ΑΚΚΕΛ: Προχωρούν σε ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας...! Αμερικανική μαχαιριά στην Θράκη μας με κερασάκι τις ΕΟΖ παράνομων μεταναστών…

ΑΚΚΕΛ: Προχωρούν σε ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας...! Αμερικανική μαχαιριά στην Θράκη μας με κερασάκι τις ΕΟΖ παράνομων μεταναστών…

4 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:461
Μοίρασέ το

 

Στις ΕΟΖ θα χρειαστεί φθηνό εργατικό δυναμικό (σύγχρονοι σκλάβοι) και αυτόν τον ρόλο θα παίξουν “πρόσφυγες – μετανάστες” και ο ντόπιος πληθυσμός, αν τελικά δεν γίνει μετανάστης στην ίδια του την πατρίδα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά το Αιγαίο είναι έτοιμη να προχωρήσει σε “ξεπούλημα” της Θράκης μας!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ξεχνά ποτέ την επεκτατική πολιτική του έναντι της Ελλάδος. Πόσο δε μάλλον, όταν αυτή εξυπηρετεί το σχέδιό του περί της περιχαράκωσης των σημερινών συνόρων της Τουρκίας.

Όλοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη!

 

Αυτό κι αν είναι αφέλεια… να θεωρείτε ότι αυτά είναι σχέδια του Ερντογάν…

ΕΛΕΟΣ!

Αυτά είναι τα σχέδια των ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ εδώ και εκατονταετίες… αν όχι χιλιετίες… ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ… ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑΙΩΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ…

Τα νήματα κινούσε και κινεί η εβραιοσιωνιστοκρατούμενη ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ… ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΚΡΑΤΟΣ…

Άλλωστε είναι γνωστό ιστορικά, πως Ισραήλ – Τουρκία και Γερμανία, είναι όμοιοι γονιδιακά υποχθόνιοι από τα βάθη της Μογγολίας…

Δεν είναι δικές μου απόψεις… είναι ιστορικά αποδεδειγμένα στοιχεία…

ΕΟΖ…

Πόσα χρόνια γράφω γι αυτές και το τι θα σηματοδοτήσουν για την μείωση των ελληνικών συνόρων…

Δεκάδες άρθρα για τις ΕΟΖ…αλλά ο νεοέλληνας κοιμάται και δεν νοιάζεται παρά μόνον για την πάρτη του και όχι για τον ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ … απόδειξη πως ελάχιστοι είναι οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ, αλλά κι αυτοί δεν αντιδρούν ουσιαστικά.

Πρωταγωνιστικός ο ρόλος της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αλλα και του ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ… ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΙΝΑΛ… ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΑ – ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ.

ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ… ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ… ΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ…

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ. ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ.

ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ;;;

ΓΙΑ ΠΟΙΑ “δικαιοσύνη” μιλάτε ακόμα μωρέ;;;

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και στην Πελοπόννησο έχει οριστεί ΕΟΖ… ας ειναι καλά ο Τατούλης πρώην υπουργός πολιτισμού(!!!) της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και Περιφερειάρχης Πελοποννήσου…

 

Υ.Γ.2. Στο τέλος της ανάρτησης, έχω κάποιες από τις αναρτήσεις μου για τις ΕΟΖ στο παρόν ιστολόγιο, αν και τα δεκάδες θέματα γι αυτές, βρίσκονται στο παλιό καταργημένο μου ιστολόγιο.

 

Υ.Γ.3. Το φωτογραφικό υλικό που προσέθεσα εκτός της πρώτης φωτογραφίας, είναι ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ, αλλά και ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΟ, έστω και την τελευταία στιγμή.

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν ξεχνά ποτέ την επεκτατική πολιτική του έναντι της Ελλάδος. Πόσο δε μάλλον, όταν αυτή εξυπηρετεί το σχέδιό του περί της περιχαράκωσης των σημερινών συνόρων της Τουρκίας.

Γι΄ αυτό μεθοδικά ξεδίπλωσε το σχέδιο μετατροπής της Ελλάδος σε ένα απέραντο στρατόπεδο “μεταναστών – προσφύγων” από διάφορες εξαθλιωμένες χώρες. Καθ΄ ότι στις βόρειες περιοχές της Πατρίδος μας, αλλά και στα νησιά (κυρίως) του Βορειοανατολικού Αιγαίου, οι Έλληνες αυτών των περιοχών, στενάζουν υπό το βάρος των Hot spots και προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την αλλόφρονα πολιτική της Ε.Ε. (λέγε με Γερμανία) περί της “διαχείρισης” αυτών των ψυχών.

Από την άλλη πλευρά, μια υποταγμένη και δουλική κυβέρνηση, εν μέσω της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσεως που μαστίζει την Πατρίδα μας, αποδέχεται την αλλοίωση του πληθυσμού μας και την επιπλέον επιβάρυνση της ήδη πτωχευμένης οικονομίας μας.

Από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι “φιλοξενούμενοι” αντιδρούν με τις συνθήκες διαβίωσής τους στα Hot spots και ήδη έχουν δημιουργήσει σοβαρά επεισόδια κατά καιρούς. Τα οποία, το αμέσως επόμενο διάστημα πιθανότατα θα λάβουν εκρηκτική διάσταση και η αντιπαράθεση κατοίκων και “φιλοξενούμενων” να μετατραπεί σε μια μάχη σώμα με σώμα, με απρόβλεπτα θλιβερά αποτελέσματα!

 

Εξυπηρετεί η κυβέρνηση με την άφρονα πολιτική της τα σχέδια του Ρ. Τ. Ερντογάν;

Στο σημείο αυτό θα σας θυμίσω το σχέδιο της Τουρκίας, όπως μου το είχε εκμυστηρευτεί ειδική – εξέχουσα πηγή μου και το οποίο είχα δημοσιεύσει σε άρθρο μου στις 5 Μαρτίου 2017! Το οποίο σήμερα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ:

«Η πηγή μας, “ωτακουστής” του Ερντογάν, μας μετέφερε ένα εφιαλτικό σενάριο που θα μπορούσε να παρουσιαστεί σε ταινία επιστημονικής φαντασίας ή ταινίας τρόμου αλά Χίτσκοκ. Που όμως, εάν παρακολουθήσουμε τις Παγκόσμιες εξελίξεις, θα διαπιστώσουμε πως δεν είναι  ούτε σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ούτε σενάριο τρόμου!

Έτσι, με δεδομένη την κατάληψη των νησιών του Αιγαίου μας και του Έβρου από “πρόσφυγες – μετανάστες”, το σχέδιο του Ερντογάν είναι το ακόλουθο:

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα πυκνώσει ο εποικισμός των νησιών μας! Θα μεταφερθούν στα νησιά του Αιγαίου μας μουσουλμανικοί θύλακες. Σε κάποια στιγμή η Τουρκία θα εμφανιστεί ως προστάτης – νταβατζής όλων αυτών των θυλάκων, ώστε να αποκτήσει δικαίωμα συνδιοίκησης στο Αιγαίο (Α΄ φάση) και ανεξαρτητοποίησης της Θράκης!

Που η διοίκηση του Αιγαίου Πελάγους δεν θα είναι ούτε ελληνική, ούτε τουρκική! Που όμως, για την άσκηση διοίκησης θα πρέπει να έχει λόγο και η Τουρκία! Όπως και για τον Έβρο, τον πρώτο λόγο θα έχουν οι ΗΠΑ!

Στη Β΄ φάση προβλέπεται η δημιουργία μιας ανώμαλης κατάστασης στα νησιά μας προκειμένου η Τουρκία να επιβάλλει την πολιτιστική μετάλλαξη των νησιών μας του Αιγαίου, όπως ακριβώς και στην περιοχή της Δυτικής Θράκης!

Στην Γ΄ φάση προβλέπεται η αποστρατικοποίηση των νησιών μας, γιατί πλέον δεν θα χρειάζεται ο στρατός μας στα νησιά μας!

Έτσι, θα ολοκληρωθεί το σχέδιο συγκυριαρχίας και συνεκμετάλλευσης του αμύθητου ορυκτού μας πλούτου στο Αιγαίο μας. Γιατί, γι΄ αυτόν τον τεράστιο πλούτο γίνεται ο καυγάς. Που τελικά, ενδεχομένως εάν δεν αντιδράσουμε να οδηγήσει τις εξελίξεις στη διχοτόμηση του Αιγαίου, που επιθυμεί διακαώς ο Ερντογάν, γι΄ αυτό και αμφισβητεί επανειλημμένως τη Συνθήκη της Λωζάνης!

Στον δε Έβρο η συνδιοίκηση με τις ΗΠΑ, με την στρατικοποίηση της περιοχής, θα είναι το φόβητρο των επερχόμενων εξελίξεων των ΗΠΑ με τη Ρωσία!

 

Στρατιωτική βάση των ΗΠΑ ο Έβρος…

Σήμερα λοιπόν η κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη προσπαθεί να αυξήσει τις δομές παράνομων μεταναστών στη Χίο, την Μυτιλήνη, στην Κω, στην Λέρο, στη Σάμο, στον Έβρο!

Όπου οι κάτοικοι των ακριτικών περιοχών μας, ξεσηκώνονται και αντιδρούν.

Αντίδραση, σαν και αυτή που δημιουργεί το Αγροτικό – Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος και ο Πρόεδρός του Βάκης Τσιομπανίδης! Το μοναδικό κόμμα με έδρα τον Έβρο μας!

Αντιδρούν για την επέκταση, την αύξηση της δυναμικότητας του ΚΥΤ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας!

Για το λόγο αυτό ζητήσαμε από τον κ. Βάκη Τσιομπανίδη, την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 να μας καταθέσει γενικότερα τις απόψεις του!

Παρακάτω τα όσα μας δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ:

Χωρίς να πέφτουμε από τα σύννεφα, μαθαίνουμε ότι οι Αμερικανοί (και λόγω της στρατιωτικής βάσης στην Αλεξανδρούπολη) ζητάνε αρχικά αποστρατικοποίηση της Θράκης και στον ορίζοντα ανεξαρτητοποίηση! 

Οι καμπάνες στην περιοχή χτυπούσαν εδώ και καιρό, αρχικά με την εμμονή του Νότη Μηταράκη να στήσει υπερδομή μεταναστών στο βόρειο τμήμα του Έβρου, στις πλάτες του Ελληνικού στρατού.

Αλλά και με το νέο σύμφωνο μετανάστευσης και ασύλου που στην ουσία μετατρέπει τις ακριτικές περιοχές της χώρας σε ανεξάρτητες (μη ευρωπαϊκές) ζώνες υπό την εποπτεία της ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ, ώστε να μπορούν να αιτούνται ασύλου οι παράνομα εισερχόμενοι σε επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όλα τα παραπάνω αλλά και η ανθελληνική δράση του κόμματος DEB, του Τουρκικού προξενείου, της Άγκυρας και των εδώ πρακτόρων συνθέτουν ένα δυσοίωνο σκηνικό για την Ελληνική Θράκη.

Ως ΑΚΚΕΛ έχουμε αντιπροτείνει, ο έλεγχος και τα αιτήματα ασύλου να γίνονται πραγματικά εκτός ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στην Τουρκία από πολυεθνικές δυνάμεις, ώστε Τουρκικό έδαφος να μετατραπεί σε ουδέτερη ζώνη και όχι Ελληνικό-Ευρωπαϊκό!

 

Αλαζόνας και ο Πρόεδρος της Βουλής; 

Αλήθεια που είναι η Ντόρα Μπακογιάννη και η περίφημη Επιτροπή για την Ανάπτυξη της Θράκης; Αυτή την ανάπτυξη σχεδιάζουν;

Για την ιστορία το ΑΚΚΕΛ είχε ζητήσει από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ως το μοναδικό Ελληνικό κόμμα με έδρα την Θράκη να μετέχει αυτοδικαίως στην επιτροπή, αλλά ο πρόεδρος της Βουλής αντιδημοκρατικά δεν μπήκε καν στον κόπο να μάς απαντήσει!  

Το ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και η επέκταση χωρητικότητας των δομών στα νησιά είναι μόνο ο προπομπός του διαμελισμού της χώρας με τις ελεύθερες οικονομικά ζώνες.

Στις ΕΟΖ θα χρειαστεί φθηνό εργατικό δυναμικό (σύγχρονοι σκλάβοι) και αυτόν τον ρόλο θα παίξουν “πρόσφυγες – μετανάστες” και ο ντόπιος πληθυσμός, αν τελικά δεν γίνει μετανάστης στην ίδια του την πατρίδα. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά το Αιγαίο είναι έτοιμη να προχωρήσει σε “ξεπούλημα” της Θράκης μας!

 

Τι είναι οι ανεξάρτητες οικονομικές ζώνες ΕΟΖ;

Ελεύθερη Οικονομική Ζώνη θεωρείται το περιορισμένο τμήμα του εθνικού εδάφους του κράτους, στο οποίο συγκεκριμένες προνομιακές οικονομικές συνθήκες (τελωνεία, μίσθωση, φορολογία, θεωρήσεις βίζας κλπ.), εφαρμόζονται όσον αφορά ξένους και εγχώριους επιχειρηματίες, ορίζοντας συνεπώς τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της επένδυσης ξένων κεφαλαίων.

Νομοθετείται η δυνατότητα δημιουργίας ζωνών ελεύθερου εμπορίου, ειδικών ζωνών οικονομικών αποθηκών εμπορευμάτων, ελεύθερων λιμανιών, ζωνών εξαγωγικής δραστηριότητας, ειδικών επενδυτικών ζωνών, ελεύθερων βιομηχανικών-οικονομικών ζωνών κλπ., περιορισμός ή κατάργηση των επιβαρύνσεων των εργοδοτών, χαλάρωση των κανονισμών ασφάλειας στο χώρο εργασίας, αποδυνάμωση των περιβαλλοντικών κανονισμών, απαγόρευση του συνδικαλισμού, αλλά και κατάργηση κάθε είδους συλλογικών διαπραγματεύσεων, περαιτέρω μείωση του μισθού των εργαζόμενων και απορρύθμιση των κανόνων εργασίας.

Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν εντός των ΕΟΖ χρησιμοποιούν εισαγόμενες πρώτες ύλες χωρίς δασμούς, αξιοποιούν την φορολογική ασυλία και δεν πληρώνουν σχεδόν καθόλου φόρους. Η χαμηλή διασύνδεσή τους με την εγχώρια οικονομία, δείχνει ότι το όφελος για την οικονομία της φιλοξενούσας χώρας είναι μηδαμινό.

Μία μελέτη της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι στις ΕΟΖ της Κίνας το μέσο ωράριο ποικίλλει από τις 54 ως τις 77 ώρες την βδομάδα!

Στο σημείο αυτό, ο Πρόεδρος του ΑΚΚΕΛ Βάκης Τσιομπανίδης, μας είπε πως η Κομισιόν στις 28 Οκτωβρίου 2011 (E-008429/2011) σχετικά με την δημιουργία Ελεύθερων Οικονομικών Ζωνών στην Ελλάδα, είχε τοποθετηθεί ως ακολούθως:

“Αν το αποφασίσει η Ελληνική κυβέρνηση, η Επιτροπή είναι πρόθυμη να συζητήσει με τις ελληνικές αρχές τη δυνατότητα υλοποίησης των ιδεών αυτών”!

Υπάρχει λοιπόν, προτεινόμενο μοντέλο για την ανάπτυξη της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης στην Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη, το οποίο είναι μάλλον ένας συνδυασμός των μοντέλων τα οποία χρησιμοποιούν κυρίως η Πολωνία και δευτερευόντως η Ν. Κορέα!

Φυσικά πέραν από την εξεταζόμενη περιοχή, το ίδιο μοντέλο προτείνεται να ισχύσει και σε άλλες περιοχές της χώρας, με αντίστοιχες προοπτικές και φιλοδοξίες!

Υπάρχει λοιπόν έντονη κινητικότητα για την δημιουργία ΕΟΖ στην Ελλάδα και ειδικότερα στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, υπάρχουν και αντίστοιχες αποφάσεις από την πολιτική ηγεσία της χώρας οι οποίες αποτελούν τον “προπομπό” αυτής της δημιουργίας της ΕΟΖ!

Αυτό για να καταλάβουμε επιτέλους, τι διάολο χρειάζονται οι μετανάστες στον Έβρο, στα νησιά και σε άλλες περιοχές και προς τι οι κυβερνητικές εμμονές.

Μέσα στην συμφωνία για την ΕΟΖ θα υπάρχει θέμα δικαιωμάτων των μειονοτήτων, αντίστοιχες ΕΟΖ θα δημιουργηθούν  ξαφνικά και στην ανατολική Θράκη, αλλά και στην Βουλγαρία.

Τότε η Τουρκία μπορεί να είναι ο εγγυητής των θρησκευτικών δικαιωμάτων όλης της Θράκης. Θα έχει τόσο μεγάλη επιρροή που θα απαιτήσει δημοψήφισμα ανεξαρτητοποίησης της Θράκης, δημιουργώντας ένα κράτος δορυφόρο της Τουρκίας, με τον οικονομικό έλεγχο της Γερμανίας, χωρίς να πέσει ούτε μια τουφεκιά!

Το ΚΥΤ Φυλακίου, αλλά και η επέκταση χωρητικότητας των δομών στα νησιά είναι μόνο ο προπομπός του διαμελισμού της χώρας με τις ελεύθερες οικονομικά ζώνες.

Στις ΕΟΖ θα χρειαστεί φθηνό εργατικό δυναμικό (σύγχρονοι σκλάβοι) και αυτόν τον ρόλο θα παίξουν “πρόσφυγες – μετανάστες”!

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετά το Αιγαίο είναι έτοιμη να προχωρήσει σε “ξεπούλημα” της Θράκης!

Όλα τα παραπάνω σημαντικά μας δήλωσε ο κ. Βάκης Τσιομπανίδης την Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022!

 

Επιθέσεις, βιαιοπραγίες, κατά αντιδρώντων πολιτών και αρχών… 

 

Ωστόσο την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 στο ΚΥΤ Έβρου, η κυβέρνηση με υπεργολάβο της εταιρείας ΤΕΡΝΑ προσπάθησε να μεταφέρει μηχανήματα, προκειμένου να ξεκινήσουν έργα επέκτασης της δομής “μεταναστών”!

Αυτή η νέα κυβερνητική προσπάθεια δημιούργησε μεγάλη ένταση, μεταξύ του Προέδρου του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσομπανίδη, του Προέδρου της κοινότητας Φυλακίου Χρήστου Τυρμπάκη, καθώς και άλλων κατοίκων που προσπαθούσαν να ανατρέψουν τα σχέδια της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Για τον λόγο αυτό επικοινωνήσαμε πάλι με τον κ. Τσιομπανίδη και ο οποίος μας δήλωσε τα παρακάτω:

«Το καθεστώς Μητσοτάκη έχει χάσει τον έλεγχο των καταστάσεων σε όλα τα θέματα και στην περίπτωση του ΚΥΤ-ΠΡΟΚΕΚΑ στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, όπου έβγαλε τον γνωστό χουντικό και θρασύδειλο χαρακτήρα του, μέσα από την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον μου ο υπεργολάβος της ΤΕΡΝΑ!

Όταν μαζί με άλλους Έλληνες πολίτες και κατοίκους της περιοχής προσπαθήσαμε να σταματήσουμε τη μεταφορά μηχανημάτων για τις εργασίες επέκτασής του!

Εγώ προφανώς υπέβαλα μήνυση ως αρχή των ενεργειών που θα γίνουν κατά παντός υπευθύνου, αλλά ο εισαγγελέας για δικούς του λόγους θεώρησε πως και εγώ είμαι εξίσου υπεύθυνος, επειδή φαίνεται (;;;), ότι κακοποίησα τουλάχιστον “ψυχολογικά” το φορτηγό του υπεργολάβου ή ότι του άσκησα βία, όταν στάθηκα μπροστά, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας!

Αφού δεν μπορούσε να ξεφορτώσει μηχανήματα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την επέκταση εγκαταστάσεων, στις οποίες το καθεστώς Μητσοτάκη-Μηταράκη και ΣΙΑ (μαζί με τους διακινητές), θα “φιλοξενήσουν” μεταξύ άλλων και ισλαμιστές τζιχαντιστές, πίσω από την πλάτη των Ελλήνων στρατιωτών που προστατεύουν τα σύνορα στον Έβρο!

Επίσης δεν μπορώ να μην καυτηριάσω την συμπεριφορά του αστυνομικού διευθυντή ο οποίος αντί επί τόπου να συλλάβει τον υπεργολάβο της ΤΕΡΝΑ, μου είπε να πάω στο αστυνομικό τμήμα να υποβάλλω μήνυση (30 χιλιόμετρα πιο πέρα) κατά του υπεργολάβου της ΤΕΡΝΑ, ενώ μπροστά στους άλλους αστυνομικούς, ο υπεργολάβος μου επιτέθηκε, με χτύπησε και ο αστυνομικός διευθυντής απλώς έβλεπε και τον άφηνε να συνεχίζει κανονικότατα σαν να μην συμβαίνει τίποτε!

Προφανώς αυτά δεν μας αποθαρρύνουν, αλλά χαλυβδώνουν τη θέλησή μας. Όλοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη!»!!

 

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

 

Πηγή

 

Κάποιες από τις αναρτήσεις για τις ΕΟΖ. Μπορείτε να τις διαβάσετε κλικάροντας πάνω στους τίτλους.

Εξέλιξη «ΒΟΜΒΑ» για την Θράκη!!! Τι προτείνει επιτροπή υπό την Ντ. Μπακογιάννη

Η Θράκη προετοιμάζεται, έτσι ώστε να αποτελέσει ξεχωριστή (πολυπολιτισμική) επαρχία μαζί με το βουλγαρικό και τουρκικό κομμάτι, όπως αναφέρει ο απόρρητος φάκελος του ΝΑΤΟ …

Αρμαγεδδών προ των πυλών! εκατομμύρια Αφγανοί κατευθύνονται αυτή τη στιγμή προς Ελλάδα. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ;;; Τίθεται πλέον θέμα εθνικής επιβίωσης!

Είμαστε μπροστά σε μία μεταναστευτική κρίση πολλαπλάσια του 2015 όπου 2,3 εκατομμύρια Σύροι πέρασαν από την Ελλάδα, καθώς οι Αφγανοί είναι πολύ περισσότεροι (45 εκατομμύρια), ενώ τα Ευρωπαϊκά κράτη δεν …

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ. Αυτό κρύβεται πίσω από την δομή στον Έβρο που θέλουν να επιβάλουν Μητσοτάκης και Μηταράκης.

Στην υπόθεση φυσικά εμπλέκονται και οι ΜΚΟ του Σόρρος αλλά και η DEUTSCHE BANK.   Το σχέδιο ΕΟΖ το ξεκίνησε η Ντόρα κατόπιν εντολής από τα κεντρικά της φυλής της, το συνέχισε …

Θέλουν να εξοντώσουν και να ερημώσουν την Μακεδονία.!! (Ολοκληρώνουν το σατανικό σχέδιο ακρωτηριασμού της Ελλάδας)

Έχουν σκεφτεί άραγε οι κάτοικοι της χώρας τι θα γίνει το 2021 με περιφέρειες ολόκληρες όπως η Μακεδονία οι οποίες θα ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ;;;; …

Οι τρεις πηγές μολύνσεων στην Αττική προκαλούν έκπληξη

  Απορίας άξιον είναι, αφού το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε εισαγόμενα κρούσματα και δομές προσφύγων, γιατί και το βάρος των μέτρων δεν δίνεται εκεί, αλλά πιέζεται ολόκληρη η κοινωνία με …

Σάλπισμα κινδύνου και συναγερμού. Δεκαεπτά ερωτήσεις που δείχνουν την ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

  Δυστυχώς η εντύπωση είναι πώς βαδίζουμε ολοταχώς προς μια για την Ελλάδα αφάνταστα καταστροφική συγκυρία η οποία, με απλά λόγια, σε όλες τις χώρες του κόσμου ονομάζεται όχι μόνο …

 

 

 

Προβολές : 461


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα