Αποκάλυψη: Για δεκαετίες, η CIA χρηματοδοτούσε διεστραμμένα πειράματα σε ορφανά της Δανίας

Αποκάλυψη: Για δεκαετίες, η CIA χρηματοδοτούσε διεστραμμένα πειράματα σε ορφανά της Δανίας

7 Φεβρουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:617
Μοίρασέ το

 

Ακούγεται σχεδόν απίστευτο, όμως, ο Wennick υποβλήθηκε σε αυτό το βασανιστήριο για 13 χρόνια μέχρι να φτάσει την ηλικία των 24 ετών.

Μόλις μια δεκαετία μετά από αυτό, ωστόσο, ο Wennick έμαθε ότι ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΑΝΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.

 

 

 

Όλα αυτά τα καθάρματα που χρησιμοποίησαν ανήθικες μεθόδους, αναρωτιέμαι αν αισθάνθηκαν ποτέ τύψεις και ενοχές εφαρμόζοντας αυτά τα πειράματα σε παιδιά και ενήλικες.

Πολύ φοβάμαι πως δεν ένοιωσαν τίποτα και πως με ηδονή εφάρμοσαν τις διαταγές που είχαν από τους εβραιοσιωνιστές.

Πολύ θα ήθελα να ήξερα που βρίσκονται οι διεστραμμένες ψυχές τους.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Exposed: For decades, the CIA funded evil experiments on Danish orphans

Μετάφραση blümlifee

Το Δανικό Ραδιόφωνο παρουσίασε πρόσφατα μια έκθεση σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο πολλά παιδιά στη Δανία, υποβλήθηκαν σε πειράματα που χρηματοδοτήθηκαν από τη CIA κατά τις δεκαετίες του 1960 και του 1970.

Ενώ ο σκοπός αυτών των πειραμάτων παραμένει άγνωστος, γνωρίζουμε ότι αυτό που πέρασαν αυτά τα φτωχά παιδιά αποτελεί παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης, ο οποίος απαιτεί από οποιονδήποτε λαμβάνει οποιοδήποτε είδος ιατρικής “φροντίδας” να δώσει πρώτα τη συγκατάθεσή του κατόπιν ενημέρωσης.

Ο Per Wennick, ένας από τους 311 συμμετέχοντες που υποβλήθηκαν σε αυτές τις μυστηριώδεις δίκες, συνέθεσε μια έκθεση για το τι βίωσε και παρατήρησε.

Ήταν 11 ετών τότε, και λέει ότι ένα αυταρχικό ορφανοτροφείο στην Κοπεγχάγη τον ρώτησε αν ήθελε να δοκιμάσει κάτι “διασκεδαστικό” στο τοπικό δημοτικό νοσοκομείο.

“Περιγράφηκε αόριστα ως εξέταση του πώς αισθάνονται τα παιδιά”, ανέφερε η Shadow Proof (όπως αναμεταδίδει το Blacklisted News). “Έτσι, πιστεύοντας ότι θα ήταν ένας ευπρόσδεκτος αντιπερισπασμός, συναίνεσε και έλαβε ακόμη και ένα μικρό ποσό για τη συμμετοχή του”.

Ο Wennick λέει ότι αναγκάστηκε να υποβληθεί σε μια σειρά δοκιμών ρουτίνας, μία από τις οποίες περιλάμβανε ότι έπρεπε να ακούει μέσω ακουστικών δυνατούς θορύβους, κραυγές και δηλώσεις με σκοπό να τον τρομάξει. Τα μέλη του προσωπικού τον έδεσαν σε μια καρέκλα, ενώ ηλεκτρόδια τοποθετήθηκαν στα χέρια, τα πόδια και το στήθος του για να μετρήσουν τους καρδιακούς παλμούς, τη θερμοκρασία και τα επίπεδα εφίδρωσης.

Ακούγεται σχεδόν απίστευτο, όμως, ο Wennick υποβλήθηκε σε αυτό το βασανιστήριο για 13 χρόνια μέχρι να φτάσει την ηλικία των 24 ετών.

Μόλις μια δεκαετία μετά από αυτό, ωστόσο, ο Wennick έμαθε ότι ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΑΝΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.

ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΟΡΦΑΝΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΛΓΧΟΥ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ MKULTRA

Αργότερα, το 2018, ενώ βρισκόταν σε φεστιβάλ κινηματογράφου στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο Wennick παρακολούθησε το ντοκιμαντέρ “Three Identical Strangers”, το οποίο αφηγείται την ιστορία τρίδυμων που ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΚΟΠΙΜΑ (!!!!!!!!;;;) κατά τη γέννηση και προσφέρθηκαν για υιοθεσία σε οικογένειες από διαφορετικά κοινωνικοοικονομικά υπόβαθρα σε αυτό που περιγράφεται ως “ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΦΗ”.

Ήταν αυτή τη στιγμή που τελικά ο Wennick συνειδητοποίησε για πρώτη φορά, ότι και αυτός θα μπορούσε να έχει εμπλακεί σε ένα παρόμοιο ανήθικο πείραμα, το οποίο στη συνέχεια έμαθε ότι του είχε συμβεί, και ότι η CIA ήταν πίσω από αυτό.

Μετά από λίγη έρευνα, ο Wennick έμαθε ότι τα πειράματα στα οποία υποβλήθηκε, καθοδηγούνταν από τον Zarnoff A. Mednick, έναν αμερικανό ψυχολόγο με φετίχ για να μάθει τι διαφοροποιεί τους σχιζοφρενείς ασθενείς από τους νευροτυπικούς ανθρώπους και τους ασθενείς με άλλες διαταραχές.

Ο Mednick επέλεξε τη Δανία για το πείραμά του επειδή, όπως και οι ΗΠΑ, έχει ένα κεντρικό μητρώο πληθυσμού για εύκολη παρακολούθηση θεμάτων.

Συνεργάστηκε με τον Δανό καθηγητή Fini Schulsinger, ο οποίος κατασκεύασε μια μελέτη 207 παιδιών με σχιζοφρενείς μητέρες, καθώς και μια ομάδα ελέγχου 104 παιδιών χωρίς σχιζοφρενείς μητέρες, συμπεριλαμβανομένου του Wennick.

Ο Schulsinger δημοσίευσε αργότερα μια διδακτορική διατριβή για το έργο, στο οποίο το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Δανίας παρενέβη, για να διασφαλίσει ότι δεν θα χρειαζόταν να αναλάβει δημόσια υπεράσπιση της διατριβής του. Αυτό έγινε για να κρατήσει το ιστορικό της έρευνας μυστικό.

Ο Wennick συνέχισε να ερευνά εις βάθος, για να αποκαλύψει ότι μεγάλο μέρος των χρημάτων για το πείραμά του προήλθε από το Ταμείο Ανθρώπινης Οικολογίας, μια ομάδα-βιτρίνα της CIA και την ανάπτυξη του QKHILLTOP, ενός από μερικά προγράμματα ελέγχου του μυαλού που ξεκίνησε η CIA τη δεκαετία του 1950 για να μελετήσει υποτιθέμενες κομμουνιστικές ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ προκειμένου να αναπτύξει στρατηγικές ανάκρισης.

Αυτό το πρόγραμμα απορροφήθηκε αργότερα στο διαβόητο πρόγραμμα MKULTRA.

“Συνολικά, η έρευνα του Wennick εγείρει πολλά ερωτήματα”, ανέφερε η Shadow Proof.

“Άραγε, πού αλλού στον κόσμο θα μπορούσε η CIA να έχει υποστηρίξει ανήθικα ανθρώπινα πειράματα σε ευάλωτους και ανυπεράσπιστους νέους, και γιατί;”

Περισσότερα σχετικά νέα μπορείτε να βρείτε στο Evil.news

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

BlacklistedNews.com

NaturalNews.com

Submit a correction >>

 

Μετάφραση blümlifee

 

Πηγή σχολίου blümlifee

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

Προβολές : 617


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα