Αίτημα του Δ.Γάκη στον Άρειο Πάγο, για διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Γ.Τράγκα. «Διερευνήστε το θάνατο του Γ.Τράγκα – Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών εγείρει υποψίες»

Αίτημα του Δ.Γάκη στον Άρειο Πάγο, για διερεύνηση των συνθηκών θανάτου του Γ.Τράγκα. «Διερευνήστε το θάνατο του Γ.Τράγκα – Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών εγείρει υποψίες»

16 Δεκεμβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:263
Μοίρασέ το

 

 

Ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είχε ζητήσει να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα, όμως του το αρνήθηκαν. Σε αυτό στέκεται και ο Δ.Γάκης, ο οποίος ζητά να γίνει έρευνα.

“Ζητώ, από την Εξοχότητά σας να οριστώ ως πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.”, γράφει στην επιστολή του προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο Δημήτρης Γάκης.

 

Στις 13 Δεκεμβρίου 2021, έγραψα:

“Ποιός έστειλε τον Γιώργο Τράγκα στο “ΣΩΤΗΡΙΑ”;;; ΠΟΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΡΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ;;;”

Στις 4 Δεκεμβρίου ο αείμνηστος Γιώργος Τράγκας, μπήκε στο νοσοκομείο με κορονοϊό.

Στις 11 Δεκεμβρίου, επτά μέρες μετά την είσοδο του Γιώργου Τράγκα στο νοσοκομείο, ασχολήθηκε με το θέμα ο υπεύθυνος υγείας του κόμματος του θανόντος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είναι δυνατόν ο επικεφαλής υγείας του κόμματος του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ, να μην είχε γνώση της ασθένειας του προέδρου του κόμματος στο οποίο εντάχθηκε, να μην τον είχε συμβουλεύσει για μονοκλωνικά;

Να μην είχε απαιτήσει να του δοθούν;

Ως ιατρός και ο ίδιος, να μην είχε επαφή με τους θεράποντες ιατρούς του “ΣΩΤΗΡΙΑ”;;;

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις…

Δυό μέρες πριν το ΑΚΚΕΛ, ζήτησε την διερεύνηση των αιτιών θανάτου του Γιώργου Τράγκα.

“Αυτό που θα όφειλαν από την πρώτη στιγμή να κάνουν οι εισαγγελείς, το κάνει το ΑΚΚΕΛ! Ζητά εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες ασθενείας, περίθαλψης & θανάτου του Γ.Τράγκα. ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΚΚΕΛ”

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δεν περιμένω να αποκαλυφθεί η αλήθεια, παρά μετά από πολύ καιρό, όταν και εφόσον θα έχει πέσει όλο αυτό το σαθρό και διεφθαρμένο σύστημα πολιτικής – δικαστικής  – ιατρικής  και δημοσιογραφικής λέρας.

Ο γιατρός και πρώην διοικητής του ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης, απέστειλε αίτημα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, με το οποίο ζητά να γίνει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Τράγκα. 

Όπως σας αποκάλυψε το pronews.gr ο επικεφαλής του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι είχε ζητήσει να του χορηγηθούν μονοκλωνικά αντισώματα, όμως του το αρνήθηκαν.

Σε αυτό στέκεται και ο Δ.Γάκης, ο οποίος ζητά να γίνει έρευνα.

Το αίτημα του Δ.Γάκη προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου

«ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΡΑΓΚΑ.

Είναι γνωστός ο απηνής διωγμός, που οδηγούσε στην επαγγελματική εξόντωση του Γεωργίου Τράγκα, που εκπορεύονταν από το Κυβερνητικό περιβάλλον…

Η Φυσική, όμως, απώλεια του, χρήζει άμεσης και σε βάθος Εισαγγελικής Διερεύνησης.

Η άρνηση χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων, σε άτομο υψηλού κινδύνου, το οποίο είχε απόλυτη ένδειξη χορήγησης, εγείρει ισχυρές υποψίες , την στιγμή , μάλιστα, που στο παρελθόν χορηγήθηκαν προς ημετέρους…Αυτό είχε καταγγελθεί με ανάρτηση του ιδίου!

Θα πρέπει να διερευνηθεί άμεσα αν υπήρξε αίτημα χορήγησης τους από τους θεράποντες, αν υπήρξε άρνηση ή καθυστέρηση έγκρισης από την αρμόδια επιτροπή, και πλήρης τεκμηρίωση των ενεργειών προς απόδοση ευθυνών και διερεύνηση σε βάθος εάν υφίστατο σχέδιο Φυσικής Εξόντωσης του.

Ζητώ, από την Εξοχότητά σας να οριστώ ως πραγματογνώμων για να συμπαρασταθώ στο έργο σας διερευνώντας σε βάθος την περίπτωση.

Είναι κεφαλαιώδους σημασίας για την Δημοκρατία και την Δικαιοσύνη μας να διαλευκανθεί κάθε πτυχή της υπόθεσης και να αποσειστεί κάθε σκοτεινή σκέψη, κάτι που πρωτίστως θα έπρεπε να είχαν φροντίσει οι Κυβερνώντες για την αυτοπροστασία τους.

Με τιμή

Δημήτριος Μιχ. Γάκης

Χειρουργός

π. Διοικητής Παν. Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ

Εξειδικευθείς σε Αντιμετώπιση Βιολογικών Απειλών».

 

Η δήλωση του διευθυντή του pronews.gr Τ.Γκουριώτη για τον Γ.Τράγκα

«Ο θάνατος του Γιώργου Τράγκα σίγουρα ικανοποιεί τις δυνάμεις εκείνες που τον πολέμησαν ανηλεώς και εν τέλει του στέρησαν την δυνατότητα να ζήσει και να ασκεί κριτική στο σύστημα.

Η άρνηση παροχής θεραπείας μονοκλωνικών αντισωμάτων με το δικαιολογητικό ότι ήταν «διαβητικός», όπως ο ίδιος κατήγγειλε λίγο πριν «σβήσει», ισοδυναμεί με στέρηση του δικαιώματος της ζωής σε έναν ασθενή.

Αυτό, όταν ακόμα και σε νεφροπαθείς με υποβοηθούμενη λειτουργία στις μονάδες αιμοκάθαρσης, τους υποχρεώνουν να εμβολιαστούν για να συνεχίσουν την θεραπεία. Ο Γιώργος Τράγκας θα ζει πάντα μέσα από το πνεύμα της αλύγιστης και ελεύθερης δημοσιογραφίας και θα στοιχειώνει τα όνειρα εκείνων που δεν τον άφησαν να ζήσει. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

 

Πηγή

 

Προβολές : 263


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα