Αντωνιάδης κατά Αντωνίου, Αντωνίου κατά Αντωνιάδη, η αναφορά στο όνομά μου και τα αμείλικτα ερωτήματα προς τους δυο.

Αντωνιάδης κατά Αντωνίου, Αντωνίου κατά Αντωνιάδη, η αναφορά στο όνομά μου και τα αμείλικτα ερωτήματα προς τους δυο.

17 Σεπτεμβρίου, 2021 25 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:2,101
Μοίρασέ το

 

Ασχέτως αν έχω δεχθεί και εγώ τα άδικα πυρά του δικηγόρου Ν Αντωνιάδη, καθώς και την απαράδεκτη και χυδαία στάση του εναντίον μου και σε προσωπική επικοινωνία του μαζί μου, για την οποία υπάρχουν και μάρτυρες, οι χαρακτηρισμοί πο εκτοξεύδει ο Δημήτρης Αντωνίου, είναι καταδικαστέοι, όπως και του Νίκου Αντωνιάδη.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Έχω πιο σοβαρά πράγματα να κάνω, και κυρίως να ασχοληθώ με τα προβλήματα της υγείας μου, αλλά αφενός μεν  κάποιοι αναγνώστες μου ζήτησαν να πάρω θέση και αφετέρου, από τη στιγμή που ενεπλάκη το όνομα μου, δυστυχώς είμαι υποχρεωμένη να απαντήσω.

Ψάχνοντας για το θέμα, έπεσα σ’ αυτή την ανάρτηση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη…

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟ: ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙ

O γνωστός παρανοϊκός Δημήτρης Αντωνίου ξεπέρασε τον εαυτό του. Έπιασε στο στόμα του ακόμα και τη συγχωρεμένη μητέρα μου.

IMG_6797 IMG_6796 IMG_6795

Η τιμωρία του θα είναι σκληρή.

Η σκληρότερη.

Πηγή

 

Η απάντησή μου: Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί και από τις δυο πλευρές.

Για τα επιμέρους τα οποία καταλογίζει ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου περί εξωδίκων, θα τα συζητήσουμε άλλη φορά. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο τώρα.

Διαπιστώνω όμως σ’ αυτά που γράφει ο Δημήτρης Αντωνίου, πως:

1. Είναι κατά των εκταφών! Δηλαδή, για να καταλάβω Δημήτρη Αντωνίου, πως θα μπορούσαν να γίνουν ιατροδικαστικές έρευνες, για την πραγματική αιτία των θανάτων, αν όχι από τις εκταφές;

Στην Κατερίνη για παράδειγμα, δεν αποδείχθηκε πως η διασωλήνωση ήταν η αιτία θανάτου , καθώς υπήρξε ρήξη τραχείας του ασθενούς από τον αναπνευστήρα;

Για τις διασωληνώσεις, που έχουν οδηγήσει σε θανάτους ασθενών, έχουν γραφτεί πολλά…

2. Για ποιό κύρος των νοσοκομείων, κάνει λόγο ο Δημήτρης Αντωνίου, όταν βοά το διαδίκτυο για εγκληματικές ενέργειες;

Σημειωτέον πως έχω προσωπικά παραδείγματα για τέτοιες εγκληματικές ενέργειες και αν χρειαστεί θα δημοσιοποιηθούν.

3. Για ποιό κύρος των “ηρωϊκών γιατρών στις ΜΕΘ, αναφέρεται ο Δημήτρης Αντωνίου, όταν υπάρχουν καταγγελίες περί του αντιθέτου;

4. Γιατί ο Δημήτρης Αντωνίου, είναι κατά των “αρνητών” των αναπνευστήρων, όταν υπάρχουν καταγγελίες κατά ιατρών στις ΜΕΘ, που προέβησαν σε διασωληνώσεις, με αποτέλεσμα να πεθάνουν οι ασθενείς;

5. Όπως είπα και ανωτέρω, για τα εξώδικα και όχι μόνον του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, θα τα γράψω κάποια άλλη στιγμή, καθώς τώρα προέχει η σοβαρή επικαιρότητα που τρέχει ιλιγγιωδώς.

Οφείλω όμως να πω, πως το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί ο Νίκος Αντωνιάδης, γενικώς, είναι επιεικώς απαράδεκτο για δικηγόρο και παραπέμπει σε… λαχαναγορά.

Και πάμε τωρα στο παρακάτω κείμενο που ανάρτησε στην σελίδα του ο Δημήτρης Αντωνίου.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Ασχέτως αν έχω δεχθεί και εγώ τα άδικα πυρά του δικηγόρου Ν Αντωνιάδη, καθώς και την απαράδεκτη και χυδαία στάση του εναντίον μου και σε προσωπική επικοινωνία του μαζί μου, για την οποία υπάρχουν και μάρτυρες, οι χαρακτηρισμοί πο εκτοξεύδει ο Δημήτρης Αντωνίου, είναι καταδικαστέοι, όπως και του Νίκου Αντωνιάδη.

 

Ψυχασθενής, εγκληματίας “δικηγόρος-καραγκιόζης” είναι και ΗΘΙΚΟΣ αυτουργός των θανάτων των αρνητών της διασωλήνωσης,

Ψυχασθενής, εγκληματίας “δικηγόρος-καραγκιόζης” (υπάρχουν ισχυρές υπόνοιες ότι δεν έχει, διότι δεν εμφανίζεται ποτέ ενώπιον των δικαστικών αρχών, έχω προσωπικά στοιχεία γι` αυτό): Εκμεταλλεύτηκε απελπισμένους, ΔΕΝ κατέθεσε ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ οποιουδήποτε είδους, τους εξαπάτησε με μαϊμού εξώδικα, τους έβαλε χωρίς λόγο στο μαρτύριο των εκταφών, πλήγωσε εγκληματικά το κύρος των νοσ/μείων και των μάχιμων ηρώων ιατρών της πρώτης γραμμής της μάχης κι είναι ΗΘΙΚΟΣ αυτουργός των θανάτων των αρνητών της διασωλήνωσης, οι οποίοι την αρνούνται πειθόμενοι βλακωκωδώς από τον ψυχασθενή αυτόν εγκληματία. Αυτοί είστε, αυτούς αξίζετε.

Πηγή

 

Και πάμε στην ανάρτηση του γιατρού Δημήτρη Αντωνίου, στην οποία εμπλέκει και το όνομά μου, έστω και αν με αποκαλεί “Ελένη” Σουφλή.

Αυτή η αλλαγη του ονόματός μου, αφορά σε μια αστεία ιστορία που δεν έχει καμία σημασία. Του έχει κολλήσει λάθος το όνομά μου… υπάρχουν και οι … εμμονές.

Θα σταθώ όμως σε μια πρόταση του Δ. Αντωνίου:

“Τέλος, εγώ κατέθεσα και 4-5 μηνύσεις με το όνομά μου, ενώ ο γνωστός-διάσημος δικηγόρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ- όλα είναι ψέματα- και τον προκαλώ να δείξει ένα με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.”

Πολύ σοβαρή καταγγελία.

ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΡΩΤΩ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ:

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΝ 4.311 ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ;

Εκτός αν το έχετε πράξει και δεν το γνωρίζω.

Όσο αυτή η μήνυση μένει ως δημοσιοποίηση σε μια απλή αναφορά καποιων σελίδων, τόσο τα ερωτηματικά θα πληθαίνουν και τόσο ο καθένας θα μπορεί να έχει τους ενδοιασμούς του και τις αμφιβολίες του περί μη κατάθεσής της.

ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΗΝΥΤΗΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ … ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ όπως εσείς ισχυρίζεστε ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ;;;

ΑΝ ΣΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ, (είμαστε άνθρωποι θνητοί) ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΘΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ;;;

ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ;

Μήπως έχουν δίκιο κάποιοι που εναντιώνονται στο πρόσωπό σου, Νίκο Αντωνιάδη; (εδώ)

Όσο για τα εξώδικα αλλά και αναλυτικά για την “ΜΕΓΚΑΛΗ ΜΗΝΥΣΗ”, θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνω, πολύ αναλυτικά.

Παράκληση μην με εμπλέξετε αμφότεροι στις διαμάχες σας.

Βγάλτε τα μάτια σας μεταξύ σας, αλλά ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δημήτρη Αντωνίου, τα νοσοκομεία είναι τόποι εγκλημάτων.

 

Περί “Ν. Αντωνιάδη” κι άλλα “πράσινα άλογα”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον “μεσολαβητή” στο video

για Ν. Αντωνιάδη:
Αγαπητέ εκφωνητή, σέβομαι τις αγαθές προθέσεις σου.
Δεν έλαβες όμως υπ` όψη (δεν αναφέρομαι στον Αντωνιάδη), ότι εγώ ΔΕΝ πήρα ούτε ένα ευρώ από κανέναν, δεν εξέδωσα ούτε ένα εξώδικο μαϊμού με χρήματα, δεν έγινα καναλάρχης με εισφορές από 1000άδες αφελείς, δεν είπα ποτέ ότι τα νοσοκομεία είναι τόπος εγκλημάτων (όπως είπε ο Αντωνιάδης που ΔΕΝ είναι ιατρός, όπως κι εσύ λές), ούτε είπα ότι ΔΕΝ πρέπει να διασωληνωθούν άνθρωποι, συνεργώντας έτσι στον θάνατο όσων άκουσαν την προτροπή αυτή και αρνήθηκαν την διασωλήνωση.
Ούτε έβαλα τους συγγενείς των νεκρών στο μαρτύριο της εκταφής ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (δεν αναφέρομαι στον Αντωνιάδη), μόνο για μια αρρωστημένη δημοσιότητα κι οικονομική εκμετάλλευση.
Τέλος, εγώ κατέθεσα και 4-5 μηνύσεις με το όνομά μου, ενώ ο γνωστός-διάσημος δικηγόρος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ- όλα είναι ψέματα- και τον προκαλώ να δείξει ένα με την ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Τέλος, ας ρωτήσεις τον Αντωνιάδη, γιατί αρνήθηκε να έρθει την 12-01-2021 -όπως μου υποσχέθηκε “έρχομαι αμέσως”- στην Χαλκίδα να καταθέσουμε ασφαλιστικά, τα οποίο η πρόεδρος μου είπε ότι θα τα κάνει δεκτά, για την διακοπή του εμβολιασμού με εμβόλια χωρίς άδεια! Τέλος ρώτησέ τον , γιατί με ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ότι κατέθεσε την μήνυσή μου που του έδωσα στον ΑΠ….ενώ δεν την κατέθεσε!…και μάλιστα με πήρε τηλέφωνο, δήθεν από τον ΑΠ, ότι την κατέθεσε! (Ιανουάριος 2021).
Για όλα τα παραπάνω έχω την ηλεκτρονική αλληλογραφία μας και τον προκαλώ να τα διαψεύσει και τότε θα την δημοσιοποιήσω.
Άλλωστε την έχω στείλει την Ελένη Σούφλη των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ που την έχεις ολόκληρη κι αυθεντική. Καλημέρα σας κι ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.
Δημ. Αντωνίου, ιατρός

 

Πηγή

 

Τα συμπεράσματα, δικά σας.

Εγώ, τα δικά μου, τα έχω βγάλει και για τους δυο.

Και λυπάμαι, αλλά δεν είναι θετικά.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Ελπίζω Νίκο Αντωνιάδη, να μην μου τραβήξεις κι εμένα μια μήνυση, επειδή ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ.

 

 

 

Προβολές : 2,101


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα