Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δείτε τι έχουν τα εμβόλια για τα παιδιά μας!!! Παρουσία οξειδίου του γραφενίου στο εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο Prevenar 13

Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δείτε τι έχουν τα εμβόλια για τα παιδιά μας!!! Παρουσία οξειδίου του γραφενίου στο εμβόλιο για τον πνευμονιόκοκκο Prevenar 13

18 Δεκεμβρίου, 2021 23 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:4,842
Μοίρασέ το

 

Ένα m-volιο που βρίσκεται παραδοσιακά στην πρώτη γραμμή κάθε χρόνο.

Προορίζεται για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών από 6 μηνών και μετά. 

Έχουμε συναντήσει για πολλοστή φορά ένα υλικό που μοιάζει με ΓΡΑΦΕΝΙΟ και που έχουμε δει συχνότατα. Ειδικότερα, στα ψευδο-m-volια κατά του COVID.

Και φυσικά, είναι ψευδο-m-volια, γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για m-volια υπέρ του Covid. 

Έχετε αντιληφθεί τι βάζουν μέσα στα παιδικά εμβόλια που κάνουν στα παιδιά μας μετά τους έξι μήνες της ζωής τους;

Η φρίκη στο μεγαλείο της.

Από το 1970 και μετά, τα παιδικά εμβόλια, δεν έχουν καμία σχέση με τα προ 1970.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΤΟΞΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΛΕΥΧΑΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.

Προστέθηκε και το γραφένιο…

Η επιλογή για τον εμβολιασμό των παιδιών σας, δική σας.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Στο τέλος της ανάρτησης, φωτογραφικό υλικό για να γνωρίζετε τι περιέχουν τα παιδικά εμβόλια, γενικώς…

Μετάφραση blümlifee

 

Στο νυχτερινό της πρόγραμμα πριν από λίγες ώρες, η La Quinta Columna έδειξε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με οπτικό μικροσκόπιο που αποκαλύπτουν την παρουσία του τοξικού νανοϋλικού οξειδίου του γραφενίου στο m-volιο για τον πνευμονιόκοκκο Prevenar 13. Να σημειωθεί ότι θα γίνει φασματοσκοπία σε κάθε στοιχείο που αναγνωρίζεται οπτικά ως γραφένιο για να επιβεβαιωθεί η θεωρία.

Σε ξεχωριστό σημείωμα, η Orwell City ανακοινώνει ότι αύριο το βράδυ, η δεύτερη (παγκοσμίως) έκθεση σχετικά με την ανάλυση των m-volίων κατά του COVID, θα δημοσιοποιηθεί σε ραδιοφωνικό σταθμό της Χιλής.

Η Orwell City θα παρακολουθεί και θα φέρει τις πληροφορίες στα αγγλικά το συντομότερο δυνατό.

Στο μεταξύ, το Orwell City σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε το βίντεο για το τι βρέθηκε στο m-volιο Prevenar 13 κατά του πνευμονιόκοκκου.

 

(βίντεο) Δείτε όλα τα βίντεο στην πηγή του ξενόγλωσσου κειμένου

 

Ricardo Delgado: Νομίζω ότι έχω ένα βίντεο εδώ που πρέπει να τελειώσω. Ναι, φυσικά. Είναι ένα σημαντικό βίντεο. 

Σήμερα χρησιμοποιήσαμε το οπτικό μικροσκόπιο που μπορέσαμε να αποκτήσουμε χάρη στις δωρεές που κάνατε τότε στο “La Quinta Columna”. 

Και έχουμε αναλύσει στο μικροσκόπιο το m-volιο Prevenar 13, ένα m-volιο κατά του πνευμονιόκοκκου. 

Ένα m-volιο που βρίσκεται παραδοσιακά στην πρώτη γραμμή κάθε χρόνο.

Προορίζεται για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών από 6 μηνών και μετά. 

 

Πάμε να δούμε τι υλικό βρήκαμε εκεί. Διότι, κανονικά, όταν κοιτάμε το οπτικό μικροσκόπιο που έχει ποιότητα 60x έως 100x, 200x, 400x ή 1000x το πολύ, θα πρέπει να δούμε μικροσκοπικές ουσίες. 

Και τα μόνα ορατά θα πρέπει να είναι τα άλατα. Άλατα που μοιάζουν με κρυστάλλους και που χρησιμοποιούνται στην ίδια τη διάλυση. 

Και κάτι άλλο. Και λίγα άλλα. Ίσως κάποιο μέταλλο, αλλά πολύ λίγα. 

Ωστόσο, έχουμε συναντήσει για πολλοστή φορά ένα υλικό που μοιάζει με ΓΡΑΦΕΝΙΟ και που έχουμε δει συχνότατα. Ειδικότερα, στα ψευδο-m-volια κατά του COVID. Και φυσικά, είναι ψευδο-m-volια, γιατί στην πραγματικότητα πρόκειται για m-volια υπέρ του Covid. 

 

Αυτό το υλικό έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Όχι μόνο έχει ένα ίχνος ταυτότητας όταν αναλύεται ή ακτινοβολείται με φασματοσκοπία μικροσκοπίας Raman, όπως έκανε ήδη ο Δρ Κάμπρα , αλλά κάτω από το οπτικό μικροσκόπιο, φαίνεται σαν να έχει πτυχώσεις. Σαν να ήταν ένα χαρτομάντιλο kleenex στον πάτο μιας πισίνας. 

Ταυτόχρονα, τείνει να διπλώνει πίσω στις άκρες του. Αυτά είναι νανοφύλλα γραφενίου. 

Ας δούμε αυτές τις εικόνες που έχουμε πάρει από το m-volιο Prevenar 13 σήμερα. 

 

Ποια είναι η ιχνηλασιμότητα για την οποία κάνετε τόσες πολλές ερωτήσεις; 

Εντοπίστηκε άμεσα. Ένας υγειονομικός το έστειλε στην έδρα της “La Quinta Columna”. 

Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε αυτές τις εικόνες και ας κρίνετε μόνοι σας, καθώς αυτή η ουσία ή αυτό το είδος υλικού δεν θα πρέπει να εμφανίζεται στο m-volιο Prevenar 13. 

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό.

 

(4 βίντεο)

Λοιπόν, υπάρχει ένα μικρό βίντεο για να δείτε ότι έχουμε καταγράψει μια ζωντανή εικόνα. 

Και όπως λέω, αυτό έχει όλη την εμφάνιση του υλικού, αυτού του “θαυματουργού υλικού” που είναι τόσο υπέροχο, ώστε το έχουν εισαγάγει μέσα στα m-volια για να μπορούν να το μεταφέρουν και τα παιδιά σας μέσα στο σώμα τους. 

Εδώ. Η προηγούμενη εικόνα ήταν επίσης αρκετά καθαρή. Για να δούμε, ας το προχωρήσουμε λίγο μπροστά.

(βίντεο)

 

Μπορείτε να το δείτε και εδώ. Αυτό είναι το ίδιο υλικό που θα δείτε να μεγενθύνεται τώρα. Ας δούμε. 

Όταν βλέπετε αυτήν την οριοθέτηση μεταξύ του ανοιχτού πράσινου και του σκούρου πράσινου, ξέρετε ότι το ανοιχτό πράσινο είναι αυτό που υπάρχει μέσα στη σταγόνα. 

Στο εξωτερικό, αυτό το σκούρο πράσινο και αυτή η ριγέ όψη που μπορείτε να δείτε είναι η διαφάνεια του μικροσκοπίου. Οπότε, ό,τι υπάρχει μέσα στο φως, αυτό είναι ό,τι ανήκει στο m-volιο.

 

ΕΝΤΑΞΕΙ; Ας συνεχίσουμε. Αν και δεν αναγνωρίζετε το γραφένιο, αυτό δεν πρέπει να υπάρχει. ΕΝΤΑΞΕΙ; Δεν πρέπει να υπάρχει σε κανένα m-volιο. Μοιάζει και αυτό με γραφένιο. Πολύ. 

 

(βίντεο)

 

Εάν κάνουμε λέϊζερ εδώ, μέσω φασματοσκοπίας, και μετρήσουμε το δακτυλικό αποτύπωμα ταυτότητας, κατά πάσα πιθανότητα θα μας δώσει τις δύο κορυφές που είναι χαρακτηριστικές του μειωμένου οξειδίου του γραφενίου. 

Επιπλέον, είναι πιθανό να είναι ντοπαρισμένο με κάποια μέταλλα. 

Εδώ βλέπετε το πάσο. Η διπλωμένη άκρη. Έχει την εμφάνιση νανοφύλλων γραφενίου. 

 

(βίντεο)

Τώρα έχουμε ένα μικρό βίντεο εδώ με μια νανο-κορδέλα γραφενίου, η οποία επίσης παρουσιάζεται. 

(2 βίντεο)

 

Εάν λάβετε ως θετικό έλεγχο το οξείδιο του γραφενίου που πωλούν, για παράδειγμα, σε οποιοδήποτε κατάστημα, θα δείτε ότι αυτός ο τύπος ή η τυπολογία αντικειμένων —όπως κάναμε στο παρελθόν σε κάποιο βίντεο του “La Quinta Columna”, διανέμεται ως υδατικό διάλυμα διασποράς γραφενίου. 

Όπως ένας νέος τύπος νανοτεχνολογίας που εισάγεται σε φιαλίδια με έναν σκοπό που ήδη γνωρίζετε. 

Αν δείτε, έχει την πολύ χαρακτηριστική εμφάνιση που εμφανίστηκε ήδη στην προκαταρκτική έκθεση του Δρ Κάμπρα στις 28 Ιουνίου. 

Αυτές οι νανο-κορδέλες που εμφανίζονται βασίζονται επίσης σε γραφένιο. Λοιπόν, αυτό ήταν το βίντεο με το m-volιο Prevenar 13. Σε μόλις τέσσερα σταγονίδια στο μικροσκόπιο. 

Συχνά αναρωτιόμαστε γιατί έστω ένα νοσοκομείο που διαθέτει καλό μικροσκόπιο —τουλάχιστον ένα οπτικό μικροσκόπιο— δεν αναλύει τα υπολείμματα ενός m-volίου. 

Γιατί, υποτίθεται, πρέπει να υπάρχουν νανοσωματίδια. Νανοσωματίδια. Επομένως, δεν πρέπει να είναι ορατά κάτω από οπτικό μικροσκόπιο. 

 

(βίντεο)

 

Και, επιπλέον, θα πρέπει να είναι ομοιογενή. Και μόνο ορατά, σε κάθε περίπτωση, από ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο. 

Όπως είδαμε και όπως γνωρίζετε, σε εκείνη την προκαταρκτική έκθεση του Δρ. Κάμπρα. 

Και γιατί δεν ελέγχουν οι ίδιοι για την ύπαρξη αυτών των δομών νανοφύλλων με βάση το γραφένιο; 

Γιατί όταν το υποβάλαμε σε φασματοσκοπία έδωσε το δακτυλικό αποτύπωμα της ταυτότητας του οξειδίου του γραφενίου. 

Επιπλέον, υπάρχουν οι πατέντες του ίδιου του Υπουργείου Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού στον επίσημο ιστότοπο της ισπανικής κυβέρνησης και άλλων διεθνών υπουργείων υγείας. 

Λοιπόν, γιατί συνεχίζετε να το αρνείστε; 

Καλά. Ξέρουμε γιατί: γιατί συνεχίζουν να συγκαλύπτουν το όπλο της δολοφονίας. 

Έτσι, όλοι όσοι πραγματικά το συγκαλύπτουν είναι συνεργοί μιας κρυφής γενοκτονίας. 

Είναι, κυριολεκτικά, εγκληματίες και δολοφόνοι στην υπηρεσία υπερεθνικών οντοτήτων. 

Συμπεριλαμβάνονται οι φαρμακευτικές εταιρείες.

Θέλουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό και φυσικά να τον νευροτροποποιήσουν. 

Και το γραφένιο είναι ακριβώς η βασική πρώτη ύλη σε αυτήν την τεχνολογία. 

 

Λοιπόν, τι άλλο πρέπει να γίνει; Τι περισσότερα στοιχεία έχουμε να επιδείξουμε από το “La Quinta Columna” και άλλα κανάλια πληροφόρησης, όπως το “InfoVacunas” ή το “El Arconte” που επίσης καταγγέλλουν τα ίδια πράγματα; 

Πόσες καταγγελίες χρειάζονται ακόμη; 

Έχουμε υποβάλει καταγγελίες σε πάνω από τριακόσιους εγκληματίες, διοικητικές και δικαστικές καταγγελίες. 

Πόσα μέσα πρέπει να εξαντληθούν ώστε να καταλάβετε ότι δολοφονείται ο παγκόσμιος πληθυσμός; 

Τι άλλο πρέπει να γίνει; 

Προσφερόμαστε ξανά εθελοντικά, τόσο εγώ όσο και ο Δρ Σεβιλιάνο —καθώς και ο ίδιος ο Δρ Κάμπρα— να πάμε σε ένα δικαστήριο και να αποκαλύψουμε όλες τις γνώσεις και όλα τα αξιόπιστα στοιχεία που έχουμε. 

Και απαιτούμε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, να κάνει μια δική του ανάλυση, που θα συγκριθεί με αυτήν που έκανε ο Δρ Κάμπρα, του οποίου η ανάλυση, είναι η μοναδική, μέχρι σήμερα, ανεξάρτητη έκθεση στον κόσμο, και που φυσικά δεν θα βασίζεται στον “ποιοτικό” έλεγχο που υποτίθεται ότι κάνει ο Ισπανικός Οργανισμός Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας, του οποίου ο μέγιστος υπεύθυνος είναι αυτή η σοσιαλίστρια σύμβουλος της Ουτρέρα, η κυρία Σίλβια Καλτσόν Φερνάντες, η οποία είναι η διευθύντρια και η πρόεδρός της.

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

 

 

 

Προβολές : 4,842


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα