Αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μπόλι, παγώνουν το αίμα... Στο Ισραήλ, το θανατικό των μπολιασμένων ξεπερνά και την πιο μεγάλη φαντασία. ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! (βίντεο)

Αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μπόλι, παγώνουν το αίμα... Στο Ισραήλ, το θανατικό των μπολιασμένων ξεπερνά και την πιο μεγάλη φαντασία. ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! (βίντεο)

11 Δεκεμβρίου, 2021 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:901
Μοίρασέ το

ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΕΠΙΚΤΗΤΗΣ ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ M-VOLΙΑ (VAIDS): “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ”

featured post image

 

“ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ”, είχε χαρακτηρίσει ο κτηνίατρος της PFIZER, ο Μπουρλά, το Ισραήλ… και δεν είναι τυχαίο…

Εκεί πρωτοεφάρμοσαν τα ερπετά του σιωνισμού το πειραματικό τους μπόλι…

ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ… ΟΧΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ… ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ…

ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κανένας σιωνιστής δεν δολοφονήθηκε στο ολοκαύτωμα… ΤΥΧΑΙΟ;;;

 

Μετάφραση blümlifee

 

“Εφόσον, η αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος συμβαίνει μετά από δύο δόσεις και μόλις λίγους μήνες, πώς μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι τα αποτελέσματα ενός μη δοκιμασμένου “ενισχυτικού” δεν θα αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό ακόμη πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερο βαθμό;”

Μία μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό ΄’Lancet’, συνέκρινε m-volιασμένα και μη m-volιασμένα άτομα στη Σουηδία και διεξήχθη σε 1,6 εκατομμύρια άτομα σε διάστημα εννέα μηνών.

Η μελέτη έδειξε ότι η προστασία από συμπτωματικό COVID-19 μειώθηκαν με το χρόνο, (κατά έξι μήνες), και έτσι μερικές από τις πιο ευάλωτες m-volιασμένες ομάδες βρέθηκαν σε μεγαλύτερο κίνδυνο από ό, τι οι μη m-volιασμένοι.

Οι γιατροί αποδίδουν αυτό το φαινόμενο στην ανοσολογική αποδυνάμωση ή “επίκτητη ανοσολογική ανεπάρκεια” που προκαλείται από τους επανειλημμένους m-volιασμούς, και που ευθύνεται για την αυξημένη συχνότητα μυοκαρδίτιδας και άλλων μεταm-volιαστικών ασθενειών που είτε τις επηρεάζουν πιο γρήγορα, με αποτέλεσμα το θάνατο, είτε πιο αργά, με αποτέλεσμα χρόνια ασθένεια.

Τα m-volια κατά του COVID δεν είναι παραδοσιακά m-volια, αλλά μάλλον, προκαλούν τα κύτταρα να αναπαράγουν ένα τμήμα του ιού SARS-CoV-2, της πρωτεΐνης ακίδας.

Έτσι, τα m-volια ωθούν το σώμα να δημιουργήσει πρωτεΐνες ακίδας.

Ένα άτομο δημιουργεί αντισώματα μόνο εναντίον αυτού του περιορισμένου τμήματος (της πρωτεΐνης ακίδας) του ιού. Αυτό έχει πολλά καταστροφικά αποτελέσματα.

Πρώτον, αυτά τα m-volια “εκπαιδεύουν με παραπλανητικό τρόπο” το ανοσοποιητικό σύστημα να αναγνωρίζει μόνο ένα μικρό μέρος του ιού (την πρωτεΐνη ακίδας). οι παραλλαγές που διαφέρουν, έστω και ελάχιστα, σε αυτή την πρωτεΐνη μπορούν να ξεφύγουν από το στενό φάσμα των αντισωμάτων που δημιουργούν τα m-volια.

Δεύτερον, δημιουργούν ανθρώπους “εθισμένους στα m-volια”, που σημαίνει ότι τα άτομα εξαρτώνται από τακτικές ενισχυτικές δόσεις, επειδή έχουν “m-volιαστεί” μόνο έναντι ενός μικροσκοπικού τμήματος ενός μεταλλαγμένου ιού. η Υπουργός Υγείας της Αυστραλίας, Δρ. Kerry Chant, δήλωσε ότι ο COVID θα είναι μαζί μας για πάντα και οι άνθρωποι θα “πρέπει να συνηθίσουν ότι θα m-volιάζονται εφ’ όρου ζωής. “αυτός θα είναι ένας τακτικός κύκλος m-volιασμών και επαν-m-volιασμού”.

Τρίτον, m-volια δεν αποτρέπουν τη μόλυνση στη μύτη και τους ανώτερους αεραγωγούς και τα m-volιασμένα άτομα έχουν αποδειχθεί ότι έχουν πολύ υψηλότερα ιικά φορτία σε αυτές τις περιοχές.

Αυτό οδηγεί στο να γίνουν οι m-volιασμένοι “υπερμεταδότες” καθώς φέρουν εξαιρετικά υψηλά ιικά φορτία.

Επιπλέον, οι m-volιασμένοι, παρουσιάζουν χειρότερη κλινική εικόνα από τους μη m-volιασμένους.

Η Σκωτία ανέφερε ότι το ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση στους m-volιασμένους είναι 3,3 φορές το ποσοστό των μη m-volιασμένων και ο κίνδυνος θανάτου εάν νοσηλευτούν είναι 2,15 φορές μεγαλύτερος από τους μη m-volιασμένους.

Μια αναφορά του Ιουνίου στο Channel 12 News του Ισραήλ αποκάλυψε ότι τους μήνες από τότε που κυκλοφόρησαν τα m-volια, 6.765 άτομα που έλαβαν και τις δύο δόσεις είχαν προσβληθεί από κορωνοϊό, ενώ η επιδημιολογική ιχνηλάτηση αποκάλυψε επιπλέον 3.133 άτομα με COVID-19 που ήταν πλήρως m-volιασμένα.

Στο μεταξύ, οι ερευνητές στο ιατρικό περιοδικό ‘New England Journal of Medicine’ ανακάλυψαν ότι η αυτοάνοση απόκριση στην πρωτεΐνη ακίδας του κορωνοϊού μπορεί να διαρκέσει επ’ αόριστον : “Τα αντισώματα Ab2 που συνδέονται με τον αρχικό υποδοχέα στα φυσιολογικά κύτταρα έχουν επομένως τη δυνατότητα να μεσολαβήσουν σε βαθιά αποτελέσματα στο κύτταρο που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε παθολογικές αλλαγές, ιδιαίτερα μακροπρόθεσμα — πολύ μετά την εξαφάνιση του αρχικού αντιγόνου”.

Αυτά τα αντισώματα που παράγονται κατά της πρωτεΐνης ακίδας του κορωνοϊού θα μπορούσαν να είναι υπεύθυνα για το τρέχον άνευ προηγουμένου κύμα μυοκαρδίτιδας και νευρολογικών ασθενειών, και ακόμη περισσότερα προβλήματα στο μέλλον.

(Στο σύντομο αυτό βίντεο (2:58) ο Geert van den Bosche εξηγεί γιατί ποτέ δεν χρησιμοποιούνται m-volια που δεν εγγυώνται ανοσία (συνεπώς, που δεν μπορούν να εμποδίσουν την μόλυνση) σε μαζικούς m-volιασμούς κατά την έξαρση μιας πανδημίας)


Η ακαθόριστη ανεξέλεγκτη αυτοάνοση απόκριση στην πρωτεΐνη ακίδας του κορωνοϊού μπορεί να παράγει ένα κύμα αντισωμάτων που ονομάζονται αντι-ιδιοτυπικά αντισώματα ή Ab2 που συνεχίζουν να βλάπτουν τα ανθρώπινα σώματα πολύ μετά την εκκαθάριση είτε από το ίδιο το Sars-Cov-2 είτε από αυτές τις πρωτεΐνες ακίδας που τα m-volια προκαλούν τα κύτταρα του σώματος να παράγουν, εξήγησε ο πρώην δημοσιογράφος των ‘New York Times’, Alex Berenson.

Τα αντισώματα πρωτεϊνών αιχμής μπορεί να παράγουν τα ίδια ένα δεύτερο κύμα αντισωμάτων, που ονομάζονται αντι-ιδιοτυπικά αντισώματα ή Ab2s. αυτά τα Ab2 μπορούν να ρυθμίσουν την αρχική απόκριση του ανοσοποιητικού συστήματος δεσμεύοντας και καταστρέφοντας το πρώτο κύμα αντισωμάτων.

“Το ανοσοποιητικό μας σύστημα παράγει αυτά τα αντισώματα ως απόκριση τόσο στον m-volιασμό όσο και στη φυσική μόλυνση με τον COVID”, έγραψε ο Berenson. “ωστόσο – αν και οι ερευνητές δεν το λένε ρητά, πιθανώς επειδή κάτι τέτοιο θα ήταν πολιτικά αβάσιμο – τα επίπεδα αντισωμάτων πρωτεΐνης αιχμής είναι ΠΟΛΥ υψηλότερα μετά τον m-volιασμό από ό,τι η μόλυνση. επομένως, η καθοδική ανταπόκριση στον m-volιασμό μπορεί να είναι πιο σοβαρή”.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer, Michael Yeadon, και Ανώτερος Επιστημονικός Αξιωματούχος της ‘America’s Frontline Doctors’ ( AFLDS ) απάντησε στην έρευνα: “αυτό που συμβαίνει είναι άνευ προηγουμένου και δεν γίνεται κατανοητό.

“Σχολιαστές στην ισραηλινή τηλεόραση ανέφεραν ότι επαφές στο Υπουργείο Υγείας ονόμασαν το φαινόμενο “διάβρωση του ανοσοποιητικού”:

(σχετικό βίντεο, διάρκειας 3:41) επίσημη ανακοίνωση Ισραηλινού Υπουργείου Υγείας: “σε αυτό το κύμα, παρατηρούμε ότι τα m-volιασμένα άτομα μολύνονται και νοσούν. άτομα που φθάνουν στα νοσοκομεία σε σοβαρή κατάσταση. και βλέπουμε και θανάτους. η αύξηση στον αριθμό των σοβαρά ασθενών, που έχουν m-volιαστεί”
ΜΜΕ “ένα τεράστιο ποσοστό θανάτων αφορά m-volιασμένα άτομα, που όπως λέγεται έχουν υποστεί “ανοσολογική διάβρωση”.

Μόνο τον τελευταίο μήνα έχουμε 83 νεκρούς. την ίδια ώρα, επιπλέον με τους αριθμούς που βλέπουμε στην οθόνη, υπάρχουν άλλοι 15 (m-volιασμένοι) που νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.”

“Πρέπει να πούμε την αλήθεια. Δεν γνωρίζουμε τίποτε πραγματικά αυτήν την στιγμή, γιατί όπως είπε και ο Bennet στην αρχική του δήλωση “δεν έχουμε από ποιόν να μάθουμε.

Είμαστε η μοναδική χώρα που έχει m-volιασθεί σε τόσο μεγάλη κλίμακα. για ολόκληρο τον κόσμο, αποτελεί κάτι το εντελώς πρωτόγνωρο κι αποτελεί πρόκληση. για αυτό, πρέπει να συλλέξουμε περαιτέρω στοιχεία κι έπειτα να αποφασίσουμε. ”

Ασθενής: “σήμερα δεν βλέπω καμία διαφορά. έχω m-volιαστεί με τις δύο δόσεις και είμαι πολύ άρρωστη. λοιπόν, ποιά η διαφορά αν θα m-volιασθεί κανείς ή όχι;”
γιατρός: “σαφώς, έχει αρχίσει να μας ενοχλεί”
δημοσιογράφος στο στούντιο:

“Στο μεταξύ, συνειδητοποιούμε ότι ο Γενικός Διευθυντής του ‘Νοσοκομείου Sheba’ Yitzhak Kreiss, ήταν ο τρίτος άνθρωπος στο Ισραήλ που m-volιάστηκε, μετά τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Υγείας.

Επίσης, και αυτός ασθένησε με Covid.

Κύριε Καθηγητά, έχετε μια ξεκάθαρη άποψη τί εννοούν με τις ενισχυτικές δόσεις;

Αυτή είναι μια επιπλέον δόση, που ακόμη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ‘PFIZER’

Καθηγητής: “Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει καμία ιατρική βάση για τον μαζικό και με πολλές δόσεις m-volιασμό, με ενισχυτικές δόσεις για τον πληθυσμό.

Και δεν βρισκόμαστε στην χρονική στιγμή που πρέπει να m-volιάσουμε τον πληθυσμό με μια τρίτη δόση.”
δημοσιογράφος: “Εχθές, γύρω στις 8 το βράδυ, το Υπουργείο Υγείας δημοσίευσε δεδομένα που δείχνουν την μείωση της αποτελεσματικότητας των m-volιων. και αυτό, επιεικώς, είναι παράξενο…”

“Ναι, είναι παράξενο, αλλά το Υπουργείο Υγείας δεν μας έχει συνηθίσει στο να δίνει πληροφορίες και δεν είναι και ιδιαίτερα γνωστό, ότι μοιράζεται στοιχεία με την κοινή γνώμη…” (την διακόπτουν)

Δημοσιογράφος: Ναι, αλλά τί γίνεται με το Συμβούλιο Διαφάνειας για τον Cοvid; Όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης μας υποσχέθηκαν ότι θα υπερασπίζονταν την διαφάνεια στην προηγούμενη κυβέρνηση.”

“Εντάξει, θα τα δημοσιεύσουμε, λοιπόν. 30 χρόνια απόρρητα.

Που είναι το πρόβλημα; Που αλλού το βλέπετε αυτό να συμβαίνει; είμαστε υπέρ του να δημοσιεύονται τα πρωτόκολλα, και είμαστε κυρίως υπέρ του να λάβουμε περισσότερα στοιχεία από το Υπουργείο Υγείας.”

 

Δημοσιογράφος: Με την πρώην κυβέρνηση χρειάστηκε να διαρρεύσουν και βλέπουμε ότι και η νυν συνεχίζει να λειτουργεί με μυστικότητα.”

Δημοσιογράφος (αστειευόμενος): τώρα, ακόμη περισσότερο δεν πρέπει να γίνουν γνωστά, γιατί θα το μάθει ο κορωνοϊός και τότε…”

Κυβερνητική αξιωματούχος: “Υπάρχει όντως πρόβλημα διαχείρισης των δεδομένων από το Υπουργείο. Αυτή την εβδομάδα μας έδωσαν τα ποσοστά των βαριά ασθενών, για τις κατηγορίες “m-volιασμένοι” και “αν-m-volίαστοι” και μας υποσχέθηκαν ότι από την επόμενη εβδομάδα, θα δημοσιεύουν τα δεδομένα σε τακτική βάση.

Θα περιμένω να δω. Και όντως, υπάρχει ασυμφωνία ανάμεσα στις μελέτες που διεξήχθησαν στο Ισραήλ για την αποτελεσματικότητα των m-volίων και αυτών που δημοσιεύθηκαν σε Βρετανία και ΗΠΑ, ιδιαίτερα σε σχέση με την μόλυνση, επειδή σύμφωνα με την μελέτη που διεξήχθη στο Ισραήλ, η αποτελεσματικότητα του m-volίου έναντι στην μόλυνση μειώθηκε κατά 40%. και εγείρονται, πράγματι, πολλά ερωτήματα, πώς φτάσαμε σε τέτοια πτώση.”

Δημοσιογράφος: “προφανώς, οι περισσότεροι ασθενείς είναι m-volιασμένοι.”

Πολίτης: “…και το πιο αστείο, είναι ότι τους λέμε: “εντάξει, κόλλησα κόβιντ. αλλά προτού κάνει το τεστ, εγώ κόλλησα, και με πληροφορήσατε ότι έχω κόβιντ. Τώρα τί γίνεται με τη γυναίκα μου;

Και με ρωτούν στο τηλέφωνο: “Εκείνη έχει m-volιασθεί;” Και τους λέω “ναι, κι οι δυο μας είμαστε m-volιασμένοι”

ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ: “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ”(!!!!!!!!!!).

Κι άρχισε να μετακινείται ελεύθερα, και πάλι πριν μερικές ημέρες ξανακάναμε το τεστ και βγήκε πάλι θετική. Άραγε, τί θα συνέβη όσο μετακινούταν ελεύθερα από ‘δω κι από ‘κει;


(τέλος βίντεο)

“Και ενώ κάποιοι ανησυχούν ότι τα αντισώματα IgG στο αίμα πέφτουν με τον καιρό, δεν είμαι πεπεισμένος ότι αυτό είναι ένα σχετικό μέτρο”, συνέχισε ο Yeadon.

“Η λοίμωξη από τον ιό του αναπνευστικού ξεκινά από τους πνεύμονες και το ρινοφάρυγγα.

Κανένα από τα δύο δεν προστατεύεται από αντισώματα αίματος, τα οποία είναι μόρια πολύ μεγάλα για να διαχέονται στον ιστό των αεραγωγών.

Αυτό που προστατεύει από τη μόλυνση και τον αρχικό πολλαπλασιασμό του ιού είναι τα εκκριτικά αντισώματα IgA και τα Τ-κύτταρα στους αεραγωγούς, που έχουν μελετηθεί σε οποιαδήποτε δοκιμή αποτελεσματικότητας.

“Τα εμπειρικά δεδομένα είναι πολύ ανησυχητικά. Στις περισσότερες χώρες τώρα, υψηλά ποσοστά του πληθυσμού έχουν m-volιαστεί.

Εάν η σουηδική μελέτη είναι ένας οδηγός, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ευρύτερα αυτή τη διάβρωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η πιο ανησυχητική πτυχή αυτής της μελέτης είναι ότι εκείνοι που χρειάζονται περισσότερη προστασία είναι εκείνοι στους οποίους η διάβρωση του ανοσοποιητικού είναι πιο έντονη: οι ηλικιωμένοι, οι άνδρες και άτομα με συννοσηρότητες.

“Ορισμένοι χρησιμοποίησαν τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης για να υποστηρίξουν την ευρεία χρήση των αποκαλούμενων “ενισχυτικών” δόσεων.

Πρέπει, ωστόσο να ειπωθεί ότι κανείς δεν έχει δεδομένα ασφαλείας σχετικά με ένα τέτοιο σχέδιο.

Εάν εμφανιστεί διάβρωση του ανοσοποιητικού μετά από δύο δόσεις και μόνο μερικούς μήνες, πώς μπορούμε να αποκλείσουμε την πιθανότητα ότι τα αποτελέσματα μιας μη δοκιμασμένης “αναμνηστικής δόσης” θα διαβρώσουν πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερο βαθμό το ανοσοποιητικό; και ποια θα ήταν τότε η απάντηση; μια τέταρτη ένεση; αυτό είναι τρελό.

“Είναι καιρός να χρησιμοποιούνται γνωστές, ασφαλείς και αποτελεσματικές φαρμακευτικές θεραπείες ως η κύρια απάντηση στη συμπτωματική λοίμωξη (αντιικά, κορτικοστεροειδή, αντιφλεγμονώδη).

“Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα εκθέτουμε ολόκληρους πληθυσμούς σε πειραματικές ιατρικές παρεμβάσεις όταν μόνο ένα πολύ μικρό μέρος του πληθυσμού διατρέχει αξιοσημείωτο κίνδυνο από αυτόν τον ιό, ο οποίος, εκτός από τη διαφημιστική εκστρατεία, δεν είναι σε καμία περίπτωση εξαιρετικός ως προς τη θνησιμότητα του σε σύγκριση με πολλούς άλλους, όπως η εποχική γρίπη”.

Ο Yeadon κατέληξε στο συμπέρασμα: “Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ. Τα φώτα σβήνουν.

Η Αυστρία και η Γερμανία έχουν πλέον επιβάλλει κατ’ οίκον περιορισμό στους αν-m-volίαστους.

Στην Ελλάδα, οι μη m-volιασμένοι υπόκεινται σε κλιμακούμενα πρόστιμα, η μη καταβολή των οποίων μετατρέπεται σε φυλάκιση.

Στη Λιθουανία, οι μη m-volιασμένοι αποκλείονται από την κοινωνία.

Οι εκστρατείες για την προώθησω των ενισχυτικών δόσεων τρέχουν παντού.

“Κάποιος, κάπου ξέρει τι πρόκειται να συμβεί. Άραγε, θα επιδεινωθεί η διάβρωση του ανοσοποιητικού συστήματος πιο γρήγορα και σε μεγαλύτερο βαθμό μετά από αυτό το μη δοκιμασμένο “ενισχυτικό”;

Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου έχει ήδη πει ότι η τέταρτη ένεση πρόκειται να πραγματοποιηθεί μόλις τρεις μήνες μετά την τρίτη. είναι απόλυτη τρέλα. ωστόσο, είναι τέτοιος ο απόλυτος έλεγχος των ΜΜΕ που το κοινό δεν ​​συνειδητοποιεί τίποτε”.

(βίντεο 0:42)

δημοσιογράφος: “χαίρετε, δρ. Kobi Haviv, διευθυντή του Νοσοκομείου Herzog στην Ιερουσαλήμ.”
dr. Kobi Haviv: “γεια σου, Sivan”
δημοσιογράφος: “αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι ασθενείς είναι m-volιασμένοι, ακόμα και σε σοβαρή κατάσταση.

Δρ. Haviv: “ακριβώς, όπως φυσικά συμβαίνει σε ηλικιωμένους που έχουν m-volιαστεί.

Το μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού, (ένα 90%) είναι m-volιασμένο. το 85% με 90% των νοσηλειών αφορούν m-volιασμένα άτομα.

Και ναι, δυστυχώς, όπως λένε, η αποτελεσματικότητα των m-volίων φθίνει.

Υπάρχει έξαρση στα νοσοκομεία, όπου ο ένας μολύνει τον άλλο.

Δεν είναι κάτι που βλέπει κανείς περιστασιακά. Και όπως αναφέραμε και νωρίτερα, η αποτελεσματικότητα των m-volίων πραγματικά εξαφανίζεται”

 

πηγή σχολίου

Πηγή ξενόγλωσσου κειμένου

Προβολές : 901


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα