Αυτούς τους λάτρεις του ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, βράβευσε η ... (βάλτε ότι αρνητικό κοσμητικό επίθετο θέλετε)

Αυτούς τους λάτρεις του ΣΦΑΓΕΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ και του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, βράβευσε η ... (βάλτε ότι αρνητικό κοσμητικό επίθετο θέλετε)

14 Οκτωβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:582
Μοίρασέ το

 

Ανώτατα στελέχη της PFIZER στο σπίτι του σφαγέα Κεμάλ στην Θεσ/νικη: «Τιμή μας»

“ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ” Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…

ΕΒΡΑΙΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΕΜΑΛ, ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΙΓΚΩ…

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΒΡΑΒΕΥΣΕ Η… (βάλτε ότι πιο αρνητικό κοσμητικό επιθετο θέλετε, γιατί τα γαλλικά μου θα είναι πολύ σκληρά).

 

Καλλιόπη Σουφλή

Μετά τα εγκαίνια του ψηφιακού κέντρου και τα πανηγύρια Μητσοτάκη-Μπουλά ανώτατα στελέχη της Pfizer επισκέφτηκαν το σπίτι του σφαγέα στην πόλη.

Εκεί βρέθηκε και ο Ουγούρ Σαχίν, Τουρκογερμανός ογκολόγος, ο οποίος γεννήθηκε στην Τουρκία και μεγάλωσε στη Γερμανία, και διακρίθηκε στην έρευνα για την ανακάλυψη εμβολίου COVID-19.

Eίναι συνιδρυτής της εταιρείας βιοτεχνολογίας BioNTech.

Δείτε την ανάρτηση της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα που αναπαρήγαγε και το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών.

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 582


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα