(Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ, οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ). ΑΓΓΛΙΑ...Ο Πραγματικός Λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Θέλει να Λαμβάνετε ένα αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 κάθε 3 μήνες είναι επειδή οι εμβολιασμένοι Αναπτύσσουν μια Νέα μορφή του AIDS.

(Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ, οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ). ΑΓΓΛΙΑ...Ο Πραγματικός Λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Θέλει να Λαμβάνετε ένα αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 κάθε 3 μήνες είναι επειδή οι εμβολιασμένοι Αναπτύσσουν μια Νέα μορφή του AIDS.

30 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
(Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ, οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ). ΑΓΓΛΙΑ...Ο Πραγματικός Λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Θέλει να Λαμβάνετε ένα αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 κάθε 3 μήνες είναι επειδή οι εμβολιασμένοι Αναπτύσσουν μια Νέα μορφή του AIDS.
 
Ωστόσο, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αποδεικνύεται ότι μειώνεται με σημαντικό ρυθμό μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, και με στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν είναι μόνο αναποτελεσματικά αλλά και αποδεκατίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα μπορούσαμε να δούμε ότι το αναμνηστικό εμβόλιο έχει στην πραγματικότητα θέσει σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σύστημα των ληπτών ακόμη περισσότερο, και μπορεί να επέλθει ακόμη ταχύτερη πτώση των επιδόσεων του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πράγμα που μας οδηγεί στο ερώτημα αν οι αρχές το γνωρίζουν αυτό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιθυμούν τόσο απεγνωσμένα να λάβουν όλοι ένα αναμνηστικό εμβόλιο πριν φτάσουν στο σημείο της πλήρους αποτυχίας του ανοσοποιητικού συστήματος;

(Από ΦΡΙΚΗ σε ΦΡΙΚΗ, οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ). ΑΓΓΛΙΑ...Ο Πραγματικός Λόγος για τον οποίο η κυβέρνηση Θέλει να Λαμβάνετε ένα αναμνηστικό εμβόλιο COVID-19 κάθε 3 μήνες είναι επειδή οι εμβολιασμένοι Αναπτύσσουν μια Νέα μορφή του AIDS.

Από Φρίκη σε Φρίκη πάνε την ανθρωπότητα, προκειμένου να υλοποιήσουν τα νοσηρά τους σχέδια.
 
Το τραγικό είναι πως δεν εξεγείρονται όλοι οι λαοί.
Βαδίζουμε προς τον αφανισμό μας, και ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί οι μπολιασμένοι, πως είναι ήδη τελειωμένοι.
 
Μέχρι να το αντιληφθούν, θα έχει αποδεκατιστεί το μεγαλύτερο κομμάτι της ανθρωπότητας.
ΤΑ ΒΟΥΝΑ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ…
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Το ελάχιστο διάστημα που μεσολαβεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα αναμνηστικά εμβόλια του Covid-19 θα μειωθεί στο μισό από έξι μήνες σε τρεις, αφού η βρετανική κυβέρνηση αποδέχθηκε τη συμβουλή της Κοινής Επιτροπής Εμβολιασμών και Ανοσοποιήσεων να επιταχύνει το πρόγραμμα.

Εγκληματικά, η κυβέρνηση αποδέχθηκε επίσης τη συμβουλή της JCVI να προσφέρει σε όλα τα παιδιά άνω των 12 ετών μια δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer, δώδεκα εβδομάδες μετά την πρώτη δόση, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει ότι ο κίνδυνος μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας είναι πολύ υψηλότερος μετά τη δεύτερη δόση.

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου και οι επιστημονικοί της σύμβουλοι ισχυρίζονται ότι ο λόγος για τη μείωση του χρόνου που πρέπει να περιμένουν οι άνθρωποι για να λάβουν μια αναμνηστική δόση του εμβολίου Covid-19 σε μόλις τρεις μήνες, είναι ο περιορισμός της εξάπλωσης της υποτιθέμενης νέας παραλλαγής Omicron, για την οποία δεν γνωρίζουν σχεδόν τίποτα.

Αλλά ο πραγματικός λόγος είναι ότι γνωρίζουν από τα δικά τους δεδομένα ότι τα εμβόλια Covid-19 αποδεκατίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα των εμβολιασμένων και ότι πρέπει επειγόντως να δώσουν τις ενισχυτικές δόσεις στα όπλα για να σταματήσουν την εξέλιξη του Συνδρόμου Επίκτητης Ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο.

Οι τακτικοί αναγνώστες του The Exposé θα γνωρίζουν ότι τουλάχιστον από τον Ιούνιο του 2021, οι πλήρως εμβολιασμένοι αντιπροσώπευαν την πλειονότητα των θανάτων από το Covid-19. Τονίσαμε για πρώτη φορά στις 26 Ιουνίου ότι ενώ οι Βρετανοί είχαν αποσπαστεί από την υπόθεση του Matt Hancock, η Δημόσια Υγεία της Αγγλίας είχε δημοσιεύσει μια έκθεση που αποκάλυπτε ότι το 62% των υποτιθέμενων θανάτων από το Covid-19 ήταν άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί.

Με τα πιο πρόσφατα στοιχεία να δείχνουν ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αντιπροσώπευε το 61% όλων των κρουσμάτων, το 66% όλων των νοσηλειών και το 81% όλων των θανάτων από το Covid-19 μεταξύ 25 Οκτωβρίου και 21 Νοεμβρίου.

Αλλά ενώ ο αριθμός των θανάτων από το Covid-19 έχει αυξηθεί σημαντικά παράλληλα με το ποσοστό που αποδίδεται στους πλήρως εμβολιασμένους από τον Ιούνιο, άλλα πράγματα έχουν μειωθεί σημαντικά, αλλά δυστυχώς για τον εμβολιασμένο πληθυσμό, αυτό που έχει μειωθεί είναι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid-19.

Η Pfizer ισχυρίζεται ότι η ένεση Covid-19 mRNA της έχει αποτελεσματικότητα εμβολίου 95%. Μπόρεσαν να το ισχυριστούν αυτό λόγω ενός απλού υπολογισμού (πλήρεις λεπτομέρειες του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ) που πραγματοποιήθηκε στον αριθμό των λοιμώξεων που επιβεβαιώθηκαν μεταξύ της ομάδας των εμβολιασμένων και της ομάδας των μη εμβολιασμένων κατά τα πρώτα στάδια των κλινικών δοκιμών που βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη.

Τώρα, χάρη σε μια πληθώρα δεδομένων που δημοσιεύθηκαν από τη νέα Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου, είμαστε σε θέση να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο υπολογισμό που χρησιμοποιήθηκε για τον υπολογισμό της 95% αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Pfizer, για να υπολογίσουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα των εμβολίων Covid-19, και τα δεδομένα δυστυχώς δείχνουν ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός αναπτύσσει κάποια νέα μορφή AIDS που προκαλείται από τις ενέσεις Covid-19.

Ο Οργανισμός Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) δημοσιεύει μια εβδομαδιαία έκθεση “Επιτήρηση εμβολίων” που περιέχει στατιστικά στοιχεία για τα κρούσματα, τις νοσηλείες και τους θανάτους του Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού στην Αγγλία κατά τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες.

Τώρα που έχουν δημοσιευθεί εκθέσεις “Επιτήρησης Εμβολίων” για αρκετές εβδομάδες, είμαστε σε θέση να δούμε μια πολύ πιο σαφή εικόνα σχετικά με την αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 και τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19, των νοσηλειών και των θανάτων κατά τους τελευταίους μήνες, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιούμε δεδομένα που επικαλύπτονται σε άλλες εκθέσεις.

Έτσι, υπολογίσαμε την πραγματική αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 για μια περίοδο 12 εβδομάδων / 3 μηνών, αναλύοντας τα διαθέσιμα δεδομένα από τις ακόλουθες εκθέσεις “Επιτήρηση εμβολίων” –

Η έκθεση επιτήρησης του εμβολίου την εβδομάδα 37 περιλάμβανε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 33 και της εβδομάδας 36 του 2021 (16 Αυγούστου έως 12 Σεπτεμβρίου), και η αποτελεσματικότητα του εμβολίου στον πραγματικό κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποδείχθηκε ότι ήταν η εξής –

Η αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο όλων των διαθέσιμων εμβολίων Covid-19 σε συνδυασμό ήταν τόσο χαμηλή όσο και μείον-47% στην ηλικιακή ομάδα 60-69 ετών και τόσο υψηλή όσο και +66% στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 18 ετών μεταξύ 16 Αυγούστου και 12 Σεπτεμβρίου 2021. Οι μόνες άλλες ηλικιακές ομάδες στις οποίες το εμβόλιο έδειχνε να έχει θετική επίδραση σε αυτό το σημείο ήταν οι 18-29, 30-39 και 80+. Αλλά όπως μπορείτε να δείτε καθαρά καμία από τις ηλικιακές ομάδες δεν εμφάνιζε αποτελεσματικότητα του εμβολίου κοντά στο 95%.

Ωστόσο, κοιτάξτε πώς αλλάζουν τα δεδομένα μόλις ένα μήνα αργότερα.

Η έκθεση επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 41 περιελάμβανε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 37 και της εβδομάδας 40 του 2021 (13 Σεπτεμβρίου έως 10 Οκτωβρίου), και η πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποδείχθηκε ως εξής –

Η αποτελεσματικότητα σε πραγματικό κόσμο όλων των διαθέσιμων εμβολίων Covid-19 μαζί ήταν τόσο χαμηλή όσο και μείον-109% στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών και τόσο υψηλή όσο και +89% στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 18 ετών μεταξύ 13 Σεπτεμβρίου και 10 Οκτωβρίου 2021. Η μόνη άλλη ηλικιακή ομάδα στην οποία το εμβόλιο έδειξε να έχει θετική επίδραση σε αυτό το σημείο ήταν η 18-29 ετών.

Αυτό που είναι ανησυχητικό εδώ όμως είναι το πόσο πολύ έχει μειωθεί η πραγματική αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε όλες τις ηλικιακές ομάδες, αλλά ιδιαίτερα στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών, η οποία έπεσε από μια πραγματική αποτελεσματικότητα του μείον-36% σε μείον-109%.

Το γεγονός ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στον πραγματικό κόσμο είχε ξεπεράσει το φράγμα του μείον-100% υποδηλώνει ότι τα εμβόλια όχι μόνο αποτυγχάνουν, αλλά και αποδεκατίζουν πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα των ληπτών.

Αυτό καθιστά την πιο πρόσφατη έκθεση για την επιτήρηση των εμβολίων τρομακτική.

Η έκθεση επιτήρησης εμβολίων της εβδομάδας 45 περιελάμβανε τον αριθμό των κρουσμάτων Covid-19 ανά κατάσταση εμβολιασμού μεταξύ της εβδομάδας 41 και της εβδομάδας 44 του 2021 (11 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου), και η και η αποτελεσματικότητα των εμβολίων στον πραγματικό κόσμο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αποδείχθηκε ότι ήταν η εξής – –

Η αποτελεσματικότητα στον πραγματικό κόσμο όλων των διαθέσιμων εμβολίων Covid-19 σε συνδυασμό ήταν τόσο χαμηλή όσο και μείον-126% στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών και τόσο υψηλή όσο και +78% στην ηλικιακή ομάδα κάτω των 18 ετών μεταξύ 13 Σεπτεμβρίου και 10 Οκτωβρίου 2021. Η μόνη άλλη ηλικιακή ομάδα που το εμβόλιο έδειχνε να έχει θετική επίδραση σε αυτό το σημείο ήταν και πάλι 18-29 ετών.

Το ανησυχητικό εδώ είναι ότι δύο ακόμη ηλικιακές ομάδες ξεπέρασαν το φράγμα του μείον-100%, με την ηλικιακή ομάδα 50-59 να πέφτει στο μείον-116% και την ηλικιακή ομάδα 60-69 στο μείον-120%. Αλλά αυτό που ίσως είναι πιο ανησυχητικό είναι ότι η αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 συνέχισε να μειώνεται στην ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών, αφού είχε ήδη ξεπεράσει το φράγμα του μείον-100% τον προηγούμενο μήνα.

Αυτό που μπορούμε επίσης να δούμε από τα παραπάνω είναι ότι η αποτελεσματικότητα της ένεσης Covid-19 σε άτομα άνω των 80 ετών έχει ανέβει από το μείον-22% στο μείον-9%. Αυτό συμπίπτει με την εξάπλωση του αναμνηστικού εμβολίου σε αυτή την ηλικιακή ομάδα, γεγονός που υποδηλώνει ότι τα εμβόλια μπορεί να παρέχουν πολύ βραχυπρόθεσμη προστασία έναντι του υποτιθέμενου ιού Covid-19. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι εξακολουθεί να υπάρχει αρνητική αποτελεσματικότητα σε αυτή την ηλικιακή ομάδα και εξακολουθεί να είναι χαμηλότερη από το μείον-3% της αποτελεσματικότητας που παρατηρήθηκε μεταξύ της 33ης και της 36ης εβδομάδας του 2021.

Το παραπάνω διάγραμμα παρακολουθεί την πραγματική αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 σε κάθε ομάδα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 μηνών και απεικονίζει σαφώς τη μείωση που παρατηρείται σε όλες τις ηλικιακές ομάδες από την εβδομάδα 33-36 έως την εβδομάδα 41-44.

Αυτό που δείχνει είναι ότι η μεγαλύτερη μείωση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου παρατηρήθηκε στην πραγματικότητα στην ηλικιακή ομάδα 30-39 ετών, ακολουθούμενη στενά από την ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών, η οποία δέχθηκε τεράστιο πλήγμα την εβδομάδα-37-40 και στη συνέχεια από την ηλικιακή ομάδα 60-69 και 70-79 ετών.

Με βάση τα παραπάνω μπορέσαμε να προβάλουμε την πραγματική αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 σε κάθε ηλικιακή ομάδα μέχρι το τέλος του 2021 και τα αποτελέσματα ήταν τα εξής

Δυστυχώς, μέχρι την αλλαγή του έτους, οι ενέσεις Covid-19 μπορεί να έχουν αρνητική αποτελεσματικότητα σε κάθε ηλικιακή ομάδα εκτός από τις ηλικίες κάτω των 18 ετών, η οποία μπορεί να πέσει στο +38%. Ενώ αρνητική αποτελεσματικότητα κάτω από το φράγμα του μείον-100% θα παρατηρηθεί σε όλους τους ανθρώπους μεταξύ 40 και 79 ετών. Με την ηλικιακή ομάδα 40-49 ετών να πέφτει σε αρνητική αποτελεσματικότητα κοντά στο μείον-180%.

Μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου +50% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι κατά 50% περισσότερο προστατευμένοι από το Covid-19 σε σχέση με τους ανεμβολίαστους.

Μια αποτελεσματικότητα του εμβολίου 0% θα σήμαινε ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι 0% περισσότερο προστατευμένοι έναντι του Covid-19 από τους ανεμβολίαστους, πράγμα που σημαίνει ότι τα εμβόλια είναι αναποτελεσματικά.

Τα δεδομένα δείχνουν ότι οι ενέσεις Covid-19 αποδεικνύουν σήμερα ότι έχουν αρνητική αποτελεσματικότητα σε όλους τους ανθρώπους άνω των 30 ετών και αρνητική αποτελεσματικότητα που ξεπερνά το φράγμα του μείον-100% σε όλους τους ανθρώπους μεταξύ 40 και 69 ετών.

Ωστόσο, ο υπολογισμός αυτός βασίστηκε στον ακριβή υπολογισμό που χρησιμοποίησε η Pfizer για να αποδείξει ότι το εμβόλιό της είχε υποτιθέμενη αποτελεσματικότητα 95%.

  • U = Αριθμός κρουσμάτων μεταξύ των ανεμβολίαστων
  • V = Αριθμός περιπτώσεων μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.
  • U – V / U = Αποτελεσματικότητα του εμβολίου

Για να υπολογίσουμε την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος πρέπει να εκτελέσουμε έναν ελαφρώς διαφορετικό υπολογισμό που διαιρεί την απάντηση στο U – V με το μεγαλύτερο του αριθμού των κρουσμάτων είτε μεταξύ των ανεμβολίαστων είτε μεταξύ των πλήρως εμβολιασμένων.

Επομένως, ο υπολογισμός για μια θετική επίδοση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι –

Ενώ ο υπολογισμός για μια αρνητική επίδοση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι –

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τη μηνιαία μείωση του ανοσοποιητικού συστήματος του εμβολιασμένου πληθυσμού έναντι του ανεμβολίαστου –

Αυτό που δείχνει είναι ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι 30-39 ετών έχουν σημειώσει τη μεγαλύτερη πτώση στην απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος τους τελευταίους τρεις μήνες, με μείωση 40% μεταξύ της εβδομάδας 33-36 και της εβδομάδας 37-40 και 13% μεταξύ της εβδομάδας 37-40 και της εβδομάδας 41-44. Αυτό ισοδυναμεί με μια μέση μηνιαία μείωση της τάξης του -26,5% και σημαίνει ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες οι πλήρως εμβολιασμένοι 30-39χρονοι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν πλήρη ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι 40-49χρονοι δεν είναι επίσης πολύ πίσω, αφού έχουν σημειώσει τη δεύτερη μεγαλύτερη πτώση στην απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος τους τελευταίους τρεις μήνες, με 26% μείωση μεταξύ της εβδομάδας 33-36 και της εβδομάδας 37-40 και 4% μείωση μεταξύ της εβδομάδας 37-40 και της εβδομάδας 41-44. Αυτό ισοδυναμεί με μια μέση μηνιαία μείωση της τάξης του -15%. Ωστόσο, λόγω του γεγονότος ότι το ανοσοποιητικό τους σύστημα ήταν ήδη σημαντικά εξασθενημένο μεταξύ της εβδομάδας 33-36, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν ολική αποτυχία του ανοσοποιητικού τους συστήματος σε μόλις 3 μήνες.

Η ανωμαλία σε αυτά τα δεδομένα όμως είναι οι επιδόσεις του ανοσοποιητικού συστήματος της ηλικιακής ομάδας 70-79 και 80+. Όπως γνωρίζουμε, πριν από την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού ο μέσος όρος ηλικίας ενός ατόμου που πέθαινε μετά από μόλυνση Covid-19 ήταν πάνω από 85 έτη, παρόλο που ο μέσος όρος προσδόκιμου ζωής στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι 81 έτη.

Ως εκ τούτου, είναι περίεργο να διαπιστώνεται ότι η μεγαλύτερη μείωση του ανοσοποιητικού συστήματος παρατηρείται στις νεότερες ηλικιακές ομάδες, αλλά αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα δεδομένα του Οργανισμού Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου για την εβδομάδα 41-44 είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία οι άνω των 70 ετών έκαναν το αναμνηστικό εμβόλιο, οπότε συντάξαμε τον ακόλουθο πίνακα για να καταδείξουμε την απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος πριν από το αναμνηστικό εμβόλιο και μετά το αναμνηστικό εμβόλιο σε πλήρως εμβολιασμένα άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.

Όπως μπορείτε να δείτε από τον παραπάνω πίνακα, η ηλικιακή ομάδα 80+ είχε μόλις 4 μήνες που απέμεναν μέχρι να φτάσει ενδεχομένως σε πλήρη ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά μετά την εξάπλωση του αναμνηστικού εμβολίου ο χρόνος αυτός αυξήθηκε σε 16,7 μήνες.

Ωστόσο, δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων αποδεικνύεται ότι μειώνεται με σημαντικό ρυθμό μετά από σύντομο χρονικό διάστημα, και με στοιχεία που δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν είναι μόνο αναποτελεσματικά αλλά και αποδεκατίζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, μέσα στους επόμενους δύο μήνες θα μπορούσαμε να δούμε ότι το αναμνηστικό εμβόλιο έχει στην πραγματικότητα θέσει σε κίνδυνο το ανοσοποιητικό σύστημα των ληπτών ακόμη περισσότερο, και μπορεί να επέλθει ακόμη ταχύτερη πτώση των επιδόσεων του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πράγμα που μας οδηγεί στο ερώτημα αν οι αρχές το γνωρίζουν αυτό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επιθυμούν τόσο απεγνωσμένα να λάβουν όλοι ένα αναμνηστικό εμβόλιο πριν φτάσουν στο σημείο της πλήρους αποτυχίας του ανοσοποιητικού συστήματος;

Τα δεδομένα αυτά υποδηλώνουν ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός θα χρειαστεί πλέον έναν ατελείωτο κύκλο αναμνηστικών εμβολίων για να ενισχύσει το ανοσοποιητικό του σύστημα σε σημείο που να μην αποτυγχάνει, αλλά να είναι κατώτερο από εκείνο του ανεμβολίαστου πληθυσμού, και βλέπουμε περαιτέρω ενδείξεις κρυμμένες στις επίσημες κυβερνητικές εκθέσεις ότι αυτό συμβαίνει.

Για παράδειγμα, η έκθεση της Εβδομάδας 42 για την επιτήρηση των εμβολίων που δημοσιεύθηκε από την UKHSA αναφέρει τα εξής

“Πρόσφατες παρατηρήσεις από τα δεδομένα επιτήρησης του Οργανισμού Υγειονομικής Ασφάλειας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) ότι τα επίπεδα αντισωμάτων N φαίνεται να είναι χαμηλότερα σε άτομα που αποκτούν λοίμωξη μετά από 2 δόσεις εμβολιασμού”.

https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Αυτό σημαίνει ότι τα εμβόλια Covid-19 παρεμβαίνουν στην ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να παράγει αντισώματα έναντι άλλων τμημάτων του ιού SARS-CoV-2 μετά τη μόλυνση, στην περίπτωση του αντισώματος Ν αυτό είναι έναντι της πρωτεΐνης του νουκλεοκαψιδίου, η οποία αποτελεί το κέλυφος του ιού και ένα κρίσιμο μέρος της απάντησης του ανοσοποιητικού συστήματος στον ανεμβολίαστο πληθυσμό.

Επομένως, εάν στο μέλλον εμφανιστούν μεταλλάξεις στην πρωτεΐνη αιχμής του υποτιθέμενου ιού SARS-CoV-2, οι εμβολιασμένοι θα είναι πολύ πιο ευάλωτοι και ενδεχομένως απροστάτευτοι λόγω της αδυναμίας τους να παράγουν το αντίσωμα Ν, ακόμη και αν έχουν ήδη μολυνθεί και αναρρώσει από το Covid-19.

Ενώ οι ανεμβολίαστοι θα έχουν πολύ καλύτερη ανοσία σε τυχόν μεταλλάξεις λόγω της ικανότητάς τους να παράγουν τόσο τα αντισώματα S όσο και τα αντισώματα Ν μετά τη μόλυνση.

Η νέα “χειρότερη απο ποτέ” παραλλαγή ονομάζεται B.1.1.529 και φέρεται να είναι απίστευτα, βαριά μεταλλαγμένη με 50 μεταλλάξεις συνολικά και περισσότερες από 30 στην πρωτεΐνη spike, η οποία είναι ο στόχος των εμβολίων Covid-19 και πλέον το μόνο μέρος του ιού Covid-19 κατά του οποίου οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι σε θέση να παράγουν αντισώματα, όπως επιβεβαιώνεται στην έκθεση του UKHSA.

Η πραγματική αποτελεσματικότητα των ενέσεων Covid-19 μειώνεται σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά δυστυχώς για τον εμβολιασμένο πληθυσμό, αντί το ανοσοποιητικό σύστημα να επιστρέψει στην ίδια κατάσταση που ήταν πριν από τον εμβολιασμό, η απόδοση του ανοσοποιητικού συστήματος αρχίζει να μειώνεται ραγδαία καθιστώντας το κατώτερο από αυτό των μη εμβολιασμένων.

Το γεγονός ότι η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου έχει παραδεχτεί ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι πολύ λιγότερο ικανοί να παράγουν αντισώματα Ν μετά από μόλυνση υποστηρίζει επίσης αυτό.

Το σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας είναι μια κατάσταση που θεωρείται ότι προκαλείται αποκλειστικά από τον υποτιθέμενο ιό HIV και οδηγεί στην απώλεια ανοσοποιητικών κυττάρων και αφήνει τα άτομα ευάλωτα σε άλλες λοιμώξεις και στην ανάπτυξη ορισμένων τύπων καρκίνου. Με άλλα λόγια, αποδεκατίζει πλήρως το ανοσοποιητικό σύστημα.

Επομένως, θα μπορούσαμε να δούμε κάποια νέα μορφή του συνδρόμου επίκτητης ανοσοανεπάρκειας που προκαλείται από το εμβόλιο Covid-19;

Τα δεδομένα δείχνουν σίγουρα κάτι τέτοιο, και αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που θέλουν τώρα να κάνετε μια “αναμνηστική” δόση του εμβολίου Covid-19 κάθε τρεις μήνες.

——————

Δικτυογραφία:

The real reason the Government wants you to get a COVID-19 Booster Jab every 3 months is because the Vaccinated are developing a new form of AIDS – The Expose

https://dailyexpose.uk/2021/11/30/booster-every-3-months-to-stop-onset-of-aids/

 

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 2,156


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα