Αυτοί ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! Άφωνη η παγκόσμια κοινή γνώμη με το ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ

Αυτοί ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ την ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΟΥΝΤΑ! Άφωνη η παγκόσμια κοινή γνώμη με το ΒΙΝΤΕΟ από τις ΗΠΑ

19 Ιανουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:632
Μοίρασέ το

 

 

Σε όλες τις χώρες και ειδικά στις διεθνιστικές ΗΠΑ υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να φέρουν βαρά χούντα στον πλανήτη, ακυρώνοντας τις όποιες τελευταίες αποφάσεις δικαστηρίων που τάσσονται υπέρ της ελευθερία των πολιτών.

 

 

 

Όταν γνωρίζεις ποιοί κυβερνούν την Αμερική και σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο,  γνωρίζεις πως θέλουν όχι μόνον να αφαιρέσουν κάθε ελπίδα σωτηρίας από τους λαούς, αλλά και  να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΠΑ…

ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ… ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ.

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

Συγκλονιστικά όσα ειπώνονται ανοιχτά και χωρίς ενδοιασμούς… Στόχος να ακυρωθεί και η όποια απόφαση δικαστηρίου υπέρ της ελευθερίας του πολίτη…

Ο ανώτατος ένστολος γιατρός των ΗΠΑ, Vivek Murthy, καταδίκασε την «απογοητευτική», κατά αυτόν, απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου που ακυρώνει την εντολή του Τζο Μπάιντεν για το εμβόλιο στον χώρο εργασίας, χαρακτηρίζοντάς την «ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ για την δημόσια υγεία».

«Ήταν μια οπισθοδρόμηση για την δημόσια υγεία, διότι αυτό για το οποίο τελικά βοηθούν αυτές οι απαιτήσεις δεν είναι απλώς η προστασία της κοινότητας γενικότερα, αλλά η ασφάλεια των εργασιακών χώρων μας για τους εργαζόμενους καθώς και για τους πελάτες», είπε ο Murthy στην παρουσιάστρια του ABC.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν πως σε όλες τις χώρες και ειδικά στις διεθνιστικές ΗΠΑ υπάρχουν εκείνοι που θέλουν να φέρουν βαρά χούντα στον πλανήτη, ακυρώνοντας τις όποιες τελευταίες αποφάσεις δικαστηρίων που τάσσονται υπέρ της ελευθερία των πολιτών.

Ο Murthy χαρακτήρισε ως «καλά νέα» είναι ότι οι εταιρείες μπορούν να εξακολουθήσουν να αναγκάζουν τους εργαζομένους τους να κάνουν το εμβόλιο, εάν το θελήσουν οι ίδιες, χωρίς να το επιβάλλει σε όλους το αμερικανικό Κράτος, όπως και ήθελαν.

Ενθαρρύνουν τις εταιρίες να απαιτούν εμβολιασμό από το προσωπικό στις ΗΠΑ

 

Πηγή

Προβολές : 632


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα