ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ’21 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ’21 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΛΙΓΝΑΔΗ ....

24 Σεπτεμβρίου, 2021 10 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:631
Μοίρασέ το

ΗΡΘΕ ΚΙ Ο ΣΡΟΪΤΕΡ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ…

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ…..

ΟΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ……ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ…..

 

”ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ” ……ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ……

 

 

 

 

 

 

ΣΙΩΠΗ!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΠΟΥΤΑΝΑ,  ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ”, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΣΥΛΥΛΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΙΚΡΙΩΜΑ.

ΚΩΛΟΛΑΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.

ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Τα λόγια του Κολοκοτρώνη, “ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ”, έγιναν απλά μια … φωνούλα, έτσι για να λέμε πως κάνουμε αντίσταση.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΗΣ.

 

Υ.Γ.2. Δεν θα μου  κάνει καμία εντύπωση, “κάποιοι μεγάλοι”, να εξακολουθούν να προμηθεύουν παιδάκια σ’ αυτό το απάνθρωπο ΚΑΘΑΡΜΑ και μέσα στην φυλακή…

‘Αλλωστε έχει την προστασία του ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΠΡΝΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΖΙΠ ΑΞΙΑΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ”ΑΠΟΨΗ” ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ…..”ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ” ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ…ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ”ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ”…ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ……ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ…..

 

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, νωρίς το πρωί, κατέπλευσε ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΪΤΕΡ στις Φυλακές Τρίπολης όπου κρατείται ο προφυλακισμένος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΙΓΝΑΔΗΣ πρώην διευθυντής του ΕΘΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ  κατηγορούμενος για σωρεία βιασμών ανηλίκων με εξαιρετικά τραγικές περιγραφές – σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας – των κατηγόρων του, ως προς την βιαιότητα και τις μεθόδους αποπλάνησής τους, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε πριν αρκετούς μήνες και συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα και το καλλιτεχνικό στερέωμα, για να καλύψει την παρουσίαση της παράστασης που ετοίμασε ο…..παιδοβιαστής…. 

Σήμερα ΕΠΙΣΗΣ στην Εισαγγελία ΑΘΗΝΩΝ, κρινόταν εκ νέου η υπόθεσή του, ως προς 2 νέους βιασμούς που έχουν συσχετιστεί στην αρχική δικογραφία τελικά και δεν κρίθηκε εκ νέου προφυλακιστέος ξεχωριστά γι΄αυτές…..

Πριν λίγο καιρό, από τα τοπικά ΜΜΕ μάθαμε πως ο κρατούμενος ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ετοιμάζει θεατρική παράσταση μέσα στο ίδρυμα, με θέμα το ’21 …… και ηθοποιούς συγκρατούμενούς του…..

Η αλήθεια είναι, πως εμείς ειδικά…..μόνο ΑΙΣΧΟΣ μπορέσαμε να σκεφθούμε ως επιφώνημα για την πληροφορία…..

 

 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΄21 ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ…..

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟ ΤΡΑΓΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ….

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΡΤΙΠΙΩΝ, ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ, ΠΩΣ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ ……ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ……

Δεν μπορεί ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και τα παλληκάρια του, να ενσαρκώνονται από ΒΙΑΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ και ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ…..

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ…..

Κάποιος πρέπει να βάλει ένα φρένο στην ασυδοσία και την σκύλευση της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ…..

Αν δεν αναφέραμε κάτι στο blog για όλα αυτά, είναι γιατί θεωρούμε πως δεν πρέπει και δεν είναι ηθικά σωστό, να δίνουμε βήμα προβολής σε κανένα άτομο που δεν σέβεται δεν τιμά και δεν προστατεύει  τον Άνθρωπο πόσω μάλλον ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ…..ιδιαίτερα δε όταν τα έχει χρησιμοποιήσει ως μέσο κορεσμού των γενετήσιων παθών του

ΟΜΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΟΤΑΤΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 21 -9-2021

ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΟΥ – ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ…..

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΄21

ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24-9-2021…..

Οι περίοικοι είχαν αναστατωθεί με την κινητικότητα των φυλακών και ειδικά την επαναλαμβανόμενη λήψη πλάνων του επιτελείου, στον δημοσιογράφο, για το ”έμπα” του στο ίδρυμα και τις κινήσεις του …..μέσα σε αυτό χάρη των γυρισμάτων της εκπομπής του…..όπου πρόκειται να καλύψει την παράσταση του βιαστή !!!

Μάθαμε πως έμεινε μέσα στις φυλακές όλο το πρωί, μέχρι αργά το μεσημέρι.,….

Πως μίλησαν οι πάντες για το…..καλλιτεχνικό ”πόνημα” του ΛΙΓΝΑΔΗ……

Πως όλο το προσωπικό – ελπίζουμε ΟΧΙ και οι φύλακες – ήσαν επί ποδός πολέμου, για να γυριστούν όλα τα πλάνα τέλεια……

ΗΜΑΡΤΟΝ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ….

Και απορούμε :

ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ κι έγινε σήμερα το σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης, στούντιο για τον ΛΙΓΝΑΔΗ και τον δημοσιογράφο ΤΟΥ ALFA ???

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ???

ΤΙ ΣΚΟΠΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ – ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΛΙΓΝΑΔΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ???

ΤΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ???

Οι πληροφορίες μας λένε, πως η παράσταση του βιαστή, θα δοθεί σε 2 μέρες κι έχουν κληθεί να την παρακολουθήσουν οι αρχές της πόλης…..και η εκπρόσωπος του Υπ. Δικαιοσύνης…..

Ξανα λέμε ΗΜΑΡΤΟΝ !!!

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΩΣ ΚΟΙΝΟ

ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ…..

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΟΔΗΜΗΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΚΥΡΙΟΝ…..ΑΠΟ ΑΗΔΙΑ…..ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ….

Επίσης πληροφορηθήκαμε, πως αύριο Πέμπτη, πρόκειται να στηθεί η εξέδρα για την παράσταση και τα ηχητικά και φωτιστικά μηχανήματα κάλυψής της……

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΠΑΚΕΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΟΙΣΤΡΟ ΕΚΜΑΥΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗ

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΜΑΣ…..

 

 

Πηγή

Προβολές : 631


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα