ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, που σε κάνει να σιχαίνεσαι που λέγεσαι... ΑΝΘΡΩΠΟΣ. (βίντεο)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, που σε κάνει να σιχαίνεσαι που λέγεσαι... ΑΝΘΡΩΠΟΣ. (βίντεο)

10 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, που σε κάνει να σιχαίνεσαι που λέγεσαι... ΑΝΘΡΩΠΟΣ. (βίντεο)

 

Υψηλόβαθμα στελέχη της Planned Parenthood παραδέχονται ενόρκως ότι συλλέγουν τμήματα εμβρύων που γεννιούνται ζωντανά!

Μερικά επιπλέον μυστικά βίντεο δείχνουν πώς οι υπάλληλοι της Planned Parenthood διαπραγματεύτηκαν κρυφά και απρόσκοπτα την τιμή των μικροσκοπικών καρδιών, των πνευμόνων, των συκωτιών και των εγκεφάλων των βρεφών.

 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ, που σε κάνει να σιχαίνεσαι που λέγεσαι... ΑΝΘΡΩΠΟΣ. (βίντεο)

 

Υπάρχουν στιγμές, που αυτά που διαβάζεις, σε κάνουν να σιχαίνεσαι που λέγεσαι… “άνθρωπος”

Ειλικρινά, αυτό ένοιωσα διαβάζοντας το παρακάτω θέμα.

Ένα θέμα, που έρχεται να δέσει με τα εμβόλια του κορονοϊού, που περιέχουν εμβρυικά κύτταρα και να εξηγήσει πως αυτά χρησιμοποιούνται από τα κτήνη των φαρμακομαφιών.

Ειλικρινά αν έχετε το κουράγιο να επισκεφθείτε και την ξένη σελίδα και να διαβάσετε τα όσα γράφονται και τα βίντεο που συνοδεύουν το θέμα, θα αηδιάσετε και θα οργισθείτε σε τέτοιο σημείο, που θ’ αναρωτηθείτε τελικά “ούτε τα πλέον σαρκοφάγα ζώα, δεν έχουν μέσα τους τόση απανθρωπιά.. ακόμα και στη ζούγκλα τα σαρκοβόρα, έχουν … νόμους. Στην ανθρώπινη ζούγκλα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΟΙ”…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Και μετά μιλάμε για… ανθρώπινη κοινωνία και πάμε να μπολιαστούμε…

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗΤο Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο (Center for Medical Progress) κυκλοφόρησε ένα νέο τρομακτικό βίντεο την Τρίτη 23/6, στο οποίο ένας συνεργάτης των Planned Parenthood παραδέχτηκε ότι ανθρώπινα μέρη σώματος συλλέχθηκαν από έμβρυα από έκτρωση που είχαν όμως ακόμα καρδιακούς παλμούς.

Το βίντεο αποκαλύπτει τις μαρτυρίες αρκετών ανώτατων υπαλλήλων των Planned Parenthood καθώς και ενός στελέχους εταιρείας προμήθειας ανθρώπινων ιστών κατά τη διάρκεια ένορκης κατάθεσής τους το 2019.

Ίσως η πιο φρικτή μαρτυρία προήλθε από την Perrin Larton, την υπεύθυνη προμηθειών της εταιρείας Advanced Bioscience Resources (ABR), η οποία συλλέγει ανθρώπινα μέρη των εμβρύων που προέρχονται από εκτρώσεις σε εγκαταστάσεις της Planned Parenthood στη νότια Καλιφόρνια.

Στην ένορκη κατάθεσή της, η Larton παραδέχτηκε ότι έχει δει καρδιές των εμβρύων που προέρχονται από έκτρωση να «χτυπούν» μετά τη γέννησή τους.

Επιβεβαίωσε επίσης ότι ορισμένα σώματα εμβρύων είναι πλήρως ανέπαφα.

Η Larton εξήγησε ότι τα περισσότερα έμβρυα βγαίνουν από τη μήτρα σε κομμάτια, αλλά μερικές φορές βλέπει πλήρως ανέπαφα σώματα εμβρύων.

Ερωτηθείσα για αυτές τις καταστάσεις, η Larton απάντησε: «Απλώς, μερικές φορές πέφτουν» από τη μητέρα όταν βγαίνει το μωρό στο χειρουργείο της άμβλωσης.

Όταν ρωτήθηκε για το πόσο συχνά συμβαίνει αυτό, απάντησε: «Μία φορά κάθε δύο μήνες».

Ερωτηθείσα τι συμβαίνει στη συνέχεια με το άθικτο σώμα του μωρού, η Larton είπε ότι ένας υπάλληλος του ABR «κάνει μια ανατομή» στο άθικτο βρέφος «για να πάρει τους ιστούς που έχουν ζητήσει οι ερευνητές».

Όταν ρωτήθηκε εάν τα μωρά που μόλις «έχουν βγει από τη μήτρα» έχουν καρδιακό παλμό, η Larton είπε, «Εξαρτάται», γιατί «μπορώ να δω καρδιές που δεν βρίσκονται σε άθικτο βρέφος που χτυπούν ανεξάρτητα».

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι η ABR πωλεί τα μέρη του σώματος από τα βρέφη που προέρχονται από έκτρωση σε ερευνητές των οποίων τα έργα χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ.

Άλλες μαρτυρίες στο βίντεο προήλθαν από την Δρ. Deborah Nucatola, την πρώην ανώτερη διευθυντή ιατρικών υπηρεσιών των Planned Parenthood σε εθνικό επίπεδο.

Η Nucatola φαίνεται στο πρώτο βίντεο του Κέντρου Ιατρικής Προόδου (Center for Medical Progress) ενώ έτρωγε σαλάτα και έπινε κρασί και μιλούσε για το πώς «συνθλίβει» τα αγέννητα μωρά για να μαζέψει καλύτερα τα μέρη του σώματός τους.

Στο νέο βίντεο, η Nucatola ρωτήθηκε εάν είχε «πραγματοποιήσει έκτρωση σε ασθενή στο χειρουργείο και να είχε εξαχθεί ένα μη βιώσιμο έμβρυο» και η απάντησή της ήταν «Είμαι σίγουρη».

Στη συνέχεια, η Nucatola πιέστηκε επανειλημμένα για να ορίσει τον όρο «μη βιώσιμο».

Αρχικά, το όρισε ως «έμβρυο που δεν είναι ικανό να επιβιώσει».

Αλλά όταν ρωτήθηκε πώς καθορίζει εάν ένα έμβρυο είναι βιώσιμο, απάντησε, «Εξαρτάται από το πού εργάζεστε».

Ερωτηθείσα ξανά, η Nucatola είπε ότι η βιωσιμότητα εξαρτάται εν μέρει από την ηλικία κύησης, το βάρος και την υγεία του μωρού. Ωστόσο, συμπεριέλαβε επίσης «τη διαθεσιμότητα των παρεμβάσεων» στα κριτήρια της.

Αυτό εγείρει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το εάν οι Planned Parenthoods επιτρέπουν σε μωρά που θα θεωρούνταν βιώσιμα σε ένα νοσοκομείο να πεθάνουν επειδή η εγκατάσταση έκτρωσης δεν έχει «διαθέσιμες παρεμβάσεις» όπως ιατρικό εξοπλισμό ή προσωπικό για τη φροντίδα του μωρού και να κανονίσει τη μεταφορά του/της σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ιατρικής Προόδου (Center of Medical Progress), η Nucatola ήταν υπεύθυνη για τον καθορισμό των εθνικών Ιατρικών Προτύπων και Οδηγιών για τους Planned Parenthoods.

Επίσης, πραγματοποίησε εκτρώσεις εμβρύων για τους Planned Parenthoods του Λος Άντζελες, το οποίο συλλέγει τα ανθρώπινα μέρη των εμβρύων που προέρχονται από έκτρωση για τα εργαστήρια της Novogenix.

Μια τρίτη μαρτυρία προήλθε από τον Jon Dunn, Διευθύνοντα Σύμβουλο των Planned Parenthood του της Κομητείας του Όρεντζ και Σαν Βερναρδίνο στην Καλιφόρνια.

Ο συνεργάτης του, συνεργάστηκε με τις εταιρείες εμβρυϊκού ιστού DaVinci Biosciences και DV Biologics, οι οποίες έκλεισαν το 2017 αφού ο εισαγγελέας της κομητείας του Όρεντζ τους κατηγόρησε για παράνομη πώληση ανθρώπινων μερών βρεφών.

Οι εταιρείες συμφώνησαν να κλείσουν μόνιμα και να πληρώσουν 8 εκατομμύρια δολάρια ως δικαστικό συμβιβασμό.

Ο Dunn είπε ότι γνωρίζει ότι ένα μωρό γεννήθηκε ζωντανό σε μία από τις εγκαταστάσεις εκτρώσεων της θυγατρικής του.

«Ξέρω ότι το κράτησαν ζεστό και άνετο για την πολύ σύντομη περίοδο που ήταν ζωντανό. Δεν νομίζω ότι υπήρχε ακόμη και χρόνος να καλέσω το 911 », είπε ο Dunn.

Αργότερα, πρόσθεσε: «Αυτό είναι κάτι που αντιμετωπίζει κάθε μαιευτήρας / γυναικολόγος σε σπάνιες περιπτώσεις. Έγκειται στην ιατρική τους κρίση τι πρέπει να κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις».

Ο επικεφαλής του Κέντρου Ιατρικής Προόδου David Daleiden προέτρεψε τις αρχές να αναλάβουν δράση με βάση τα τρομερά νέα στοιχεία.

«Πόσο καιρό θα επιτρέψουν οι δημόσιες αρχές στο Planned Parenthood και στους συνεργάτες τους να πωλούν ζωντανά παιδιά μέσα και έξω από τη μήτρα και στη συνέχεια να τα σκοτώσουν μέσω συλλογής οργάνων;»

Ρώτησε ο Daleiden. «Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει διώξει σθεναρά την πώληση τμημάτων σώματος αετού. Σίγουρα η πώληση μερών του ανθρώπινου σώματος μετά την αποκοπή τους από ένα βρέφος στο οποίο πολλές φορές χτυπά ακόμα η καρδιά είναι τουλάχιστον τόσο σοβαρή όσο ένα έγκλημα».

Εδώ και χρόνια, ο Daleiden και το Κέντρο για την Ιατρική Πρόοδο αποκαλύπτουν συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τις πρακτικές άμβλωσης των Planned Parenthood, συμπεριλαμβανομένης της συλλογής των ανθρώπινων μερών του μωρού για επιστημονική έρευνα.

Όχι μόνο οι έρευνες του Κέντρου Ιατρικής Προόδου εξέφρασαν ανησυχίες σχετικά με ενδεχόμενες παράνομες πωλήσεις τμημάτων ανθρώπινου σώματος, αλλά έχουν επίσης αποκαλύψει στοιχεία ιατρών που πραγματοποιούν εκτρώσεις που φέρεται να θέτουν τη ζωή των γυναικών σε μεγαλύτερο κίνδυνο, αλλάζοντας τις διαδικασίες έκτρωσης για καλύτερη συγκομιδή ανθρώπινων τμημάτων σώματος βρεφών.

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης στοιχεία για πιθανές παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής των ασθενών.

Το Planned Parenthood έχει αρνηθεί επανειλημμένα όλους τους ισχυρισμούς για κακή συμπεριφορά, και πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία είχαν αναφέρει ότι τα αρχικά βίντεο του Κέντρου Ιατρικής Προόδου είχαν είτε τεθεί ύπο επεξεργασία είτε αλλοιωθεί ώστε να παραπλανήσουν.

Παρόλο τους παραπάνω ισχυρισμούς των μέσω ανεξάρτητης ιατροδικαστικής έρευνας επιβεβαιώθηκε ότι τα βίντεο ήταν αυθεντικά.

Μερικά επιπλέον μυστικά βίντεο δείχνουν πώς οι υπάλληλοι της Planned Parenthood διαπραγματεύτηκαν κρυφά και απρόσκοπτα την τιμή των μικροσκοπικών καρδιών, των πνευμόνων, των συκωτιών και των εγκεφάλων των βρεφών.

Άλλα στοιχεία δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος γίγαντας των αμβλώσεων ενδέχεται να έχει παραβεί τους νόμους περί απορρήτου των ασθενών HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act).

Εν τω μεταξύ, ο Daleiden και άλλοι ερευνητές διώκονται για το έργο τους.

 

ΠΗΓΗ ξενόγλωσσου κειμένου

 

Πηγή

Προβολές : 685


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα