Αμβρόσιος: Εμείς η Εκκλησία, προδώσαμε την Αποστολή μας, κλείσαμε ναούς, επιβάλαμε μάσκα

Αμβρόσιος: Εμείς η Εκκλησία, προδώσαμε την Αποστολή μας, κλείσαμε ναούς, επιβάλαμε μάσκα

30 Αυγούστου, 2021 11 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Αμβρόσιος: Εμείς η Εκκλησία, προδώσαμε την Αποστολή μας, κλείσαμε ναούς, επιβάλαμε μάσκα

«Kατάπιαμε τη γλώσσα μας»!

Προδώσαμε την αποστολή μας!

Από Κήρυκες του Ευαγγελίου του Χριστού καταντήσαμε εξαγγελείς και κήρυκες και υποστηρικτές των Κυβερνητικών Αποφάσεων!

Το ΚΥΣΕΑ διαπιστώνει και προειδοποιεί, ότι οι Αφγανοί κατακτούν το Ελληνικό έδαφος!

Και σημειώνει: «Οι εξελίξεις ήδη έχουν ξεπεράσει τα σχέδια του Μαξίμου»

Αμβρόσιος: Εμείς η Εκκλησία, προδώσαμε την Αποστολή μας, κλείσαμε ναούς, επιβάλαμε μάσκα

 

Αμβρόσιε, γνωρίζεις γιατί ο Ιερώνυμος είναι έρμαιο των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;

Γνωρίζεις γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Μητροπολιτάδων, είναι έρμαια των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΥΧΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ;;;

ΙΕΡΩΝΥΜΕ, ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ…ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΝΟΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

ΑΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ! ΔΗΛ. ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΠΡΩΤΟΙ ΕΞ ΟΛΩΝ ΕΙΜΕΘΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ!

Διότι «κατάπιαμε τη γλώσσα μας»! Προδώσαμε την αποστολή μας! Από Κήρυκες του Ευαγγελίου του Χριστού καταντήσαμε εξαγγελείς και κήρυκες και υποστηρικτές των Κυβερνητικών Αποφάσεων!

Χάθηκαν πιά οι Μάρτυρες της Ορθοδοξίας!

Καταντήσαμε προσκυνητές του κ. Αλέξη Τσίπρα χθες και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σήμερα!
της Παγκοσμιοποιήσεως, που αποβλέπει στην διάλυση της Παγκόσμιας Κοινωνίας;

Με αγάπη Χριστού Σας παραπέμπω.

Σεβασμιώτατε και αγαπητέ μου εν Χριστώ Αδελφέ, σε ένα βιβλίο, που εκδόθηκε το έτος 1981 στις Η.Π.Α. με τίτλο “The Eyes of darkeness”, όπου περιέχονται και τα εξής:

«Περί τό 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ἀσθένεια θά διαδοθῇ εἰς ὁλόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας ἐπίθεσιν εἰς τούς πνεύμονας καί εἰς τούς βρόγχους.

Θά ἀντιστέκεται σέ ὅλες τίς γνωστές θεραπείες». (βλ. την μελέτην μου με τίτλον «ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ!», Ένα δαιμονικό σχέδιο για την διάλυση ης Κοινωνίας, Αίγιον Μάρτιος 2020).

Και Σας ερωτώ: Ο συγγραφεύς Dean Koontz του “The Eyes of darkness” είναι Προφήτης;

Εάν ΝΑΙ, να σπεύσω να του καταφιλήσω τα πόδια!

Αλλά βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗΣ!

Άρα τι είναι;

Όργανο των Μυστικών Δαιμονικών Δυνάμεων, οι οποίες και σχεδίασαν και κατά-σκεύασαν και προγραμμάτισαν τον Κορωνοϊό για την καταστροφή της Παγκόσμιας Κοινωνίας και μάλιστα ώρισαν το έτος 2020 για την προώθηση του ΠΡΟ-ΚΑΤΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ καταστρεπτικού ιού!

Δεν Σας προξενεί εντύπωση, Σεβασμιώτατε, ότι άνθρωποι, δηλ. αδελφοί μας, οι οποίοι υποβλήθησαν και εδέχθησαν και τα δυο εμβόλια του ιού, παρά ταύτα ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ, ασθενούν, νοσηλεύονται, μερικές δε φορές, παρά ταύτα, και αποθνήσκουν αμέσως μετά το εμβόλιο;

Δεν Σας προξενεί εντύπωση και το έτερο γεγονός, ότι κάποιοι μετά το εμβόλιο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ κατά τρόπο τραγικό;

Ιδού μία περίπτωση:

ΩΣΤΕ, ΠΡΩΤΟΙ ΕΞ ΟΛΩΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΔΗΛ. ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ! ΕΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ!

ΕΠΙΒΑΛΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ!

ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΑΓΡΥΠΝΙΕΣ, ΤΙΣ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ!

ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΡΩΣΣΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΚΟΠΙ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ!

ΕΝΩ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΑΓΝΟΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΟΜΗΤΟΡΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ, όπως π.χ. Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ στον Ιερό Ναό του Αγ. Δημητρίου στην περιοχή του Βύρωνα Αττικής, Η ΟΠΟΙΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2020!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙ-ΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΚΑΤΑ-ΣΚΕΥΑΣΜΑ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ!

Βεβαίως υπήρξαν και κάποιες εξαιρέσεις, όπως οι Σεβ. Μητροπολίτες Κυθήρων κ. Σεραφείμ και Αιτωλοακαρνανίας κ. Κοσμάς, οι οποίοι ετέλεσαν κανονικά τη θεία Λειτουργία της Αναστάσεως όχι στις εννέα (9.00΄μ.μ.) η ώρα, όπως ήταν η εντολή της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, αλλά κανονικά στις ένδεκα, (11.00΄μ.μ.) όπως ορίζει η από αιώνων Παράδοσις της Εκκλησίας μας.

Κατηγορούνται, λοιπόν, και θα δικασθούν ενώπιον του Εκκλησιαστικού Δικαστηρίου «για καταφρόνηση της προϊσταμένης εκκλησια-στικής Αρχής, απειθαρχία, θεολογική πλάνη, ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υπάρχουσες υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας», όπως έγραψε η ιστορική Εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ των Πατρών (βλ. φ. της 25.08.2021, σελ. 12).

Επαινετή εξαίρεση αποτελεί επίσης και ο Σεβ. Μητροπολίτης Μόρφου της Κύπρου κ. Νεόφυτος, ο Οποίος δεν έπαυσε να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την πνευματική αλλοίωση, την οποίαν υφιστάμεθα ως Ορθό-δοξοι Χριστιανοί, για το αίσχος του εμβολίου, για την γενική καταστροφή, που έρχεται ως κατάρα του Θεού ένεκα της αποστασίας μας από την αγκαλιά του Επουρανίου Πατρός.

Οδηγήθηκε και Αυτός ενώπιον του Συνοδικού Δικαστηρίου της Εκκλησίας της Κύπρου, αλλά δεν του επετράπη να εισέλθει στην Αίθουσα του Δικαστηρίου, επειδή αρνήθηκε να φορέσει την μάσκα του Διαβόλου!

Δηλ. επειδή αρνήθηκε να γίνει ΜΑΣΚΑΡΑΣ!!!!!

Μια ακόμη επαινετή εξαίρεση απετέλεσε και ο Σεβ. Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Θεόκλητος, ο οποίος εναντιώθηκε στην παρέλαση της Μουσουλμανικής κούκλας Αμάλ στην περιοχή των Μετεώρων!

Τα κοσμικά φύλλα εναντιώθηκαν στην τρελλή αυτή κούρσα της κούκλας του Ισλάμ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ!

Ιδού ένα παράδειγμα αποδοκιμασίας: Ο γνωστός αγωνιστής Δημοσιογράφος κ Σωτήριος Τζούμας, ο οποίος διετέλεσε στενός και πολύτιμος Συνεργάτης του Μακαριστού αειμνήστου αγωνιστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου, έγραψε άρθρο με τον τίτλο: «Amal go home…. », δηλ. «Αμάλ, ξεκουμπήσου, πήγαινε στο σπίτι σου»!

ΠΡΩΤΟΙ ΕΞ ΟΛΩΝ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΔΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ!

ΕΠΕΙΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ, ΔΗΛ. ΤΑ ΤΥΦΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΕΩΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!

Υπάρχουν πολλές αποδείξεις για το κεφάλαιο αυτό!

Ας αρχίσουμε, λοιπόν, την αναφορά μας:
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ!

Το ΚΥΣΕΑ διαπιστώνει και προειδοποιεί, ότι οι Αφγανοί κατακτούν το Ελληνικό έδαφος!

Και σημειώνει: «Οι εξελίξεις ήδη έχουν ξεπεράσει τα σχέδια του Μαξίμου»

Και η Εφημερίδα συμπληρώνει: «Δυστυχώς για τη Χώρα μας το προσφυγικό κύμα με Αφγανούς έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του, καθώς εισβάλλουν κατά δεκάδες τόσο από τα Πομακοχώρια μέσω Βουλγαρίας, όσο και από την Αλβανία και την Τουρκία.

Ό,τι μέτρα και να πάρει η Κυβέρνηση είναι βέβαιο, ότι δεν θα μπορέσει να ανακόψει τη νέα εισβολή λαθραίων…».

Κάποια άλλη εφημερίδα φωνάζει: «Μας κύκλωσαν από παντού! Ισλαμικό Εμιράτο θέλουν να κάνουν τη Χώρα» μας!!!

Παρά ταύτα οι Κυβερνώντες ασχολούνται πολύ με την υποχρεωτική επιβολή του εμβολίου!

Και καλά οι Πολιτικοί!

Το ερώτημα είναι τί κάνουν οι Εκκλησιαστικοί Παράγοντες;

Δεν βλέπουν τι γίνεται στην άλλοτε Χριστιανική Ελλάδα μας;

Δεν ανησυχούν με την μεθοδευμένη εξάπλωση και την κυριαρχία των Μουσουλμάνων;

ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙ-ΣΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ;

2. «ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ….», γράφει η κοσμική, πλην όμως αγωνιστική, εφημερίδα των Αθηνών ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
(βλ. φ. της 22/08/2021, σελ. 4).

Και συμπληρώνει:
«Εχει καταντήσει πλέον σχιζοφρενής η πολιτική της Κυβέρνησης και της ειδικότητος των λοιμωξιο-λόγων, που τρομοκρατούν και εκβιάζουν την Ελληνική κοινωνία και μόνο.

Είναι αντίχριστοι, από τη στιγμή που επιτρέπουν σκληρά έθιμα Μου-σουλμάνων και ταυτόχρονα απαγορεύουν τα ανθρώπινα, ειρηνικά έθιμα της Ορθοδοξίας», γράφει ο Δημοσιογράφος κ. Παν. Αποστόλου στη σελίδα του ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ!!

 

 

Πηγή

Προβολές : 673


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα