπουργοί των ΗΠΑ, μεταξύ των οποίων και η υπουργός Εξωτερικών Condoleezza Rice.

Η πραγματική έμφαση καθ’ όλη τη διάρκεια της Συνόδου δόθηκε μόνο σε ένα πράγμα: τα πανεπιστήμια στις αναπτυσσόμενες χώρες να λειτουργούν σε συνεργασία με τα ιδρύματα, ώστε να μπορούν να λυθούν τα παγκόσμια προβλήματα! Πρόκειται για ιδιωτικά ιδρύματα και ο μόνος τρόπος για να κατανοήσει κανείς αυτή την έμφαση είναι να συνειδητοποιήσει ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανήκει σε αυτούς που κατέχουν αυτά τα ιδρύματα.

Παρεμπιπτόντως, η εναρκτήρια ομιλία εκφωνήθηκε από τον εγκληματία πολέμου που ευθύνεται για εκατομμύρια θανάτους στη Ρουάντα, ο οποίος εκπαιδεύτηκε σε στρατιωτικά ιδρύματα των ΗΠΑ και του απονεμήθηκε διδακτορικό δίπλωμα – τον Dr. Paul Kagame! Η πρώτη παρουσίαση έγινε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ιδρύματος Agha Khan!

Σε μια συναρπαστική μελέτη για τη μυστική κοινωνία Skull and Bones του Yale, ο Antony Sutton αποκάλυψε πολυάριθμες πτυχές βαθύτατης σημασίας σχετικά με αυτή τη μία κοινωνία.

Στο βιβλίο του “Το μυστικό κατεστημένο της Αμερικής – Μια εισαγωγή στο Τάγμα του Skull & Bones” (America’s Secret Establishment: An Introduction to the Order of Skull & Bones), ο Sutton επισημαίνει ότι υπάρχει ένα σύνολο από “Old Line American Families and New Wealth” (Παλαιές αμερικανικές οικογένειες και νέος πλούτος) που κυριαρχεί στο Τάγμα (of Skull & Bones) – η οικογένεια Whitney, η οικογένεια Stimson, η οικογένεια Bundy, η οικογένεια Rockefeller, η οικογένεια Harriman, η οικογένεια Taft, η οικογένεια Bush, και ούτω καθεξής.

Επισημαίνει επίσης ότι υπάρχει σύνδεση με τη Βρετανία:

Κάθε χρόνο 15 νέοι άνδρες, και πολύ πρόσφατα γυναίκες, εισάγονται στο Τάγμα από φοιτητές του Γέιλ από το 1832. Ποιος τους επιλέγει; Μια μελέτη της πορείας της καριέρας πολλών από αυτούς τους “εκλεκτούς” δείχνει πώς ανεβαίνουν σε εξέχουσα θέση στην αμερικανική ζωή και πώς οι ομότεχνοί τους εξασφαλίζουν ότι αυτοί οι άνδρες διεισδύουν στον ίδιο τον ιστό σημαντικών αμερικανικών θεσμών. Είναι πάντα εκεί σε θέσεις-κλειδιά κατά τη διάρκεια του πολέμου και της ειρήνης, χειραγωγώντας και παρακολουθώντας αδιάκοπα.

Ο Sutton γράφει:

Τα Ηνωμένα Έθνη είναι ένα όργανο της Ελίτ που έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη δημιουργία μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης υπό τον έλεγχο της Ελίτ. Το κτίριο του ΟΗΕ βρίσκεται σε ιδιοκτησία των Ροκφέλερ.

Στο άρθρο του “Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης – Το εκτροφείο των Ιλλουμινάτι” (‘Oxford University – The Illuminati Breeding Ground’), ο David Icke αφηγείται ένα περιστατικό που αποδεικνύει πώς αυτές οι μυστικές εταιρείες και ομάδες, που εργάζονται για την Ελίτ, επιλέγουν, εκπαιδεύουν και σχεδιάζουν να τοποθετήσουν τους άνδρες τους σε θέσεις-κλειδιά.

Το 1940 ένας νεαρός άνδρας μίλησε σε μια “ομάδα μελέτης” του Εργατικού Κόμματος σε μια αίθουσα του University College της Οξφόρδης. Τόνισε ότι ανήκε σε μια μυστική ομάδα χωρίς όνομα, η οποία σχεδίαζε μια “μαρξιστική κατάληψη” της Βρετανίας, της Ροδεσίας και της Νότιας Αφρικής με τη διείσδυση στο βρετανικό κοινοβούλιο και τις δημόσιες υπηρεσίες. Επειδή οι Βρετανοί δεν συμπαθούν τους εξτρεμιστές, απορρίπτουν τους επικριτές τους ως “δεξιούς“, ενώ οι ίδιοι παρουσιάζονται ως “μετριοπαθείς” (αυτό μοιάζει με την κατηγορία του αντισημιτισμού από την ADL κ.λπ. κάθε φορά που ασκείται κριτική στο Ισραήλ). Ο νεαρός δήλωσε ότι ήταν επικεφαλής της πολιτικής πτέρυγας αυτής της μυστικής ομάδας και περίμενε ότι κάποια μέρα θα γινόταν πρωθυπουργός της Βρετανίας! Ο νεαρός ήταν ο Χάρολντ Ουίλσον, ο οποίος έγινε πρωθυπουργός της Βρετανίας (1964-70, 1974-76)!

Όλοι οι νέοι που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια της Ivy League και σε άλλα, πρέπει να έχουν υπόψη τους ότι ελέγχονται συνεχώς από κάποιους καθηγητές τους με σκοπό να επιλέξουν από αυτούς εκείνους που θα υπηρετήσουν την Ελίτ και θα γίνουν μέρος ενός παγκόσμιου δικτύου αλληλένδετων κρυφών και φανερών εταιρειών και οργανώσεων, που εργάζονται για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Κάποιοι από αυτούς που έχουν ήδη επιλεγεί θα είναι παρόντες ανάμεσά τους, θα αναμειγνύονται μαζί τους και όμως, στην καρδιά τους, θα χωρίζονται από αυτούς με την αίσθηση ότι ανήκουν σε μια αδελφότητα με μια αποστολή που συνεχίζεται εδώ και πολύ καιρό. Αυτοί οι νέοι άνδρες γνωρίζουν επίσης ότι θα ανταμειφθούν με προαγωγή στην καριέρα τους και επίσης ότι αν παραπατήσουν μπορεί να σκοτωθούν!

Φιλοσοφικά “αυτοί” πιστεύουν στην εγελιανή διαλεκτική μέσω της οποίας δικαιολογούν την πρόκληση φρικτών πολέμων – που κατ’ ευφημισμόν ονομάζονται “ελεγχόμενες συγκρούσεις“. Η πολιτική τους ιδεολογία είναι ο “κολεκτιβισμός“, σύμφωνα με τον οποίο η ανθρωπότητα πρέπει να “διοικείται” από μια ομάδα ανθρώπων, “αυτούς“, που είναι οργανωμένοι για το σκοπό αυτό – μια κρυφή “κυρίαρχη μειοψηφία“. Αυτοί πιστεύουν ότι γνωρίζουν καλύτερα από τους κοινούς θνητούς.

Οι Ιλλουμινάτι, οι Μασόνοι, τα μέλη άλλων γνωστών και άγνωστων μυστικών εταιρειών, όλοι μαζί συνυπάρχουν κάτω από την πλουσιότερη συμμορία στην ανθρώπινη ιστορία για να οδηγήσουν μια υπνωτισμένη, αδρανή και ταλαιπωρημένη ανθρωπότητα από τη μια άβυσσο στην άλλη.

Ο πρώην πράκτορας της MI6 John Coleman αναφέρεται σε μια “Επιτροπή των 300” που ελέγχει και καθοδηγεί αυτόν τον τεράστιο υπόγειο ανθρώπινο μηχανισμό.

Στο βιβλίο του “Απομνημονεύματα“, που εκδόθηκε το 2002, ο David Rockefeller, ο πρεσβύτερος, δήλωσε ότι η οικογένειά του δέχεται επιθέσεις από “ιδεολογικούς εξτρεμιστές” για “περισσότερο από έναν αιώνα… Κάποιοι πιστεύουν ακόμη ότι είμαστε μέρος μιας μυστικής συμμορίας που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένειά μου και εμένα ως “διεθνιστές” και ότι συνωμοτούμε με άλλους σε όλο τον κόσμο για να οικοδομήσουμε μια πιο ολοκληρωμένη παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή – έναν κόσμο, αν θέλετε. Αν αυτή είναι η κατηγορία, δηλώνω ένοχος και είμαι περήφανος γι’ αυτό”. Αυτό είναι!

——————

Δικτυογραφία:

All World Leaders Serve the New World Order

https://humansarefree.com/2021/11/world-leaders-serve-the-new-world-order.html

 

Πηγή

Ως συμπληρωματικά στοιχεία, του ανωτέρω λιαν αποκαλυπτικού άρθρου, παραθέτω κάποιες από τις χιλιάδες κάρτες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, για να αντιληφθείτε το μέγεθος του ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.

Θα σας προτείνω να τις προσέξετε και να τις διαβάσετε με ιδιαίτερη προσήλωση, γιατί αποκαλύπτουν αυτά που ελάχιστοι γνωρίζουν και τολμούν να αποκαλύψουν.

Στις κάρτες του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, βρίσκεται συμπυκνωμένη, όλη η γνώση χιλιάδων χρόνων.

 

Καλλιόπη Σουφλή

Προβολές : 1,044


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα