ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ H ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ M-VOLΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ “ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ H ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ M-VOLΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ “ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

24 Δεκεμβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:644
Μοίρασέ το

 

Ο Hohmann μπόρεσε να διακρίνει την αλήθεια πίσω από αυτό.

ΕΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ COVID-19, ΟΙ ΜΗ M-VOLΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δεν γνωρίζω πότε και αν αυτός ο συνεχής εφιάλτης θα τελειώσει…

Κάθε νέος εμβολιασμένος και μια ήττα για το ανθρώπινο γένος.

Κάθε νέος αφυπνισμένος και μια νίκη για την ανθρωπότητα.

Όλα μοιάζουν με ταινία τρόμου…

Κάθε ταινία όμως έχει και ένα τέλος… ένα αισιόδοξο τέλος.

Όσο κι αν όλα μοιάζουν σκεπασμένα από τα σκοτάδια, ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μικρές ρωγμές για να μπει το φως.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο ερευνητής ρεπόρτερ Leo Hohmann είχε προειδοποιήσει ότι η προώθηση των m-volιασμών μικρών παιδιών δεν έχει σκοπό να τα προστατεύσει από τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19), αλλά έχει σχεδιαστεί για να συμπεριλάβει τα παιδιά στο “παγκόσμιο σύστημα ψηφιακής ταυτότητας” που συνεχώς κερδίζει έδαφος.

Η ψηφιακή καταγραφή δεν έχει να κάνει με την υγεία. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τη συλλογή δεδομένων.

Και αυτός είναι ο λόγος που παρατηρείται αυτή η συνεχής προώθηση ενός σχεδίου για την εφαρμογή διαβατηρίων m-volιασμού κατά του COVID-19.

Τα περισσότερα από αυτά τα διαβατήρια βασίζονται σε ψηφιακές τεχνολογίες, όπως οι εφαρμογές για κινητά, που καταγράφουν τα αρχεία m-volιασμού ενός ατόμου κατά του COVID-19.

Και ενώ αυτά τα εργαλεία φέρεται να υπάρχουν για σκοπούς τεκμηρίωσης, υπάρχει μια ανησυχητική απόδειξη ότι θα χρησιμοποιηθούν επίσης για τη συλλογή δεδομένων για ενήλικες και παιδιά.

ΠΟΙΚΙΛΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ “BIG TECH” ΜΕ ΤΗΝ “BIG HEALTH”

Τον Ιανουάριο του 2010, ο Bill Gates, μέσω του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, ανακοίνωσε ότι οι άνθρωποι πρέπει να εργαστούν, ώστε τα επόμενα 10 χρόνια να γίνουν “η δεκαετία των m-volίων”. Και πρόσθεσε ότι η τεχνολογία είναι το κλειδί για τη διάσωση περισσότερων παιδιών.

Μετά την έναρξη της λεγόμενης” δεκαετίας των m-volίων”, το Ίδρυμα Γκέιτς υποσχέθηκε τη χρηματοδότηση 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο δισεκατομμυριούχος εργαζόταν με άλλους για να ξεκινήσει αυτή την πρωτοβουλία.

Το πρόγραμμα “Decade of Vaccines” (“Δεκαετία των M-volίων”) χρησιμοποίησε ένα μοντέλο που αναπτύχθηκε από το Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health για να υπολογίσει την πιθανή επίδραση των m-volίων στους παιδικούς θανάτους τις επόμενες δεκαετίες.

Η ανακοίνωση για την πρωτοβουλία της “δεκαετίας των m-volίων” έγινε στην ετήσια συνάντηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) το 2010.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates, το Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health και το WEF διοργάνωσαν την άσκηση προσομοίωσης πανδημίας Event 201 τον Οκτώβριο του 2019 – λίγους μήνες πριν εξαπλωθεί ο κορωνοϊός σε όλο τον κόσμο.

Το 2010, ανακοινώθηκε επίσης το “Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης M-volιασμού” ως μέρος αυτής της πρωτοβουλίας. ήταν μια συνεργασία του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Ο Δρ. Anthony Fauci βρισκόταν επίσης στο συμβούλιο.

Εκείνη την εποχή, το Ίδρυμα Gates είπε ότι το Παγκόσμιο Σχέδιο Δράσης M-volιασμού, θα επιτρέψει μεγαλύτερο συντονισμό μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων ομάδων, όπως οι εθνικές κυβερνήσεις, ο ιδιωτικός τομέας και οι φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η συντονιστική επιτροπή του Παγκόσμιου Σχεδίου Δράσης M-volιασμού περιελάμβανε ένα μέλος από τη Συμμαχία GAVI και η αρχική ανακοίνωση για τη “Δεκαετία των M-volίων” έγινε παρουσία του Julian Lob-Levyt, ο οποίος ήταν τότε Διευθύνων Σύμβουλος της GAVI Alliance.

Η GAVI Alliance, παλαιότερα γνωστή ως Παγκόσμια Συμμαχία για τα M-volια και την Ανοσοποίηση, είναι μια παγκόσμια σύμπραξη για την υγεία, οργανισμών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα με έναν φαινομενικά αθώο στόχο: τον m-volιασμό για όλους.

Επίσης γνωστή ως “Συμμαχία M-volιασμού”, η GAVI ισχυρίζεται ότι η αποστολή της είναι να “σώσει ζωές και να προστατεύσει την υγεία των ανθρώπων”.

Ο οργανισμός φέρεται να βοήθησε στον m-volιασμό πάνω από το 50% των παιδιών στον κόσμο ενάντια σε “θανατηφόρες και σοβαρές μολυσματικές ασθένειες”.

Η GAVI συνεργάζεται επίσης με πολλούς διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΠΟΥ, η UNICEF, το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates και η Παγκόσμια Τράπεζα.

Μέσω της πρωτοβουλίας της για ενημέρωση, κλίμακα και ισότητα στην ανοσοποίηση (INFUSE), η GAVI πρότεινε το 2018, ότι στο μέλλον όλα τα παιδιά θα έχουν πρόσβαση σε m-volια, όπου κι αν βρίσκονται στον κόσμο και θα έχουν μόνιμα ψηφιακά αρχεία υγείας.

ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΡΧΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η GAVI εξήγησε ότι η δημιουργία αυτών των αρχείων θα γίνει εφικτή, μέσω “ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ M-VOLΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΖΩΕΣ”.

Ωστόσο, ο Hohmann μπόρεσε να διακρίνει την αλήθεια πίσω από αυτό.

ΕΑΝ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ COVID-19, ΟΙ ΜΗ M-VOLΙΑΣΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.

Η GAVI Alliance συνεργάστηκε επίσης στενά με την ID2020 Alliance.

Η συγκεκριμένη ΜΚΟ, που ιδρύθηκε το 2016, φέρεται να εργάζεται πάνω στις λεγόμενες “δεοντολογικές προσεγγίσεις που προστατεύουν το απόρρητο στην ψηφιακή ταυτότητα”.

ΤΟ ID2020 ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ, ΑΝ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ, ΟΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ. (;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;!!!!!)

ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ

Στις 30 Νοεμβρίου, η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε το HR 550, τον νόμο για τον εκσυγχρονισμό της υποδομής για τους m-volιασμούς του 2021.

Με τον νόμο αυτό, θα παρέχεται χρηματοδότηση 400 εκατομμυρίων δολαρίων για την περαιτέρω ανάπτυξη συστημάτων παρακολούθησης της κατάστασης των m-volιασμών σε πολιτειακό και τοπικό επίπεδο.

Μόλις αναβαθμιστούν, τα συστήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κρατικούς υγειονομικούς υπαλλήλους για την παρακολούθηση της κατάστασης m-volιασμού των Αμερικανών και για την παροχή αυτών των πληροφοριών στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Ο ίδιος ο Fauci υποστήριξε τη δημιουργία λίστας απαγόρευσης πτήσεων για τους μη m-volιασμένους, κάτι που θα μπορούσε να βασιστεί στο νόμο, μαζί με τα διαβατήρια m-volίων

Το νομοσχέδιο υποστηρίχθηκε από τη βουλευτή Annie Kuster και πέρασε από τη Βουλή των Αντιπροσώπων με 294 ψήφους – από όλους τους Δημοκρατικούς και 80 Ρεπουμπλικάνους. Μέχρι στιγμής, το νομοσχέδιο εξετάζεται από την Επιτροπή Υγείας, Παιδείας, Εργασίας και Συντάξεων της Γερουσίας.

ΟΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ

Η συνεχής χρήση αυτών των επεμβατικών ψηφιακών πλατφορμών έχει προκαλέσει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων σε αυτές τις ψηφιακές πλατφόρμες, παρόλο που η κυβέρνηση επιμένει ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Μένει, ωστόσο,να δούμε πόσο καιρό θα επιβάλλονται τα διαβατήρια COVID-19, είτε σε ψηφιακή είτε σε έντυπη μορφή – ή εάν οι κυβερνήσεις εργάζονται παρασκηνιακά για να τα μονιμοποιήσουν.

Δείτε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τη GAVI και τους σκοτεινούς στόχους της .


το λινκ του βίντεο εδώ

οι πηγές περιλαμβάνουν:

GlobalResearch.ca

GatesFoundation.org

WHO.int

ID2020.org

Brighteon.com

 

 

Πηγή σχολίου

 

πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 644


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα