Αναπάντητα ερωτήματα για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

Αναπάντητα ερωτήματα για τον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα

20 Ιανουαρίου, 2022 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:608
Μοίρασέ το

 

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος την ώρα που καταθέτει στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου ήταν ήδη χτυπημένος; Και, αν ναι, γιατί δεν αναφέρει τίποτα για τον ξυλοδαρμό του;

Η Αστυνομία, αν τον έβλεπε χτυπημένο, δεν θα ρωτούσε πώς προέκυψε ο τραυματισμός του;

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Παπαδόπουλος κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό αυτό 14 μέρες αργότερα.

 

 

 

 

Απ’ όπου και να το πιάσεις το θέμα, βρωμάει…

Χρήμα και εξουσία, χωμένοι στο περιεχόμενο ενός βόθρου  που το περιεχόμενό του ξεχείλισε και η μπόχα του οργίζει και αηδιάζει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο…

Ζούμε την απόλυτη παρακμή της εποχής μας, και η κατάληξη μοιραία οδηγεί στην αποσύνθεση και στον θάνατο.

Εύχομαι και τα δυο να τα βιώσουν αυτοί που αποτελούν το περιεχόμενο του βόθρου και η κοινωνία να συνετιστεί, γιατί όλα βαίνουν με σπασμένα τα φρένα στον γκρεμό.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Πώς έστησε το πάρτι ο Μάνος Παπαδόπουλος

Τον εφοπλιστή Κωνσταντίνο Περογιαννάκη αναφέρει ως το πρόσωπο με το οποίο συνεννοήθηκε για το πάρτι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς ο Μάνος Παπαδόπουλος στην κατάθεσή του στις ανακριτικές αρχές.

Σύμφωνα με τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο Κ. Περογιαννάκης τού είχε τηλεφωνήσει 7 μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, όπου στο τηλεφώνημα αυτό του είπε ότι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31/12/2021, θα ήθελε να κάνουν ρεβεγιόν μαζί. Πράγματι, όπως λέει στην κατάθεσή του ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο εφοπλιστής ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τρεις φίλους του.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στο μπαρ «Αχίλλειον», όπου εργάζεται ως μετρ ο Παπαδόπουλος, και έμειναν κάποια ώρα μαζί και κανόνισαν να βρεθούν μαζί την επόμενη μέρα μετά την αλλαγή της χρονιάς. Μετά την αλλαγή του χρόνου ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης στις 00:30 τηλεφώνησε πάλι στον Παπαδόπουλο αναφέροντάς του ότι μένει στο ξενοδοχείο Τhe Μet και τον προσκάλεσε να πάει στο δωμάτιό του προκειμένου να γιορτάσουν την αλλαγή του έτους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην κατάθεσή του, ο Παπαδόπουλος δέχτηκε το τηλεφώνημα αυτό ευρισκόμενος σε σπίτι φιλικού του προσώπου όπου είχε πάει για ρεβεγιόν.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Παπαδόπουλος έφτασε στο ξενοδοχείο και ανέβηκε στο δωμάτιο 401 που είχε κλείσει ο εφοπλιστής, με έναν φίλο και δύο φίλες του που ήταν μαζί του στο φιλικό σπίτι στο οποίο έκανε προηγουμένως ρεβεγιόν. Στην ίδια κατάθεση ο Παπαδόπουλος αναφέρει ότι κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στις 2 το πρωί λέγοντάς της το σημείο όπου θα ερχόταν, δηλαδή το ξενοδοχείο και τον αριθμό της σουίτας του Κ. Περογιαννάκη.

Η άτυχη 24χρονη έφτασε στο ξενοδοχείο στις 02:20 μαζί με μια φίλη της.

Σύμφωνα πάλι με την κατάθεση του Παπαδόπουλου, η 24χρονη Γεωργία μαζί με τη φίλη της έφυγαν λέγοντάς του ότι θα φύγουν με το αμάξι και τη φίλη της για να επιστρέψουν σπίτι της.

 

Η κατάθεση του Παπαδόπουλου

 

Από την κατάθεση του Παπαδόπουλου προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: Στο πρώτο τηλεφώνημα ο Κ. Περογιαννάκης λέει στον Παπαδόπουλο να κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μαζί, και γι’ αυτόν τον λόγο θα ερχόταν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Όπως προκύπτει, όμως, δεν έκαναν μαζί ρεβεγιόν, γιατί αυτός έκανε ρεβεγιόν σε φιλικό του σπίτι. Δηλαδή ο ένας φίλος ανεβαίνει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να κάνει ρεβεγιόν με τον άλλον φίλο του, τον οποίο έχει ειδοποιήσει μάλιστα 7 μέρες πριν, και τελικά κάνουν ρεβεγιόν ξεχωριστά.

Στην κατάθεσή του ο Παπαδόπουλος δεν κατονομάζει τον φίλο και τις δύο φίλες του με τους οποίους πήγαν στη σουίτα του Κ. Περογιαννάκη!

Στην ερώτηση των αστυνομικών αν γνωρίζει κάτι για τους υπόλοιπους φίλους του Κ. Περογιαννάκη, δηλαδή ποιοι είναι και πού διαμένουν, απαντά ότι δεν τους γνωρίζει. Είναι δυνατόν να βρίσκονται σε μια σουίτα την Πρωτοχρονιά και να μην έχουν συστηθεί; Να μην ξέρει ο ένας ποιος είναι ο άλλος;

Για του λόγου το αληθές, διαβάστε την κατάθεση του Μάνου Παπαδόπουλου στην Αστυνομία.

Ο ξυλοδαρμός του Μάνου

Φωτογραφία ανήρτησε στα social media ο Μάνος Παπαδόπουλος στις 16 Ιανουαρίου μαζί με ένα μήνυμα που υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε την 1η Ιανουαρίου από αγνώστους, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, του πήραν το τηλέφωνο και έκαναν την επίμαχη ανάρτηση στην οποία ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κάλεσε την κοπέλα στο ξενοδοχείο και η κατάσταση «παρεκτράπηκε».

Όπως φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία, αυτή τραβήχτηκε στο σπίτι του στις 12:07 το μεσημέρι.

Την ίδια μέρα, όμως, έντεκα ώρες μετά, δηλαδή στις 23:05 το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου, ο Μάνος Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και καταθέτει όπως φαίνεται από τις ώρες της κατάθεσης στο ΑΤ, όπου εκεί παρέμεινε μέχρι τις 23:25.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος την ώρα που καταθέτει στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου ήταν ήδη χτυπημένος; Και, αν ναι, γιατί δεν αναφέρει τίποτα για τον ξυλοδαρμό του;

Η Αστυνομία, αν τον έβλεπε χτυπημένο, δεν θα ρωτούσε πώς προέκυψε ο τραυματισμός του;

Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Παπαδόπουλος κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό αυτό 14 μέρες αργότερα.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος στην τελευταία ανάρτησή του στις 15 Ιανουαρίου (ημερομηνία κατά την οποία ανέβηκε και το «πειστήριο» του ξυλοδαρμού που αναφέραμε προηγουμένως) αναφέρει ότι στις 13 του μηνός άγνωστοι μπράβοι τού άρπαξαν το κινητό και ανήρτησαν κείμενο στο οποίο ζητάει συγγνώμη από την 24χρονη Γεωργία και παραδέχεται ότι αυτός διοργάνωσε το πάρτι.

Όμως, δεκαπέντε λεπτά μετά την ανάρτηση του εν λόγω κειμένου, το κείμενο αυτό ως διά μαγείας κατέβηκε, ενώ υποτίθεται ότι το τηλέφωνο βρισκόταν στα χέρια των μπράβων. Δηλαδή οι μπράβοι που ανέβασαν το κείμενο το κατέβασαν;

Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το τηλέφωνό του είχε φύγει από τα χέρια του για δύο μέρες. Άρα σκόπιμο θα είναι οι Αρχές να ζητήσουν άρση τηλεφωνικού απορρήτου για το τηλέφωνο του Παπαδόπουλου ώστε να δουν το διήμερο αυτό που δεν ήταν στα χέρια του ποιες ήταν οι επικοινωνίες.

Μεγάλη δε εντύπωση προκαλεί ότι η ανάρτηση αυτή του Παπαδόπουλου γίνεται στις 15 του μηνός, ενώ στις 14, δηλαδή μία μέρα πριν, καταθέτει στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία!

 

ΣΧΟΛΙΑ

γιαυτό που δεν έχουμε ακόμη ενημερωθεί τουλάχιστον από τα ΜΜΕ καθώς δεν γνωρίζω προς τα που κυμαίνεται η έρευνα της αστυνομίας είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τις κάμερες του ξενοδοχείου …προσωπική εκτίμηση είναι ότι μπορεί ένα μεγάλο κομμάτι της υπόθεσης να διαλευκανθεί από κεί …επίσης δεν ξέρω εάν η υπάλληλος του ξενοδοχείου και της ρεσεψιόν πιο συγκεκριμένα παρέδωσε την λίστα πελατών στην οποία μπορεί να ταυτοποιήσει εάν το θύμα όντως επέστρεψε στο ξενοδοχείο πλήρωσε το δωμάτιο που ανέφερε στην κατάθεση και ο σκοπός της ήταν να πάει στο δωμάτιο να κοιμηθεί …βέβαια όλα αυτά που ανέφερα σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν της ουσίες που βρέθηκαν στο αίμα της , οι οποίες είναι ουσίες νάρκωσης με απώτερο σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση και αποπλάνηση

 

ME ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΛΕ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ !!!!!! ΜΕ ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ !!!!!ΑΣΚΟΥΝ ΧΡΕΗ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ !!!!!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.
Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ Η ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΑΓΕ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΜΑΖΙ ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΝΑΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.

 

Πηγή

Προβολές : 608


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα