Όχι στην Κρατική εξουσία των πιθήκων.

Όχι στην Κρατική εξουσία των πιθήκων.

30 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:447
Μοίρασέ το

 

Οι άνθρωποι, καλούνται πλέον σε συστράτευση με τους λαούς του παρελθόντος, προκειμένου να πάρουμε πίσω τον πλανήτη γη.

Αμφιβάλετε πως ο πλανήτης μας έχει υποδουλωθεί στα πιθηκοειδή της Νέας Τάξης Πραγμάτων;
Ο πλανήτης ΓΗ, ανήκει στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Αν όλοι οι λαοί ξεσηκωθούν, η βασιλεία των πιθηκοειδών, θα τελειώσει.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Οι ταινίες τους, πάντα προανήγγειλαν τα σατανικά σχέδιά τους…και η ταινία Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ, είναι από το 1968…
Τίθεται πλέον ζήτημα ακυροτητας αποφάσεων, και πραξεων ιατρικών, Δικαστικών, αστυνομικών, πνευματικών πρωτιστως, και πάσης της Κρατικής λειτουργίας, καθως και ιδιωτών, και διάλυσης του κοινωνικού ιστού λόγω φρενοβλαβειας, εξ αιτίας φαρμακευτικης γονιδιακής παρέμβασης και τροποποίησης της ελογης συμπεριφοράς.
Οι άνθρωποι, καλούνται πλέον σε συστράτευση με τους λαούς του παρελθόντος, προκειμένου να πάρουμε πίσω τον πλανήτη γη.
Και αυτό θα γίνει.
Αυτή είναι η πραγματική αλήθεια, και η πραγματική διάσταση του προβλήματος.
Όχι στην Κρατική εξουσία των πιθήκων.

 

Πηγή

Προβολές : 447


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα