Να πάνε τώρα οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, να απελευθερώσουν τους ένδεκα που “πήραν στον λαιμό τους”.

Να πάνε τώρα οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, να απελευθερώσουν τους ένδεκα που “πήραν στον λαιμό τους”.

13 Δεκεμβρίου, 2021 12 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,437
Μοίρασέ το

 

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής από κοινού, καθώς και για τρία πλημμελήματα, αυτά της οργάνωσης για διάπραξη κακουργήματος, διατάραξης λειτουργείας δημόσιας υπηρεσίας και παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών.

Θεματοφύλακες

Όταν πριν ένα χρόνο περίπου (ήταν Φεβρουάριος του 2021), στο περιβόητο Δίκτυο Ελληνισμού, με τις περίεργες συγκεντρώσεις υπογραφών τάχα για αντίσταση, είχαν καλέσει τον Καθηγητή του Ποινικού Δικαίου Κωνσταντίνο Βαθιώτη για να τον τιμήσουν (υποτίθεται) για την πρωτοφανή στα χρονικά παραίτησή του από το Πανεπιστήμιο ως γενναία πράξη αντίστασης σε όσα βιώνουμε, είχαν παράλληλα καλέσει και τον συνταγματολόγο Γιώργο Κασιμάτη, αλλά και κάποιον Παναγιώτη Αποστολόπουλο, προκειμένου να τον προβάλλουν για το… “τεράστιο έργο που κάνει με την … Ιερή Δήλωση του άρθρου 120 του Συντάγματος…
Οικοδεσπότης, ο καθηγητής Γιώργος Παύλος, που δεν έπαυε στιγμή να μιλάει με τα καλλίτερα λόγια για τον Αποστολόπουλο…
Μέχρι και ο Κασιμάτης, τον εξύμνησε για το έργο του…!!!
Μόνον ο Καθηγητής κ. Κωνσταντίνος Βαθιώτης, δήλωσε κάθετα αντίθετος και αποκάλεσε “γελοιότητα” και “επικίνδυνο παιχνίδι” αυτή τη δήλωση.
Δυστυχώς, τα βίντεο όχι μόνον εκείνης της μέρας, αλλά και όλα τα άλλα του Δικτύου Ελληνισμού, εκείνων των ημερών,  έχουν κατέβει. Βρήκα όμως ένα βίντεο και το παραθέτω στο τέλος της ανάρτησης. Μπορείτε να το δείτε κι εδώ
Υπάρχουν όμως οι αναρτήσεις μου για το θέμα αυτό… και όπως θα διαπιστώσετε, τα έγραφα…
Έγραφα πως πρόκειται περί ΑΠΑΤΗΣ, και πως όποιοι εμπιστευθούν έναν άνθρωπο που ουδεμία σχέση έχει με την νομική και το ελληνικό σύνταγμα, θα βρεθούν υπόλογοι και θα την πατήσουν…
Τα σχετικά δημοσιεύματά μου, μπορείτε να τα διαβάσετε εδώεδώεδώεδώ… κι εδώ
Σήμερα ζούμε ακριβώς αυτά που έγραφα ένα χρόνο πριν…και λυπάμαι που επιβεβαιώνομαι…
Και το χειρότερο είναι πως δυο γνωστά πρόσωπα Παύλος και Κασιμάτης, μήπως αποδεικνύονται “επικίνδυνοι” προώθησης μιας  προσωπικότητας όπως ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος και η περιβόητη “Ιερή Δήλωση του άρθρου 120”;;;
Και ο Γιώργος Παύλος, φέρει τεράστια ευθύνη γι αυτή την προώθηση.
Και γεννάται το ερώτημα: Ποιός ήταν και είναι ο ρόλος Κασιμάτη και Παύλου στην προώθηση του Αποστολόπουλου;
Κι αντί να προβάλουν τον Αποστολόπουλο και κάθε Αποστολόπουλο, γιατί δεν έκαναν κάτι ανάλογο οι ίδιοι, που έχουν και τις κατάλληλες γνώσεις;;;
Μήπως ν’ αρχίσετε ν’ αναρωτιέστε…;;;
Το Σύνταγμα, έχει καταλυθεί… αυτό είναι δεδομένο.
Και λέω ΝΑΙ, στην αντίσταση του λαού… αλλά με σωστές νομικές διαδικασίες, ώστε ουδείς να βρεθεί στην δυσχαιρέσταστη θέση των έντεκα…
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ.1. Δυστυχώς και κάποιες ιστοσελίδες έκαναν πολύ μεγάλη ζημιά, θεωρώντας πως έχουν να κάνουν με κάτι… σημαντικό…
Πάρτε μια γεύση και να προσέχετε ποιούς και τι εμπιστεύεστε… (εδώ κι εδώ
Μήπως να πάνε τώρα όλοι αυτοί που προέβαλαν τον Αποστολόπουλο και τις μεγαλοστομίες  του, να πληρώσουν δικηγόρους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, για τους 11 που επιδεικνύοντας  άγνοια του ποινικού νόμου Π.Ν.275,  αντί να προστρέξουν στον εισαγγελέα πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να … εφαρμόσουν το Σύνταγμα, με την … “ιερή δήλωση του άρθρου 120″… και τώρα αντιμετωπίζουν κακουργηματικές ποινές;;;
Άντε, γιατί μαζεύτηκαν πολλοί “σκεπτόμενοι έλληνες και ελληνίδες”…
Υ.Γ.2. Και για να θυμίσω σε όσους το έχουν ξεχάσει, πως ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος, θα πολιτευθεί με τον Α. Κολυβά και τον Σ. Βιτάλη…
“Οι τρεις… καμπαλέρος”, που …. “θα μας σώσουν”… 
Κι αν εσείς δεν είστε φυσιογνωμιστές, επιτρέψτε μου να είμαι εγώ.
Δεν θα τους εμπιστευόμουν ποτέ, ούτε να πάνε βόλτα τον σκύλο μου…
Υ.Γ.3. Πριν λίγο, ενημερώθηκα πως ο Παναγιώτης Αποστολόπουλος, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον ΑΝΤ1, ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία σχέση με τους συλληφθέντες…!!! (εδώ)
Είναι όμως έτσι;
Μήπως έχουν δημιουργηθεί πολλές ομάδες “Θεματοφυλάκων της Ιερής Δήλωσης του άρθρου 120”;
Οι συλληφθέντες σε ποιά ομάδα ανήκουν;;;
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Πιερία: Υπό κράτηση, διώκονται για κακούργημα και τρία πλημμελήματα οι “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”

Προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα ζήτησαν και έλαβαν οι 11 συλληφθέντες που κατηγορούνται για την αρπαγή του διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αιγινίου. Μέχρι να απολογηθούν κρατούνται.

Σε βάρος τους ασκήθηκε δίωξη για το κακούργημα της αρπαγής από κοινού, καθώς και για τρία πλημμελήματα, αυτά της οργάνωσης για διάπραξη κακουργήματος, διατάραξης λειτουργείας δημόσιας υπηρεσίας και παραβίαση των μέτρων περί μολυσματικών ασθενειών.

Επιπλέον σε δύο από αυτός ασκήθηκε δίωξη για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης, σε μία γυναίκα για παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων και σε έναν άνδρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Μια δασκάλα χορού, μια νοικοκυρά, ένας απόστρατος αστυνομικός από τα Τρίκαλα, ένας άνεργος από το Ίλιον είναι μεταξύ των 11 συλληφθέντων στο Αιγίνειο Πιερίας.

Όπως είπε ο δικηγόρος τους, Βασίλης Νουλέζας, οι συλληφθέντες ισχυρίζονται πως με τις ακραίες νομοθετικές παρεμβάσεις που εφαρμόζει η κυβέρνηση στο όνομα της αντιμετώπισης της πανδημίας έχει καταλυθεί το σύνταγμα και το δημοκρατικό πολίτευμα και θεωρούν πως έτσι ενεργοποιείται το άρθρο 120.

«Το άρθρο 120, λέει εν ολίγοις ότι επαφίεται στον συνταγματικό πατριωτισμό των Ελλήνων πολιτών να διαφυλάξουν το σύνταγμα όταν καταλύεται», είπε.

Ο κ. Νουλέζας ανέφερε ότι διαφωνεί με κάθε μορφή βίας και ότι ενδεχομένως ερμηνεύουν στρεβλά το σύνταγμα. Τόνισε, επίσης, ότι δεν ταυτίζεται με τις απόψεις τους, ωστόσο είναι νωρίς για να τους καταδικάσουμε.

Σύμφωνα με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μόνο τρεις από τους 11 έχουν παιδιά στο σχολείο. Οι υπόλοιποι είναι από γύρω περιοχές.

«Οι θεματοφύλακες δεν έχουν σχέση με την απόφαση των γονέων να αρπάξουν τον διευθυντή» λένε οι υποστηρικτές τους που βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια σε ένδειξη συμπαράστασης, σύμφωνα με το thestival.gr.

Μάλιστα, σύμφωνα με το thestival, κατά τη μεταγωγή τους ένας εκ των συλληφθέντων έκανε λόγο για «ψεύτικες κατηγορίες» και κάλεσε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να παρέμβει για την «παράνομη κράτησή» τους.

 

πηγή: thestival.gr

 

Πηγή

 

DuckDuckGo

Unblock post

DuckDuckGo blocked this Facebook post
We blocked Facebook from tracking you when the page loaded. If you unblock this post, Facebook will know your activity. Learn More
Unblock post

 

Προβολές : 1,437


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα