Συνωμοσία της Μελόνι με στόχο τον Κυριάκο

Συνωμοσία της Μελόνι με στόχο τον Κυριάκο

11 Μαρτίου, 2024 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:963
Μοίρασέ το

 

Κόκκινος συναγερμός στο Μαξίμου

Η παρασκηνιακή δράση της Μελόνι αναφορικά με την προεδρία της Κομισιόν, έχει προκαλέσει συναγερμό στο Μέγαρο Μαξίμου και προβληματισμό προσωπικά στον Κυριάκο μας.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που έφτασαν στο πρωθυπουργικό γραφείο απευθείας από το εξωτερικό – μπορεί να την τεκμηρίωσε και προσωπικά ο Κυριάκος κατά το πρόσφατο ταξίδι του στην Ζυρίχη, διότι ως γνωστόν οι τραπεζίτες ασχολούνται και με εξωτερική πολιτικήη Ιταλίδα πρωθυπουργός, ετοιμάζεται να στήσει ολόκληρη σκευωρία, προκειμένου να αποτραπεί η επανεκλογή της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν στην προεδρία της Κομισιόν! Ένα σενάριο το οποίο θεωρείται εφιαλτικό για τον ίδιο τον ηγέτη μας. Διότι η προστασία της Ούρσουλας, θεωρείται παροιμιώδης και αλίμονο εάν τερματιστεί… Θα βρουν μεγάλα δεινά τον Κυριάκο μας!

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η Μελόνι εξυφαίνει σε συνεργασία με τον Γάλλο προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν, ένα σκοτεινό σχέδιο προκειμένου να τορπιλίσει την επανεκλογή της Ούρσουλα και να επιβάλει στη θέση της τον Μάριο Ντράγκι! Το σενάριο αυτό Γίνεται ακόμα πιο ανησυχητικό έπειτα από την διαρροή ότι 90 εκλέκτορες του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, δεν υπερψήφισαν την νέα υποψηφιότητα της Γερμανίδας προέδρου!

Το φάντασμα λοιπόν του ψηφίσματος κατά της κυβέρνησης του Κυριάκου μας στο ευρωκοινοβούλιο, στο οποίο συμμετείχαν εκτός από το κόμμα του Μακρόν και ορισμένοι προδοτες του ΕΛΚ, μπορεί να επανέλθει και να καταπιεί την εκλογή Φον Ντερ Λάιεν, με ολέθριες συνέπειες για τον Έλληνα πρωθυπουργό ο οποίος έχει επενδύσει πάρα πολλά στην Ούρσουλα. Ενδεικτικά τα 35 εκατομμύρια € δημοσίου χρήματος που έδωσε σε εταιρεία συμφερόντων του συζύγου της, γι’ αυτό και η Ούρσουλα λατρεύει τον Κυριάκο μας…

Η αχάριστη Μελόνι όμως; Δεν σέβεται ούτε την πρωτοφανή κάλυψη που παρέχει η κυβέρνηση του Μωυσή μας, τόσο στην σιδηροδρομική εταιρεία της Ιταλίας, όσο και στην εταιρεία φυσικού αερίου της Ιταλίας που αμφότερες εμπλέκονται σε πολύ σκοτεινές υποθέσεις και κανονικά θα έπρεπε ήδη να καταβάλουν αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων;

 

 

Πηγή



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 963


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα