Αν αντέξετε, διαβάστε το και δείτε και το βίντεο. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΒΙΑΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID

29 Δεκεμβρίου, 2021 8 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4219
Μοίρασέ το

 

 

Και τα δύο παιδιά της έχουν πλέον μπει σε αναγκαστική σε καραντίνα μέχρι 31 Δεκεμβρίου και ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ.

Απεγνωσμένη η μητέρα κάνει έκκληση στον κόσμο για βοήθεια.

Τις δομές κράτησης, τις έχουν ήδη έτοιμες και στην Ελλάδα…

Τις σχετικές ΚΥΑ και τους νόμους αφαίρεσης της γονικής μέριμνας επίσης τις ετοίμασαν τα εβραιόσκυλα Εφιαλτάκης και … αγρός κεραμέως…

ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΕΣ.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ… ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ Μ@#Ν$Π$ΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ “γονείς” ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΙ, ΝΑ ΜΠΟΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΔΩΣΕΙ ΚΑΙ… ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΑΝΤΣΑ ΚΑΙ ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, αποδεικτικό υλικό για το επερχόμενο ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

 

Μετάφραση blümlifee

 

“Τα δυο μου παιδιά βρίσκονται τουλάχιστον σε καλύτερη μοίρα από άλλα παιδιά, γιατί παρόλο που είναι κλειδωμένα μόνα τους στα δωμάτιά τους, τουλάχιστον έχει το ένα το άλλο,” είπε η Μαρία.

Μια Γερμανίδα μητέρα που επέκρινε τα μέτρα της πολιτείας για τον Covid, βιώνει έναν εφιάλτη από τότε που έγινε έφοδος στο σπίτι της και τα παιδιά της απομακρύνθηκαν με βίαιο τρόπο, από την αστυνομία και τις υπηρεσίες παιδικής προστασίας.

Τα παιδιά κρατούνται σε κρατική εγκατάσταση και δεν μπορούν να δουν τη μητέρα τους για πάνω από ένα μήνα.

Απεγνωσμένη η μητέρα κάνει έκκληση στον κόσμο για βοήθεια.

ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Στις 15 Νοεμβρίου 2021, η Μαρία αναφέρει ότι η γερμανική αστυνομία και οι υπηρεσίες παιδικής προστασίας εισέβαλαν στο διαμέρισμα της οικογένειάς της.

Την ακινητοποίησαν σωματικά και χώρισαν βίαια τη Μαρία από τα παιδιά της. Στη συνέχεια τα παιδιά κατέληξαν σε μια μονάδα αναδοχής στο Treptow-Köpenick.

Τον περασμένο χρόνο, η Μαρία δεν έβαλε τα παιδιά της να φοιτήσουν στο σχολείο, λόγω των σκληρών μέτρων του Covid.

Το Δικαστήριο ισχυρίζεται ότι απομάκρυναν τα παιδιά λόγω της μη συμμόρφωσης της Μαρίας με την υποχρεωτική φοίτηση στο σχολείο.

Ωστόσο, η Μαρία ζήτησε επανειλημμένα από το σχολείο και το συμβούλιο να επιτρέψουν στα παιδιά της να συμμετέχουν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Κάτι που της αρνήθηκαν κατηγορηματικά.

Επιπλέον, το σχολείο δεν δέχθηκε να συζητήσει τις ανησυχίες της για θέματα ασφάλειας, σχετικά με τη χρήση της μάσκας και τις επαναλαμβανόμενες εξετάσεις Covid στους μαθητές.

Η Μαρία εξηγεί ότι η έφοδος των αρχών που βίωσε η οικογένειά της “ενορχηστρώθηκε με τέτοιον τρόπο, ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο δραματική και τραυματική”.

Συνέχισε, “Το επιχείρημα ότι τα κάνουν όλα αυτά στο όνομα της παιδικής ευημερίας για να δικαιολογήσουν την πράξη τους, είναι καθαρή κοροϊδία”.

 

ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΥΛΑ

 

Παιδιά Γερμανών φυλακίζονται

Από τις 14 Δεκεμβρίου, τα παιδιά αναγκάζονται να μπουν σε καραντίνα στις κρατικές εγκαταστάσεις στις οποίες φυλακίζονται, αφότου ένα κορίτσι χωρίς συμπτώματα βρέθηκε θετικό.

Τα παιδιά έπρεπε να απομονωθούν για επτά ημέρες και στη συνέχεια να τους δοθεί η ευκαιρία να ανακτήσουν την ελευθερία τους μέσω εξετάσεων.

Αν και η Μαρία απαγόρευσε στα παιδιά να υποβληθούν σε εξετάσεις, τα παιδιά της εξαναγκάστηκαν από το κράτος.

Παρά το γεγονός ότι δεν είχε κανένα σύμπτωμα, ένα από τα υγιή παιδιά της “φέρεται να βγήκε θετικό”.

Και τα δύο παιδιά της έχουν πλέον μπει σε αναγκαστική σε καραντίνα μέχρι 31 Δεκεμβρίου και ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΑ.

“Έκανα αίτημα στις υπηρεσίες παιδικής προστασίας να επιστρέψουν τα παιδιά μου στο σπίτι για τις διακοπές των Χριστουγέννων, θέτοντας τον εαυτό μου σε καραντίνα μαζί τους κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, αλλά δεν έλαβα καμία απάντηση”, λέει η Μαρία.

Τα παιδιά νοσταλγούν και τους λείπει απελπιστικά η μητέρα τους.

Η Μαρία αναφέρει ότι η 9ΧΡΟΝΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που είναι μαζί της στο τηλέφωνο.

ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ‘Η ΔΕΝ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Ωστόσο, “Πρέπει να πω ειλικρινά, τα δύο μου παιδιά εξακολουθούν να βρίσκονται σε πολύ καλύτερη μοίρα από τα άλλα παιδιά, παρόλο που είναι κλεισμένα μόνα τους στα δωμάτιά τους στην εγκατάσταση, αλλά τουλάχιστον είναι μαζί”, αναφέρει η Μαρία.

 

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙΚΤΟ

 

Μέχρι να επιστρέψουν τα παιδιά της στο σπίτι, η Μαρία στέκεται έξω από την εγκατάσταση τραγουδώντας για τα παιδιά της. Ελπίζει τα παιδιά της να την ακούσουν, μαζί και οι άλλοι που υποφέρουν μέσα στην εγκατάσταση.


ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΑΚΡΙΒΑ. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ 10 ΛΕΠΤΑ, 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, [ως τιμωρία] ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Έτσι, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ήταν Χριστούγεννα ή το γεγονός ότι τα παιδιά της ήταν μόνα τους σε καραντίνα, της επέτρεψαν μόνο δύο τηλεφωνήματα.

Η Μαρία αναφέρει ότι ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ τώρα να την τιμωρήσει περαιτέρω και ΝΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΓΝΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.

 

ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ

 

Η Μαρία ζητά από άλλους να την ακολουθήσουν έξω από τις κρατικές εγκαταστάσεις και να τη βοηθήσουν στηρίζοντας ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΟΜΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

“Παρακαλώ ελάτε μαζί μου.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός μας, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η προσοχή που θα λάβουμε και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ασφάλειά μας.

Στις παρακάτω διευθύνσεις Telegram, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας: @AniKa_17 + @mariamaria_71

Θα σας πούμε την ακριβή τοποθεσία και ώρα της συνάντησής μας.

Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας. Ευχαριστώ για τα παρηγορητικά λόγια και την υποστήριξη.

Δείτε το παρακάτω σπαρακτικό βίντεο που κυκλοφόρησε η Μαρία:

Watch the following heartbreaking video released by Maria:


Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

Παραθέτω και το σχετικό ενημερωτικό υλικό, για να διαπιστώσετε πως όλα τα έχουν σχεδιάσει.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

 

 

 

 

 

 Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα