Ας μιλήσουμε για το “κουσούρι” του Χουντόδουλου. Η Εκκλησία των Φαρισαίων είναι γυμνή

Ας μιλήσουμε για το “κουσούρι” του Χουντόδουλου. Η Εκκλησία των Φαρισαίων είναι γυμνή

3 Φεβρουαρίου, 2022 44 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,409
Μοίρασέ το

 

 

Οι μάσκες έχουν πέσει, οι ζαρτιέρες κάτω από τα μεγαλόσχημα ράσα δεν μπορούν να κρυφτούν…

Δεν είναι ούτε ένα, ούτε τρία, ούτε πέντε τα στοιχεία που παρατίθενται στο παρακάτω συγκλονιστικά αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αλλά είκοσι τέσσερα και σου προκαλούν αηδία και οργή για τον χώρο της εκκλησίας, όπου η φιληδονία της ρασοφορεμένης σάρκας, δεν περιλαμβάνει μόνον διαστροφές, αλλά και βιασμούς παιδιών.

Αν ανοίξετε έναν έναν τους συνδέσμους που παρατίθενται, θα γκρεμιστεί και το τελευταίο ίχνος συμπάθειας προς τον τότε προκαθήμενο της εκκλησίας.

Και δυστυχώς τα όσα περιγράφονται είναι η κορυφή του παγόβουνου.

Γιατί αν μπορούσε να μιλήσει ο γιατρός του (στο σημείο αυτό δεν θα αναφέρω το όνομά του), θα είχατε ξεράσει… όπως ξέρασα κι εγώ όταν μου τα είπε…

Σταματώ εδώ και σας παραδίδω την προσωποποίηση της εγκόσμιας κόλασης κάτω από το ράσο της ιεραρχίας της εκκλησίας…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ Η ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΥΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

 

“Η Αυγή”: 29/05/2007 επαναφέρει φοβερές καταγγελίες της παράνομης “Αυγής” του 1970 κατά του ιερού Χριστόδουλου, τότε αρχιμανδρίτη, ο οποίος προτίμησε να κάνει την πάπια, όπως και σύσσωμη η Εκκλησία, η Δικαιοσύνη, η Κοινή Γνώμη, ο Τύπος, τα ΜΜΕ και τα κόμματα.

Εξηγήσεις δεν δόθηκαν από κανέναν, ούτε υπήρξε ανάκληση του δημοσιεύματος.

Εκτός κι αν θεωρήσουμε τον επικήδειο θρήνο του κ.Αλαβάνου και το επιθανάτιο του εγκώμιο στον Τρισμάκαρα ως ομολογία άθλιότατης συκοφαντίας και μυστική αίτηση συγνώμης.

Σε κάθε περίπτωση κάτι πολύ σάπιο κρύβεται στη σοσιαλ ληστική Δημοκρατία της Νότιας Δανιμαρκίας, σήμερα προτεκτοράτο του ΔΝΤ.

https://roides.wordpress.com/2007/06/05/augh1970/

 

Γράμμα από το Ληξούρι: Αναγνώστης Λασκαράτος

Κύριε Ροΐδη,
Το τελευταίο που θα ήθελα είναι να εκληφθεί το παρόν ως επίθεση σε έναν αμαρτωλό νεκρό.

Aπλά με αφορμή την πρόσφατη καταγγελία (που αποδίδεται από πατρινή εφημερίδα και από μπλογκ πατρινού θεολόγου στον αρχιμανδρίτη Κύριλλο Κωστόπουλο) πως ο ρατσιστής Χριστόδουλος είχε αυτό που ίδιος αποκαλούσε στη χυδαία γλώσσα του “κουσούρι” και χειροτονούσε μάλιστα κατά τα ειωθότα ομοφυλόφιλους κληρικούς, βρίσκω την ευκαιρία να επιτεθώ στην υποκρισία μιας Εκκλησίας, στην υποκρισία των πιστών της, στην υποκρισία της Πολιτείας και των ΜΜΕ και τέλος στο απύθμενο θράσος κάποιου Άγιου πατέρα που βρίζει ρατσιστικά και χυδαία τους ομοφυλόφιλους την ίδια στιγμή που τέτοιος είναι και ίδιος!

Μάλιστα το πρωτοπαλλήκαρό του ο Επιφάνιος πρόσθετε με μια απίστευτη για κληρικό φρασεολογία πως η ομοφυλοφιλία είναι σαν να “βάζει κανείς βενζίνη στο αυτοκίνητό του από την εξάτμιση και όχι από το ρεζερβουάρ”.

Ο Χριστόδουλος υπήρξε συνεργάτης της Δικτατορίας, απροκάλυπτα Ναζιστής, εγκωμίασε τους νοσηρούς φονιάδες αθώων Αλβανών, πρότεινε λοβοτομή σε βάρος των αντιρρησιών συνείδησης, κοινός ψεύτης (διάβαζε επί Χούντας και δεν ήξερε για βασανιστήρια), εθνικιστής, και ρατσιστής .

Υπήρξε και άλλα πολλά, καλοπερασάκιας, φοβιτσιάρης (έτρεμε το θάνατο), άρπαγας μοσχεύματος από το δικαιούχο ασθενή, μεγαλομανής, επιδειξιομανής, φιλάρεσκος, κλπ κλπ.

Είναι χαρακτηριστική η αισχρή στάση του απέναντι στον καρκινοπαθή ηθοποιό Θύμιο Καρακατσάνη μέχρι που ασθένησε και ο ίδιος.

Νομίζω ότι ήταν η προσωποποίηση του πνεύματος του Κακού, κι αυτό αποδεικνύεται εύκολα από πολλές πλευρές, αλλά επικεντρώνω μόνο σε μία.

Στην κρυφή ομοφυλοφιλία του που καθόλου δεν θα με ενοχλούσε, (όσο κι αν ηγείτο Εκκλησίας ομοφυλόφιλων βασικά επισκόπων, η οποία δαιμονοποιεί την ομοφυλοφιλία), αν δεν συνοδευόταν από αισχρή επίθεση του ίδιου ενάντια στους ομοφυλόφιλους και από παρεμπόδιση των πιό στοιχειωδών θεσμικών εξελίξεων που τους αφορούσαν.

Ο Χριστόδουλος δεν ήταν ιδιώτης, ήταν ανώτατος κρατικός εξουσιαστής και ιστορικό πρόσωπο και έτσι θα υποστεί την κριτική μας.

Έχει ακόμη οπαδούς και συνεργάτες που προκαλούν, και εγκωμιαστές που λουφάζουν χωρίς να έχουν κάνει αυτοκριτική.

Στους τελευταίους συγκαταλέγονται στον ένα ή στον άλλο βαθμό ακόμη και πρόθυμοι Αριστεροί όπως οι κ.κ. Θανάσης Λεβέντης, Αλ.Αλαβάνος, Μ.Γλέζος, Δ,Παπαδημούλης, Λ.Κανέλλη (Οι δυο πρώτοι, μεταθανάτια, οι 3 τελευταίοι εν όσω ζούσε).

Δεν στερείται λοιπόν τη δυνατότητα της υπεράσπισης.

Το να θέλει κάποιος να αποδείξει την ομοφυλοφιλία του Χουντόδουλου είναι τόσο εύκολο όσο το να αποδείξει πως η Γη κινείται.

Οι ενδείξεις, τα τεκμήρια, οι μάρτυρίες, τα γεγονότα είναι άφθονα. Τα παραθέτω με τηλεγραφική συντομία, μόνο και μόνο για να μην μπορούν κάποιοι να προσποιούνται πως δεν ξέρουν.

Πριν τα παραθέσω να θυμίσω πως η “Αυγή” τον κατηγόρησε (Φωτ.1) πως επί Χούντας ως αρχιμανδρίτης ασελγούσε κατ’ εξακολούθησιν σε ίδρυμα νεαρών τροφίμων.

Πιθανώς υπονοείται το κακούργημα της παιδεραστίας αφού στα ιδρύματα κατά κανόνα ζουν ανήλικοι

Η απάντηση του Χουντόδουλου ήταν η ένοχη σιωπή.

Το τραγικό είναι πως δεν βρέθηκε κανείς να του ζητήσει εξηγήσεις.

Η κοινωνία που ανέχεται να παραγράφονται οι κλεψιές των υπουργών επίσημα και μέρα μεσημέρι, χωνεύει πιά κάθε ατιμία.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Αρχιεπίσκοπος μιας Εκκλησίας που καθαιρεί τον ιερέα που θα αντιμιλήσει στο δεσπότη, δεν καθαίρεσε (δεν προσήγαγε καν στο εκκλησιαστικό δικαστήριο) τον καταδικασμένο σε 20ετή φυλάκιση για παιδεραστία πρωτοπρεσβύτερο Πέτρο Παπουτσάκη, δεν αποζημίωσε τα ορφανά κοριτσάκια, θύματά του, δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον για αυτά, δεν τα επισκέφθηκε ποτέ, την ίδια στιγμή που χαριεντιζόταν με τη μικρή Αθηνά Ρουσέλ Ωνάση.

Να ληφθεί υπ’ όψιν επίσης πως ο ίδιος Αρχιεπίσκοπος προσήγαγε άρον άρον σε δίκη και καθαίρεσε για παιδεραστία τον πρωτοπρεσβύτερο Ανδρέα Παπαϊωάννου που τον προστάτευε για χρόνια, θορυβημένος όταν η υπόθεση διέρευσε στην τηλεόραση, σε μια κρίσιμη γι’αυτόν περίοδο, στο “τσουνάμι” του 2005, όπου είχε αναγκαστεί να ομολογήσει δημόσια μέσα στη θύελλα πως η Εκκλησία είναι θερμοκήπιο σκανδάλων και φιληδονίας.

Μικρή λεπτομέρεια.

Σε αυτήν την υπόθεση, τα κακοποιημένα από τον παπά παιδιά διέθεταν γονείς που μπορούσαν να τα υπερασπιστούν.

Δεύτερη μικρή λεπτομέρεια ο πρωτοπρεσβύτερος δεν είχε καταδικαστεί ακόμη τότε από την κοσμική Δικαιοσύνη που κι αυτή κωλυσιεργούσε, πράγμα που βέβαια δεν το χρειαζόταν η Εκκλησία, αφού διαθέτει δικά της δικαστήρια και δικούς της νόμους, που μάλιστα καθοδηγούνται από το Άγιο Πνεύμα. Το λέω γιατί πρόσχημα για τη μη καθαίρεση Παπουτσάκη, είναι η εκκρεμότητα της υπόθεσης στο Εφετείο, το οποίο ο προσφεύγων αποφεύγει επίμονα.

Θέλω να διευκρινίσω πως σε καμία περίπτωση δεν συνδέω την ομοφυλοφιλία που είναι μια απόλυτα θεμιτή κλίση, με την παιδεραστία.

Απλά ο Χριστόδουλος είναι μια ιδιαίτερα βεβαρυμμένη περίπτωση.

Ας ξετυλίξουμε λοιπόν το κουβάρι των αποδείξεων για να ντροπιάσουμε όσο πιό πολύ μπορούμε μια καισαροπαπική Εκκλησία Υποκριτών, ζάπλουτη, ανηλεή, φοροληστρική και αγύρτικη, που και σήμερα μας κλέβει ατιμώρητη με χρυσόβουλα και φιρμάνια τυράννων κατακτητών, που στρατολογεί ακόμη και ανήλικα παιδάκια στα σκοτεινά της μοναστήρια, στα κολαστήρια των ιδρυμάτων της, στις αποκρυφιστικές της αδελφότητες, στα δυσώδη της Τάγματα που είναι σχολές κάθε αισχρουργίας.

 

1. Αρχίζω από μια συνέντευξη του Χριστόδουλου στο ΒΗΜΑ (Θ. Λάλα), υπό το κράτος του ενθουσιασμού για την εκλογή του ως Αρχιεπισκόπου.

Χ..: «Εγώ από μικρό παιδάκι κατάλαβα τη θεϊκή πρόσκληση…..Από παιδί ήθελα να γίνω παπάς»
Δημοσιογ.: «Αυτή η θεϊκή επιθυμία πώς εκδηλωνόταν όταν ήσασταν παιδί
Χ: «Με το να ντύνομαι στο σπίτι μου 8, 9, 10, 11 ετών με άμφια τα οποία είχα φτιάξει μόνος μου«.

Ο δημοσιογράφος δεν αποτολμά κανένα σχόλιο για αυτό το ταλέντο φιλαρέσκειας ή έστω μοδιστρικής, που αποδίδεται αυθαίρετα στη “θεία κλήση”. Να θυμίσω όμως πως ανάλογο χόμπι είχε ο ζωγράφος Τσαρούχης (φωτ.2) που ντυνόταν επίσκοπος, ακόμη και λίγο πριν πεθάνει. Να θυμίσω επίσης πως ο χορευτής και συλλέκτης Ιόλας ως έφηβος θαύμαζε την γκαρνταρόμπα του πατριάρχη Αλεξάνδρειας Φώτιου: «Ήταν ‘η μεγαλύτερη καλλονή’ που είχε δει στη ζωή του. Κάθε Κυριακή……άλλαζε πέντε φορές τα άμφιά του ‘σαν τη Σάρα Μπερνάρ’. Ήταν όλη η τελετουργία σαν παράσταση. Όλος ο κόσμος ήταν πολύ σικ ντυμένος…» (Ν.Σταθούλη «Αλ. Ιόλας»).

Αυτή η γυναικουλίστικη μανία του Χριστόδουλου για μπιζού και χρυσάφι συνεχίστηκε και όταν ενηλικιώθηκε με χαρακτηριστική προκλητικότητα (πολυάριθμα και πανάκριβα άμφια και αξεσουάρ) φτάνοντας μέχρι τη συλλογή χρυσών μανικετόκουμπων και ακριβών επίπλων.

 

2. Υπόθεση πνευματικών τέκνων Χριστόδουλου ήτοι του Πανιερότατου Βρεσθένης Θεόκλητου τ.Θεσσαλιώτιδος (δανειστή Τόνιας Ηλία) και τ.αρχιμανδρίτη Σερ.Κουλουσούσα (Καταγγελίες μητροπολιτών Κωνσταντίνου-Νικόδημου για μπαρ Τρικάλων, στημένη δίκη, ψεύτικη διεύθυνση Θεόκλητου, Γιοσάκης, αυτοαποσχηματισμός κ. Κουλουσούσα και αλλαγή επωνύμου, κλπ κλπ κλπ. Η υπόθεση της στημένης δίκης δεν παραπέμφθηκε περιέργως ξανά στη Δικαιοσύνη)
http://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=28.01.2005,id=36909520
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_3_02/03/2005_135683

 

3. Καταγγελίες
α. «Ορθόδοξου Τύπου»: «Βράζει» εξάλλου, ο αρχιεπισκοπικός περίγυρος από υποκείμενα έχοντα το «κουσούρι»! (23-12-05)

β. Καθηγητή Θεολογικής Ι.Κορναράκη (28.1.05) κατά Χριστόδουλου: Η μέχρι σήμερα αρχιεπισκοπική θητεία του κ. Χριστοδούλου έχει ήδη εμπεδώσει στον κοινωνικό χώρο μια θλιβερή πραγματικότητα: τη βεβαιότητα ότι προστατεύει και στηρίζει συνεχώς, με τη σιωπή του, την ομοφυλοφιλία στον εκκλησιαστικό χώρο. ..”.

 

4. Υπόθεση Ιερού Καλλίνικου, πνευματικού πατρός Χριστόδουλου και κατήγορου των “παρδαλών” (έτσι αποκαλούσε τους ομοφυλόφιλους), που δικαστικά δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ παρά τη δημοσιότητα που πήρε.

 

5. Αποτυχημένη απόπειρα Χριστόδουλου να αποσπάσει γνωμάτευση της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων πως οι ομοφυλόφιλοι επίσκοποι (καθαιρέσιμοι κατά του Ιερούς Κανόνες) δεν υπόκεινται σε δημόσια κριτική, την ίδια στιγμή που παριστάνουν τους κήνσορες της Ηθικής.

 

6. Απροκάλυπτη συγκάλυψη του Χριστόδουλου στον Αττικής Παντελεήμονα, πλαστογραφία ψηφοδελτίων για χάρη του (η δικαστική εκκαθάριση περιέργως καθυστέρησε και παραγράφηκε), αντικανονική του μετάθεση, προαγωγή του σε επίλεκτες εκλλησιαστικές θέσεις, εν πλήρει επιγνώσει της σκανδαλώδους κατάστασής του μητροπολίτη. Αποφυγή της δίκης του ακόμη κι όταν η υπόθεση ξεχείλισε από τους ιερούς υπονόμους.

 

7. Δυο μέτρα και δυο σταθμά. Εσπευσμένες καθαιρέσεις κληρικών από τον πανικόβλητο Χριστόδουλο (π.χ. αρχιμανδρίτης Ι.Α.) με βάσει παράνομες ενοχοποιητικές κασέτες οι οποίες όμως δεν ελήφθηκαν υπ΄όψιν για τον Παντελεήμονα ακόμη κι όταν ο νόμος το επέτρεπε.

 

8. Σκάνδαλο των Φορ Σίζονς. Διακοπές Χριστόδουλου με την τρελοπαρέα του.

 

9. Ο Χριστόδουλος ακτιβιστής των φυλακισμένων. Αλληλογραφία Χριστόδουλου με νεαρούς φυλακισμένους Σατανιστές. Ειρωνικοί υπαινιγμοί μητροπολίτη Ζακύνθου.

 

10. Υποστήριξη Χριστόδουλου σε νεαρούς έμπορους ναρκωτικών.

 

11. Η παρακολούθηση του πνευματικού τέκνου Χριστόδουλου του ιερού Θεόκλητου από την ΕΥΠ για ενοχοποιητικά στοιχεία κατ’εντολήν Καλλίνικου.

 

12. Απόπειρα του πρωτοπαλίκαρου του Χριστόδουλου αρχιμανδρίτη Επιφάνιου να αγοράσει από άνθρωπο του υποκόσμου ροζ κασέτες για να χρησιμοποιηθούν σε βάρος αντίπαλου μητροπολίτη.

 

13. Ειρωνικό δημοσίευμα του ΒΗΜΑΤΟΣ (6.3.2007) για τον “παχύ διάκο” του Χριστόδουλου με τον οποίο φέρεται πως κοιμήθηκε στο ίδιο κρεβάτι στο Φορ Σίζονς Μιλάνου.

 

14. Καταγγελία του Θεολόγου και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Χρ. Γιανναρά στην «Καθημερινή» : “Σεραφείμ Kουλουσούσας, ένα θλιβερό παιδί 26 χρόνων, θηλύγλωσσο, που εγκατέλειψε την ιεροσύνη όντας διευθυντής (ναι, διευθυντής!) του ιδιαιτέρου γραφείου του αρχιεπισκόπου Αθηνών. Αν αυτός ο αυτοαποσχηματισμός διερευνηθεί, οι συνέπειες για το αρχιεπισκοπικό περιβάλλον θα είναι δυσμέτρητες. Ανάστημα και επιστήθιος του Θεσσαλιώτιδος, δωρήθηκε στον αρχιεπίσκοπο για να καταλάβει την πιο υπεύθυνη θέση κοντά του. Οι διαψεύσεις που συνόδευσαν την απόπειρα αυτοκτονίας του ήταν ελάχιστα πειστικές, όχι σοβαρές

 

15. Καταγγελία του έγκριτου Πατρινού αρχιμανδρίτη Κύριλλου Κωστόπουλου σε ενορίτισσες που δημοσιεύτηκε αλλά δεν αντικρούστηκε από κανένα: Ο Χριστόδουλος ήταν ομοφυλόφιλος και χειροτονούσε ομοφυλόφιλους κληρικούς. Οι επίσκοποι έκαναν την πάπια φοβούμενοι μην πέσουν κι αυτοί στο στόμα ενός κληρικού που φέρεται ως “καθαρός”, άρα δύσκολα αντιμετωπίσιμος με τους μαφιόζικους νόμους της Εκκλησίας (αν μιλήσεις θα μιλήσω κι εγώ).

 

16. Αποκαλυπτικός σχολιασμός της καταγγελίας στο μπλογκ πατριαρχικού θεολόγου που δεν έχασε την ευκαιρία και “υπερασπιζόμενος” τη μνήμη του Χριστόδουλου, έδωσε στην υπόθεση ευρύτερη ακόμη δημοσιότητα η οποία εκθέτει την Ιεραρχία, που θα προτιμούσε το θάψιμο της είδησης. Θα βρείτε σ’αυτό το μπλογκ ένα κοινό θρησκευόμενων που (ομαδικά σχεδόν) υποκρίνεται πως δεν ξέρει.

 

17. Η ύποπτη ηπατίτιδα C του Χριστόδουλου.

 

18. Αναπάντητα δημοσιεύματα για επισκέψεις Χριστόδουλου-Καλλίνικου σε Ελβετία για κυτταροθεραπεία. («Πρώτο Θέμα» -10.7.’05).

 

19. Αποκάλυψη στην εφημερίδα “Εξουσία” (Κ.Παλαιολόγου: «Μεθυστικό άρωμα για ράσα και Νατάσα», 13-2-2001) πως ο Χριστόδουλος ήταν πελάτης του οίκου αρωμάτων «Lino de Larossa» του Κολωνακίου όπως και οι κυρίες Eιρήνη Παππά, Aννα Φόνσου, Γιάννα Αγγελοπούλου, Μιμή Ντενίση και η δρ Νατάσσα Παζαϊτη.

 

20. Η προκλητικά παράνομη προσπάθεια Χριστόδουλου (Βαβύλης, Νικόδημος Φαρμάκης κλπ) να εκλεγεί πατριάρχης Ιεροσολύμων ο άγιος Ειρηναίος, προστάτης ανδρικών μοντέλων και νεαρών λογιστών που το σκάνε με το ταμείο.

21. Η αθώωση από τη Σύνοδο, όλων των μητροπολιτών που κατηγορήθηκαν για ομοφυλοφιλία (Αττικής Παντελεήμων, Θεόκλητος τ. Θεσσαλιώτιδος, Πειραιώς Καλλίνικος, Διδυμοτείχου Νικηφόρος), ή παιδεραστία (Τριφυλλίας Στέφανος).

:

Update: Να προσθέσω τρεις ακόμη ισχυρότατες ενδείξεις που μου υπενθύμισαν αναγνώστες μας και οι οποίες τεκμηριώνονται απόλυτα με παραπομπές στα σχόλια που ακολουθούν.

22. Την αναπάντητη καταγγελία του γ.γ. του σωματείου ιερέων συνδικαλιστή παπα Κολλά πως ο Χριστόδουλος κάλυπτε υποψήφιο μητροπολίτη ιδιοκτήτη ανδρικού πορνείου (!!!)

23. Την κρυφή επιστολή Γιοσάκη στον Χριστόδουλο-ο οποίος υποτίθεται πως δεν τον εγνώριζε-η οποία αποκαλύφθηκε από την «Απογευματινή», όπου με λεξιλόγιο ολότελα ανοίκειο («σλιπάκι΄» κλπ) και με βαρειές βρισιές κατά επισκόπου ο οποίος κατηγορείται πως δεν είναι σεξουαλικά απελευθερωμένος (!!!), ο καταδικασμένος σήμερα αρχιμανδρίτης (πάντα ατιμώρητος από την Εκκλησία!), υποδεικνύει στον Χριστόδουλο ποιόν να προάγει στην επισκοπή Κυθήρων!!!

24. Τον χαρακτηρισμό του Ελληνορθόδοξου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας Στυλιανού: «Ο Χριστόδουλος λικνίζεται σαν οδαλίσκη μεθυσμένη».

Ας προχωρήσει επιτέλους ο ασυνεπέστατος ΓΑΠ στην εκπλήρωση της προεκλογικής του υπόσχεσης για σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων.

Οι σκεπτόμενοι πολίτες θα καγχάσουν αν ακούσουν τη Ροζ Σύνοδο να διαμαρτύρεται.

Οι μάσκες έχουν πέσει, οι ζαρτιέρες κάτω από τα μεγαλόσχημα ράσα δεν μπορούν να κρυφτούν…

 

 

Πηγή

Προβολές : 1,409


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα