ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τραμπ: «Παίζεις το παιχνίδι των Δημοκρατικών αν έχεις αμφιβολίες για το εμβόλιο»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τραμπ: «Παίζεις το παιχνίδι των Δημοκρατικών αν έχεις αμφιβολίες για το εμβόλιο»

21 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:661
Μοίρασέ το

«Μην τους αφήσετε να το αφαιρέσουν… παίζετε το παιχνίδι τους (των Δημοκρατικών, όταν αμφιβάλλετε για το εμβόλιο)», πρόσθεσε.

 

Παίδες, θεωρείτε πως ο Τράμπ, είναι κάτι διαφορετικό από τον Μπάϊντεν;;;

Καλλίτερος ως προς την παράνοια του Μπάϊντεν, ναι… είναι… αλλά με τις Φαρμακομαφίες, ούτε αυτός τα βάζει…

ΠΙΑΣΜΕΝΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΩΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Τον Φάουτσι, τον κράτησε αντί να τον στείλει στην φυλακή…

Ακύρωσε την χρηματοδότηση στον Π.Ο.Υ., αλλά έδωσε χρηματοδότηση στην GAVI του Μπιλ Γκέιτς…

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ, ΡΕΕΕΕΕ…

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ δοξάζει το εμβόλιο, είπε ότι δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.

«Αν δεν θέλετε να το κάνετε, δεν πρέπει να αναγκαστείτε να το κάνετε, χωρίς εντολές», είπε ο Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τράμπ αποκάλυψε επίσης ότι έχει λάβει ενισχυτική βολή.

ΔΕΙΤΕ τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Άλεξ Τζόουνς, να…ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ!!!….

DuckDuckGo
DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 20 Δεκ. 2021, 12:15 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Διαβάστε πρώτα το ακόλουθο άρθρο-σοκ του InfoWars.com και μετά τα δικά μας παρακάτω σχόλια….


Λέει ότι ο COVID θα ήταν σαν την ισπανική γρίπη χωρίς το εμβόλιο…

από τον Paul Joseph Watson
20 Δεκεμβρίου 2021, 12:32 μ.μ

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ είπε σε ένα ακροατήριο των υποστηρικτών του ότι «παίζουν το παιχνίδι τους [των Δημοκρατικών]» εκφράζοντας αμφιβολίες για ή μη εμβολιαζόμενοι κατά του COVID-19.

Ο Τραμπ έκανε τις παρατηρήσεις κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εκδήλωσης με τον πρώην ειδικό του Fox News, Bill O’Reilly.

«Κάναμε κάτι ιστορικό, σώσαμε δεκάδες εκατομμύρια ζωές παγκοσμίως», είπε ο Τραμπ, προτού συνεχίσει να δώσει τα εύσημα στο “εμβόλιο” για την αποτροπή επανάληψης -τάχα μου– της ισπανικής γρίπης που είχε μολύνει σχεδόν το ένα τρίτο του κόσμου και σκότωσε έως και 100 εκατομμύρια ανθρώπους. .

Η σύγκριση είναι κάπως ανησυχητική δεδομένου ότι η ισπανική γρίπη είχε ένα παγκόσμιο ποσοστό θνησιμότητας 2,5%, το οποίο είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το ποσοστό θνησιμότητας του COVID 0,05% (πριν ήταν διαθέσιμο το εμβόλιο).

Δείτε τον….

 

«Αυτό επρόκειτο να ρημάξει τη χώρα πολύ περισσότερο από αυτό που είναι τώρα, λάβετε τα εύσημα για το ότι αυτό που κάναμε είναι ιστορικό», είπε ο Τραμπ.

«Μην τους αφήσετε να το αφαιρέσουν… παίζετε το παιχνίδι τους (των Δημοκρατικών, όταν αμφιβάλλετε για το εμβόλιο)», πρόσθεσε.

Παρά το γεγονός ότι ο Τραμπ δοξάζει το εμβόλιο, είπε ότι δεν πρέπει να είναι υποχρεωτικό.

«Αν δεν θέλετε να το κάνετε, δεν πρέπει να αναγκαστείτε να το κάνετε, χωρίς εντολές», είπε ο Τραμπ.

Ο Ντόναλντ Τράμπ αποκάλυψε επίσης ότι έχει λάβει ενισχυτική βολή.

Όταν ρώτησε το πλήθος εάν συμφωνούσε με τις δηλώσεις του, η πλειοψηφία επευφημούσε, αλλά ο Τραμπ έκανε αναφορά σε μια «μικροσκοπική ομάδα» στο ακροατήριο που προφανώς δεν συμμεριζόταν τον ενθουσιασμό του για το τρύπημα.


Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Ο Τράμπ συνεχίζει να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τον κόσμο διαφημίζοντας το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ (που, μέχρι τώρα, έχει σκοτώσει ΕΚΑΚΤΟΜΜΥΡΙΑ ανθρώπους σε όλο τον κόσμο), για το οποίο παίρνει ο ίδιος τα…ΕΥΣΗΜΑ, και το δηλώνει συνέχεια αυτό ευθαρσώς και δημόσια χωρίς καμιά ντροπή!!!

Στην παραπάνω συνέντευκη-φόρουμ, ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΔΡ ΦΑΟΥΤΣΙ!!!

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει πολλές φορές, την ψευτο-πανδημία την ξεκίνησε ο ΤΡΑΜΠ σε συνεργασία με τον ΠΟΥ και την δρομολόγηση των θανατηφόρων ψευτο-εμβολίων την ξεκίνησε…ΠΑΛΙ Ο ΤΡΑΜΠ σε συνεργασία με το πρόγραμμα εμβολιασμών του ΟΗΕ που λέγεται GAVI που διευθύνει πίσω από τα παρασκήνια ο…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ!!!

Αλλά, γιά ακολουθήστε λίγο τον ειρμό του Τράμπ εδώ… είσαι, δηλαδή, με τους Δημοκρατικούς αν δεν κάνεις το ΜΠΟΛΙ;;; Παίζεις το παιχνίδι τους;;;

Εμ…αυτό ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΗΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ, μιας και οι άνθρωποι που προωθούν περισσότερο από όλους το «εμβόλιο» είναι οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ!!!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, γιατί μέχρι την έναρξη της ψευτο-πανδημίας, όλο-έβαλλαν οι Δημοκρατικοί κατά του Τράμπ για πολλά εθνικά θέματα, αλλά με το που κήρυξε ο Τράμπ τις ΗΠΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης (και όλο τον κόσμο εδώ που τα λέμε), εύρηκε αμέσως ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΣΥΣΣΩΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ.

ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!! για περισσότερα. 

greeknewsondemand

Βίντεο-βόμα: Γυναίκα πρόβλεψε την ψευτο-πανδημία Covid το 2019, προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΗΠΑ!!!

Image Credit: Cabin Talk youtube screenshot Βίντεο-βόμα: Γυναίκα πρόβλεψε την ψευτο-πανδημία Covid το 2019, προ

guteurls.de Read full article here

Και όσο για την Ισπανική Γρίπη του 1918, μας κάνουν εντύπωση οι δηλώσεις του Τράμπ για αυτό, διότι, όπως απεδείχθη, οι άνθρωποι που πέθαναν -τάχα μου– από αυτήν δήθεν «γρίπη» ήταν άνθρωποι που φορούσαν συνέχεια…ΜΑΣΚΑ που, σύμφωνα με μελέτη του ίδιου του Δρ….ΦΑΟΥΤΣΙ από το 2008, είχε προκαλέσει μια περίεργη…λοίμωξη στο πρόσωπο όσων την φορούσαν!!!

Επίσης, είναι ιστορικό γεγονός πως, εκείνη την εποχή, πάρα πολύς κόσμος είχε….ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ για αυτήν «γρίπη» που είχε σαν αποτέλεσμα τον…ΘΑΝΑΤΟ τουλάχιστον…100 χιλιάδων ανθρώπων παγκοσμίως!!!

Διαβάστε επίσης Άρθρο από το 2015: Η ισπανική γρίπη του 1918 προκλήθηκε από…εμβολιασμούς και ΟΧΙ από τη δήθεν «γρίπη». ΠΑΕΙ ο ΚΩΛΟνοϊός του ΚΟΥΛΗ!!! για περισσότερα.

greeknewsondemand

Άρθρο από το 2015: Η ισπανική γρίπη του 1918 προκλήθηκε από…εμβολιασμούς και ΟΧΙ από τη δήθεν «γρίπη».

ΠΑΕΙ ο ΚΩΛΟνοϊός του ΚΟΥΛΗ!!!

Η ισπανική γρίπη του 1918 προκλήθηκε από εμβολιασμούς, συγκλονιστική έκθεση 13 Μαΐου

guteurls.de Read full article here

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/trump-youre-playing-right-into-their-hands-when-you-doubt-the-vaccine/

 

 

Πηγή

Προβολές : 661


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα