ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: “Αυτο που συμβαινει τωρα ειναι μια συγκεκαλυμμενη, χθονια τελετη ολοκαυτωματος, οργανωμενη απο το κρονειο ιερατειο.”

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: “Αυτο που συμβαινει τωρα ειναι μια συγκεκαλυμμενη, χθονια τελετη ολοκαυτωματος, οργανωμενη απο το κρονειο ιερατειο.”

3 Φεβρουαρίου, 2022 38 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,293
Μοίρασέ το

 

Και ο διακαης ποθος του ανθρωποφαγου, κρονειου ιερατειου ειναι να καταστρεψει τους απογονους του διογενους ιερατειου, δηλαδη ολους εμας, ασχετως σε τι πιστευουμε (Ελληνες Χριστιανοι, Ελληνες Εθνικοι, Ελληνες Μουσουλμανοι, Ελληνες Βουδιστες, Ελληνες Κομμουνιστες, κτλ.).

Ετσι εξηγειται το μισος προς εμας και η φυλετικη εξοντωση μας.

Ειδαλλως δε θα ασχολουνταν καθολου με εμας, οπως δεν ασχολουνται και με τους εσκιμωους και τοσους αλλους “κομπαρσους”.

 

Εξαιρετικό σχόλιο, που θέλησα να το κάνω ανάρτηση, γιατί η πλειοψηφία αγνοεί την ιστορική αλήθεια.

Η τελευταία φωτογραφία με τον ΘΗΣΕΑ να σκοτώνει έναν ΚΡΟΝΙΟ, εύχομαι να αφυπνίσει το γονιδιακό μας αγωνιστικό ήθος και να κάνει έστω και τους λίγους να αντιδράσουν ουσιαστικά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Ο/Η Ανώνυμος λέει:

Πολυ δυνατο και καλογραμμενο αρθρο αποδομησης του προκλητικα δηλωμενου κατα συρροην εχθρου, Καπετανισσα.

Μου θυμισε αυτο (https://en.wikipedia.org/wiki/The_Thirteenth_Tribe) το βιβλιο.

Η αληθεια πρεπει να τους τρομαζει και να τους ποναει πολυ για να την κρυβουν εμμονικα με κραυγαλεα ψεματα, αφου χωρις αυτα δεν στοιχειοθετειται ο αντισημιτισμος που επικαλουνται διαρκως, για να μας φιμωνουν.

Αρα μας ωφελει, να τους υπενθυμιζουμε την επωδυνη σε αυτους αληθεια, αφου ειναι σιγουρο οτι μας παρακολουθουνε ακομα και απο πρεσβειες.

Και η επωδυνη αληθεια ειναι πολυ διαφορετικη απο οσα διδαχτηκαμε, αφου η ταυτοτητα του εχθρου ειναι φτιαχτη απο αλλους.

Την εθνοτικη τους ταυτοτητα την δημιουργησε ο Ροτσιλντ, ο οποιος (κατα)δυναστευει την δυση την τελευταια 300ετια, και ειναι ο ιδιος που επινοησε και το μυθο του ολοκαυτωματος.

Ωστοσο η ριζα του ολου εβραικου μυθου ειναι βαθυτερη και οδηγει στην Ιερη μας Γη και στο ιερατειο του κρονου.

Απο τη μια μερια, στη δυση, το μεγαλυτερο επιτευγμα του κρυφου, κρονειου ιερατειου (με σημα τον κρονο) ειναι η επινοηση του εβραικου μυθου.

Εδω και χιλιαδες χρονια, αρχικα οι απογονοι της εχιδνας και στη συνεχεια οι απογονοι του κρονειου ιερεα Σολυμου (εκεινου που ιδρυσε τα Σολυμα) επεισαν τους παντες οτι οι ιδιοι δεν υπαρχουν, αλλα οτι υπαρχουν οι εβραιοι.

Και με αυτον τον τροπο ο κοσμος μισει τους εβραιους, αγνοωντας τους κρονειους.

Ετσι, στην εποχη μας, φραγκοι και χαζαροι ειναι η αναλωσιμη βιτρινα αποδιοπομπαιων τραγων του κρονειου ιερατειου.

Και ο διακαης ποθος του ανθρωποφαγου, κρονειου ιερατειου ειναι να καταστρεψει τους απογονους του διογενους ιερατειου, δηλαδη ολους εμας, ασχετως σε τι πιστευουμε (Ελληνες Χριστιανοι, Ελληνες Εθνικοι, Ελληνες Μουσουλμανοι, Ελληνες Βουδιστες, Ελληνες Κομμουνιστες, κτλ.).

Ετσι εξηγειται το μισος προς εμας και η φυλετικη εξοντωση μας.

Ειδαλλως δε θα ασχολουνταν καθολου με εμας, οπως δεν ασχολουνται και με τους εσκιμωους και τοσους αλλους “κομπαρσους”.

Ετσι εξηγειται και η εμμονικα ακατανοητη χρηση τοσων πολλων ελληνικων λεξεων (πχ. γενεσις, εξοδος, διασπορα, ολοκαυτωμα, κτλ.) απο φραγκους και χαζαρους, λες και δεν εχουν λεξεις απο τη δικη τους γλωσσα.

Θελετε ενα παραδειγμα; Δειτε τι σημαινε η λεξη ολοκαυτωμα στην αρχαια ελλαδα https://en.wikipedia.org/wiki/Holocaust_(sacrifice)#Greek_sacrifice.

 

Τοτε, υπηρχαν δυο λατρευτικες τελετες, οι ουρανιες και οι χθονιες.

Αυτο που συμβαινει τωρα ειναι μια συγκεκαλυμμενη, χθονια τελετη ολοκαυτωματος, οργανωμενη απο το κρονειο ιερατειο.

Αλλα το φταιξιμο το ριχνουν στους φραγκους και στους χαζαρους, δηλαδη στους προσηλυτισμενους ψευδοεβραιους.

Και οι προσηλυτισμενοι, περιφερομενοι μιγαδες ηθελαν μια ταυτοτητα, την οποια την βρηκαν στην παλαια διαθηκη των βιβλικων εβραιων.

Οι δε ολιγοι, βιβλικοι εβραιοι αφομοιωθηκαν και εξισλαμιστηκαν.

Οπως καταλαβαινετε, οι καταληψιες της παλαιστινης ειναι τα μεγαλυτερα κοροιδα της ιστοριας, αφου εκεινος που τους εφτιαξε την ταυτοτητα, τους την εφτιαξε για να τους γενοκτονησει.

Δεν υπαρχουν καν εβραιοι, δεν υπαρχει τετοια ρατσα, αρα ουτε και ρατσισμος εναντι αυτων.

Ακομα και τα συμβολα τους και η γεματρια τους ειναι κομμενα και ραμμενα απο τα κλεμμενα συστατικα του Πολιτισμου μας.

Και η ιδια η φιδοφωνη γλωσσα τους ειναι ξεπατικωμενη απο την δικη μας, οι ιδιοι το λενε απο μονοι τους (https://www.scribd.com/doc/292479947/Joseph-Yahuda-Hebrew-is-Greek).

Ειναι συγκλονιστικη αυτη η αληθεια!

Απο την αλλη μερια, στην ανατολη, το κρυφο σινικο ιερατειο (με σημα τη δρακοχελωνα) εκμεταλλευτηκε το καταντημα μας και συμμαχησε με τους κρονειους.

Οποτε, απο οσα διαδραματιζονται, οι μονοι κερδισμενοι θα ειναι οι σχιστοματηδες.

Και στο τελος του φυλετικου πολεμου θα γενοκτονησουν και ολους αυτους τους χρησιμους μιγαδες, σαν εξιλαστηρια θυματα, επαναλαμβανοντας το ιδιο που εγινε 109 φορες σε 79 χωρες.

Συνεπως, αν το καλοσκεφτουμε, το μονο κοινο ολης αυτης της εγκληματικης οργανωσης, σε ανατολη και δυση, ειναι τα αρρωστημενα παθη τους.

Τους κυβερνα η αλαζονια, η απληστια και η λαγνεια, οποτε μας κυβερνουνε αλαζονικα, απληστα και λαγνα.

Και επειδη οι ψυχανωμαλοι ολοκληρωτιστες καταλαβαν οτι η ανθρωποτητα δεν ενωνεται με την πειθω, προσπαθουν να την ενωσουν με την βια.

Καποια μισανθρωπα (αν)ιερατεια, χωμενα στο υποχθονιο σκοτος, μας θελουν συνεχεια να εριζουμε, για να επιβαλλονται σε μας, και το καταφερνουν με δολιοτητα.

Βρισκομαστε ακομα στο σπηλαιο του Πλατωνος, αλλα μονο εμεις οι λιγοι το ψυλλιαστηκαμε.

Για να καταλαβει καποιος αυτην την συγκλονιστικη, εναλλακτικη εκδοχη της ιστοριας, θα πρεπει να θελει να μαθει και να εχει διαβασει χιλιαδες βιβλια, ειδαλλως θα νομιζει οτι ολα αυτα ειναι παραλογα. Και ειναι!

Αντι να ασχολουμαστε με ευαγεις πραξεις, ασχολουμαστε με τα παραλογα καμωματα των ψυχανωμαλων που καταφεραν με χοντρα και καλοδουλεμενα ψεματα απο τις μαριονετες τους να κατσικωθουν στον σβερκο μας.

Ευτυχως διανυουμε την δεκαετια των μεγαλων αποκαλυψεων, διοτι παιζεται πολυ χοντρο παιχνιδι στον πλανητη.

Δυστυχως, γενοκτονειται η ανθρωποτητα μπροστα στα ματια μας, αλλα η περισσοτεροι ουτε το εχουν παρει χαμπαρι ουτε ξερουνε τι τους γινεται, και εμεις δεν τους εχουμε μεταπεισει ακομα.

Η αληθεια ξεπερναει την φαντασια μας και ποναει πολυ.

Αργα η γρηγορα, αυτη η στυγνη αληθεια θα χτυπησει την πορτα ολων, με αυτα που ερχονται.

 

Πηγή σχολίου

Προβολές : 1,293


Μοίρασέ το:



Ετικέτες:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα