Γιατί όλο και περισσότεροι αμφισβητούν τον κ. Νίκο Αντωνιάδη;;; (βίντεο)

Γιατί όλο και περισσότεροι αμφισβητούν τον κ. Νίκο Αντωνιάδη;;; (βίντεο)

5 Μαΐου, 2021 266 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Γιατί όλο και περισσότεροι αμφισβητούν τον κ. Νίκο Αντωνιάδη;;; (βίντεο)

 

Έχει γίνει πλέον αντιληπτό, πως όποιος τολμά να αμφισβητήσει τον κ. Αντωνιάδη, δέχεται τα πυρά του δικηγόρου με μια συμπεριφορά που προβληματίζει.

Όμως πλέον δεν κρύβεται πως όλο και περισσότεροι τον αμφισβητούν.

Γιατί όλο και περισσότεροι αμφισβητούν τον κ. Νίκο Αντωνιάδη;;; (βίντεο)

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Λυπηρό το γεγονός ότι σ’ αυτές τις τραγικές μέρες που ζούμε, εμφανίστηκαν… διάφορα πρόσωπα, κάτι σαν “σωτήρες” (ας μου επιτραπεί δημοσιογραφική αδεία, η έκφραση), οι οποίοι κατάφεραν να  πείσουν ένα μέρος του κόσμου που ψάχνει απεγνωσμένα από κάπου να πιαστεί και να σωθεί.

Υπάρχουν όμως  και αυτοί που ενώ στην αρχή πίστεψαν τους “σωτήρες”, στην πορεία, άρχισαν να τους αμφισβητούν.

Τον τελευταίο καιρό, διαπιστώνουμε πως κάποιοι από τους “σωτήρες”, χαρακτηρίζονται από  έπαρση, κάτι το οποίο “κτυπάει αρνητικό καμπανάκι” σ’ αυτούς που μέχρι χθες τους είχαν εμπιστευθεί.

Στην θέση του “σωτήρα” και ο δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης.

Και δεν σας κρύβω πως μετά από κάποιες “περίεργες συμπεριφορές”, έπαψα και εγώ εδώ και πολλούς μήνες, να έχω πολλά ερωτηματικά. Παρ’ όλα αυτά και πάλι θα του αναγνωρίσω πως έχει σώσει ζωές.

Αυξάνεται όμως ο αριθμός  όσων μέχρι πριν λίγους μήνες τον πίστευαν και τον εμπιστεύονταν και πλέον αμφισβητούν όχι μόνον τις νομικές κινήσεις του αλλά και τον εν γένει ρόλο του.

Δεν θα πάρω θέση στα όσα παραθέτω πιο κάτω.

Τις απόψεις και τα συμπεράσματά μου, τα έχω καταθέσει στην ανάρτησή μου με τίτλο:

“Όχι, αγαπητέ Νίκο Αντωνιάδη… δεν είναι έτσι τα πράγματα και ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ. Με ενοχλεί η αλαζονεία.”

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση του κ. Ιάκωβου Τίγκα, που είναι εξαιρετική και θέτει την χείραν επί τον τύπον των ήλων, για την συμπεριφορά και την εν γένει στάση του κ. Ν. Αντωνιάδη.

“ΙΑΚΩΒΟΣ ΤΙΓΚΑΣ: Επειδή ακούω κάτι για συλλήψεις προφανώς για εκφοβισμό …”

Εδώ, η ανάρτηση του κ. Ιάκωβου Τίγκα στην προσωπική του σελίδα στο f.b., η οποία έχει πολύ μεγάλη σημασία, για να καταστεί αντιληπτό τι ακριβώς συμβαίνει με τον κ. Ν. Αντωνιάδη.

Και έχουν μεγάλη σημασία όχι μόνον τα όσα γράφει ο κ. Ιάκωβος Τίγκας, αλλά και τα σχόλια που ακολουθούν, καθώς και τα όσα είχε σχολιάσει σ’ εκείνη την ανάρτηση ο Vasileios Syranastasis, την γνώμη και την άποψη του οποίου  εκτιμώ πολύ.

Έχει γίνει πλέον αντιληπτό, πως όποιος τολμά να αμφισβητήσει τον κ. Αντωνιάδη, δέχεται τα πυρά του δικηγόρου με μια συμπεριφορά που προβληματίζει… και υπάρχουν πολλά παραδείγματα γι αυτό, που δεν είναι του παρόντος.

Όπως πλέον δεν κρύβεται πως όλο και περισσότεροι πλέον τον αμφισβητούν.

Νομίζω πως το παρακάτω βίντεο είναι ενδεικτικό μιας απλής κοπέλας, που εκφράζει την άποψή της στην στάση του δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη, και στην έπαρση που τον διακρίνει, ενώ διατυπώνει και τις ενστάσεις της για τον όλο χειρισμό της υπόθεσης “ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ”, από τον δικηγόρο.

Ελενα Θεολόγου:Ξεσκεπάζει τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη

Δείτε προσεκτικά το πρώτο βίντεο που ακολουθεί.

https://vimeo.com/544429695?ref=fb-share&fbclid=IwAR05id9vDXe-ycnzAa0o3G7pc-_rdESoNAridjKh9bHtrwfRVRSqmEFDllg

 

Μιλά απλά η Ελένη Θεολόγου.

Και μου αρκεί η άποψη του Vasileios Syranastasis, του γνωστού μας NICK KILO, τις σημαντικότατες αποκαλύψεις για τον κορονοϊού, του οποίου θα βρείτε στο ομώνυμο tag των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ, όπως και στο παρακάτω βίντεο της κ. Θεολόγου:

Μια χαρά τα λες, χωρίς υπεκφυγές, ντόμπρα και σταράτα.
Δυστυχώς η πλευρά που σου επιτίθεται ΑΔΙΚΑ, το ντόμπρα και σταράτα δεν το γνωρίζει και όποιος έχει λίγο φαιά ουσία ίσως καταλάβει τι σημαίνει αυτό.”

 

 

πηγή

 

Παραθέτω ένα ακόμα από τα τελευταία post της κ. Ελένης Θεολόγου, μαζί με κάποια σχόλια.

 

Πηγή

 

Δημοσιογραφικά  η δεοντολογία, αλλά και η συνείδησή μου,  μου επιβάλουν να παραθέσω και την άλλη άποψη, αυτή του κ. Αντωνιάδη.

ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΛΕΝΑ: ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΛΑΣΠΗΣ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ “ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ 5.000 ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ” ΚΑΙ ΕΓΩ “ΔΕΝ ΠΗΓΑ” ΠΟΙΟΙ “ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ”, ΚΑΙ ΠΟΥ “ΔΕΝ ΠΗΓΑ” !!! ΕΛΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΤΕΡΟΥ ΕΙΔΟΥΣ !!!

ΘΕΟΛΟΓΟΥ

 

 

Με την Έλενα Θεολόγου, χαρακτηριστικό παράδειγμα των χειρότερων ενστίκτων και ελαττωμάτων της ελληνικής φυλής, είχα ασχοληθεί τόσο εδώ όσο και στο facebook, στο προφίλ της Μαριάννας, μετά από ένα αισχρό βίντεο που είχε ανεβάσει, μία live μετάδοση στο προφίλ της στο facebook.

 

 

Βγήκε να "απαντήσει" σε αυτά που έγραψα, και τα έκανε, όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, 
πολύ χειρότερα γι αυτήν. Και βρισκόμενη σε απόγνωση γιατί συνειδητοποίησε ότι 
έσπασε τα μούτρα της, απενεργοποιώντας τα σχόλια στις βρωμιές που έλεγε και διαγράφοντας 
το προηγούμενο της απενεργοποίησης των σχολίων τσουνάμι των αρνητικών γι αυτήν σχολίων, 
πέταξε και νέα λάσπη.

 

 

Βεβαίως, η ίδια είπε ότι στο πρώτο βίντεο δεν έριξε λάσπη και ότι ΤΩΡΑ θα την έχω απέναντί μου…

Καθώς όλοι καταλάβαμε από το βίντεο εκείνο, ότι τότε ήταν …δίπλα μου.

Ξέρω ότι ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη παράκρουση, χωρίς ειρμό στη σκέψη της, πελαγωμένη μέσα σε έναν ωκεανό αντιφάσεων και λάσπης, εκτός των άλλων επιζητεί επιπλέον και λίγη δημοσιότητα επιτιθέμενη σε μένα.

Και ότι ενδεχομένως να της κάνω και την τεράστια αυτή χάρη ασχολούμενος μαζί της, αλλά όσο να ‘ναι δεν μπορείς να αφήσεις να πέσουν έτσι κάτω αδιανόητες συκοφαντίες και να διακινούνται αυτές ελεύθερα στο διαδίκτυο χωρίς απάντηση, πέραν της νομικής οδού.

Διότι πολύ απλά η γυναίκα αυτή πρέπει να δώσει λόγο. Όταν βγαίνει και ξερνάει την απίστευτη χολή και πετάει την απίστευτη λάσπη ότι αυτή “ξέρει γεγονότα”, ότι “σου έδωσαν 5.000 ευρώ να πας και εσύ δεν πήγες”, όχι απλά πρέπει να δώσει λόγο αλλά και να βγει δημόσια να αποδείξει ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ τον άθλιο ισχυρισμό της.

Από κει και πέρα, για τα γνωστά που λένε αυτή και οι ελάχιστοι όμοιοί της, ότι οι μηνύσεις μου είναι “απλά post”, με τα οποία το μόνο που καταφέρνει είναι να εξοργίζει δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που με παρακολουθούν τόσους μήνες, έχουν διαβάσει όχι μόνο τα κείμενα των μηνύσεών μου, γιατί όλα τα δημοσιεύω, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, αλλά και έχουν δει τις μηνύσεις κατατεθειμένες, χρειάζεται να γράψω κάτι;

Ή να γράψω για την παράνοιά της και την αρρωστημένη αντιφατικότητά της, όταν στο βίντεο εκείνο το πρώτο, που προκάλεσε την αντίδρασή μου, έλεγε με το ύφος των εκατό καρδηναλίων (αυτό, είπαμε, που έχεις πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα), “και τώρα πού θα κάνεις τις μηνύσεις, κ. Αντωνιάδη”, μετά το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων (είναι προφανές ότι χάρηκε με αυτό !!), παραδεχόμενη τότε ότι ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ (και πώς να μην το παραδεχθεί, αφού τις έχει δει όλη η Ελλάδα και είναι αυτές που οδήγησαν την κυβέρνηση στην ομολογία ενοχής με το ακαταδίωκτο, το οποίο όμως δεν τους απαλλάσσει από τις ποινικές ευθύνες τους για την συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση), και τώρα έρχεται να πει με περισπούδαστο ύφος ότι “απεδείχθη ότι οι μηνύσεις του ήταν όλες απλά post στο facebook” !! Και αυτό το τρομερό συμπέρασμα το έβγαλε επειδή δεν κατέθεσα τη μήνυση εναντίον της την Μεγάλη Δευτέρα που είχα πει, ώστε δεν θα την κατέθετα ποτέ γιατί “την φοβάμαι” !!

Ψυχεδέλεια…

Τι να γράψω για αυτό που είπε ότι δεν έχουν καμία σημασία, λέει, όλες αυτές οι αποδείξεις για τα εγκλήματα στα νοσοκομεία, γιατί αυτά έχουν αποδειχθεί, λέει, ήδη από τότε που έκανε την δήλωση ο Τσιόδρας ότι καταγράφουν ως θανάτους κόβιντ τις εγκεφαλοπάθειες κ.λπ.

Και αναρωτιέσαι. Τα πιστεύει αυτά που λέει ή τα λέει για να τα πει;

Γιατί στην πρώτη εκδοχή τα πράγματα είναι προφανώς πιο σοβαρά για την κατάσταση των εγκεφαλικών λειτουργιών της.

Ο Τσιόδρας δηλαδή μίλησε για δολοφονίες ανθρώπων στα νοσοκομεία και δεν το είχαμε καταλάβει…

Συνέχισε φυσικά την απαξίωση της σωτηρίας ανθρώπων στα νοσοκομεία με ένα ειρωνικό “συγχαρητήρια”, γιατί όλος αυτός ο αγώνας απέναντι στα 58 νοσοκομεία δεν αντέχεται από αυτήν και τους ομοίους της. Αυτοί θα βγουν στις εθνικές ή θρησκευτικές εορτές για 1-2 ώρες να κάνουν την “επανάστασή” τους, θα κάνουν και 1-2 live “επαναστατικά” και αυτό ήταν…

“Δεν βγάζει τον κόσμο έξω”…

Θα ‘θελες…

Τι να γράψω για το ότι δεν έχω πει στους γονείς να μην κάνουν τα self test τα παιδιά τους, και δεν λέω στον κόσμο να μην κάνει τα εμβόλια.

Παρά λίγο να πει ότι τους προτρέπω κιόλας να τα κάνουν.

Ίσως στο επόμενο βίντεο…

Τρελαίνεται στην ιδέα ότι ο κόσμος με θεωρεί “σωτήρα”…

Υπάρχουν, λέει, και άλλοι δικηγόροι που έχουν σώσει ανθρώπους.

Έτσι, να το πει.

Κανένα όνομα, βέβαια, να μοιραστεί τη γνώση και με μας…

“Κάνουν και άλλοι εκταφές”.

Ναι, ο Νίκος Διαλυνάς. Το έχουμε πει. Μία, στην Κατερίνη. Είπαμε όχι για τη μία αυτή περίπτωση;

Απεδείχθη ότι υπήρξε τρώση της τραχείας και διεκόπη ο αιτιώδης σύνδεσμος μεταξύ του όποιου κόβιντ υπήρχε (ή δεν υπήρχε) και του αποτελέσματος. Και μακάρι να υπήρχαν και άλλες τέτοιες αποδείξεις εκτός από αυτές που έχω εξασφαλίσει εγώ.

Αλλά γιατί επικαλείται τις “άλλες εκταφές” ;;

Αφού έχει αποδειχθεί τι συμβαίνει από τη δήλωση Τσιόδρα…

Έτσι δεν μας λέει…;

Τρικυμία…

“Υπάρχουν πολλοί δικηγόροι που τρέχουν για τα δικαιώματά μας, για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου και των τεστ”.

Και γιατί τότε είναι ακόμα υποχρεωτικά…;

Εντάξει, εγώ, δεν κάνω τίποτα.

Όλοι αυτοί οι “πολλοί” γιατί δεν μας έχουν σώσει…;

Ό,τι να ‘ναι…

Του έδωσαν στοιχεία να τα καταθέσει και δεν πήγ娔.

Αναφέρεται στον Δημήτρη Αντωνίου.

Δεν πήγα στον Άρειο Πάγο και κατέθεσα την μηνυτήρια αναφορά για το εμβόλιο της Pfizer; Δεν κατήγγειλα ότι δεν είχε άδεια, σύμφωνα με αυτά που μου είχε στείλει ο Δημήτρης Αντωνίου; Με μάρτυρα αυτόν; Δεν ανέβασα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της αναφοράς;

Είναι τότε που έστελνα το ένα μετά το άλλο τα emails στον Αντωνίου να μου στείλει μία επιστημονική απάντηση σε αυτά που βγήκαν τα hoxes και έλεγαν για τους ισχυρισμούς του για την άδεια, που ήταν και οι ισχυρισμοί και της αναφοράς, και δεν μου έστελνε τίποτα ενώ ο κόσμος ζητούσε την αντίκρουση που μόνο αυτός μπορούσε να τη δώσει.

Μου είχε γράψει ότι δεν ασχολείται με αυτούς (έκανε και έναν χαρακτηρισμό που δεν έχω την άδειά του να τον μεταφέρω εδώ), ότι έκανε σχόλια στην ανάρτησή τους αλλά τα έσβησαν, δεν μου τα έστειλε και μένα όμως να τα δημοσιεύσω, ώστε έμεινε αναπάντηση η αντίκρουση των hoaxes και εγώ εκτεθειμένος. Έχω ποτέ εγώ αφήσει αναπάντητο το παραμικρό που δημοσίευσαν τα hoaxes εναντίον μου και εναντίον των αναρτήσεών μου; Ποτέ.

Και μετά μου ζήτησε να πάω, λέει, να υπογράψω ένα νομικό κείμενο που είχε ετοιμάσει (ο γιατρός…), γιατί “το μόνο που χρειαζόταν ήταν μία υπογραφή δικηγόρου” (δεν υπήρχαν άλλοι -ένας από αυτούς του …πολλούς της κυρά Λένας ας πούμε, να βάλουν μία τζίφρα, αφού μόνο αυτό ζητούσε;).

Είναι δυνατόν να πήγαινα…;

Απίστευτα πράγματα.

“Και εγώ μπορώ να βγω να πω ότι πέθανε κάποιος και τον έσωσα εγώ” !!

Εντάξει, χαμένα τα έχει η κυρά Λένα, είναι φανερό. Και το είπε δύο φορές μάλιστα !!

Προφανώς δεν εννοούσε να βγει και να πεί ότι έσωσε κάποιον που …πέθανε, αλλά κάποιον που σώθηκε.

Αλλά είναι εδώ το σημείο που πάνε και τα έστω ειρωνικά “συγχαρητήρια”, και αμφισβητεί τις σωτηρίες των ανθρώπων !!

Αθλία !!

Δεν το αντέχει. Είναι φανερό.

Τόσες επώνυμες μαρτυρίες, τόσα στοιχεία, τίποτα, εκεί, να τα αμφισβητήσει όλα επειδή της χαλάνε την εικόνα της “επαναστάτριας”.

Ο φθόνος της (η κατσίκα του γείτονα…) φάνηκε και στο πρώτο βίντεο (“δεν έβγαλε έβγαλε εμένα ο Ευαγγελάτος, τον Αντωνιάδη έβγαλε” !!), φάνηκε και σε αυτό εδώ:

“ΕΓΩ τρώω πόλεμο από το σύστημα, όχι ο Αντωνιάδης” !!

Θα ‘θελε φυσικά να “τρώει πόλεμο” από το σύστημα, αλλά δυστυχώς γι αυτήν μια χαρά τη δουλειά του συστήματος κάνει…

Είπε πάλι για την ημέρα της σύλληψης στην Θεσσαλονίκη.

Και διαστρέβλωσε, είτε σκόπιμα είτε λόγω της περιορισμένης αντιληπτικής ικανότητάς της, το νόημα της παρέμβασής μου.

Πότε εγώ ισχυρίστηκα ότι κάνατε όλοι τεστ για να αφεθείτε ελεύθεροι, κυρά Λένα;

Εγώ αυτό που έκανα ήταν να στείλω μήνυμα στο σύστημα ότι όλοι αυτοί που είχαν συλληφθεί μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τα όπλα του ίδιου του συστήματος και να ζητήσουν τεστ, ώστε με αρνητικά αποτελέσματα δεν στοιχειοθετείται πλέον το άρθρο 285 Π.Κ. για την παράβαση του οποίου είχαν συλληφθεί.

Και ότι το σύστημα δεν ήθελε να εκτεθεί με τη χρήση των δικών του όπλων και δεν το ρίσκαρε. Και αφεθήκατε όλοι ελεύθεροι.

Αφεθήκατε όλοι ελεύθεροι ή όχι, κυρά Λένα;

Ναι ή όχι;

Γιατί άλλαξε στάση η Αστυνομία και η Εισαγγελία;

Εσένα φοβήθηκαν μήπως…;

Και μετά αναφέρθηκε στη δική μας ανταλλαγή sms και την συνομιλία μας, την οποία έκανε διάρκειας 1,5 ώρας !!

Στα οποία sms βεβαίως αναφέρθηκε ΑΦΟΥ εγώ τα ανέφερα στην απάντησή μου !!

Μίλησε είτε από άγνοια είτε από σκοπιμότητα (επειδή είναι φανερή η διαταραχή στη σκέψη της, δεν είσαι ποτέ σίγουρος τι από τα δύο συμβαίνει κάθε φορά), για “άρση τηλεφωνικού απορρήτου” για να μάθουμε το περιεχόμενο μίας συνομιλίας, το οποίο όμως μόνο αν έχει καταγράψει ένας από τους δύο μπορεί να παρουσιαστεί.

Οπότε μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει για το περιεχόμενο αυτό.

Ώστε εδώ είναι πεδίο δράσης λαμπρό για την κυρά Λένα !!

“Κατηγόρησες τον Βόβολη” !!!

Η αθλία !!!

“Μου έλεγε ότι τους έχω στο χέρι” και όλα αυτά της αρρωστημένης φαντασίας της …

Αυτά όμως, κυρά Λένα, που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ είναι τα sms. Και αφού ζήτησες “άρση απορρήτου” ώστε θέλεις και εσύ να αποκαλυφθεί η αλήθεια, έλα πάρε τώρα τα sms αυτά να μάθει ο κόσμος την αλήθεια.

Ξεκινάμε από ένα sms που μου έστειλες στις 26 Δεκεμβρίου στις 4:33 μ.μ.

IMG_3932

Δεν θυμάμαι καν αν μιλήσαμε τότε.

Όμως αναρωτιέμαι.

Πώς μου έδινες “συγχαρητήρια” τότε και μου έγραφες ότι είμαι “άνθρωπος” ;;

Δεν έκανα και τότε νεκροψίες και δεν δημοσιοποιούσα στοιχεία για δολοφονίες, ενώ όλα αυτά δεν είχαν σημασία αφού τα είπε όλα ο Τσιόδρας ;;

Δεν έσωζα και τότε ανθρώπους, ενώ και εσύ θα μπορούσες να το πεις και επομένως έλεγα ψέματα, κυρά Λένα ;;

Ξέρω, όλα αυτά τα κατάλαβες μετά. Και όλες αυτές οι μηνύσεις που είχα δημοσιοποιήσει με τις φωτογραφίες τους όπως κατατέθηκαν, με τα πρωτόκολλα και τα ΑΒΜ, μετά κατάλαβες ότι ήταν μόνο post στο facebook, ε;

Πάμε τώρα και στα ξημερώματα της 7ης Ιανουαρίου, κάποιες ώρες μετά την επανάστασή σου στην Θεσσαλονίκη.

Όπως βλέπεις εσύ με ενοχλείς συνέχεια, ποτέ εγώ.

Και τι μου γράφεις στο πρώτο sms τα ξημερώματα αυτά, στις 2:01 π.μ. ;

IMG_3933

Ότι ήσουν και εσύ στο Μέγαρο. Το ξέραμε αυτό.

Διαμαρτύρεσαι για κάποιο άσχημο σχόλιο και για την Αθηνά που σε κατηγορεί.

Όπως βλέπεις, και βλέπει και όλος ο κόσμος, καμία σχέση όλα αυτά μένα.

Με άλλον τα είχες. Εδώ με την Αθηνά, στο επόμενο με τον Βόβολη.

Και ο κόσμος θα σε ρωτήσει, κυρά Λένα.

Γιατί δεν μου έγραψες τότε ότι εγώ κακώς ισχυρίστηκα ότι έκανες το τεστ για να σε αφήσουν ελεύθερη ;;

Ε ;;

ΑΥΤΟ δεν θα έπρεπε να ήταν το μεγαλύτερο πρόβλημά σου ;;

Όχι τα σχόλια της Αθηνάς ή του Βόβολη !!

Είδες που είσαι ψεύτρα ;;

Και πάμε παρακάτω.

IMG_3934 IMG_3935

Όπως βλέπουν όλοι, εγώ παρά το γεγονός ότι η ώρα ήταν 3 τα ξημερώματα και είχα προφανώς πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ, σου απάντησα.

 

Μιλήσαμε λοιπόν. Και κατάλαβα ότι δεν είχε νόημα να ασχοληθώ ούτε να χάσω πολύτιμο χρόνο με παρεξηγήσεις και κουτσομπολιά.

Και εσύ επανήλθες.

Στις 4:08 μ.μ. το απόγευμα της ίδιας μέρας.

IMG_3936

Αυτό σε πείραξε, κυρά Λένα ;;

Το ότι δεν ασχολήθηκα με ανοησίες ;;

Και όπως βλέπεις, εσύ μιλάς άσχημα για τον Βόβολη, όχι εγώ βεβαίως !!

Πού είναι όλα αυτά που λες τώρα για μένα, κυρά Λένα ;;

Τη βοήθειά μου ζήτησες για να μη γράφουν για σένα η Αθηνά και ο Βόβολης.

Τίποτα άλλο.

Όλα τα άλλα που λες ότι σου είπα στο τηλέφωνο, και τα νήπια καταλαβαίνουν ότι τα έχεις βγάλει από το κεφάλι σου.

Όσον αφορά στη μήνυση που δεν κατέθεσα εναντίον σου την Δευτέρα, να μην ανησυχείς. Θα την καταθέσω. Εγώ δεν έχω τον χρόνο που έχεις εσύ. Εσύ …γύρνα τις εκκλησίες, συνεργάσου με τους …πολλούς δικηγόρους να σώσετε την Ελλάδα από τα εμβόλια και τα τεστ, αλλά κάτι …σας εμποδίζει και δεν το έχετε κάνει ακόμα, και άσε εμένα να ρυθμίζω τον δικό μου χρόνο όπως επιβάλλει η πραγματικότητα που αντιμετωπίζω καθημερινά.

Δεν πειράζει. Να μην κάνω μισές δουλειές. Να βάλω μέσα και το νέο σου live και να ψάξουμε και ποιος είναι ο συντάκτης του τίτλου “Έλενα Θεολόγου: Ξεσκεπάζει τον δικηγόρο Νίκο Αντωνιάδη”.

Γεια σου, κυρά Λένα. Δεν θα ασχοληθώ περισσότερο με σένα, ό,τι άλλο και να πεις. Τη μόνη χάρη που θα σου κάνω είναι να μην καθυστερήσω άλλο τη μήνυσή μου εναντίον σου. Θα την βγάλω από το …μπαούλο.

Εκτός και αν δημοσιεύσεις τα στοιχεία με τα 5.000 που μου …έδωσαν “για να πάω” και εγώ δεν πήγα.

Και για όλες τις άλλες βρωμιές που σε έχω επίσης προκαλέσει να δώσεις στοιχεία, αλλά εσύ το μόνο που κάνεις είναι να ρίχνεις και άλλη λάσπη.

Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια, κυρά Λένα μου…

Υ.Γ. Και αν για όλες αυτές τις βρωμιές ίσως με πολλά παρακάλια να σε απαλλάξω μια μέρα, αυτό που δεν θα σου συγχωρήσω ποτέ είναι ο χρόνος που έχασα για να εκθέσω τις βρωμιές σου αυτές, επειδή μου το ζήτησε πολύς κόσμος και επειδή όπως και να το κάνεις, όλο και κάποιος μπορεί να σε πιστέψει.

Αυτό πραγματικά δεν θα στο συγχωρήσω ποτέ…

 

Πηγή

Από Νίκο Αντωνιάδη
_______________________
Χυδαιότητες…
Για την κυρία αυτή από την Θεσσαλονίκη που έκανε ένα αισχρό βίντεο θα γράψω ονομαστικά στο makeleio.gr, στο nikosantoniadis.net και στο MeWe. Γιατί αν το κάνω εδώ θα το ρίξει το facebook.
Σας δίνω όμως το link της βρωμιάς.
Γιατί εγώ, βλέπετε, ο …συστημικός και το …παρακλάδι του συστήματος, ένα προφίλ είχα, και αυτό, αφού του έριχναν το ένα 30ήμερο αποκλεισμό μετά το άλλο, το έριξαν οριστικά, ενώ η κυρία που παλεύει κόντρα στο σύστημα μαζί με τους ομοίους της έχει …δύο.
Γιατί η κυρία αυτή είναι βούτυρο στο ψωμί του συστήματος. Τέτοια θέλει ο σύστημα. Επαναστατικές κραυγές, “στους δρόμους”, “στ’ άρματα, στ’ άρματα, εμπρός στον αγώνα”, και επιθέσεις “εκ των έσω” εναντίον μου, καθώς το ίδιο δεν μπορεί να με σταματήσει.
Είναι δυνατόν να ρίξουν ένα τέτοιο προφίλ θησαυρό για το σύστημα ;;
Δεν θα ασχολούμην μαζί της και ένα βίντεο στο οποίο είναι ξεκάθαρη η πλήρης σύγχυση, η αντιφατικότητα των λόγων της και σε ορισμένα σημεία η παράκρουση, αν δεν ξεπερνούσε τα όρια της χυδαιότητας όπως θα διαβάσετε στο τέλος.
Ακούμε τα γνωστά, ότι οι πολιτικοί έχουν ασυλία και ότι εγώ ήξερα από πριν ότι οι μηνύσεις δεν θα καταλήξουν πουθενά, μίλησε ακόμα και για το ακαταδίωκτο των λοιμωξιολόγων, “ρωτώντας” με περισπούδαστο και όλο νόημα ύφος, αυτό που έχεις πιάσει τον ταύρο από τα κέρατα, “και τώρα πού θα τις κάνετε τις μηνύσεις κ. Αντωνιάδη;”, “ξεχνώντας” ότι οι δικές μου μηνύσεις, αυτές που δεν οδηγούν πουθενά, έκαναν την κυβέρνηση (αυτή που με έχει βάλει να τα κάνω όλα αυτά…) να φέρνει νύχτα τροπολογία με το ακαταδίωκτο, ομολογώντας την ενοχή της δική της και των λοιμωξιολόγων και δικαιώνοντας απόλυτα τις νομικές επιθέσεις μου ρουά ματ εναντίον τους. Μπερδεύει, γιατί μέχρι εκεί φτάνει ή μέχρι εκεί θέλει και πρέπει να φτάσει, το ακαταδίωκτο για ψήφο και γνώμη με την συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση.
Για την οποία ούτε υπήρξε ούτε θα υπάρξει ασυλία ποτέ και πουθενά.
Και ότι σε μία μήνυση για εγκληματική οργάνωση δεν μπορείς να εξαιρέσεις τους συνεργούς που έχουν ασυλία.
Αφήστε που τότε θα με κατηγορούσε η ίδια ότι τους καλύπτω !! Γιατί ο σκοπός της δεν είναι η έντιμη κριτική αλλά η αποδόμησή μου για ιδιοτελείς σκοπούς. Και θα δώσει λόγο γι αυτούς.
Δεν αντέχει, ούτε αυτή ούτε οι όμοιοί της, την απήχηση που έχω και τον τεράστιο όγκο των ανθρώπων που με ακολουθεί. Και την αναγνώριση της ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ νομικής δράσης μου.
Αντιμετωπίζει, κρίνοντας τα αλλότρια εξ ιδίων, τον κόσμο αυτό, τον οποίο χαρακτήρισε κοπάδι (!!!), ενώ κάποιοι φανατικοί σχολιαστές της παρέας της στο live της τον χαρακτήρισαν “ζώα”, ως κόσμο που βλέπω ότι “χάνω” (!!!) και γι αυτό κάνω συνδρομητικό κανάλι. Δηλαδή ως δεξαμενή ψήφων γιατί αυτό είναι το νόημα του ότι “χάνω κόσμο”.
Ενώ το έχω πει χιλιάδες φορές ότι ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα να “κερδίσω” κόσμο, αλλά τον κόσμο αυτόν τον αξιοποιώ αποκλειστικά και μόνο ως μέσο πίεσης προς το σύστημα στον αγώνα μου εναντίον του, στον αγώνα για το γκρέμισμα της απάτης, στον αγώνα για τη σωτηρία των συνανθρώπων μου μέσα στα νοσοκομεία, στον αγώνα για τη δικαίωση των ψυχών των ανθρώπων που χάθηκαν.
Ο φθόνος, η κακότητα και η μικρότητα σε όλο τους το φριχτό “μεγαλείο”…
Αφήστε ότι το “χάνω” κόσμο (και το …βλέπω μάλιστα) δεν είναι απλά στη φαντασία της αλλά στην πραγματικότητα ο διακαής πόθος της ιδίας και των συν αυτή.
Γιατί δεν το λες και ότι χάνει κόσμο κάποιος ο οποίος μέσα σε δέκα μέρες στο facebook αύξησε τον αριθμό των ακολούθων του από 100.000 σε 145.000, ώστε το σύστημα υποχρέωσε την Facebook να κλείσει τον λογαριασμό μου (οι πρώτοι που χάρηκαν είναι σίγουρα η κυρά Λένα και η παρέα της, οι οποίοι έχουν από δύο και τρία προφίλ με τις ευλογίες της Facebook), και βλέποντας εν συνεχεία η φίμωση αυτή να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα και να γιγαντώνεται το κύμα υποστήριξής μου και να σπάνε τα ρεκόρ αναγνωσιμότητας οι δημοσιεύσεις μου στο makeleio.gr και οι κοινοποιήσεις τους και …πάλι στο facebook (γιατί πάντα είμαστε πιο έξυπνοι από αυτούς…), έβαλε τα μεγάλα δημοσιογραφικά μέσα, Καμπουράκη, Ευαγγελάτο και Χατζηνικολάου, ΣΚΑΪ, ΜΕΓΚΑ και ΑΝΤ1, να με ανακόψουν και να με στοχοποιήσουν.
Λύσσα κακιά γιατί κάνω το κανάλι συνδρομητικό, έκανε και τους υπολογισμούς της, λες και υποχρεώνω κανέναν να γίνει συνδρομητής στο κανάλι και να πληρώσει την ετήσια (και όχι μηνιαία, κοπέλα μου…) συνδρομή, για τις live μεταδόσεις μου και μόνο και όχι φυσικά για την έγγραφη ενημέρωση του κόσμου από τα τέσσερα μέσα στα οποία πλέον δημοσιεύω.
“Έχεις οικονομικό πρόβλημα; Να σε βοηθήσουμε εμείς. Θέλεις 5.000 ευρώ να καταθέσεις μία μήνυση; Να στα δώσουμε εμείς. Εγώ πρώτη θα σου έδινα. Αλλά κανάλι γιατί;” !!!
Και παθαίνεις παράκρουση !!!
Θα με βοηθήσεις εσύ, είπες ;;;
Θα μου δώσεις δηλαδή και λεφτά για να καταθέσω μία από τις μηνύσεις μου που “δεν οδηγούν πουθενά” ;;;
Ό,τι να ΄ναι δηλαδή, αρκεί να ρίξει χολή.
“Εγώ του είχα γράψει να προσέχει” !!!
Αλλά να μην βάλω την συνδρομή αυτή για να έχω φύλαξη !!!
Ούτε να χρηματοδοτήσω τις τελικές δράσεις, τη συγκέντρωση στοιχείων, νεκροψίες σε όλη τη χώρα !!!
Ή μήπως βγήκατε στους δρόμους εσείς για να γίνει τελικά η νεκροψία στην Πάτρα στον Νίκο Λυμπερόπουλο;
Όχι εγώ ήμουν. Που συγκρούστηκα ως γνήσιος …συστημικός με όλο το σύστημα, ιατροδικαστικές υπηρεσίες, εισαγγελείς και δικαστές.
Ναι, εγώ ήμουν…
Θα μου τα δώσεις εσύ τα χρήματα για την φύλαξή μου;
Αφού και εσύ μου έγραφες, λες, να προσέχω; Γιατί εγώ δεν τα έχω. Αν μου τα δώσεις, να το κάνω το κανάλι χωρίς συνδρομή…
Φυσικά, αν ζητούσα έτσι ξεκάρφωτα λεφτά, η ίδια, και μη μου πείτε ότι δεν θα το έκανε, θα έβγαινε και θα έλεγε “είδατε που έλεγε ότι δεν ζητάει λεφτά ;; Να ‘τος !!”…
Εδώ ο άλλος εκείνος ο ανεκδιήγητος ο Μαντές βγήκε και πανηγύριζε για τα 40 ευρώ του …παραβόλου για την πολιτική αγωγή των παθόντων (υποστήριξη της κατηγορίας), που …”αποκαλύφθηκα”, μέχρι που κατάλαβε (γιατί έξυπνο δεν τον λες) τι έκανε και ότι έσπασε τα μούτρα του και έσπευσε να κατεβάσει την ανάρτηση.
Αλλά ήταν αργά γι αυτόν. Και όχι μόνο. Γιατί μαζί του “πανηγύριζαν” και δύο-τρεις άλλοι φωστήρες που νόμιζαν ότι έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα αλλά τελικά έπιασαν και πήραν αυτά που αν τα γράψω θα ρίξει το προφίλ της Μαριάννας το facebook…
Ώστε αυτή δεν θα το έλεγε;
Και βέβαια θα το έλεγε.
“Κράτησε τον κόσμο μέσα και του έλεγε ότι θα φάει 5.000 πρόστιμο !!!
Τον τρομοκρατούσε!!!”
Δεν θα έτρωγε ;;;
Δεν έφαγε ;;;
Ψέματα είναι ;;;
Δεν συνελήφθησαν ένα σωρό άνθρωποι την 28η Οκτωβρίου ;;;
Ποιος βγήκε και σας υπερασπίστηκε τότε ;;
Ποιος μπλόκαρε το σύστημα χρησιμοποιώντας τα δικά του όπλα και ζητώντας τεστ ώστε με αρνητικό αποτέλεσμα δεν στοιχειοθετείται η παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα ;; Και αφέθηκαν όλοι ελεύθεροι για να μην εκτεθεί το σύστημα, εκτός από την Αθηνά που είχε και διέγερση σε ανυπακοή ;;
Είναι τότε που μου έστελνες κάτι μηνύματα και με ευχαριστούσες εκ των προτέρων, για να μεσολαβήσω στον Βόβολη για να μην λέει για σένα. Το θυμάσαι…;
Εγώ οφείλω να ενημερώσω τον κόσμο για τις συνέπειες των επιλογών του. Εσύ και οι όμοιοί σου ήθελες να τους βγάλεις στους δρόμους, παριστάνοντας την ηγέτιδα της …επανάστασης, χωρίς να ξέρουν το ρίσκο ;;;
Ωραία είσαι…
Εγώ οφείλω να “τρομοκρατήσω” τον κόσμο ότι αν πέσει στο γκρεμό θα σκοτωθεί.
Ώστε αν θέλει να πέσει θα είναι μία ενσυνείδητη πράξη αυτοθυσίας.
Εγώ θα τον έχω προειδοποιήσει.
Εσείς θέλετε να πέσει ο κόσμος στον γκρεμό χωρίς να ξέρει ότι θα σκοτωθεί.
Δεν θα σας κάνω ποτέ αυτή τη χάρη.
Αυτή είναι και η διαφορά μας.
Άκου κυρά Λένα. Αν ήθελα να βγάλω λεφτά θα είχα δεχθεί να πάω στο ΣτΕ όπως μου ζητήθηκε και να γίνω εκατομμυριούχος σε μία μέρα. Εντάξει; Αλλά δεν θα ακυρώσω εγώ τον εαυτό μου ούτε θα βγάλω λεφτά πάνω στον πόνο, την δυστυχία και την απελπισία των συνανθρώπων μου. Αυτά τα κάνουν άλλοι. Μη με μπερδεύεις με αυτούς.
Σε ένα πραγματικό ντελίριο έφτασε στο σημείο να με κατηγορήσει και για τους …2 εκατομμύρια εμβολιασμούς !!!
Και ότι δεν έκανα τίποτα για να μην γίνουν !!!
Ούτε έκανα κάτι, λες και είμαι ο πρωθυπουργός και αποφασίζω ή κάποιο ρουσφέτι στην κυβέρνηση, και αύριο πάλι θα πάνε με τεστ οι εργαζόμενοι !!
Και στο απόλυτο πλέον ντελίριο της απόλυτης ψυχεδέλειας, με ρώτησε:
“Θα έρθεις εσύ να μου πληρώσεις το πρόστιμο αν πάω αύριο στη δουλειά μου χωρίς τεστ;” !!!
Πώς ;;;
Κοπέλα μου πρόσεχε όταν κάνεις live. Έχε κάποιον ειρμό στη σκέψη σου. Στοιχειώδη σοβαρότητα. Συγκρατήσου λίγο.
Εγώ σε στέλνω στη δουλειά χωρίς τεστ ;;;
Αυτά τα κάνεις εσύ στην “επανάστασή” σου !!!
Αντιθέτως, εγώ είμαι που προειδοποιώ τον κόσμο για τις συνέπειες.
Και αυτό που έκανα ήταν να ετοιμάσω ένα έγγραφο με ερωτήματα για να απευθύνουν γονείς και εργαζόμενοι προς αυτούς που αποφασίζουν για τα self test, πολεμώντας τους με τα δικά τους όπλα.
Όπως κάνω πάντα. Έτσι πέτυχα και την νεκροψία στην Πάτρα.
Έτσι έκανα και με τις μηνύσεις κατά Τσιόδρα & ΣΙΑ και ανάγκασα το σύστημα να ξεγυμνωθεί, να ομολογήσει την ενοχή του και να διευκολύνει το έργο μου στη μήνυση για την εγκληματική οργάνωση.
Και προκάλεσα όποιον έχει άλλη λύση, ταχύτερη, ευκολότερη και αποτελεσματικότερη να την προτείνει να την ακολουθήσουμε. Αλλά που… Μόνο κριτική στους άλλους. Και συκοφαντίες.
Και είμαι εγώ που ρωτάω κάτι τύπους και τύπισες σαν και σένα που παρασύρουν τον κόσμο σε παραβίαση των μέτρων αν θα πληρώσετε εσείς τα πρόστιμα ή αν θα τους βγάλετε από την φυλακή, καθώς αν πας την Δευτέρα χωρίς τεστ στη δουλειά σου δεν κινδυνεύεις μόνο με πρόστιμο αλλά και με αυτόφωρο για παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα.
Και τώρα με ρωτάς εσύ εμένα αν θα σου πληρώσω εγώ το πρόστιμο αν πας στη δουλειά χωρίς τεστ ;;
Ένα θεματάκι το ‘χεις…
Ότι εγώ έχω δώσει το κινητό μου και είμαι υποχρεωμένος να απαντάω, ενώ εκείνη χωρίς να το δώσει έχει 5.500 μηνύματα, λέει, και δεν μπορεί. Γιατί εγώ το ζήτησα. Εκείνη όχι. Ίσα κι όμοια εμείς οι δύο, αλλά πάμε παρακάτω.
Κατ’ αρχάς πώς προέκυψαν τα 5.500 μηνύματα χωρίς να δώσει το κινητό της. Τα θέλει και τα λέει; 5.500 αδιάβαστα μηνύματα δεν έχω εγώ που δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο κινητό με περισσότερα στην Ελλάδα….
Έχει αυτή…;
Και έπειτα, εγώ έδωσα το κινητό μου κατά κύριο λόγο για sos μηνύματα για τα νοσοκομεία.
Κάποιοι άθλιοι την ίδια ώρα βομβάρδισαν viber, messenger και mails με μηνύματα για τεστ/εμβόλιο και ένα κείμενο που το είχα ανεβάσει πριν από μήνες με τα τότε δεδομένα και για συγκεκριμένο σκοπό, μπλοκάροντας το κινητό μου, με αποτέλεσμα να χάνονται τα υπερεπείγοντα μηνύματα για νοσοκομεία.
Μίλησε και για τον Ευαγγελάτο λέγοντας ότι ούτε λίγο ούτε πολύ μου έκανε …διαφήμιση !!!
Και ότι με …”προωθεί” !!!!
Αυτός που με στοχοποιεί !!!
Απίστευτα πράγματα…
“Δεν έβγαλε εμένα, έβγαλε τον Αντωνιάδη” !!!
Παράκρουση…
Αλλά μάλλον αυτό θα ήθελε. Να την βγάλει…
Κοπέλα μου, αυτούς που φοβούνται πραγματικά βγάζουν, συκοφαντούν και στοχοποιούν, όχι εσάς. Εμένα κλείνουν τον έναν λογαριασμό στο facebook. Εσάς σας αφήνουν με δύο με τρεις και με παραπάνω. Εσείς μια χαρά είστε γι αυτούς. Μια χαρά την κάνετε την δουλειά τους.
Να, όπως …καλή ώρα σήμερα εσύ.
Η απόλυτη παράνοια ήταν εκεί με τους διευθυντές των σχολείων.
“Κάπου πρέπει να κάνω κι εγώ μήνυση” !!!
Και επειδή “κάπου πρέπει να κάνεις”, κάνεις όπου να ‘ναι !!!
Τρέλα !!
“Να μην κάνω στον διευθυντή του σχολείου επειδή κάνει την δουλειά του, να μην κάνω στον Ευαγγελάτο επειδή τον πληρώνει η κυβέρνηση…” !!!
Συγκρίνει τους διευθυντές των σχολείων (οι οποίοι δεν κάνουν απλά την δουλειά τους, τις ΚΥΑ εφαρμόζουν, οι οποίες εκδίδονται σε εφαρμογή του νόμου), με τον …Ευαγγελάτο !!!
Ίδιο πράγμα !!!
Εννοείται ότι εντάσσει και μέσα σε αυτούς που “κάνουν κινήματα”, δεν πα να λέω, δεν πα να βλέπουν, ότι τίποτα δεν κάνω και έχω ρητά αποκηρύξει κάθε εμπλοκή μου με το πολιτικό σύστημα.
Αλλά τελικά ΑΥΤΟ είναι που φοβούνται. Όχι μόνο το σύστημα, αλλά και οι ίδιοι αυτοί οι “πολέμιοί” του. Μη το κάνω. Μη πολιτευτώ.
Με την αγωνία θα μείνετε…
“Εγώ, εγώ, εγώ” :
Όταν έρθεις μαζί μου να κάνεις κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ και να σώσουμε π.χ. ανθρώπους από τα νοσοκομεία, θα πω “εμείς”.
Τότε.
Μιλάει για δρόμους η κυρά Λένα.
Εγώ έχω πάρει τους δρόμους για να κάνω ουσιαστικά πράγματα κοπέλα μου.
Να βγάλω ανθρώπους μέσα από τα νοσοκομεία, όπως έτρεχα στο Ευαγγελισμό για να πάρω μέσα από την κλινική κόβιντ 6Γ την κυρία Μαρία, να καταθέσω μηνύσεις και να δίνω μαρτυρικές καταθέσεις, μόνος μου όπως με τις μηνύσεις για τους 30.000 του Εφετείου, τις ψευδείς βεβαιώσεις της επιτροπής ή τα ψέματα Τσιόδρα, Σύψα και Λινού, αυτές που ανάγκασαν την κυβέρνηση να ομολογήσει την ενοχή τους με την τροπολογία για το ακαταδίωκτο χωρίς φυσικά να τους απαλλάσσει από τις βαρύτατες ποινικές ευθύνες για την συμμετοχή τους στην εγκληματική οργάνωση, ή με τις οικογένειες που μηνύουν τα νοσοκομεία και ζητάνε νεκροψίες, τρέχω στις εισαγγελίες και στις αστυνομίες, όπως έτρεχα με τον Στέλιο Καραπιπέρη στο Τ.Α. Χαϊδαρίου για τον αδελφό του ή με την Ειρήνη Μαυρωνά στην ποινική διαδικασία κατά Θριασίου και Σισμανογλείου για την ίδια και τον άντρα της, όπως τρέχω σε κάθε μεριά της Αθήνας και μακριά από αυτήν για να μαζέψω στοιχεία για τα πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου.
Με κίνδυνο της ζωής μου, αλλά εσένα σε “προβληματίζει” που θα κάνω συνδρομητικό το κανάλι για να μπορέσω να προστατεύσω εμένα και την οικογένειά μου, απαράδεκτε άνθρωπε !!!
Εγώ δεν παίρνω τους δρόμους για να κάνω συγκέντρωση ή πορεία για μία-δύο ώρες και μετά να πάω σπίτι μου έχοντας εξαντλήσει την …προσφορά μου στην Ελλάδα.
Κάνω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ πράγματα.
Και επειδή δεν μπορείτε να τα κάνετε εσείς και βλέπετε με απόγνωση ότι ο κόσμος ΑΥΤΑ εκτιμά και γι αυτό αυξάνεται καθημερινά ο αριθμός των ανθρώπων που με ακολουθεί, τα συκοφαντείτε !!
“Διαμαρτυρήθηκε” που απείλησα με μήνυση μία κοινή συκοφάντριά μου, η οποία όπως απεδείχθη είναι στην παρέα της, και ότι πρέπει να μάθω ότι θα με “κράζουν” κιόλας, εξισώνοντας την νομική δράση μου με …πολιτική.
Το να της εξηγήσω ότι άλλο πράγμα είναι η κριτική, έστω το “κράξιμο”, και άλλο η συκοφαντία, δεν έχει κάποιο νόημα. Τον αγνοείς ή τον καταγγέλλεις και μηνύεις. Δεν κάνεις συζήτηση. Δεν πιάνεις κουβέντα.
Γιατί η κυρία θέλει να κάνω ένα live, λέει, να κάνουμε συζήτηση…
Να το κάνουμε σε καθημερινή βάση, λέω εγώ. Να κουβεντιάζουμε.
Δικηγορικό γραφείο έχω κοπέλα μου, όχι πολιτικό, και τα live και οι δημοσιεύσεις μου έχουν αντικείμενο την νομική δράση μου, δεν είναι φόρουμ φιλοσοφικών και πολιτικών συζητήσεων.
Πολλώ μάλλον συζητήσεων με συκοφάντες.
Όπως είσαι και εσύ του λόγου σου όταν λες ότι “βρωμάει το σύστημα”, βάζοντας και μένα μέσα.
Έτσι;
“Αυτά τα κορίτσια έχουν μπερδευτεί, να τις βοηθήσετε” !!!
Να βοηθήσω τον συκοφάντη να βγει από το …μπέρδεμα !
Θεέ μου…
Είπαμε, ό,τι να ‘ ναι αρκεί να με αμφισβητήσει. Τα πάντα. Την δράση μου και την αποτελεσματικότητά της, τα κίνητρά μου. Την ειλικρίνειά μου και την εντιμότητά μου.
Και επειδή αμφισβήτησε τα τελευταία, θα αντιδράσω.
Γιατί άλλο είναι η παράνοια, η παράκρουση, η σύγχυση και η γραφικότητα, και άλλο πράγμα είναι να βγαίνει οποιοσδήποτε και να αμφισβητεί ότι το ενδιαφέρον μου για τους ανθρώπους στα νοσοκομεία είναι υποκριτικό και πονηρό, και ο σκοπός μου ιδιοτελής !!! Και να πιάνει και την Μαριάννα (το “κοντρόλ”) στο στόμα της !!!
Πάνω εκεί που έλεγε ότι δεν ανταποκρίνομαι στα χιλιάδες μηνύματα που δέχομαι, είπε κατ’ αρχάς ότι ο κόσμος θα ήθελε να σχολιάσει στις αναρτήσεις μου και τα live μου για τις απορίες του και αυτά που τον απασχολούν αλλά δεν το κάνει επειδή …φοβάται μην τον …μηνύσω !!!
Αδιανόητο !!!
Πού μπορεί να φτάσει κανείς για να ανακόψει το κύμα της υποστήριξης που έχει ένας άνθρωπος και το οποίο προφανέστατα έχει “βάλει στο μάτι” !!!
Στη λάσπη !!!
Επειδή απολύτως δικαιολογημένα δημοσιοποίησα την αντίδρασή μου στις συκοφαντίες συγκεκριμένης πολύ μικρής ομάδας που σχολίαζε σε βρωμερές αναρτήσεις συναδέλφου μου, οι οποίες ακραίες αναρτήσεις και τα σχόλια έχουν πάρει φυσικά τον δρόμο της Δικαιοσύνης, βγήκε και είπε χωρίς καμία ντροπή ότι ο κόσμος που θέλει να σχολιάσει, να ασκήσει κριτική ή να εκφράσει τις απορίες του και τον προβληματισμό του, δεν το κάνει επειδή …φοβάται μην τον μηνύσω !!!
Αλλά η αθλιότερη αναφορά της ήταν στο κοντρόλ και σε μένα αναφορικά με τα sos για τα νοσοκομεία. Δεν ισχυρίστηκε απλώς ότι σχεδόν αδιαφορώ γι αυτά αλλά ότι αυτά τα βλέπει και το κοντρόλ στα live μου και …αδιαφορεί (!!!) και ενδιαφέρεται μόνο για τα …παράπονα και τις απορίες του κόσμου ώστε προφανώς να κάνω εγώ …μηνύσεις !!!
Και το αποκορύφωμα. Επικαλέστηκε λέει κάποια που είχε τη μητέρα της σε νοσοκομείο και ήταν διασωληνωμένη, ότι μετά την επέμβασή μου αποσωληνώθηκε, ότι μετά διασωληνώθηκε ξανά και εγώ τότε αδιαφόρησα σκόπιμα. Και ότι αν είχε σωθεί θα έλεγα ότι την έσωσα εγώ !!!
Διαγράφει τα πάντα, διαγράφει δεκάδες επί δεκάδων επώνυμες μαρτυρίες για τη βοήθεια και τη σωτηρία ανθρώπων, επικαλείται μία ανώνυμη “μαρτυρία” και αμφισβητεί με χυδαίο τρόπο το ενδιαφέρον μου και τα κίνητρά μου συνολικά !!!
Καταλαβαίνετε πού έχουμε φτάσει ;;;
Καταλαβαίνετε πού έχει φτάσει αυτή η γυναίκα ;;;
Η μόνη αναφορά της στη σωτηρία ανθρώπων στα νοσοκομεία ήταν αυτή !!!
“Δεν βλέπουμε αποτελέσματα” φώναζε έμπλεη αγανάκτησης…
Και επειδή το να έχεις σώσει εκατό ζωές και τίποτα άλλο να μην έχεις πετύχει είναι από μόνο του κολοσσιαίο, αυτή η γυναίκα δεν αρκείται ούτε καν σε αυτό που κάνουν άλλοι υποκριτές αμφισβητίες που γράφουν “ναι μεν έχει σώσει ανθρώπους στα νοσοκομεία, αλλά…” (για να πουν τα ίδια περίπου που λέει και η κυρά Λένα), αλλά προχωράει στη χυδαία αμφισβήτηση της ιστορίας των νοσοκομείων που έχει σημαδέψει για πάντα την ψυχή μου και έχω ακυρώσει την προσωπική και επαγγελματική ζωή μου μόνο με αυτό το κομμάτι της μάχης μου στη φρίκη των δημοσίων νοσοκομείων.
Χυδαίο.
Ελεεινό.
Και δεν θα το αφήσω έτσι.
Γιατί αυτή η ιστορία της απάτης δεν ανέδειξε μόνο την εγκληματική δράση που αντιμετωπίζω.
Αλλά και τα χειρότερα ένστικτα και πάθη των Ελλήνων.
Και πρέπει να αντιμετωπίσουμε ΚΑΙ ΑΥΤΑ.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ

ΠΕΡΙ Κ.ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΔΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΡΘΡΩΝ

https://attikanea.info/tag/νικοσ-αντωνιαδησ

======================

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

 

Δημόσια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εναντίον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. “Ο Νίκος Αντωνιάδης πλέον φέρει στην πλευρά του δυο τεράστιες σκιές τις οποίες αν δεν ανατρέψει άμεσα, κινδυνεύει να αναδειχθεί στον μεγάλο προδότη, στον μεγάλο “Ιούδα” των ημερών αλλά και ολόκληρου του ΑΓΩΝΑ μας για επιβίωση!”

Δημόσια ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ εναντίον ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ. “Ο Νίκος Αντωνιάδης πλέον φέρει στην πλευρά του δυο τεράστιες σκιές τις οποίες αν δεν ανατρέψει άμεσα, κινδυνεύει να αναδειχθεί στον μεγάλο προδότη, στον μεγάλο “Ιούδα” των ημερών αλλά και ολόκληρου του ΑΓΩΝΑ μας για επιβίωση!”

Αθανάσιος Κολυβάς VS Νίκου Αντωνιάδη: “Ξύνεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη, σούπερ ντούπερ δικηγόρε” (βίντεο)

https://attikanea.info/αθανάσιος-κολυβάς-vs-νίκο-αντωνιάδη-ξύ

Σ’ αυτή την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, κύριε Αντωνιάδη, μπορείτε να απαντήσετε δημόσια;

https://attikanea.info/σ-αυτή-την-ανοιχτη-επιστολη-κύριε-αντ

Κύριε Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε δημόσια, γι αυτή την αρνητική … αναφορά στο όνομά σας;;; “Δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης. Δον Κιχώτης ή άλλος ένας λαγός του συστήματος;” ΜΕΡΟΣ 1ο

https://attikanea.info/κύριε-αντωνιάδη-έχετε-κάτι-να-πείτε-δη

Κύριε Νίκο Αντωνιάδη, έχετε κάτι να πείτε γι αυτό;;; ΜΕΡΟΣ 2ο

https://attikanea.info/κύριε-νίκο-αντωνιάδη-έχετε-κάτι-να-πεί

Κύριε Αντωνιάδη, το γκρεμίσατε ή όχι το ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ; Μπορείτε να απαντήσετε;;; ΜΕΡΟΣ 3ο

https://attikanea.info/κύριε-αντωνιάδη-το-γκρεμίσατε-ή-όχι-το

Θα απαντήσετε σ’ αυτά τα ερωτήματα, για τους ΑΜΕΑ, κύριε Αντωνιάδη; (ΜΕΡΟΣ 4ο)

https://attikanea.info/θα-απαντήσετε-σ-αυτά-τα-ερωτήματα-αμεα

Νίκο Αντωνιάδη, θα σύρεις έναν ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ, στο… κακουργημάτων;;; Γιατί;

Νίκο Αντωνιάδη, θα σύρεις έναν ΗΡΩΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ, στο… κακουργημάτων;;; Γιατί;

Προβολές : 14,314


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα