Αχ χιλιοπροδομένε μου λαέ... δεν έχεις καταλάβει τίποτα... δεν έχεις δει τίποτα ακόμα απ’ όσα στήνωνται σε βάρος σου από τους ... “μπατριώτες”...

Αχ χιλιοπροδομένε μου λαέ... δεν έχεις καταλάβει τίποτα... δεν έχεις δει τίποτα ακόμα απ’ όσα στήνωνται σε βάρος σου από τους ... “μπατριώτες”...

27 Δεκεμβρίου, 2021 34 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Αχ χιλιοπροδομένε μου λαέ... δεν έχεις καταλάβει τίποτα... δεν έχεις δει τίποτα ακόμα απ’ όσα στήνωνται σε βάρος σου από τους ... “μπατριώτες”...

 

Ή μαζί μας ή με τους άλλους, κύριε Πλεύρη. Οι ίδιοι οι πατριώτες θα πετάξουν τους προδότες στον “Καιάδα”. Αφορά όλους.

Στέφανος Χίος: “Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα είχε το σθένος και το ηθικό ανάστημα να σπρώξει μπροστά τον Ελληνικό Πατριωτισμό.

Για έναν και μοναδικό λόγο: Το παρελθόν του, τον στοιχειώνει, καθώς έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά. Έχει ποινικό μητρώο πολιτικών αμαρτημάτων και ως εκ τούτου, έχει καεί.

Και εάν εμείς επιθυμούμε, θα συμμετέχει.

Με “συγχωροχάρτι” που εμείς θα το συνυπογράψουμε με τους αναγνώστες μας και τους θεατές μας.

Δεν είναι μωροεγωϊστικό, είναι η πραγματικότητα. Ωμή και ξεκάθαρη.”

Αχ χιλιοπροδομένε μου λαέ... δεν έχεις καταλάβει τίποτα... δεν έχεις δει τίποτα ακόμα απ’ όσα στήνωνται σε βάρος σου από τους ... “μπατριώτες”...

Πιο αλλοπρόσαλλο και πιο “πονηρό” λόγο, μα την αλήθεια, δεν έχω διαβάσει.

Από τη μια να κρεμάς στα μανταλάκια έστω και “απαλά” το πολιτικο παρελθόν του Κωνσταντίνου Πλεύρη, και από την άλλη, με γενικευμένη αναφορά, για να μην καταλάβει τίποτα το χαζοπόπολο που (σε) διαβάζει να “ερωτοτροπείς” πολιτικά μαζί του(ς), για να τους πάρεις στο κόμμα σου…;;;

Αχ χιλιοπροδομένε μου λαέ… δεν έχεις καταλάβει τίποτα… δεν έχεις δει τίποτα ακόμα απ’ όσα στήνωνται σε βάρος σου από τους … “μπατριώτες”…

 

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κατάλαβα καλά, ο γέρο Πλεύρης, θέλει να κατέβει με το κόμμα του Χίου;

Και παρ’ όλο το “ποινικό μητρώο των πολιτικών του αμαρτημάτων”, ο Χίος, μπορεί να τον πάρει στο κόμμα του;

Βοηθήστε βρε παίδες, γιατί με βασανίζει το αλτσχαϊμεράκι μου και δεν τα πιάνω όλα… μην τα αδικίσω τα παντιά…

Αχ χιλιοπροδομένε μου λαέ... δεν έχεις καταλάβει τίποτα... δεν έχεις δει τίποτα ακόμα απ’ όσα στήνωνται σε βάρος σου από τους ... “μπατριώτες”...

 

Γράφει ο Στέφανος Χίος

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο “θεωρητικός” του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού, σεβάσμιος γηραιός ιστορικός, ποινικολόγος και παρουσιαστής εκπομπών πώλησης σημαντικών ιστορικών βιβλίων, Κωνσταντίνος Πλεύρης, εξυμνεί τα προσόντα του κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το είχε κάνει και πριν από λίγα χρόνια σε ζωντανή εκπομπή, (το έκανε και τώρα και μάλιστα δύο φορές) που είχαμε παρουσιάσει στο ΜΑΚ WEB. Το τρις εξαμαρτείν όμως ουκ ανδρός σοφού.

Και αυτό βεβαίως το ξέρει ο ίδιος ο συγγραφεύς.

Πιθανόν για να γίνει αρεστός στην κυβέρνηση, τώρα που υιός του, Αθανάσιος, πρωταγωνιστεί αρνητικά στον πολιτικό βίο, ως κορυφαίος υπουργός διαχείρισης της πανδημικής κρίσης, με αλγεινά αποτελέσματα. Εκτός εαν ο κ.Πλεύρης, έχει μαγευτεί απο τις φασιστικές αντιλήψεις του κ.Μητσοτάκη και του θυμίζει τα νιάτα του.

Τον κύριο Πλεύρη, τον γνωρίζω πολλά χρόνια και τον υπολήπτομαι.

Κοφτερή σκέψη, πολλές γνώσεις, σημαντικό αρχείο. Χαίρεσαι να μιλάς μαζί του.

Όμως διερωτώμαι και τότε και τώρα: Γιατί είναι απαραίτητο, ένας ιδεολογικός “προφέσορας” και λάτρης του υγιούς Ελληνισμού και της Αρχαίας Ελληνικής παράδοσης μέσω συγγραμάτων ανεξάντλητων φιλοσόφων, να “λιβανίζει” ένα πάμπλουτο κολεγιόπαιδο, που αποτελεί την πιο διχαστική αντιπροσώπευση ενός φιλελέ πολιτικού νεώτερης φουρνιάς που βγήκε βιομηχανοποιημένος από τα κολέγια των βορείων προαστίων και κυβερνά χάριν της πολιτικής του φαμίλιας;

Εγώ που τον ξέρω, δεν εκπλήσσομαι.

Ο κ.Πλεύρης, αποτελεί την ολοκληρωμένη εικόνα ενός πολυτελώς διαβιούντος αστού, σε έπαυλη, με πολλά χρήματα και σημαντική περιουσία.

Ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα είχε το σθένος και το ηθικό ανάστημα να σπρώξει μπροστά τον Ελληνικό Πατριωτισμό.

Για έναν και μοναδικό λόγο: Το παρελθόν του, τον στοιχειώνει, καθώς έχουν ακουστεί και γραφεί πολλά. Έχει ποινικό μητρώο πολιτικών αμαρτημάτων και ως εκ τούτου, έχει καεί.

Βεβαίως έχω πολλές φορές συνομιλήσει μαζί του, ζωντανά και δια ζώσης. Την τελευταία φορά όμως που με κάλεσε να συνομιλήσουμε, δεν ανταποκρίθηκα. Οι λόγοι είναι ευνόητοι. Το ξεσκαρτάρισμα δεν χωρά ανέκδοτα.

Τούτη την ώρα που η Πατρίς αντιμετωπίζει Εθνικό Κίνδυνο, το “σάρωμα” των σκάρτων, των χαφιέδων και των φιλοχρήματων μικροφεουδαρχών του πατριωτικού χώρου, θα καθίσει στην άκρη, θα το βουλώσει και μόνον θα ακούει.

Και εάν εμείς επιθυμούμε, θα συμμετέχει. Με “συγχωροχάρτι” που εμείς θα το συνυπογράψουμε με τους αναγνώστες μας και τους θεατές μας. Δεν είναι μωροεγωϊστικό, είναι η πραγματικότητα. Ωμή και ξεκάθαρη.

Το θέμα Πλεύρη, είναι ένα υπεραπλουστευμένο παράδειγμα και για όλους τους υπόλοιπους που ακολουθούν. Που είτε συμμαχούν με τους βρωμιάρηδες, είτε κάνουν παρασκήνιο στην πλάτη της πατρίδος είτε σαμποτάρουν, είτε δολοφονούν τις αξίες μας.

Το Κίνημα του Λαού θα προχωρήσει. Και έχει θυμό. Τόσο μεγάλο που ήρθε πια η ώρα, να τους πάρει όλους ο διάβολος και να τους σηκώσει. Για να αντιμετωπίσεις πολιτικά τον εχθρό, πρέπει και οφείλεις να είσαι καθαρός. Για να μην μπορούν να σε γραπώσουν από πουθενά. Ποινικό μητρώο, δεν επιτρέπεται να έχει κανένας, όταν ο αγών είναι ολομέτωπος και γνήσιος ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΣ. Κανένας και το εννοούμε.

Και εμείς, έτσι προχωράμε. Με αυτά τα ιδανικά και με τους τελάληδες του συστήματος, στα νταμάρια της περιθωριοποίησης. Όποιος κι αν είναι αυτός. Και όσο ψηλά κι αν βρίσκεται σε χρήμα, διασυνδέσεις και “άκρες”. Μαφιόζικες, παρακρατικές και φυλακόβιες πρακτικές, είναι απέναντί μας.  

Σ.Χ

 

Πηγή

Προβολές : 1,214


Μοίρασέ το:Ετικέτες: ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα