Συνεχίζει τον κατήφορο η “δικαιοσύνη”, με την δίκη των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ...

Συνεχίζει τον κατήφορο η “δικαιοσύνη”, με την δίκη των ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ...

26 Απριλίου, 2024 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:521
Μοίρασέ το

 

Δικάζονται στις 19 Ιουνίου οι 11 βουλευτές των «Σπαρτιατών» και ο Ηλίας Κασιδιάρης

Κατηγορούνται για εξαπάτηση του εκλογικού σώματος

Γιωργία μου, δες κοριτσάκι μου όμορφο, ίντα γράφουν τα δημοσιογραφικά κοπέλια παρακατούλια…

ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΓΕΛΟΙΟ… 

Χμ… ποιός εκδίδει ένα γελοίο σκεπτικό απόφασης;

ΜΑ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ, ΦΥΣΙΚΑ…

Κάτι μου λέει μέσα μου, Γιωργία μου, πως “στη λογική” που στρίμωξες το σκεπτικό της απόφασης, μόνο οι εντεταλμένοι την στριμώχνουν…

Και μπορεί να άρχει η Αδειλίνη και για τον επόμενο χρόνο, αν δεν προλάβει η ΝΕΜΕΣΗ να της γκα… γκα… γκα…σει τα πρέκια, αλλά γι αυτό που είμαι απόλυτα σίγουρη, επειδή με την στάση της έχει προκαλέσει ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (μην ξεχνάμε και ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ), πως… όταν έρθει η ώρα της πληρωμής, η ΝΕΜΕΣΗ ΚΑΙ Η ΑΤΙ της έχουν κρατήσει ένα από τα πρώτα τραπέζια πίστα… στην αιωνιότητα…

 

Τέτοιες αποφάσεις, ούτε πρωτοετής Νομικής…

 

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕ ΣΤΙΓΚΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ…

 

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ…  δεν μπορώ ακόμα να δέσω τα στοιχεία, αλλά αν ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΥΛ ΣΗΡΙΑΛ, ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Μακάρι να διαψευστώ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

Υ.Γ. Δημόσια παράκληση προς Κασιδιάρη: ΜΑΖΕΨΟΥ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΗΝ ΕΚΤΙΕΙΣ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΘΩΩΘΕΙΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΑΝΤΕ “ΜΑΓΚΑ”, ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΝ ΓΑΜΗΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΣ.

 

Στο «σκαμνί» θα καθίσουν στις 19 Ιουνίου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων οι 11 εκλεγμένοι βουλευτές των «Σπαρτιατών», αλλά και ο Ηλίας Κασιδιάρης και ένας ακόμη δικηγόρος, καθώς όλοι τους κατηγορούνται για την πλημμεληματικού χαρακτήρα εξαπάτησης του εκλογικού σώματος.

Στη δίωξη ο μόνος που δεν περιλαμβάνεται είναι ο Βασίλης Στίγκας.

Από την εισαγγελική έρευνα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Γ. Αδειλίνη, προέκυψε, ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ο πραγματικός ηγέτης των Σπαρτιατών, καθοδηγώντας και συμβάλλοντας καθοριστικά στην εκλογική του κάθοδο αλλά και την εκλογή των βουλευτών του.

Η δίωξη Κασιδιάρη στηρίχθηκε στην ύπαρξη στοιχείων που προέκυψαν από την έρευνα της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, ότι είχε συνεχείς επαφές μέσα από τη φυλακή με υποψήφιους βουλευτές των Σπαρτιατών και ότι είχε αναλάβει την καθοδήγηση και την πολιτική τους στήριξη.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της Γ. Αδειλίνη, είναι ο πραγματικός αρχηγός των «Σπαρτιατών» και από εκείνον ακολουθούσαν εντολές οι βουλευτές, οι οποίοι είχαν «εξυφάνει σχέδιο» με το οποίο θα ανέτρεπαν τον Βασίλη Στίγκα και θα όριζαν νέο αρχηγό του κόμματος τον βουλευτή Αθηνών Χαράλαμπο Κατσιβαρδά, τον οποίο μάλιστα η εισαγγελέας χαρακτήριζε «πλήρως ελεγχόμενο από τον Ηλία Κασιδιάρη», με τον βουλευτή να ανεξαρτητοποιείται πριν από περίπου δυο μήνες.

Για το αδίκημα της συνέργειας σε εξαπάτηση εκλογικού σώματος κατηγορείται και ο δικηγόρος Σωτήρης Μεταξάς που δρούσε ως σύνδεσμος μεταξύ Κασιδιάρη και Σπαρτιατών. Ο δικηγόρος βρισκόταν στα ψηφοδέλτια του κόμματος του Κασιδιάρη «Έλληνες», το 2015 ήταν υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές με το κόμμα της Χρυσής Αυγής, ενώ είχε εκλεγεί και δημοτικός σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου με την «Ελληνική Αυγή».

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 521


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα