ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ : Η ALDI θα τερματίσει την απασχόληση όλων των ανεμβολίαστων εργαζομένων έως τον Μάρτιο του 2022

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ : Η ALDI θα τερματίσει την απασχόληση όλων των ανεμβολίαστων εργαζομένων έως τον Μάρτιο του 2022

20 Νοεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:448
Μοίρασέ το

Δεν πρόκειται για έναν ιό. Πρόκειται για τον Απόλυτο Έλεγχο και Υποταγή μας.

 

 
 
 
Αυτό, είναι σαφές… σαφέστατο και κατανοητό από όσους διαθέτουν κριτική σκέψη και iq που δεν είναι … μπολιασμένου ραδικιού…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ Αναρωτιέμαι στην Ελλάδα, ποιό super market θα κάνει τη αρχή;;;
Η επιστολή που εστάλη στους υπαλλήλους της ALDI στην Αυστραλία

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ ALDI, ενημέρωσε εγγράφως όλους τους εργαζόμενους ότι έχουν προθεσμία μέχρι την 1η Μαρτίου 2022, να προσκομίσουν αποδείξεις για την κατάσταση εμβολιασμού τους κατά του Covid-19, και αν αρνηθούν να το πράξουν ή επιβεβαιωθεί ότι δεν είναι εμβολιασμένοι, τότε η απασχόλησή τους θα τερματιστεί.

Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, η προτεινόμενη εντολή θα εφαρμοστεί σε όλα τα καταστήματα ALDI στην Αυστραλία, το σημερινό πεδίο δοκιμών για τους πιο δρακόντειους και δυσανάλογους περιορισμούς, αλλά είναι θέμα χρόνου να επιβάλουν την ίδια πολιτική σε όλα τα καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε επιστολή που εστάλη σε όλους τους εργαζόμενους, η ALDI δήλωσε ότι εάν ένας εργαζόμενος αρνηθεί να παράσχει πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση εμβολιασμού του μέχρι την 1η Μαρτίου 2022, θα αντιμετωπίζεται ως μη εμβολιασμένος, αλλά δήλωσε ότι θα αναγνωρίσει ορισμένες “εξαιρετικά περιορισμένες περιπτώσεις” όπου οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να εμβολιαστούν λόγω “αλλεργίας σε συστατικά των εμβολίων“, εφόσον προσκομίζονται ιατρικά στοιχεία.

Η ALDI συνεχίζει να αναφέρει στην επιστολή προς τους εργαζόμενους ότι:

“η ALDI έχει παράσχει πάνω από 3 μήνες προειδοποίησης για την απαίτηση να εμβολιαστούν μέχρι τον Μάρτιο του 2022 για να συνεχίσουν να εργάζονται… Οι εργαζόμενοι που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν θα μπορούν να εργάζονται μέχρι την 1η Μαρτίου 2022… Δυστυχώς οι εργαζόμενοι που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν δεν θα μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται στην ALDI από την 1η Μαρτίου 2022”.

Η ALDI κατέστησε επίσης σαφές στην επιστολή ότι θα απαιτήσει από τους εργαζόμενους να συμβαδίζουν με όλες τις προγραμματισμένες αναμνηστικές δόσεις προκειμένου να εξακολουθούν να θεωρούνται εμβολιασμένοι, υπονοώντας ότι εάν δεν το κάνουν τότε θα θεωρηθούν ανεμβολίαστοι και θα τερματιστεί η απασχόλησή τους.

Η ALDI κατέστησε επίσης σαφές στην επιστολή ότι όλοι οι υπεργολάβοι που εκτελούν εργασίες στις εγκαταστάσεις της ALDI θα πρέπει επίσης να είναι πλήρως εμβολιασμένοι και να έχουν προσκομίσει σχετική απόδειξη στην ALDI πριν τους επιτραπεί να εργαστούν στις εγκαταστάσεις της, αλλά απέφυγε να εφαρμόσει τους ίδιους κανόνες στους πελάτες, αναφέροντας ότι: “οι οργανισμοί δημόσιας υγείας έχουν σημειώσει την περιορισμένη μετάδοση του Covid-19 μεταξύ των πελατών σε χώρους λιανικής πώλησης“. Το οποίο εγείρει το ερώτημα γιατί απαιτούν από τους υπαλλήλους τους να εμβολιαστούν;

Ο διευθύνων σύμβουλος της ALDI Australia, Tom Daunt, δήλωσε ότι η άποψή τους είναι ότι η απαίτηση να εμβολιαστούν όλοι οι εργαζόμενοι κατά του Covid-19 στο μέλλον είναι το καλύτερο μέτρο για να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των ομάδων μας και των πελατών μας.

“Οι συμβουλές για την υγεία είναι σαφείς: οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι είναι λιγότερο πιθανό να προσβληθούν από το Covid-19 από ό,τι οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι και οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι είναι επίσης λιγότερο πιθανό να μεταδώσουν το Covid-19 σε συναδέλφους ή πελάτες”, δήλωσε ο κ. Daunt.

“Θα υπάρξει ένα μικρό ποσοστό εργαζομένων μας με έγκυρη ιατρική εξαίρεση που θα εξαιρεθούν από αυτή την πολιτική. Σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις θα βασιστούμε σε άλλες ρυθμίσεις για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά τους στο χώρο εργασίας”.

Δεν είμαστε σίγουροι τι “συμβουλές υγείας” άκουγε ο διευθύνων σύμβουλος της Aldi Australia, Tom Daunt, διότι τα στοιχεία που έχουμε δει δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι στην πραγματικότητα πολύ πιο πιθανό να μολυνθούν και να μεταδώσουν τον υποτιθέμενο ιό Covid-19.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1032859/Vaccine_surveillance_report_-_week_45.pdf

Τα στοιχεία που είναι διαθέσιμα από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι μεταξύ της εβδομάδας 41 και της εβδομάδας 44 του 2021, τα ποσοστά κρουσμάτων του ιού Covid-19 ήταν υψηλότερα μεταξύ όλων των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων ηλικίας άνω των 30 ετών και ήταν τόσο αστρονομικά υψηλότερα μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων ατόμων ηλικίας μεταξύ 40 και 69 ετών, ώστε τα εμβόλια Covid-19 αποδείχθηκαν ότι είχαν αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο μικρότερη από μείον-100%.

Οι υπάλληλοι των καταστημάτων ALDI στην Αυστραλία έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου για να παράσχουν ανατροφοδότηση στα κεντρικά γραφεία σχετικά με τις νέες προτάσεις εντολής για το εμβόλιο Covid-19. Μπορείτε να εγγυηθείτε ότι, αν λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες τους από τις τηλεοπτικές ειδήσεις, δεν θα έχουν ούτε ένα παράπονο εναντίον τους.

Δεν πρόκειται για έναν ιό. Πρόκειται για τον Απόλυτο Έλεγχο και Υποταγή μας.

——————

Δικτυογραφία:

ALDI to terminate employment of all Unvaccinated workers by March 2022

https://dailyexpose.uk/2021/11/20/aldi-to-terminate-employment-of-all-unvaccinated-workers/

 

Πηγή

Προβολές : 448


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα