Ανάλυση: Το 100% των θανάτων μετά από ενέσεις COVID-19 προέρχεται Μόνον από το 5% των παρτίδων του κατασκευαστή σύμφωνα με το VAERS

Ανάλυση: Το 100% των θανάτων μετά από ενέσεις COVID-19 προέρχεται Μόνον από το 5% των παρτίδων του κατασκευαστή σύμφωνα με το VAERS

3 Νοεμβρίου, 2021 0 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,295
Μοίρασέ το

 

Αυτό που γνωρίζω, και αυτό είναι ένα τεστ για το αν υπάρχει το παραμικρό σημάδι ακεραιότητας από αυτές τις εταιρείες καθώς και από τις ρυθμιστικές αρχές, είναι ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως κάθε χρήση των επηρεαζόμενων προϊόντων, να σταματήσουν όλες οι παρτίδες φαρμακευτικής ουσίας & οι παρτίδες φαρμακευτικού προϊόντος.

Τα υλικά θα πρέπει να ανακληθούν σε χώρο σταθερής αποθήκευσης & να ξεκινήσει εντατική αναλυτική έρευνα.

Αν δεν βρεθούν παράγοντες που να εξηγούν επαρκώς τις τεράστιες διαφορές στο προφίλ των κλινικών ανεπιθύμητων ενεργειών, η χορήγηση σε ανθρώπους δεν πρέπει να ξαναρχίσει.

Εάν οι παρασκευαστές δεν επιδεικνύουν επαρκή έλεγχο του φαρμακευτικού προϊόντος, οι άδειες που κατέχουν από τις διάφορες ρυθμιστικές αρχές ακυρώνονται εντελώς.

 

 

 

Αμέτρητες, χιλιάδες πλέον οι αποδείξεις και τα ντοκουμέντα που βοούν για τα ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ.

 
Όποιος σηκώνει το μανίκι του για να μπολιαστεί, είναι τουλάχιστον … ένας δειλός σκλάβος.
 
Καμιά εργασία, καμιά δήθεν “ελευθερία” και καμιά κατεστραμμένη ζωή, δεν αξίζει να παίξεις ρώσικη ρουλέτα με τη ζωή σου…
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η EXPOSÉ από το Ηνωμένο Βασίλειο δημοσίευσε χθες μια ανάλυση που πραγματοποίησε στο VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) εξετάζοντας τους αριθμούς παρτίδων των εγκεκριμένων από τον FDA εμβολίων COVID-19, η οποία ανακάλυψε το συγκλονιστικό αποτέλεσμα ότι το 100% των θανάτων που αναφέρθηκαν μετά από αυτά τα εμβόλια προήλθαν μόνο από το 5% των παρτίδων, και μιλάμε για αρκετές χιλιάδες παρτίδες.

Χρησιμοποίησαν μια ανάλυση αριθμού παρτίδας από τα εμβόλια γρίπης για ένα “σύνολο δεδομένων ελέγχου” για να προσδιορίσουν ποιο είναι το τυπικό ποσοστό των ανεπιθύμητων ενεργειών που κατανέμονται σε όλες τις παρτίδες.

Η ανάλυση αυτή δεν ήταν μόνο σοκαριστική, καθώς διαπίστωσε ότι οι συνολικοί θάνατοι ήταν συγκεντρωμένοι μόνο στο 5% των παρτίδων που κατασκευάστηκαν, αλλά διαπίστωσαν επίσης ότι τα δεδομένα έδειξαν ότι αυτό το 5% των συνολικών παρτίδων που κατασκευάστηκαν ήταν επίσης οι πιο ευρέως διανεμημένες παρτίδες και στις 50 πολιτείες.

Αυτό εγείρει πολλά ηθικά και δυνητικά ποινικά ερωτήματα. Έχουμε να κάνουμε απλώς με ζητήματα ποιοτικού ελέγχου εδώ, ή με κάτι πιο κακό από αυτές τις φαρμακευτικές εταιρείες, οι περισσότερες από τις οποίες έχουν μακρύ ποινικό μητρώο εγκληματικών δραστηριοτήτων στο παρελθόν, ιδίως η Pfizer;

Γνωρίζουμε, για παράδειγμα, ότι ορισμένα έγγραφα που παρέδωσε η Pfizer στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (EMA) για τις ενέσεις COVID-19 έδειξαν ότι σε ορισμένες από τις παρτίδες δοκιμών είχαν μόνο το 55% του mRNA ανέπαφο. (Πηγή.)

Ο EMA φέρεται να ενέκρινε τις ενέσεις ούτως ή άλλως επειδή “οι ποσότητες μιας πιθανής πρωτεΐνης που παράγεται από το περικομμένο mRNA θα ήταν πολύ χαμηλές ώστε να αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια”. (Πηγή.)

Αυτό θα έπρεπε να ισοδυναμεί με λιγότερες, όχι περισσότερες, ανεπιθύμητες αντιδράσεις όπως οι θάνατοι που καταγράφονται στο VAERS.

Αυτό θα σήμαινε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των παρτίδων που παράγονται, αλλά και οι λιγότερες που διανέμονται και με τις λιγότερες ποσότητες ανεπιθύμητων αντιδράσεων, είναι οι ελαττωματικές που δεν παράγονται σωστά, ενώ το 5% αυτών που προκαλούν τις περισσότερες βλάβες και διανέμονται περισσότερο κάνουν ακριβώς αυτό για το οποίο κατασκευάστηκαν.

Δημοσιεύουμε την ανάλυση του The Exposé καθώς και ένα επόμενο σχόλιο του Dr. Mike Yeadon, πρώην αντιπροέδρου της Pfizer.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Το 100% των θανάτων από το εμβόλιο Covid-19 προκλήθηκε από μόλις το 5% των παρτίδων που παρήχθησαν σύμφωνα με τα επίσημα κυβερνητικά στοιχεία

από την The Exposé

Μια έρευνα των δεδομένων που βρέθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων έχουν αναφερθεί κατά συγκεκριμένων αριθμών παρτίδας των εμβολίων Covid-19 αρκετές φορές, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν πλέον εντοπιστεί θανατηφόρες παρτίδες των πειραματικών ενέσεων.

Αλλά αυτό που ίσως είναι πιο ανησυχητικό είναι ότι οι “θανατηφόρες” παρτίδες διανεμήθηκαν ευρέως σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ άλλες “καλοήθεις” παρτίδες στάλθηκαν σε λίγες μόνο τοποθεσίες.

Τα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν στην έρευνα αντλήθηκαν από τη δημόσια προσβάσιμη βάση δεδομένων VAERS, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ. Το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων στα Εμβόλια (VAERS) είναι ένα πρόγραμμα φαρμακοεπαγρύπνησης των Ηνωμένων Πολιτειών για την ασφάλεια των εμβολίων, το οποίο συνδιαχειρίζονται τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Το πρόγραμμα συλλέγει πληροφορίες μέσω αναφορών που γίνονται από γιατρούς, νοσηλευτές και ασθενείς σχετικά με ανεπιθύμητες ενέργειες (πιθανές επιβλαβείς παρενέργειες) που συμβαίνουν μετά τη χορήγηση εμβολίων, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η σχέση κινδύνου-οφέλους είναι αρκετά υψηλή ώστε να δικαιολογείται η συνέχιση της χρήσης οποιουδήποτε συγκεκριμένου εμβολίου.

Οι αναφορές που αντλήθηκαν από τη βάση δεδομένων ήταν αυτές που είχαν υποβληθεί έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 και περιλάμβαναν όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν κατά των ενέσεων Pfizer και Moderna mRNA Covid-19, καθώς και όλες τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν κατά των εμβολίων γρίπης– οι οποίες χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία ενός συνόλου δεδομένων ελέγχου.

Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 1.608 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά των εμβολίων γρίπης μαζί με 15 θανάτους και 73 νοσηλείες. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδας που υπολογίστηκε ήταν 494.

Ο “αριθμός παρτίδας” είναι μια συγκεκριμένη ακολουθία αριθμών και γραμμάτων που παρακολουθεί μια συγκεκριμένη παρτίδα εμβολίου από την παραγωγή μέχρι το μπράτσο ενός ατόμου και βρίσκεται συνήθως στην ετικέτα του εμβολίου ή στη συνοδευτική συσκευασία.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων που υποβλήθηκαν στην VAERS για τα εμβόλια γρίπης ταξινομημένα με βάση τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου που χορηγήθηκε πριν από το ανεπιθύμητο συμβάν.

Εκτός από μερικές αιχμές, ο αριθμός των ανεπιθύμητων συμβάντων ανά αριθμό παρτίδας ήταν γενικά ο ίδιος, με όχι περισσότερες από 26 αναφορές που έγιναν για έναν μόνο αριθμό παρτίδας του εμβολίου γρίπης.

Τα παραπάνω διαγράμματα δείχνουν τον αριθμό των παρτίδων ανά αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών ανά παρτίδα για τα εμβόλια γρίπης. Δείχνει ότι στο 33% των παρτίδων (165 / 494) έγινε μόνο μία αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας εναντίον τους, ενώ μόλις στο 0,6% των παρτίδων (3 / 494) έγιναν τουλάχιστον 20 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών εναντίον τους.

Πηγή

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει πόσες φορές ένας συγκεκριμένος αριθμός παρτίδας εντοπίστηκε σε μια αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας στην οποία το άτομο πέθανε μετά τον εμβολιασμό κατά της γρίπης. Το 97% των παρτίδων (480 / 494) συσχετίστηκαν με μηδενικούς θανάτους, ενώ 13 παρτίδες συσχετίστηκαν με έναν θάνατο και 1 παρτίδα συσχετίστηκαν με 2 θανάτους.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των πολιτειών εντός των ΗΠΑ στις οποίες διανεμήθηκε ένας συγκεκριμένος αριθμός καταγραφής του εμβολίου κατά της γρίπης.

Τα δεδομένα VAERS δείχνουν ότι το 44% των παρτίδων (219 / 494) στάλθηκαν σε μία μόνο πολιτεία εντός των ΗΠΑ, ενώ ένα επιπλέον 17% (86 / 494) στάλθηκαν σε 2 πολιτείες, το 10% (50 / 494) στάλθηκαν σε 3 πολιτείες, το 5% (24 / 494) στάλθηκαν σε 4 πολιτείες, το 3% (17 / 494) στάλθηκαν σε 5 πολιτείες, το 2% (11 / 494) στάλθηκαν σε 6 πολιτείες και μόλις 0,4 (2 / 494) στάλθηκαν σε 12 πολιτείες εντός των ΗΠΑ.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια ως σύνολο δεδομένων ελέγχου (control dataset) για να συγκριθούν με τα δεδομένα VAERS για τα εμβόλια Pfizer και Moderna mRNA Covid-19.

Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 171.463 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά του εμβολίου Covid-19 της Pfizer, μαζί με 2.828 θανάτους και 14.262 νοσηλείες. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδας που υπολογίστηκαν ήταν 4.522.

Μόνο αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι υπήρξαν 106 φορές περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες, 189 φορές περισσότεροι θάνατοι και 195 φορές περισσότερες νοσηλείες λόγω του εμβολίου Pfizer Covid-19 απ’ ό,τι υπήρξαν λόγω όλων των άλλων εμβολίων γρίπης μαζί.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έγιναν στο VAERS για το εμβόλιο Pfizer Covid-19 ταξινομημένο με βάση τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου που χορηγήθηκε πριν από την ανεπιθύμητη ενέργεια. Δεν διαθέτουμε αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με το τυπικό μέγεθος παρτίδας, αλλά δημοσιεύματα ειδήσεων αναφέρουν ένα μέσο μέγεθος παρτίδας 1.000 φιαλιδίων (περίπου 6.000 δόσεις).

Ο μεγαλύτερος αριθμός αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων που υποβλήθηκαν στο VAERS για έναν μόνο αριθμό παρτίδας του εμβολίου γρίπης ήταν 26. Πράγμα που καθιστά ακόμη πιο σοκαριστική την ανακάλυψη ότι ο υψηλότερος αριθμός αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων που έγιναν στο VAERS κατά ενός μόνο αριθμού παρτίδας του εμβολίου Covid-19 της Pfizer έως τις 15 Οκτωβρίου 2021 ήταν 3.563, και αυτό δεν αποτελεί υπολογιστική ανωμαλία.

Χιλιάδες αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων έχουν γίνει κατά ενός μόνο αριθμού παρτίδας του εμβολίου Pfizer Covid-19 πολλές φορές, και δυστυχώς το εμβόλιο Moderna Covid-19 δεν τα πήγε καλύτερα.

Η βάση δεδομένων VAERS έδειξε συνολικά 188.998 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών κατά του εμβολίου Moderna Covid-19 μαζί με 2.603 θανάτους και 10.225 νοσηλείες. Ο συνολικός αριθμός των αριθμών παρτίδας που καταμετρήθηκαν ήταν 5.510.

Μόνο αυτά τα δεδομένα δείχνουν ότι υπήρξαν 118 φορές περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες, 174 φορές περισσότεροι θάνατοι και 140 φορές περισσότερες νοσηλείες λόγω του εμβολίου Moderna Covid-19 απ’ ό,τι υπήρξαν λόγω όλων των άλλων εμβολίων γρίπης μαζί.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών που έγιναν στο VAERS για το εμβόλιο Moderna Covid-19 ταξινομημένο με βάση τον αριθμό παρτίδας του εμβολίου που χορηγήθηκε πριν από την ανεπιθύμητη ενέργεια, και δείχνει ότι το εμβόλιο Moderna τα πήγε ακόμη χειρότερα από το εμβόλιο Pfizer σε αυτόν τον τομέα, με τον υψηλότερο αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών για μία μόνο παρτίδα του εμβολίου Moderna Covid-19 να ανέρχεται συνολικά σε 4.967.

Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει τον αριθμό των παρτίδων σε σχέση με το εύρος των ανεπιθύμητων συμβάντων που αναφέρθηκαν ανά παρτίδα του εμβολίου Pfizer Covid-19. Τα δεδομένα αποκαλύπτουν ότι σε 2.908 παρτίδες (64%) έγινε μόνο μία αναφορά ανεπιθύμητου συμβάντος εναντίον τους, ενώ σε 2 συγκεκριμένες παρτίδες έγιναν πάνω από 3.000 αναφορές ανεπιθύμητου συμβάντος εναντίον τους.

Σοκαριστικό είναι επίσης το γεγονός ότι από τα δεδομένα προκύπτει ότι 30 παρτίδες του εμβολίου Pfizer είχαν μεταξύ 1.000 και 1.499 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων ανά παρτίδα, άλλες 20 παρτίδες είχαν μεταξύ 1.500 και 1.999 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων ανά παρτίδα και άλλες 23 παρτίδες είχαν μεταξύ 2.000 και 2.499 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων ανά παρτίδα.

Αυτό υποδηλώνει ότι υπήρχε μια μικρή ποσότητα επικίνδυνων παρτίδων του εμβολίου Pfizer Covid-19 και μια μεγάλη ποσότητα φαινομενικά ακίνδυνων (τουλάχιστον βραχυπρόθεσμα) παρτίδων του εμβολίου Pfizer Covid-19.

Όμως, η έρευνα των δεδομένων VAERS αποκάλυψε επίσης ότι οι αναφερόμενοι θάνατοι που οφείλονται στο εμβόλιο Pfizer σχετίζονταν και πάλι μόνο με ορισμένες παρτίδες του εμβολίου. Το παραπάνω διάγραμμα δείχνει ότι στο 96% των παρτίδων του εμβολίου της Pfizer είχαν γίνει μηδενικές αναφορές θανάτου εναντίον τους. Αυτό σημαίνει ότι οι 2.828 αναφερόμενοι θάνατοι σχετίζονταν με μόλις το 4% των παρτίδων του εμβολίου Pfizer.

Πέντε αριθμοί παρτίδων συσχετίστηκαν με 61-80 θανάτους η καθεμία, άλλοι 5 αριθμοί παρτίδων συσχετίστηκαν με 81-100 θανάτους η καθεμία και μόλις 2 ξεχωριστοί αριθμοί παρτίδων συσχετίστηκαν με πάνω από 100 θανάτους η καθεμία.

Το ίδιο ισχύει και για το εμβόλιο Moderna Covid-19. Το 95 % των παρτίδων του εμβολίου Moderna είχαν μηδενικές αναφορές θανάτου σε σχέση με αυτές. Αυτό σημαίνει ότι οι 2.603 θάνατοι σχετίζονται με μόλις το 5% των παρτίδων του εμβολίου Moderna.

Δεκατρείς αριθμοί παρτίδων συσχετίστηκαν με 41-60 θανάτους ο καθένας, 2 αριθμοί παρτίδων συσχετίστηκαν με 61-80 θανάτους ο καθένας και 1 αριθμός παρτίδας συσχετίσθηκε με 81-100 θανάτους.

Η έρευνα των δεδομένων VAERS διαπίστωσε επίσης ότι συγκεκριμένες παρτίδες των εμβολίων pfizer και Moderna Covid-19 που διανεμήθηκαν σε 13 έως 50 πολιτείες στις ΗΠΑ είχαν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων σε σύγκριση με παρτίδες που διανεμήθηκαν σε 12 ή λιγότερες πολιτείες στις ΗΠΑ.

Όπως μπορείτε να δείτε από τον παραπάνω πίνακα, 4.289 διαφορετικές παρτίδες εμβολίων της Pfizer διανεμήθηκαν σε 12 ή λιγότερες πολιτείες σε όλες τις ΗΠΑ, καταγράφοντας 9.141 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων εναντίον τους μαζί με 99 θανάτους και 657 νοσηλείες. Αυτό ισοδυναμεί με μέσο όρο 2 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων ανά παρτίδα και 0 θανάτους και νοσηλείες.

Ωστόσο, άλλες 130 διαφορετικές παρτίδες εμβολίων της Pfizer διανεμήθηκαν σε 13-50 πολιτείες στις ΗΠΑ, καταγράφοντας 166.170 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων, 2.799 θανάτους και 14.155 νοσηλείες. Αυτό ισοδυναμεί με μέσο όρο 1.278 αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων ανά αριθμό παρτίδας, μαζί με 22 θανάτους και 109 νοσηλείες.

Συνεπώς, τα δεδομένα αυτά δείχνουν ότι κάθε παρτίδα από τους 130 διαφορετικούς αριθμούς παρτίδας του εμβολίου Covid-19 της Pfizer που διανεμήθηκε σε περισσότερες από 13 πολιτείες, προκάλεσε κατά μέσο όρο 639 φορές περισσότερες βλάβες σε ανθρώπους, 109 φορές περισσότερες νοσηλείες σε νοσοκομεία και 22 φορές περισσότερους θανάτους.

Το παραπάνω διάγραμμα στα αριστερά δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων ενεργειών ανά αριθμό παρτίδας που στάλθηκαν σε 13 ή περισσότερες πολιτείες στις ΗΠΑ. Αυτό το διάγραμμα έχει εντοπίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδας του εμβολίου της Pfizer που έχουν προκαλέσει τις περισσότερες βλάβες στις ΗΠΑ. Το πιο επιβλαβές από αυτά είναι ο αριθμός παρτίδας “EK9231”– που προκάλεσε πάνω από 3.500 αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων.

Το παραπάνω διάγραμμα στα αριστερά δείχνει τον αριθμό των θανάτων που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες για το εμβόλιο της Pfizer ανά αριθμό παρτίδας που στάλθηκε σε 13+ πολιτείες στις ΗΠΑ. Αυτό το διάγραμμα έχει προσδιορίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδας του εμβολίου Pfizer που έχουν προκαλέσει τους περισσότερους θανάτους στις ΗΠΑ. Ο πιο θανατηφόρος από αυτούς είναι ο αριθμός παρτίδας “EN6201” που προκάλεσε σχεδόν 120 θανάτους.

Το παραπάνω διάγραμμα στα αριστερά δείχνει τον αριθμό των αναφορών ανεπιθύμητων συμβάντων κατά του εμβολίου Moderna ανά αριθμό παρτίδας που στάλθηκαν σε 13 ή περισσότερες πολιτείες στις ΗΠΑ. Αυτό το διάγραμμα έχει προσδιορίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδας του εμβολίου Moderna που έχουν προκαλέσει τις περισσότερες βλάβες στις ΗΠΑ. Ο πιο επιβλαβής από αυτούς είναι ο αριθμός παρτίδας “039K20A”– που προκάλεσε πάνω από 4.000 αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών.

Η δεύτερη πιο επιβλαβής παρτίδα του εμβολίου Moderna έλαβε τον αριθμό παρτίδας “041L20A” και οι αναφορές των μέσων ενημέρωσης δείχνουν ότι ανακλήθηκε στην πραγματικότητα από τον Οργανισμό Υγείας του Orange County τον Ιανουάριο του 2021 μετά από αναφορές αλλεργικών αντιδράσεων.

https://www.ocbj.com/news/2021/jan/19/oc-recalls-moderna-vaccine-lot/

Το παραπάνω διάγραμμα στα αριστερά δείχνει τον αριθμό των θανάτων που αναφέρθηκαν ως ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο Moderna ανά αριθμό παρτίδας που στάλθηκε σε 13+ πολιτείες των ΗΠΑ. Αυτό το διάγραμμα έχει προσδιορίσει τους πραγματικούς αριθμούς παρτίδας του εμβολίου Moderna που έχουν προκαλέσει τους περισσότερους θανάτους στις ΗΠΑ. Ο πιο θανατηφόρος από αυτούς είναι ο αριθμός παρτίδας “039K20A” που προκάλεσε σχεδόν 100 θανάτους.

# Συμπέρασμα

Αυτή η διερεύνηση των δεδομένων VAERS αποκαλύπτει αρκετά ανησυχητικά ευρήματα που δικαιολογούν περαιτέρω έρευνα, αλλά οδηγεί επίσης σε ερωτήματα σχετικά με το γιατί οι αρχές των ΗΠΑ που υποτίθεται ότι παρακολουθούν την ασφάλεια των εμβολίων Covid-19 δεν το έχουν ανακαλύψει οι ίδιες.

Τα δεδομένα δείχνουν σαφώς ότι η εκστρατεία εμβολιασμού με το Covid-19 ήταν σημαντικά πιο επιβλαβής και θανατηφόρα από την εκστρατεία εμβολιασμού κατά της γρίπης. Αυτό και μόνο το γεγονός εγείρει το ερώτημα για το πώς είναι δυνατόν η συμβουλευτική επιτροπή του FDA να ψήφισε δεκαεπτά προς μηδέν υπέρ της έγκρισης του εμβολίου της Pfizer για χρήση σε παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών.

Ένα μέλος με δικαίωμα ψήφου της συμβουλευτικής επιτροπής του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) παραδέχθηκε ότι δεν θα είναι πλήρως γνωστό αν το εμβόλιο της Pfizer είναι ασφαλές για παιδιά ηλικίας 5 έως 11 ετών, μέχρι να αρχίσει να χορηγείται.

Ο Δρ Eric Rubin του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δήλωσε – “Δεν πρόκειται ποτέ να μάθουμε πόσο ασφαλές είναι το εμβόλιο αν δεν αρχίσουμε να το χορηγούμε, και έτσι ακριβώς γίνεται”.

Όμως, η έρευνα του VAERS έχει επίσης εντοπίσει τις συγκεκριμένες παρτίδες εμβολίων Pfizer και Moderna που έχουν προκαλέσει τη μεγαλύτερη βλάβη σε όλες τις ΗΠΑ, γεγονός που οδηγεί σε άλλα εξαιρετικά σοβαρά ερωτήματα που απαιτούν επείγουσες απαντήσεις.

Γιατί ορισμένες παρτίδες του εμβολίου έχουν αποδειχθεί περισσότερο επιβλαβείς από άλλες;

Γιατί ορισμένες παρτίδες του εμβολίου Covid-19 αποδείχθηκαν πιο θανατηφόρες από άλλες;

Γιατί τα πιο επιβλαβή και θανατηφόρα εμβόλια Covid-19 διανεμήθηκαν σε όλες τις ΗΠΑ, ενώ τα λιγότερο επιβλαβή και θανατηφόρα διανεμήθηκαν μόνο σε μερικές πολιτείες; Έγινε αυτό επίτηδες;

Μήπως πρόκειται απλώς για ζήτημα ποιοτικού ελέγχου;

Ένας πληροφοριοδότης της Pfizer από μια μονάδα παραγωγής στο Κάνσας αποκάλυψε άλλωστε ότι “οι άνθρωποι αναγκάζονται να υπογράφουν πράγματα που κανονικά δεν θα το έκαναν και μετά αναρωτιούνται γιατί οι ίδιοι οι υπάλληλοί τους δεν τα παίρνουν”.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο The Exposé

Dr Mike Yeadon – “Τα ευρήματα ότι το 100% των θανάτων από το εμβόλιο Covid-19 προκλήθηκαν από μόλις το 5% των παρτίδων που παρήχθησαν είναι πρωτοφανή”

από το The Exposé

Στις 31 Οκτωβρίου αποκαλύψαμε πώς μια έρευνα των δεδομένων που βρέθηκαν στο Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Εμβολίων (VAERS) των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι εξαιρετικά υψηλοί αριθμοί ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων έχουν αναφερθεί αρκετές φορές για συγκεκριμένους αριθμούς παρτίδων των εμβολίων Covid-19, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν πλέον εντοπιστεί θανατηφόρες παρτίδες των πειραματικών ενέσεων.

   Η έρευνα αποκάλυψε διάφορα συγκλονιστικά ευρήματα, μεταξύ των οποίων ότι το 100% των θανάτων που αναφέρθηκαν στο VAERS ως ανεπιθύμητες ενέργειες για τις ενέσεις Covid-19 προκλήθηκαν από μόλις το 5% των παρτίδων που παρήχθησαν.

   Ο Δρ Mike Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, έχει αναλύσει τις σκέψεις του σχετικά με τα συμπεράσματα της έρευνας των δεδομένων VAERS παρακάτω.

από τον Δρ Mike Yeadon

Αυτές οι πληροφορίες σχετικά με τα διαφορετικά προφίλ ασφάλειας διαφορετικών “παρτίδων” (παρτίδες τελικού προϊόντος των εμβολίων covid19) είναι εντελώς χωρίς προηγούμενο.

Το σκέφτομαι και δεν έχω ακόμη ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου ποιές μπορεί να είναι οι πιθανές εξηγήσεις.

Αλλά η ουσία είναι ότι η πλειοψηφία των παρτίδων σχετίζονταν με καλή βραχυπρόθεσμη ασφάλεια, λίγες νοσηλείες & θανάτους, κάτι που ισχύει τόσο για τα ενέσιμα της Pfizer όσο και για τα ενέσιμα της Moderna.

Αλλά και στις δύο περιπτώσεις, ένας μικρός αριθμός παρτίδων εμβολίων σχετίζεται με απίστευτα υψηλά ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών, συμπεριλαμβανομένων των θανάτων.

Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Η παρασκευή φαρμάκων γίνεται με αυστηρά πρότυπα ελέγχου. Ο “ενεργός” παράγοντας παρασκευάζεται σε παρτίδες. Δεν μπορεί να μαντέψει κανείς πόσες δόσεις παράγει κάθε παρτίδα, επειδή κανείς δεν έχει παρασκευάσει ποτέ πριν προϊόντα mRNA σε εμπορική κλίμακα.

Αλλά κάθε παρτίδα αυτού που ονομάζεται “φαρμακευτική ουσία” χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τη διαμόρφωση, τη συμπλήρωση, τη συσκευασία και την επισήμανση διαφόρων παρτίδων τελικού φαρμακευτικού προϊόντος.

Αναπτύσσονται μέθοδοι δοκιμών για όλα τα στάδια παρασκευής, μαζί με πρότυπα για να θεωρούνται τα αποτελέσματα αποδεκτά.

Κάτι συνέβη μεταξύ της φαρμακευτικής ουσίας & του φαρμακευτικού προϊόντος που είχε ως αποτέλεσμα έναν μικρό αριθμό τελικών παρτίδων προς διανομή, οι οποίες προορίζονταν να σκοτώσουν τεράστιο αριθμό ανθρώπων.

# Πιθανές εξηγήσεις (όχι εξαντλητικές):

1. Λάθη που έγιναν στα τελευταία στάδια της παρασκευής τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα ορισμένες παρτίδες να φέρουν λογικά καλοήθη & άλλες εξαιρετικά θανατηφόρα. Απλά δεν μπορώ να φανταστώ το είδος των λαθών που θα μπορούσαν να παράγουν τόσο ριζικά διαφορετικά κλινικά προφίλ. Για παράδειγμα, κακός χειρισμός κατά την αποστολή & αποθήκευση πριν από τη χορήγηση σε ανθρώπους. Το πρόβλημα που έχω με αυτό είναι ότι τέτοια λάθη χειρισμού (π.χ. επιτρέποντας την άνοδο της θερμοκρασίας πολύ πάνω από τα όρια που ορίζονται στις δοκιμές σταθερότητας) συνήθως οδηγούν σε φαρμακευτικό προϊόν που δεν λειτουργεί σωστά, καθώς υποβαθμίζεται, όχι σε φαρμακευτικό προϊόν που είναι απίστευτα επικίνδυνο.

2. Σε κάποιο σημείο της παρασκευής, κάποιος ή κάποια οντότητα τροποποίησε ενεργά αυτό που γέμιζε τα φιαλίδια, και αυτό ήταν που είχε ως αποτέλεσμα την ακραία διαστρέβλωση του προφίλ κλινικής ασφάλειας.

Υπήρξαν τόσες πολλές πραγματικά απαράδεκτες συμπεριφορές των “ελίτ” που απλά δεν είμαι διατεθειμένος (όπως θα έκανα ιστορικά) να απορρίψω την πιθανότητα ότι αυτό έγινε επίτηδες.

Αυτό που γνωρίζω, και αυτό είναι ένα τεστ για το αν υπάρχει το παραμικρό σημάδι ακεραιότητας από αυτές τις εταιρείες καθώς και από τις ρυθμιστικές αρχές, είναι ότι πρέπει να σταματήσει αμέσως κάθε χρήση των επηρεαζόμενων προϊόντων, να σταματήσουν όλες οι παρτίδες φαρμακευτικής ουσίας & οι παρτίδες φαρμακευτικού προϊόντος.

Τα υλικά θα πρέπει να ανακληθούν σε χώρο σταθερής αποθήκευσης & να ξεκινήσει εντατική αναλυτική έρευνα.

Αν δεν βρεθούν παράγοντες που να εξηγούν επαρκώς τις τεράστιες διαφορές στο προφίλ των κλινικών ανεπιθύμητων ενεργειών, η χορήγηση σε ανθρώπους δεν πρέπει να ξαναρχίσει.

Εάν οι παρασκευαστές δεν επιδεικνύουν επαρκή έλεγχο του φαρμακευτικού προϊόντος, οι άδειες που κατέχουν από τις διάφορες ρυθμιστικές αρχές ακυρώνονται εντελώς.

Εκεί που νομίζατε ότι αυτό το φιάσκο δεν θα μπορούσε να γίνει χειρότερο, γίνεται πολύ χειρότερο.

Περιμένετε να ακούσετε περισσότερα γι’ αυτό.

Εν τω μεταξύ, ποιος λογικός άνθρωπος θα σήκωνε το μανίκι του;

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο The Exposé.

——————

Δικτυογραφία:

Analysis: 100% of Deaths Following COVID-19 Shots are From Only 5% of the Manufacturer Lots According to VAERS

https://healthimpactnews.com/2021/analysis-100-of-deaths-following-covid-19-shots-are-from-only-5-of-the-manufacturer-lots-according-to-vaers/

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

Προβολές : 1,295


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα