ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΤΟ NEW HAMPSHIRE ΠΟΛΕΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ: ΤΟ NEW HAMPSHIRE ΠΟΛΕΜΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΒΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΒΕΡΜΕΚΤΙΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ

31 Δεκεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:495
Μοίρασέ το

 

Το Τμήμα Παιδιών, Νέων και Οικογενειών του Νιου Χάμσαϊρ (DCYF) προκάλεσε πρόσφατα κάποιο κύμα στην πολιτεία μας, όταν προσπάθησαν να απομακρύνουν δύο παιδιά από το σπίτι τους, αφού έμαθαν ότι ο πατέρας είχε χορηγήσει Ιβερμεκτίνη στο έφηβο αγόρι του λίγες μέρες νωρίτερα.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΛΟ: ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΥΦΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

 

Μετάφραση blümlifee

 

Το Υπουργείο για τα Παιδιά, τους Νέους και την Οικογένεια του Νιου Χάμσαϊρ έκρινε σκόπιμο να εκδώσει μια προστατευτική εντολή, να αναπτύξει τους πράκτορές του και να εκδώσει ειδοποίηση με τίτλο “να βρίσκεστε σε επιφυλακή” στα τοπικά αστυνομικά τμήματα.

Το ακόλουθο άρθρο συντάχθηκε και υποβλήθηκε στο RAIR Foundation USA από τον εκπρόσωπο της Πολιτείας του Νιού Χάμσαϊρ Jim Kofalt .

Οπλίζοντας το κράτος: Έχει το NH DCYF πρόβλημα «πικραμένων κολλητών»;

Το Τμήμα Παιδιών, Νέων και Οικογενειών του Νιου Χάμσαϊρ (DCYF) προκάλεσε πρόσφατα κάποιο κύμα στην πολιτεία μας, όταν προσπάθησαν να απομακρύνουν δύο παιδιά από το σπίτι τους, αφού έμαθαν ότι ο πατέρας είχε χορηγήσει Ιβερμεκτίνη στο έφηβο αγόρι του λίγες μέρες νωρίτερα.

ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΟΠΛΟ: ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΡΥΦΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;

Το Τμήμα Παιδιών, Νέων και Οικογενειών του Νιου Χάμσαϊρ (DCYF) προκάλεσε πρόσφατα την πολιτεία μας, όταν προσπάθησαν να απομακρύνουν δύο παιδιά από το σπίτι τους, αφού έμαθαν ότι ο πατέρας είχε χορηγήσει Ιβερμεκτίνη στο έφηβο αγόρι του λίγες μέρες νωρίτερα.

Τα γεγονότα της υπόθεσης αποκαλύπτουν μια ανησυχητική εικόνα των αρχών που απλά δεν σέβονται τα όριά τους. Σαφώς δεν υπήρχε κακή πρόθεση και κανένας ουσιαστικός κίνδυνος για το παιδί.

Η Ιβερμεκτίνη είναι ένα ασφαλές φάρμακο εγκεκριμένο από τον FDA με σχετικά μικρές πιθανές παρενέργειες.

Διατίθεται χωρίς ιατρική συνταγή σε μεγάλο μέρος του κόσμου και στην πραγματικότητα, πολλά φάρμακα που είναι άμεσα διαθέσιμα στο τοπικό παντοπωλείο σας είναι αναμφισβήτητα πολύ πιο επικίνδυνα, όπως η ακεταμινοφαίνη, το σιρόπι για τον βήχα, ακόμη και τα άλατα Epsom.

Ωστόσο, το Υπουργείο του New Hampshire θεώρησε σκόπιμο να εκδώσει μια προστατευτική εντολή, να αναπτύξει τους πράκτορες του και να εκδώσει μια ειδοποίηση με το μότο “να βρίσκεστε σε επιφυλακή” στα τοπικά αστυνομικά τμήματα.

Ήταν πρόθυμοι να κάνουν την οικογένεια – συμπεριλαμβανομένων δύο νεαρών εφήβων – να βιώσει το τραύμα του αναγκαστικού χωρισμού και της τοποθέτησης με αγνώστους για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. (DCYF)

Ευτυχώς, οι γονείς κατάλαβαν γρήγορα τί συνέβαινε και μπόρεσαν να μεταφέρουν τα παιδιά σε μια ασφαλή τοποθεσία πριν προλάβει το DCYF να τα φτάσει.

Οι νομικές διαδικασίες βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή την ιστορία, και έχει να κάνει με το πρόσωπο το οποίο στόχευσε το υπουργείο.

Ο πατέρας, σε αυτή την περίπτωση, τυχαίνει να είναι πρώην νομοθέτης της πολιτείας του Νιού Χάμσαϊρ.

Είναι ο συνιδρυτής μιας ομάδας που ονομάζεται ReOpenNH, η οποία έχει πρωτοστατήσει στην καταπολέμηση των απαιτήσεων μάσκας, του αναγκαστικού κλεισίματος των επιχειρήσεων και των εντολών m-volιασμού για το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων δύο ετών.

Επίσης ηγείται μιας εξέχουσας ομάδας για τα δικαιώματα των όπλων στο Νιου Χάμσαϊρ.

Αυτός και η γυναίκα του εκπαιδεύουν τα παιδιά τους στο σπίτι. Α, και είναι επίσης πιστοί χριστιανοί.

Το πρόβλημα εδώ είναι προφανές στους περισσότερους από εμάς.

Το ιατρικό κατεστημένο συνεννοείται με τις κυβερνητικές αρχές για να απαγορεύσει όλες τις επιλογές που δεν συμμορφώνονται με το προσεκτικά επιμελημένο αφήγημά τους.

Το να μιλάμε μόνο για την Ιβερμεκτίνη, την υδροξυχλωροκίνη και τη βιταμίνη D ισοδυναμεί με λάθος σκέψη.

Ωστόσο, υπάρχει επίσης και κάτι άλλο ανησυχητικό εδώ.

Από την αρχή, το προσωπικό του νοσοκομείου και οι πράκτορες του υπουργείου αντιμετώπισαν αυτή την υπόθεση με πολύ προκατάληψη.

Σύμφωνα με την κοσμοθεωρία τους, κανείς δεν θα πρέπει να εμπιστεύεται τους ανεξάρτητα σκεπτόμενους ανθρώπους.

Ενημερωθήκαμε για πρώτη φορά για αυτήν την περίπτωση από ένα viral βίντεο στο TikTok που τραβήχτηκε από έναν ασθενή του οποίου το κρεβάτι ήταν κοντά στο σταθμό της νοσοκόμας, όπου το προσωπικό του εν λόγω υπουργείου, συζητούσε την υπόθεση με το προσωπικό του νοσοκομείου.

Ενώ η γυναίκα στο βίντεο έκανε λάθος μερικά στοιχεία, μας έδωσε τόσα πολλά: Ο εν λόγω πατέρας ζει στο Dunbarton του Νιου Χάμσαϊρ και το 2018 ήταν πολιτειακός εκπρόσωπος. Αυτό τον περιορίζει σε ένα ακριβώς άτομο: τον JR Hoell.

Κάπου στη μέση του βίντεο, ακούμε ότι το προσωπικό του υπουργείου ελέγχει τη σελίδα του JR στο Facebook. Καθώς περιηγούνται στο feed του, ανακαλύπτουν έναν άντρα με αποφασιστικά συντηρητικές απόψεις. Χριστιανός. Εκπαίδευση κατ’ οίκον. Υπέρμαχος των δικαιωμάτων των όπλων.

“Αυτός ο τύπος είναι τρελός”, ακούμε κάποιον να λέει στο βίντεο.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν αυτό το σχόλιο προήλθε από το προσωπικό του νοσοκομείου ή από κάποιον του υπουργείου… αλλά εξηγεί πολλά.

Το πρόβλημα δεν είναι απλώς ότι ο JR έδωσε στον γιο του Ιβερμεκτίνη κατά τη διάρκεια της μόλυνσής του με COVID.

Αυτό ήταν μια αρχή, αλλά για το προσωπικό του DCYF, υπήρχαν πολλά περισσότερα που έπρεπε να ανησυχούν.

Οι άνθρωποι με παραδοσιακές, ανεξάρτητες απόψεις είναι επικίνδυνοι. Τα παιδιά δεν είναι ασφαλή όταν μεγαλώνουν σε τέτοιου είδους σπίτια. Ή έτσι λένε οι κυβερνητικοί παράγοντες στο DCYF.

Πίσω στο 2008, ο Μπαράκ Ομπάμα προκάλεσε φωτιά όταν χαρακτήρισε τους ψηφοφόρους της εργατικής τάξης ως θυμωμένους, πικραμένους ανθρώπους που “προσκολλώνται στα όπλα ή τη θρησκεία ή αντιπαθούν τους ανθρώπους που δεν είναι σαν αυτούς”.

Σε μια νότα σχεδόν ασύλληπτης ειρωνείας, η εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον έσπευσε να χαρακτηρίσει τις δηλώσεις του Ομπάμα ως ελιτίστικες.

Φυσικά, και αισθάνεται το ίδιο – ένα σημείο που κατέστησε πολύ σαφές όταν χαρακτήρισε τους μισούς υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ ως αξιοθρήνητους, αποκαλώντας τους “ρατσιστές, σεξιστές, ομοφοβικούς, ξενοφοβικούς, ισλαμοφοβικούς…”

Εδώ βρίσκεται το πρόβλημα που απογοητεύει τόσους πολλούς συντηρητικούς σήμερα.

Απλώς δεν είμαστε αυτοί που μας φαντάζεστε. Αυτό συμβαίνει με σχεδιασμό, φυσικά. αν οι προλετάριοι τσακώνονται για τις αντωνυμίες και τις μικροεπιθέσεις, λίγοι θα παρατηρήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Φυσικά, είναι επίσης ένας χρήσιμος μοχλός ελέγχου όταν κάποιο τμήμα του πληθυσμού αρνείται να προχωρήσει. Ως εκ τούτου, οι λεγόμενοι “αντι-m-volιαστές” είναι ο νέος εχθρός.

Αυτή η τάση να απεικονίζονται οι κανονικοί άνθρωποι ως μισητοί, αγράμματοι της Βίβλου δεν περιορίζεται σχεδόν στους Δημοκρατικούς υποψηφίους για την προεδρία.

Καθώς οι γραμμές διαφωνίας στην κοινωνία μας γίνονται όλο και πιο έντονες, αυτό το μοτίβο έχει επεκταθεί για να συμπεριλάβει οποιονδήποτε απειλείται από την ελευθερία σκέψης και την ανεξάρτητη δράση.

Μας αποκαλούν αρνητές της επιστήμης άνθρωποι, που είναι πεπεισμένοι ότι και οι άνδρες μπορούν να μείνουν έγκυοι και να κάνουν παιδιά.

Είμαστε εξτρεμιστές γιατί αμφισβητούμε την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα μιας νέας ιατρικής θεραπείας που υποσχόταν να σταματήσει την εξάπλωση του COVID, αλλά προφανώς δεν το κάνει. Είμαστε “τρελοί” απλώς και μόνο επειδή πιστεύουμε στο δικαίωμα της κοινής λογικής στην αυτοάμυνα.

Αυτή η υπόθεση στο Νιου Χάμσαϊρ αντικατοπτρίζει ένα βαθύτερο χάσμα στο οποίο οποιαδήποτε απόκλιση από εγκεκριμένες συμπεριφορές και αφηγήματα, απλώς δεν πρέπει να γίνεται ανεκτή.

Φαίνεται ότι το μεγαλύτερο μέρος της ιατρικής κοινότητας έχει συναινέσει στη συλλογική υστερία που αποσκοπεί στη δαιμονοποίηση των ευρέως διαθέσιμων, φθηνών θεραπειών που πολλοί ισχυρίστηκαν ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικές.

Αυτή είναι περίεργη συμπεριφορά από ένα πλήθος που πιστεύει ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο με αυτόν τον ιό. Δεν θα έπρεπε να κάνουμε ό,τι μπορούμε;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν αντιμετωπίζουμε πλέον ο ένας τον άλλον ως ανθρώπινα όντα από σάρκα και οστά.

Αντιμετωπίζουμε ο ένας τον άλλον ως καρικατούρες του “άλλου”, χαρακτηρίζοντας τους ανθρώπους ως φίλους ή εχθρούς και ταξινομώντας τους σε δύο ομάδες για την κατάλληλη παρακολούθηση.

Δυστυχώς, όμως, οι αρνητικές καρικατούρες μπορεί μερικές φορές να έχουν επιπτώσεις στον πραγματικό κόσμο.

Για τον JR Hoell και την οικογένειά του, αυτό σημαίνει υψηλά νομικά έξοδα.

Η οικογένεια Hoell μάλλον δεν θα περάσει τα Χριστούγεννα στο σπίτι φέτος.

Αντίθετα, πολεμούν το τέρας του υπουργείου Παιδιών, Νέων και Οικογένειας, και ελπίζουν κάποτε να αποτελέσει για αυτούς παρελθόν. (Για να τους βοηθήσετε με τα νομικά έξοδα, μπορείτε να κάνετε δωρεά στο GiveSendGo .)

Αυτή είναι μια ιστορία που εξελίσσεται και υποψιάζομαι ότι ακόμα και μετά την απόφασή του από το οικογενειακό δικαστήριο, αυτό δεν θα τελειώσει.

Ξέρω τον JR και δεν είναι τύπος που θα πάρει κάτι τέτοιο ελαφρά. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι μπορεί να υπάρχει τουλάχιστον μια άλλη παρόμοια περίπτωση στο Νιου Χάμσαϊρ που αφορά την χρήση ιβερμεκτίνης και το συγκεκριμένο υπουργείο.

Εάν και όταν έρθει η ώρα να λογοδοτήσει κάποιος, αυτές οι οικογένειες θα χρειαστούν κάποια υποστήριξη από ομοϊδεάτες πολίτες. Μείνετε συντονισμένοι.

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 495


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα