ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Dr MALONE!!! “Ανθρώπινη Αύξηση – Η Απαρχή ενός Νέου Προτύπου”  Ένα έργο στρατηγικών επιπτώσεων

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Dr MALONE!!! “Ανθρώπινη Αύξηση – Η Απαρχή ενός Νέου Προτύπου”  Ένα έργο στρατηγικών επιπτώσεων

8 Φεβρουαρίου, 2022 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:333
Μοίρασέ το

 

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και η ΥΒΡΙΣ σε αυτή την ιδέα είναι τεράστιες. ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΕΛΕΣ, ΗΘΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Παρακαλώ όλους να διαβάσετε αυτήν την έκθεση. Απορροφήστε αυτές τις πληροφορίες και ετοιμαστείτε για την επερχόμενη μάχη.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ (HUMAN AUGMENTATION) ΤΩΡΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

 

 

 

 

Το μόνο βέβαιο που θα αποκομίσετε διαβάζοντας αυτό το ανατριχιαστικό σχέδιο που αποκαλύπτει ο Dr Malone  είναι, πως μόνον σατανικά μυαλά μπορούν να σχεδιάσουν τόσο παρανοϊκά σχέδια για την καταστροφή του ανθρώπινου γένους και την τέλεια διάλυση των κρατών.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Αγγλία και Γερμανία… υποχθόνιοι λαοί…

 

A strategic implications project

του Robert W Malone MD, MS

 

Η έκθεση: “Ανθρώπινη Αύξηση – Η Απαρχή ενός Νέου Προτύπου. Ένα έργο στρατηγικών επιπτώσεων”

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟ 2021.

Η ανάγνωση αυτού του εγγράφου είναι ειλικρινά ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ, καθώς Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ. Ότι αυτός ο σχεδιασμός για την ανθρώπινη αύξηση πρέπει να ξεκινήσει τώρα.

Μπορούμε να υποθέσουμε ότι παρόλο που αυτή η έκθεση προέρχεται από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου και το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Άμυνας της Γερμανίας, γίνονται παράλληλες προσπάθειες από τις περισσότερες μεγάλες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Αρχικά, αυτή η έκθεση υπογραμμίζει τα σημαντικά σημεία και τα οφέλη της ανθρώπινης αύξησης.

Από την αναφορά:
“Η αύξηση του ανθρώπου θα γίνεται ολοένα και πιο σημαντική, εν μέρει επειδή μπορεί να ενισχύσει άμεσα την ανθρώπινη ικανότητα και συμπεριφορά και εν μέρει επειδή είναι ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ.

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΘΑ ΚΕΡΔΗΘΟΥΝ, όχι από εκείνους με την πιο προηγμένη τεχνολογία, αλλά ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΝ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ. Η σημασία της ομαδοποίησης ανθρώπου-μηχανής αναγνωρίζεται ευρέως, αλλά έχει εξεταστεί από μια τεχνοκεντρική οπτική. Η ανθρώπινη αύξηση είναι το μέρος που λείπει από αυτό το παζλ.

Φυσικά, ένα από τα πρώτα ερωτήματα που πρέπει να τεθεί κατά την ανάγνωση αυτής της έκθεσης είναι τί είναι η ανθρώπινη αύξηση. Μια εικόνα από την αναφορά παραθέτει τις τεχνολογίες.

Το πίσω μέρος της αναφοράς περιγράφει λεπτομερώς αυτές τις τεχνολογίες:

(ακολουθεί πίνακας τεχνολογιών)

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

1) Γενετική – Τροποποίηση ανθρώπινης βλαστικής γραμμής
2) Γενετική – Τροποποίηση Σωματικού Γονιδιώματος
3) Εντερικό μικροβίωμα
4) Eπεμβατικές διεπαφές εγκεφάλου
5) Mη επεμβατικές διεπαφές εγκεφάλου
6) Παθητικοί εξωσκελετοί
7) Φαρμακευτική παρέμβαση
8) Ηλεκτρικός εξωσκελετός ή τροφοδοτούμενος εξωσκελετός 
9) Μέθοδοι βελτιστοποίησης

Το έγγραφο συνεχίζει γράφοντας ότι Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ (!!!!!!!!!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ.

Η γενική συναίνεση της έκθεσης είναι ότι η ανθρώπινη αύξηση είναι ΚΡΙΣΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

Θα είναι το στρατιωτικό βιομηχανικό συγκρότημα (εθνικά συμφέροντα) ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ (!!!) τι θα αναπτυχθεί.

“ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ

Δεν μπορούμε να περιμένουμε να αποφασιστεί για εμάς η ηθική της ανθρώπινης αύξησης, πρέπει να είμαστε μέρος της συζήτησης τώρα. Οι ηθικές επιπτώσεις είναι σημαντικές αλλά όχι ανυπέρβλητες. Η έγκαιρη και τακτική δέσμευση θα είναι απαραίτητη για να παραμείνει στην πρώτη γραμμή αυτού του τομέα.

Οι ηθικές προοπτικές για την ανθρώπινη αύξηση θα αλλάξουν και αυτό θα μπορούσε να συμβεί γρήγορα.

Μπορεί να υπάρχει μια ηθική υποχρέωση να αυξήσουμε τους ανθρώπους, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις που προάγει την ευημερία ή μας προστατεύει από νέες απειλές.

Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι οι θεραπείες που περιλαμβάνουν νέες διεργασίες m-volιασμού και γονιδιακές και κυτταρικές θεραπείες είναι παραδείγματα ανθρώπινης αύξησης που βρίσκονται ήδη στα σκαριά.

 

“Η ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ

Οι χώρες μπορεί να χρειαστεί να αναπτύξουν και να χρησιμοποιήσουν την ανθρώπινη αύξηση ή να διακινδυνεύσουν να παραδώσουν επιρροή, ευημερία και ασφάλεια σε όσους το κάνουν.

Οι εθνικοί κανονισμοί που υπαγορεύουν το ρυθμό και το εύρος της επιστημονικής έρευνας αντανακλούν τις κοινωνικές απόψεις, ιδιαίτερα σε δημοκρατίες που είναι πιο ευαίσθητες στην κοινή γνώμη.

Ωστόσο, το μέλλον της ανθρώπινης αύξησης δεν πρέπει να αποφασίζεται από ηθικολόγους ή την κοινή γνώμη, αν και οι δύο θα είναι σημαντικές φωνές.

Αντίθετα, οι κυβερνήσεις θα πρέπει να αναπτύξουν μια σαφή πολιτική θέση που να μεγιστοποιεί τη χρήση της ανθρώπινης αύξησης για την υποστήριξη της ευημερίας, της ασφάλειας και της ασφάλειας, χωρίς να υπονομεύει τις αξίες μας.”

Η αναφορά συνεχίζει:

Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΔΛΔ. Ο ΕΡΧΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

“Η εποχή της Βιοτεχνολογίας θα επικεντρωθεί στην ανθρώπινη ανάπτυξη. Δεν θα είναι πλέον επαρκές να θεωρούμε τους ανθρώπους απλώς ως το μέσο λειτουργίας της μηχανής.

Η διεπιστημονική φύση της ανθρώπινης αύξησης θα καταστήσει το τρέχον μοντέλο Άμυνας της Βιομηχανικής Εποχής αναποτελεσματικό.

Η άμυνα πρέπει να εξετάσει πώς θα αναδιοργανωθεί για να ανταποκριθεί σε ένα μέλλον που θα απαιτεί μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση των πολεμικών επιχειρήσεων, όπου το άτομο θα είναι οπλισμένο με τις δυνατότητες να ενσωματωθεί πλήρως σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Οι διαφορές στις εθνικές, πολιτιστικές και νομικές προσεγγίσεις θα οδηγήσουν σε άνιση αποδοχή της ανθρώπινης αύξησης στο πλαίσιο των διεθνών συμμαχιών.

Αυτό θα περιπλέξει περαιτέρω τη διαλειτουργικότητα, την ολοκλήρωση και την αποσύγκρουση.

Η υπέρβαση αυτών των προκλήσεων θα απαιτήσει στενότερη συνεργασία μεταξύ των συμμάχων. Επομένως, οι συμμαχίες πρέπει να αρχίσουν να εργάζονται τώρα για να κατανοήσουν πώς και πού να προετοιμαστούν για τη χρήση της ανθρώπινης αύξησης.”

Κατά την ανάγνωση αυτής της έκθεσης, είναι σημαντικό να κατανοήσουμε πώς τα στρατιωτικά συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο βλέπουν το μοντέλο ανθρώπινης αύξησης για τις πολεμικές επιχειρήσεις.

Η ανθρώπινη αύξηση μπορεί να οδηγήσει σε θεμελιωδώς νέες έννοιες του πολέμου.

Στα επόμενα 30 χρόνια, η αυξανόμενη χρήση αυτόνομων και μη επανδρωμένων συστημάτων – από το τακτικό έως το στρατηγικό επίπεδο – θα μπορούσε να αυξήσει σημαντικά το μαχητικό αποτέλεσμα που μπορεί να έχει ένα άτομο, αλλά για να γίνει αντιληπτή αυτή η δυναμική, οι διεπαφές μεταξύ ανθρώπων και μηχανών θα πρέπει να ενισχυθούν σημαντικά.

Η ανθρώπινη αύξηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση αυτής της διεπαφής και, εάν γίνει αποτελεσματικά, θα αλλάξει σημαντικά τη δομή της δύναμης, το πρόγραμμα εξοπλισμού και το δόγμα μας.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο περισσότερη ανθρώπινη αύξηση ενσωματώνεται στον αμυντικό σχεδιασμό και την πρακτική, τόσο πιο πιθανό είναι να γίνει ο ίδιος στόχος για έναν αντίπαλο.

Ως εκ τούτου, πρέπει να ληφθούν υπόψη μέτρα κατά της ανθρώπινης αύξησης παράλληλα με την υιοθέτηση της ανθρώπινης αύξησης.

Η ανθρώπινη αύξηση θα διαδραματίσει βασικό ρόλο στη μείωση του κινδύνου γνωστικής υπερφόρτωσης καθώς ο πόλεμος γίνεται ταχύτερος και πιο περίπλοκος.

Η βιοπληροφορική είναι πιθανό να διαδραματίσει βασικό ρόλο στον εντοπισμό διοικητών και προσωπικού με τις κατάλληλες γνωστικές και προσαρμοστικές δυνατότητες για ρόλους διοίκησης και ελέγχου.

Οι διεπαφές εγκεφάλου που συνδέονται με αλγόριθμους μηχανικής μάθησης έχουν τη δυνατότητα να επιταχύνουν γρήγορα την ταχύτητα και την ποιότητα της λήψης αποφάσεων.

Τα σημερινά εργαλεία αποκατάστασης: οι αυριανές βελτιώσεις – η σωματική και ψυχική αποκατάσταση μπορεί, βραχυπρόθεσμα, να αποδειχθεί η πρώτη γραμμή της ανθρώπινης αύξησης στην Άμυνα.

Τα προηγμένα προσθετικά για την αποκατάσταση τραυματισμένου προσωπικού αντιπροσωπεύουν την αιχμή της ρομποτικής και οι πιο πρόσφατες συσκευές νευροδιέγερσης και τα φαρμακευτικά προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της διαταραχής μετατραυματικού στρες. Η περαιτέρω ανάπτυξη αυτών των θεραπειών όχι μόνο θα βοηθήσει στην αποκατάσταση του τραυματισμένου προσωπικού, αλλά θα μπορούσε επίσης να ανοίξει το δρόμο για μελλοντικές βελτιώσεις.”

Η έκθεση επισημαίνει ότι τα μοντέλα πολέμου πρέπει να αντιλαμβάνονται τα ανθρώπινα όντα ως μια “τεχνολογία” πλατφόρμας, που περιλαμβάνει σωματικές, ψυχολογικές και κοινωνικές επιδόσεις.

Αυτό συνοψίζεται στην παρακάτω εικόνα:

“ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ

Σωματικές επιδόσεις: η ικανότητα του ανθρώπου να επηρεάζει το φυσικό περιβάλλον, και να κινείται μέσα σε αυτό. Δύναμη, επιδεξιότητα, ταχύτητα και αντοχή αποτελούν τα σχτοιχεια-κλειδιά και συχνά υπάρχει ανάμεσά τους μια σχέση συμβιβασμού.

Ψυχολογικές επιδόσεις: αποτελούνται από τις γνωστικές λειτουργίες, το συναίσθημα και τα κίνητρα. Οι γνωστικές λειτουργίες είνια η νοητική δραστηριότητα ή διαδικασία της απόκτησης γνώσεων μέσω της σκέψης, των εμπειριών και των αισθήσεων.

Περιλαμβάνει διαδικασίες, όπως η προσοχή, η διαμόρφωση γνώσης, η μακροπρόθεσμη λειτουργική μνήμη, η λογική, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και ικανότητα λήψης αποφάσεων.

Το συναίσθημα περιγράφει την υποκειμενική ανθρώπινη εμπειρία που συνδέεται στενά με το κίνητρο, το οποίο συνιστά την κινητήρια δύναμη που ενεργοποιεί, δραστηριοποιεί και κατευθύνει την συμπεριφορά.

Κοινωνικές επιδόσεις: είναι η ικανότητα να αντιλαμβάνεται κανείς τον εαυτό του ως μέρος μιας ομάδας και η ετοιμότητα να πράττει ως μέρος αυτής. Θεμελιώνεται επάνω στην αυτεπίγνωση και την ικανότητα να αντιλαμβάνεται την συμπεριφορά των άλλων. Είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις επικοινωνιακές δεξιότητες, την συνεργασία και την εμπιστοσύνη. Η κύρια αρχή που διέπει την κοινωνική παρουσία είναι η συνοχή της ομάδας.”

Τώρα διαβάστε τη λεζάντα από την αναφορά που γράφεται κάτω από την εικόνα στο επάνω μέρος της σελίδας, αναφέρει,

“Έξι εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα και ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ.”

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι η ανάπτυξη της ανθρώπινης αύξησης που παρουσιάζεται ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ.

Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και η ΥΒΡΙΣ σε αυτή την ιδέα είναι τεράστιες. ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ Ή ΔΥΟ ΓΕΝΙΕΣ, ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΦΕΛΕΣ, ΗΘΙΚΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.

Άλλη μια εικόνα από το ρεπορτάζ:

 

(απεικονίζεται το τρίγωνο με τις τρεις πτυχές που συζητήθηκαν πιο πάνω (σωματικές, ψυχολογικές και κοινωνικές επιδόσεις και πώς/πού μπορούν να εφαρμοστούν οι 9 τεχνολογίες που είδαμε στην αρχή του άρθρου)

Η έκθεση συνεχίζει συζητώντας τα πλεονεκτήματα της γενετικής μηχανικής:

α) ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΦΑΣΜΑ: η επεξεργασία του γονιδιώματος μπορεί να προσθέτει, να ακυρώνει ή να αλλάζει συγκεκριμένα στοιχεί του DNA στο γονιδίωμα που στοχεύει. Το πρόγραμμα CRISPR μπορεί να δημιουργήσει πολλαπλές αλλαγές σε μία φορά.

β) ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ: Συγκεκριμένες περιοχές του DNA μπορούν να στοχευθούν με εργαλεία κοπής DNA, έτσι ώστε οι αλλαγές να είναι πιο ακριβείς και πιο ασφαλείς. Υπάρχουν ακόμη επιδράσεις εκτός στόχου στην μηχανική γονιδιώματος, αλλά οι νεώτερες τεχνικές, όπως η πρώτη επεξεργασία (prime editing), βελτιώνουν την διαδικασία.

γ) ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ: Η ικανότητα να στοχεύσει κανείς το γονιδίωμα από ότι απλά να
εναποθέσει DNA μέσα στα κύτταρα, σημαίνει ότι αναπαράγονται καθώς το κύτταρο διαιρείται και το αποτέλεσμα διασπείρεται.

δ) ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Οι νέες τεχνικές παραγωγής είναι συνήθως πιο απλές, φθηνότερες και ταχύτερες για ανάπτυξη και απόδοση.

Μια άλλη πτυχή της αναφοράς εμβαθύνει στις προσωπικές πληροφορίες και την ανάγκη να αντικατασταθούν τέτοια ζητήματα:

“Το κλειδί για την ανάπτυξη αποτελεσματικής ανθρώπινης αύξησης είναι η βελτιωμένη κατανόηση του πώς λειτουργούν τόσο το σώμα όσο και η τεχνολογία και πώς συνεργάζονται.

Αυτό ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ: ΕΙΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΥΧΟΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΛΗΤΕΣ, ΑΝΑΛΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Ή ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ.

Μόνο εάν αυτά τα δομικά στοιχεία τεθούν σε εφαρμογή, θα υπάρξει αρκετή κατανόηση για να διασφαλιστεί ότι οι ανθρώπινες αυξήσεις μπορούν να γίνουν με ακρίβεια και με βεβαιότητα ότι θα επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μόνο όταν (ή αν) συμβεί αυτό θα φτάσει η επιστήμη της ανθρώπινης αύξησης.”

Τέλος, αυτή η αναφορά 110 σελίδων είναι λεπτομερής και περίπλοκη.

Τεκμηριώνει με λεπτομέρεια τους τρόπους της διαδικασίας της ανθρώπινης αύξησης.

Παρακαλώ όλους να διαβάσετε αυτήν την έκθεση. Απορροφήστε αυτές τις πληροφορίες και ετοιμαστείτε για την επερχόμενη μάχη.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ (HUMAN AUGMENTATION) ΤΩΡΑ, ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

(Οι παραπάνω Εικόνες και αποσπάσματα από την έκθεση με τίτλο “Human Augmentation – The Dawn of a New Paradigm” χρησιμοποιούνται για εκπαιδευτικούς σκοπούς σύμφωνα με την Ενότητα 107 του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων).

_ _ _
εδώ όλη η έκθεση 110 σελίδων
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/986301/Human_Augmentation_SIP_access2.pdf

– – – – – – – – – – – – – – – –

“Η ανθρώπινη αύξηση είναι ένας τομέας έρευνας που επιδιώκει να επεκτείνει και να επεκτείνει τις ανθρώπινες ικανότητες. Αυτό μπορεί να έρθει με τη μορφή πολλών πραγμάτων, είτε μέσω ιατρικών ή τεχνολογικών προόδων.

Για παράδειγμα, οι άνθρωποι καταπίνουν χημικές ουσίες για να βελτιώσουν συγκεκριμένες ικανότητες όπως η εστίαση ή η δύναμη.

Μερικές φορές, προσλαμβάνουν επίσης εμφυτεύματα ή υποβάλλονται σε επεμβάσεις για να βελτιώσουν διαφορετικές σωματικές λειτουργίες ή χαρακτηριστικά.”

περισσότερα για το τί είναι η “ανθρώπινη αύξηση”, ποιοί τύποι υπάρχουν (αντιγραφή, συμπλήρωση, επέκταση,) bionics, νευροτεχνολογία, νοοτροπικά (!!!!!) εφαρμογές, φορητές τεχνολογίες, τεχνικά εμπόδια, ηθικά ζητήματα, κ.λπ.,
μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο:
Human Augmentation: What It Is And How It Is Used
https://robots.net/ai/human-augmentation/

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

Προβολές : 333


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα