Αυστηρώς ακατάλληλο για αμνοερίφια... Βίντεο γνώσης και αφύπνισης. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Καμπαλίστικη Ελίτ. (βίντεο)

Αυστηρώς ακατάλληλο για αμνοερίφια... Βίντεο γνώσης και αφύπνισης. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Καμπαλίστικη Ελίτ. (βίντεο)

12 Οκτωβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Αυστηρώς ακατάλληλο για αμνοερίφια... Βίντεο γνώσης και αφύπνισης. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Καμπαλίστικη Ελίτ. (βίντεο)

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ/ΚΛΙΚΑΣ.

Αυστηρώς ακατάλληλο για αμνοερίφια... Βίντεο γνώσης και αφύπνισης. Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την Καμπαλίστικη Ελίτ. (βίντεο)

Θα πω για μια ακόμη φορά πως το διαδίκτυο το οποίο δημιούργησαν οι Σατανόπληκτοι Καμπαλιστές, τους γύρισε μπούμερανγκ, με οσα καθημερινά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Μπορεί να έχουν ρίξει μέσα σ’ αυτό πολλά παραπλανητικά θέματα, έχουν δώσει όμως σ’ εμάς την δυνατότητα να ανακαλύπτουμε διαμάντια και με κάποιον μαγικά όμορφο τρόπο, να ενώνονται μεταξύ τους άνθρωποι που αντιστέκονται.

Κάπως έτσι, γνώρισα και την Κατερίνα Δουκουμοπούλου, φίλη στο φατσοβιβλίο του Ζούκι, και της “έκλεψα” το παρακάτω βίντεο που θα δείτε, συμπληρώνοντας όμως και κάποια άλλα σημαντικά στοιχεία, τα οποία πρέπει να γνωρίζουμε, για να κατανοήσουμε πως δρουν οι εχθροί της ανθρωπότητας…

Ας ξεκαθαρίσουμε λοιπόν, κάτι βασικό: Οι Χαζαροεβραίοι, είναι ένας σατανικός λαός, από τα βάθη της Ασίας, που η σχέση τους με τον εωσφορισμό, αριθμεί χιλιάδες χρόνια.

Δεν είναι τυχαίο που η ιστορία της Χαζαρικής Μαφίας, του μεγαλύτερου ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΣ παγκοσμίως, αφορά στην ανάπτυξη του Βαβυλωνιακού μαγικού χρήματος.

Κι αυτό εξηγεί γιατί έχει σχεδόν εξαφανιστεί από τα βιβλία της Ιστορίας.

Γνωρίζοντας πως δεν μπορεί να λειτουργήσει παρά μέσα από απόλυτη μυστικότητα, έχει δαπανήσει εξωπραγματικά ποσά για να διαγράψει την εωσφορική ιστορία της, από όλα τα βιβλία της ιστορίας.

Το πιο βαθύ και σκοτεινό μυστικό της ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ που κυβερνά πλέον ολόκληρη την ανθρωπότητα, είναι οι αποκρυφιστικές τελετές και οι ανθρωποθυσίες, οι οποίες βασίζονται στην αρχαία λατρεία του Βάαλ (γίνεται αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί), γνωστής και ως λατρείας της… κουκουβάγιας.

Ο δε βασιλιάς της Χαζαρίας, για να εξαπατήσει τους Ρώσους που τότε παρακολουθούσαν στενά τους Χάζαρους, ενσωμάτωσε την λουσιφεριανή μαύρη μαγεία, στον … Ιουδαϊσμό.

Έτσι δημιουργήθηκε ως εθνική θρησκεία των χαζαροϊουδαίων, η μυστική υβριδική σατανιστική θρησκεία, ο ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΜΟΣ, ο οποίος περιλάμβανε απαγωγές μικρών παιδιών και νηπίων που ήταν απαραίτητα στις τελετές τους στον Βάαλ.

Αντιλαμβάνεστε γιατί μόλις τα τελευταία χρόνια, μαθαίνουμε για απαγωγές παιδιών, παιδοβιασμούς και ανθρωποθυσίες, από τους ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;;;

Αντιλαμβάνεστε γιατί διαβάζουμε για ανθρωποθυσίες παιδιών, από σατανικά όντα όπως η Αμπράμοβιτς η οποία φωτογραφίζεται δίπλα στον … Πατριάρχη της Χαζαρομαφίας Ρότσιλντ και στον Ροκφέλλερ, οι παιδοβιαστές Κλίντον, ο Έπστέιν με το νησί του που γίνονταν παιδοβιασμοί και πως έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο ο εωσφορισμός τους;

Και δεν είναι καθόλου τυχαίο που σ’ όλο αυτό το εωσφορικό σκηνικό, εμπλέκονται η Αγγλία, η Γερμανία, το Βατικανό.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ…

Τίποτα δεν είναι τυχαίο… όλα έχουν την προϊστορία τους και την καταγωγή τους από την ΧΑΖΑΡΙΑ, στα βάθη της Μογγολίας.

Συμπληρωματικά του βίντεο που ακολουθεί, θα σας προτείνω να διαβάσετε και να παρακολουθήσετε ένα τρομακτικό ιστορικό για την ιστορία της ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ, που καταδειναστεύει την ανθρωπότητα, για να αντιληφθείτε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ και πως έστω και περνώντας μέσα από την απόλυτη κόλαση η ανθρωπότητα, στο τέλος θα διασωθεί.

Η πιο συγκλονιστική συνωμοσία στην ιστορία του πλανήτη. Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ [1967] (βίντεο)

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Το συμπαθέστατο φιδάκι Ζούκι δε με αφήνει να δημοσιεύσω τον σύνδεσμο… Οπότε…
https: / /m. you tu be. co m/wa tch?v= 8ba eiLf_ v_w& fea ture = you tu. be
Πάντως, μεταξύ άλλων, σε κάποιο μικρό σημείο του βίντεο, μου λύνεται η απορία γιατί η “ελίτ” πάντα μας φανέρωνε τα σχέδιά της… Ήταν τόσο απλό τελικά….
Κατά τ’άλλα…
Αυστηρώς ακατάλληλο για αμνοερίφια… 
Υ. Γ.
Καλού κακού…
Χάρηκα για τη γνωριμία…

Πηγή

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ/ΚΛΙΚΑΣ.

 

Προβολές : 1,575


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα