Αποκαλύπτοντας το Σύστημα Πεποιθήσεων της ‘Ελίτ’

Αποκαλύπτοντας το Σύστημα Πεποιθήσεων της ‘Ελίτ’

6 Δεκεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:840
Μοίρασέ το

Η ελίτ θεωρεί εδώ και καιρό την αύξηση του πληθυσμού ως απειλή για την κυριαρχία της.

Συνειδητοποίησαν ότι τελικά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αναπόφευκτα θα τους ανατρέψει και θα τους απομακρύνει από την εξουσία.

Ανησυχούν ιδιαίτερα για τη μεσαία τάξη, της οποίας η ευφυΐα και η ικανότητα οργάνωσης την καθιστούν τη μεγαλύτερη απειλή.

Κατά συνέπεια, η ελίτ σχεδιάζει να καταστρέψει τη μεσαία τάξη και να καταστήσει όλο το κοινό εξίσου φτωχό και συνεπώς ανίκανο να επαναστατήσει.

Όλα διάφανα και μπροστά στα μάτια μας…

Τους αφήσαμε δεκαετίες και εκατονταετίες και χιλιετίες ίσως, να σχεδιάζουν τον αφανισμό μας.

Τα είχαν γράψει οι αρχαίοι μας πρόγονοι… τα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ… το Χρυσόμαλλο Δέρας… Η Στοά του Πλάτωνα…

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΜΕ ΣΩΣΤΑ… ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΘΕΩΡΗΣΑΜΕ ΜΥΘΟΥΣ…

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ … ΕΜΕΙΣ ΣΤΡΑΒΟΙ…

Μπορούμε ακόμα να τους νικήσουμε…

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ… ΤΩΡΑ ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥΣ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Δώστε έμφαση στην επόμενη ανάρτηση (σε τρία μέρη), και θα καταλάβετε τι εννοώ.

 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η ελίτ πιστεύει ότι είναι μια πιο εξελιγμένη μορφή ανθρώπου. Προκειμένου να δικαιολογήσουν την πεποίθησή τους, μπολιάζουν τις θεωρίες του Δαρβίνου για τη βιολογική εξέλιξη με την κοινωνική οργάνωση και δημιουργούν τον Κοινωνικό Δαρβινισμό. Κατά τη διάρκεια των αιώνων αναφέρονταν στο κοινό ποικιλοτρόπως ως βοοειδή, πρόβατα και “αυτό” (όπως έκανε ο Πλάτωνας στη Πολιτεία) και ο Κοινωνικός Δαρβινισμός είναι απλώς η σύγχρονη έκφραση αυτής της στάσης και του ελιτίστικου συστήματος πεποιθήσεών τους. Σύμφωνα με αυτό το σύστημα πεποιθήσεων, μόνον όσοι έχουν αποδείξει την αξία τους σε πολλές γενιές κυριαρχίας και ελέγχου είναι άξιοι εισόδου στους υψηλούς κύκλους της “ελίτ”.

Η ελίτ σε όλη την ιστορία για να υποστηρίξει την πίστη της στην ανωτερότητά της έναντι του απλού ανθρώπου έχει ασκήσει τη διασταύρωση μεταξύ τους. Το κάνουν αυτό για να διατηρήσουν την ευφυΐα, την αγάπη για την εξουσία και πάνω απ’ όλα την αδίστακτη συμπεριφορά και την προθυμία να σκοτώσουν όπως απαιτείται. Αυτό το εφαρμόζουν ακόμη και σήμερα.

Επίσης, σε παρόμοιες γραμμές πιστεύουν και εφαρμόζουν την ευγονική στο κοινό για να ελέγξουν τον πληθυσμό και να τον κάνουν πιο πειθήνιο, ελεγχόμενο, ηλίθιο και υπάκουο. Έχοντας εκτεθεί από τις φρικαλεότητες του Χίτλερ, η ελίτ πέρασε στην παρανομία – για παράδειγμα, μετονομάζοντας το Eugenics Quarterly σε Social Biology το 1969.

Αυτό δεν είναι μια πεποίθηση, αλλά περισσότερο ένα απογοητευτικό γεγονός που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την αξιολόγηση των αξιών και των πράξεων της ελίτ. Έχει διαπιστωθεί επαρκώς, όπως έδειξε ο Andrew Lobaczewski στο βιβλίο του “Political Ponerology” , ότι η ελίτ και όσοι είναι πιο ικανοί να ανέβουν στην κορυφή ενός συστήματος που βασίζεται στο χρήμα είναι ψυχοπαθείς. Αυτό περιλαμβάνει τους ηγέτες σε όλα τα κέντρα εξουσίας, συμπεριλαμβανομένων των επιχειρήσεων και της πολιτικής. Ως ψυχοπαθείς δεν έχουν συνείδηση, επιθυμούν την εξουσία και τον έλεγχο και είναι κυριολεκτικά ικανοί για τα πάντα.

Όσο δύσκολο κι αν είναι να το φανταστεί κανείς, η ελίτ ασκεί μια μορφή παγανιστικής θρησκείας βασισμένη στις θρησκείες της μυστηριακής σχολής του Σουμερίου και της Βαβυλώνας, βάσει της οποίας επιδιώκουν να επιτύχουν τη θεότητα. Εξίσου σημαντική είναι και η χρήση της θρησκείας για τον έλεγχο των μαζών και για τον σκοπό αυτό δημιουργούν εξώτερες (ορατές) θρησκείες για τις μάζες, ενώ ενσωματώνουν σε αυτές τις θρησκείες εσωτεριστικές (κρυφές) έννοιες που μόνο οι φωτισμένοι, ή φωτισμένοι όπως το αποκαλούν, είναι σε θέση να κατανοήσουν. Κατά συνέπεια, τα αρχαία σύμβολα που χρησιμοποιήθηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια μπορούν ακόμη και σήμερα να παρατηρηθούν στη θρησκεία, τις επιχειρήσεις και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Αφού πειραματίστηκαν επί εκατοντάδες χρόνια με διάφορες μορφές κοινωνικής οργάνωσης, η ελίτ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο κολεκτιβισμός είναι η καλύτερη μορφή κοινωνικού ελέγχου. Για το λόγο αυτό, και σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, η ολοκληρωτική Κίνα θεωρείται το πρότυπο κράτος για το μέλλον.

Η ελίτ θεωρεί εδώ και καιρό την αύξηση του πληθυσμού ως απειλή για την κυριαρχία της. Συνειδητοποίησαν ότι τελικά ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων αναπόφευκτα θα τους ανατρέψει και θα τους απομακρύνει από την εξουσία. Ανησυχούν ιδιαίτερα για τη μεσαία τάξη, της οποίας η ευφυΐα και η ικανότητα οργάνωσης την καθιστούν τη μεγαλύτερη απειλή.

Κατά συνέπεια, η ελίτ σχεδιάζει να καταστρέψει τη μεσαία τάξη και να καταστήσει όλο το κοινό εξίσου φτωχό και συνεπώς ανίκανο να επαναστατήσει. Όπως είναι γραμμένο στο Georgia Guidestones, θέλουν έναν παγκόσμιο πληθυσμό μόλις 500 εκατομμυρίων. Αυτό σημαίνει ότι 7+ δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν με κάποιο τρόπο.

[Και εφόσον αυτό είναι περήφανα αναρτημένο σε δημόσιο χώρο, η κυβέρνηση σαφώς εγκρίνει το μήνυμα].

Η εξέλιξη της κοινωνίας δεν είναι κάτι που η ελίτ μπορεί να αφήσει στην τύχη, αφού η κοινωνία θα μπορούσε να εξελιχθεί με χιλιάδες διαφορετικούς και απρόβλεπτους τρόπους.

Αν ποτέ το επέτρεπαν αυτό, θα μπορούσαν να χάσουν τον έλεγχο και την κυριαρχία τους πάνω μας. Προκειμένου να διατηρήσουν τη θέση τους ως κυρίαρχη μειοψηφία, σχεδιάζουν δεκαετίες και ακόμη και αιώνες πριν.

Οι ελίτ μας λένε μέσω των βιβλίων και των εκδόσεών τους, των ταινιών και των δελτίων ειδήσεων τι κάνουν – αυτό ονομάζεται Αποκάλυψη της Μεθόδου.

Αν είστε πολύ ηλίθιοι για να την αναγνωρίσετε ως αυτό που είναι, αυτό είναι το πρόβλημά σας από τη δική τους οπτική γωνία. Είναι μια μορφή τελετουργικού εμπαιγμού του θύματος.

Πηγή: GlobalistAgenda.org

——————

Δικτυογραφία:

Exposing the Belief System of the ‘Elite’

https://humansarefree.com/2021/12/elite-belief-system.html

 

Πηγή

Προβολές : 840


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα