Αποκαλύπτονται τα σχέδιά τους. Διαρροές από το Υπ. Άμυνας ΗΠΑ αποκαλύπτουν: κοινή ομάδα Κινέζων (Wuhan) και Αμερικανών επιστημόνων στόχευε στη δημιουργία κορωνοϊών που δεν υπάρχουν στη φύση, αναμειγνύοντας τους γενετικούς κώδικες άλλων ιών!

6 Οκτωβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:496
Μοίρασέ το
Ένας εμπειρογνώμονας Γενετικής που συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος αποκάλυψε το σχέδιο αφού μελέτησε λεπτομερώς τις προτάσεις, είπε ότι εάν το Sars-CoV-2 είχε παραχθεί με αυτόν τον τρόπο, θα εξηγούσε γιατί δεν βρέθηκε ποτέ μια στενή αντιστοιχία στη φύση.

 

 

 

Η διαστροφή  “ψυχασθενών επιστημόνων”, δημιουργεί διεστραμμένα επιστημονικά δεδομένα, που διαχειρίζονται οι ψυχικά νοσηροί εγκέφαλοι των σατανιστών εβραιοσιωνιστών, προκειμένου να εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα.

Καλλιόπη Σουφλή

Τα έγγραφα που διέρρευσαν από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αποκαλύπτουν ότι μια κοινή ομάδα Κινέζων (Wuhan) και Αμερικανών επιστημόνων στόχευε στη δημιουργία κορωνοϊών που δεν υπάρχουν στη φύση, αναμειγνύοντας τους γενετικούς κώδικες άλλων ιών.

Πριν ξεσπάσει η πανδημία του Covid, η ομάδα υπέβαλε προτάσεις για την ανάμειξη γενετικών δεδομένων των σχετικών στελεχών και την ανάπτυξη εντελώς νέων αλληλουχιών.

Επιστήμονες από τη Γουχάν και τις ΗΠΑ σχεδίαζαν να δημιουργήσουν νέους κορωνοϊούς που δεν υπήρχαν στη φύση συνδυάζοντας τους γενετικούς κώδικες άλλων ιών,αποδεικνύουν προτάσεις.

Τα έγγραφα μιας αίτησης επιχορήγησης που υποβλήθηκε στον Οργανισμό Προστασίας Έρευνας Προηγμένων Έρευνας των ΗΠΑ (Darpa), που διέρρευσε τον περασμένο μήνα, αποκαλύπτουν ότι η διεθνής ομάδα επιστημόνων σχεδίαζε να αναμίξει γενετικά δεδομένα στενά συνδεδεμένων στελεχών και να αναπτύξει εντελώς νέους ιούς.

Ένας εμπειρογνώμονας Γενετικής που συνεργάζεται με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), ο οποίος αποκάλυψε το σχέδιο αφού μελέτησε λεπτομερώς τις προτάσεις, είπε ότι εάν το Sars-CoV-2 είχε παραχθεί με αυτόν τον τρόπο, θα εξηγούσε γιατί δεν βρέθηκε ποτέ μια στενή αντιστοιχία στη φύση.

Μέχρι στιγμής, ο πλησιέστερος φυσικός ιός στον Sars-CoV-2 είναι ένα στέλεχος που ονομάζεται Banal-52, που αναφέρθηκε από το Λάος τον περασμένο μήνα και μοιράζεται το 96,8 % του γονιδιώματος. Ωστόσο, οι επιστήμονες αναμένουν ότι ένας άμεσος πρόγονος θα είναι περίπου 99,98% – και κανείς δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Οι προτάσεις του Darpa, που διέρρευσαν στην ομάδα ανάλυσης πανδημικής προέλευσης Drastic, δείχνουν ότι η ομάδα είχε προγραμματίσει να πάρει ακολουθίες από φυσικούς κορωνοϊούς και να τις χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσει μια ολοκαίνουργια ακολουθία που ήταν ο μέσος όρος όλων των στελεχών.

Η αίτηση επιχορήγησης, που υποβλήθηκε το 2018, αναφέρει: «Θα συγκεντρώσουμε δεδομένα ακολουθίας / RNAseq από μια ομάδα στενά συνδεδεμένων στελεχών και θα συγκρίνουμε γονιδιώματα πλήρους μήκους, σάρωση για μοναδικά SNP που αντιπροσωπεύουν σφάλματα αλληλουχίας…

 

telegraph 5/10/21

 

 

Πηγή

Προβολές : 496


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα