Ο “Παιδαγωγός”, εκθέτει Νατσιό και κόμμα, για το χαστούκι και τον υπ. ευρωβολευτή Άκη Τσελέντη που ειρωνεύτηκε την Θεία Κοινωνία...

Ο “Παιδαγωγός”, εκθέτει Νατσιό και κόμμα, για το χαστούκι και τον υπ. ευρωβολευτή Άκη Τσελέντη που ειρωνεύτηκε την Θεία Κοινωνία...

25 Απριλίου, 2024 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,247
Μοίρασέ το

Σχόλιο στη στάση του Νατσιού και του κόμματος ΝΙΚΗ, για το «χαστούκι» στη βουλευτή της ΝΔ.

Αρκετοί ψηφοφόροι της ΝΙΚΗΣ έχουν πλέον μεγάλη επιφύλαξη στην ειλικρίνεια και την εντιμότητα του κ.Νατσιού

Και μόνο πως ο Νατσιός και η ομάδα του  ψήφισαν  τον νόμο της φίμωσης, αρκεί…
Θα έρθει κι αυτού η ώρα να δρέψει τους ανέμους που έσπειρε…
Καλλιόπη Σουφλή

Παρουσιάζουμε λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν.

Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο της Καβάλας.

Μια ορθόδοξη πιστή, κόντρα στο «γλείψιμο» του ιερέα προς την βουλευτή της ΝΔ Αγγελικής Δεληκάρη, την πλησιάζει και της δίνει ένα χαστούκι (επειδή ψήφισε νόμο που δίνει προς υιοθεσία μικρά παιδιά σε ζευγάρια ομοφυλοφίλων). Η ορθόδοξη πιστή αρνείται να ζητήσει συγνώμη. Για να μην δώσει διάσταση στο θέμα (γιατί προφανώς θα της στερήσει ψήφους), η βουλευτής δεν καταθέτει μήνυση.

Φυσικά δεν έχει καμμία απολύτως σημασία αν η ορθόδοξη πιστή ήταν μέλος ή υποψήφια με την Νίκη. Προφανώς ΔΕΝ ενήργησε με κομματική οδηγία (διαφορετικά αυτό θα είχε επαναληφθεί σε κάθε πόλη και σε κάθε εκκλησία από μέλη της ΝΙΚΗς).

1. Κι όμως, 
το κόμμα ΝΙΚΗ σπεύδει ΑΜΕΣΑ με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της να καταδικάσει την πράξη. 

Επισημαίνουμε με κίτρινο χαρακτηριστικές λέξεις στην ανακοίνωση:

«Η ΝΙΚΗ πληροφορήθηκε το καταδικαστέο συμβάν που έλαβε χώρα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας σε βάρος της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας στην Καβάλα Αγγελικής Δεληκάρη.
 
Είναι αδιανόητη πράξη και απαράδεκτη. Το γεγονός ότι έλαβε χώρα σε Ιερό Ναό καταδεικνύει το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος και την έλλειψη σεβασμού της στις Αρχές της Νίκης ώστε να δικαιολογεί την απομάκρυνσή της από τις τάξεις της Νίκης που ούτως ή άλλως είχε λάβει χώρα από καιρό. Η ΝΙΚΗ άμεσα επιβεβαίωσε τη αναστολή της κομματικής της ιδιότητας και την άμεση παραπομπή της στο Πειθαρχικό με ερώτημα διαγραφής. (…) ».

Βέβαια ποτέ το ΚΚΕ δεν θα καταδίκαζε μια βίαιη πράξη ενός πχ συνδικαλιστή του. Το ίδιο και όλα τα αριστερά κόμματα με τους παλουκοφόρους τους. Πόσο μάλλον με βαριές εκφράσεις όπως «το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος»!

Εντύπωση προκαλεί και η «παραπομπή στο Πειθαρχικό», όταν στο παρελθόν υποψήφιοι βουλευτές της ΝΙΚΗς, κατήγγειλαν την διαδικασία αποπομπής τους από το κόμμα χωρίς καν απολογία!!!

2. Νέα ανακοίνωση του κόμματος ΝΙΚΗ (μετά τις ανακοινώσεις των κομμάτων):

Ανάμεσα σε άλλα σπεύδουν να διευκρινίσουν ότι :

«Η ΝΙΚΗ σε λιγότερο από μισή ώρα, 28 λεπτά για την ακρίβεια από τη στιγμή που πληροφορήθηκε το συμβάν, το καταδίκασε και διέγραψε τη δράστρια κι ας επρόκειτο για μια πρώην υποψήφια που είχε αποχωρήσει μόνη της από το Κίνημα εδώ και καιρό

 (ολόκληρη η ανακοίνωση βρίσκεται  εδώ)
Τελικά την παρέπεμψαν στο Πειθαρχικό ή την διέγραψαν; 
Γιατί στην προηγούμενη ανακοίνωση έγραφαν ότι την παρέπεμψαν στο Πειθαρχικό. 
Εκτός αν πρόλαβε και συνεδρίασε το άγνωστο «Βουλευτήριο» που ακόμη δεν μάθαμε ποιοι τελικά είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις στο «δημοκρατικό» κόμμα.
Παρατηρήστε πως αισθάνονται την ανάγκη να τονίσουν την άμεση αντίδραση «28 λεπτά»! (λες και ξέρει κάποιος σε ποιο ακριβώς λεπτό δέχθηκε το χαστούκι).
Άγχος … μην τους κατηγορήσουν;
3. Ακολούθησε η δήλωση του βουλευτή Θεσσαλονίκης Νίκου Παπαδόπουλου στη Βουλή.
(οι Θεσσαλονικείς που τον γνωρίζουν μιλάνε για έναν πολύτεκνο πατέρα (6 παιδιών) και κορυφαίο καρδιοχειρουργό, που αντιμετωπίζει τους ασθενείς με πηγαία αγάπη και αληθινό ενδιαφέρον, σαν να είναι δικά του συγγενικά πρόσωπα, με σπάνιο ήθος, που ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με την πολιτική. Και μόνο το ότι έμεινε ενάμιση ολόκληρο χρόνο ΧΩΡΙΣ μισθό και μάλιστα με απαγόρευση να εργαστεί για να μπορέσει να επιβιώσει -τους έβγαλαν βλέπετε σε αναστολή εργασίας ενώ αν τους απόλυαν τουλάχιστον θα έπαιρναν αποζημίωση και θα μπορούσαν να εργαστούν σε οποιαδήποτε άλλη εργασία-  αρκεί για να επιβεβαιώσει την αξιοπρέπεια και το ήθος του συγκεκριμένου βουλευτή)
Η είδηση έπαιξε σε όλα τα κανάλια (γιατί νόμισαν ότι έτσι θα στοχοποιήσουν τον μαχητικό βουλευτή συνεπώς και το κόμμα).

Ο βουλευτής, αφού κατηγόρησε την ΝΔ ότι φίμωσε την συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, είπε τη φράση : «είδαμε πιστοί μέσα στην εκκλησία, αρχίζουνε να μοιράζουνε σφαλιάρες. Συγκεντρωθείτε, θα δούμε και χειρότερα με αυτά που κάνετε» 

Για να καταλήξει, «Η Ν.Δ. Θα υποστεί πανωλεθρία από τα καμώματα της!». 

Αυτό βέβαια είναι διαπίστωση. Όλοι το γνωρίζουν ότι με τις επιλογές της, η Κυβέρνηση έχει περιθωριοποιηθεί στους ορθόδοξους πιστούς. Και αυτό έχει πολιτικό κόστος. Καμμία προτροπή σε βία δεν υπάρχει στον λόγο του. Μάλιστα όταν προκλήθηκε μετά την διατύπωση αυτή, κατηγορηματικά καταδίκασε καθε πράξη βίας. Για ποιο λόγο λοιπόν να γίνει τόσος ντόρος;

Δείτε το βίντεο μετά το 7:40 (ή πατώντας στον σύνδεσμο) :
4. Ακολουθεί η ζωντανή συνέντευξη του Νατσιού στον Ευαγγελάτο.
Την παραθέτουμε (για να την αξιολογήσουν οι ίδιοι οι αναγνώστες μας):
Παραδόξως, σε αντίθεση με την προηγούμενη «στρατηγική» που περιοριζόταν στην απολογία : «καταδικάζουμε τη βία»,
αυτή τη φορά ο κ.Νατσιός -προς τιμήν του- όταν δέχθηκε επίμονες ερωτήσεις επικαλέστηκε παραδείγματα Αγίων της εκκλησίας μας οι οποίοι αντιτάχθηκαν σθεναρά στους τότε αυτοκράτορες τους ή στην τότε κρατική εξουσία,
πχ στον επίσκοπο Μεδιολάνων Αμβρόσιο που δεν επέτρεψε να μπει στην εκκλησία ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος -εξαιτίας της σφαγής στον Ιππόδρομο Θεσσαλονίκης μετά από κάποια στάση,
στον Ιωάννη τον Χρυσόστομο που κατηγορούσε δημόσια στο κήρυγμά του μέσα στην εκκλησία την σατανική αυτοκρατόρισσα Ευδοξία (διαβάστε εδώ) και μάλιστα την αποκαλούσε Ηρωδιάδα που ζητά την κεφαλή του «επί πίνακι» (όπως η Ηρωδιάδα του Ηρώδη ζήτησε το κεφάλι του Ιωάννη του Βαπτιστή) και μάλιστα με τη φράση: «πάλιν Ηρωδιάς μαίνεται, πάλιν ταράσσεται, πάλιν ορχείται, πάλιν την κεφαλήν Ιωάννου ζητεί λαβείν επί πίνακι»
στον Μ.Βασίλειο με τον Ουάλη κλπ.
Τελικά η στάση αυτή -επικοινωνιακά- νομίζουμε αποδείχθηκε σωτήρια.
Και φυσικά έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχικές ανακοινώσεις του κόμματος για «το μη εκκλησιαστικό φρόνημα της δράστιδος»!
Αρκετοί ψηφοφόροι της ΝΙΚΗΣ έχουν πλέον μεγάλη επιφύλαξη στην ειλικρίνεια και την εντιμότητα του κ.Νατσιού (θυμίζουμε το ότι κρύφτηκε στη συζήτηση γύρω από τον εμβολιασμό του αλλά και την στάση του κόμματος στο θέμα της επιβολής του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δείτε ενδεικτικά εδώ και εδώ).
Επιπλέον η επιλογή της υποψηφιότητας του Τσελέντη για την Ευρωβουλή, που επί κορονοϊού χλεύαζε την Θεία Κοινωνία (Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε) και κυρίως η ΕΠΙΜΟΝΗ του κόμματος να παραμένει υποψήφιος παρά τις τεράστιες αντιδράσεις της βάσης, απογοήτευσε αρκετούς ψηφοφόρους. 

Θυμίζουμε ότι ο σεισμολόγος κ.Τσελέντης ήταν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία!!! 

Και φυσικά πρωτοστάτησε στην εκστρατεία τρομοκράτησης του κόσμου κ υιοθέτησης των μέτρων επιβολής, επί κορονοϊού (δείτε πχ εδώ).
Όπως πολλές επιφυλάξεις προκάλεσε και η παρουσία Νατσιού ή στελεχών της Νίκης σε εκκλησίες που είτε παραβρισκόταν βουλευτές-υπουργοί που υπερψήφισαν το επαίσχυντο νομοσχέδιο για την υιοθεσία από ομοφυλόφιλους, είτε αιρετικοί που συμπροσευχόταν μαζί τους (δείτε εδώ και εδώ).
Απογοήτευση και η απόφαση να μπούνε τελικά στη Βουλή όχι αυτοί που ανέδειξε ο λαός με την ψήφο του αλλά όσους επέλεξε το πάντα «κρυφό» Βουλευτήριο. Κατά τα άλλα επιμένουν να τονίζουν το «δημοκρατικό» κόμμα! 
Φυσικά οι πολιτικοί μετράνε μόνον ένα πράγμα: ψήφους.
Και δυστυχώς προκειμένω να τις αποκτήσουν, είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν και τις αρχές κ τις αξίες τους. Και να συμπεριλάβουν στα ψηφοδέλτιά τους και Ροταριανούς και χλευαστές της πίστης μας. Δυστυχώς …
Από κει κ πέρα, όσο θα ντρέπονται να υπερασπιστούν με παρρησία της θέσεις που θα έπρεπε να είχαν ως ορθόδοξο κόμμα, τόσο θα τους αποστρέφεται ο πιστός λαός. 
Όσο το τολμούν, τόσο θα παίρνουν ευλογία από τον Θεό.
Η εποχή που τα πρόβατα ακολουθούσαν πιστά τον «τσοπάνη», τελείωσε. Υπάρχει το διαδίκτυο, δεκάδες ομάδες viber, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (όσο είναι ακόμη ελεύθερα) ευτυχώς οι πιστοί ενημερώνονται  και αφυπνίζονται τόσο για τους «ποιμένες» τους και τις προδοσίες πίστεως, όσο φυσικά και για τους πολιτικούς μας.
ιδού η ρόδος, ιδού και το πήδημα λοιπόν …
Ομάδα Εκπαιδευτικών «Ο Παιδαγωγός»

ΥΓ. Θυμίζουμε αντίστοιχο περιστατικό (προηγούμενη ανάρτησή μας):

ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ μαθήτρια Λυκείου εξύβρισε τον Χριστό και την Παναγία μας και η έμπρακτη απάντηση ορθόδοξης χριστιανής μαθήτριας.

 

 

Πηγή https://opaidagogos.blogspot.com/2024/04/blog-post_24.html



Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,
Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση ‘Make this a monthly donation’ και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι ‘Donate with PayPal’ αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η ‘Donate with a Debit or Credit Card’, αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 1,247


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα