Βερολίνο και Βρυξέλλες, διατάσσουν ... εκλογές με τρικομματική στυλ ... Παπαδήμου. (ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ)

Βερολίνο και Βρυξέλλες, διατάσσουν ... εκλογές με τρικομματική στυλ ... Παπαδήμου. (ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ)

26 Δεκεμβρίου, 2021 4 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:485
Μοίρασέ το

 

Οι υποψήφιοι πρωθυπουργοί «στιλ Παπαδήμου»

Αυτά τα κόμματα θα κληθούν να υλοποιήσουν τις “οδηγίες” του Βερολίνου και με έναν δοτό πρωθυπουργό να ετοιμάσουν και πάλι την κοινωνία για λιτότητα.

“Έστειλαν” την Φώφη να βλέπει τα ραδίκια ανάποδα, ανέβασαν στην εξουσία του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, τον Ανδρουλάκη του Σημίτη, και ετοιμάζονται να υλοποιήσουν τρικομματικά, τις διαταγές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ που προσκυνούν άπαντες.

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1. Και μην ξεχνάτε, πως στο παιχνίδι των εκλογών, θα είναι και η PALANTIR…  του εβραίου, που συμμετέχει στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ, την οποία αποκάλυψε ο DAVID MARTIN εδώ

 

Υ.Γ.2. Ο αρχαίος μας φιλόσοφος Σωκράτης, όταν ρωτήθηκε “ποιά πόλη διοικείται παράνομα”, απάντησε:

“Η πόλη, στην οποία οι άρχοντες τοποθετούνται από τα οργανωμένα συμφεροντα”!!!

 

Υ.Γ.3. Και ο Τζώρτζ Όργουελ, είχε γράψει:

“Ένας λαός που εκλέγει ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, δεν είναι θύμα… ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥΣ”!!!

 

Υ.Γ.4. Το φωτογραφικό υλικό, είναι επιλογή μου

Η πραγματική κατάσταση στην πολιτική σκηνή στην Ελλάδα αλλάζει ραγδαία και πλέον στόχος δεν είναι πιο κόμμα θα κυβερνήσει αλλά αν θα καταφέρουν ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να συγκεντρώσουν το 50%+1 των ψήφων ώστε να μπορέσουν να δηλώσουν ότι έχουν την λαϊκή αποδοχή, και όλα αυτά γιατί έτσι  θα μπορέσει να στηριχθεί μια τρικομματική κυβέρνηση πριν την ψήφιση του επομένου προϋπολογισμού που θα είναι ένας προϋπολογισμός λιτότητας “συνταγής”  Βερολίνου.

Και φαίνεται ότι όλα είναι “τακτοποιημένα” όπου η κυβέρνηση των τριών θα έχει ένα ξεχωριστό πρόσωπο κοινής αποδοχής σε “στιλ Παπαδήμου”.

Μάλιστα Βρυξέλλες και Βερολίνο έχουν ήδη βολιδοσκοπήσει τρία πρόσωπα (εκ των οποίων το ένα γυναίκα) με τους “φακέλους” τους να βρίσκονται υπό επεξεργασία σε Πειραιώς, Κουμουνδούρου και Χαρ.Τρικούπη.

Όπως όλα δείχνουν στον οικονομικό τομέα τα συνεχή lockdown (για τα οποία η αντιπολίτευση ζητά να επιβληθούν ξανά) έχουν εκτροχιάσει την οικονομία, ενώ η ανοχή για επιπλέον “χαλάρωση” των μέτρων εν μέσω αύξησης του πληθωρισμού δεν φαίνεται να ισχύσουν για την επόμενη χρονιά.

Και αυτό σημαίνει επίσπευση εκλογών.

Μπορεί οι εκλογές να είναι προγραμματισμένες για 18 μήνες από τώρα και τον Κ.Μητσοτάκη να δηλώνει ότι στο τέλος θα γίνουν όμως οι Βουλευτές έχουν ξεκινήσει την “άτυπη εξόρμηση” προς άγρα ψήφων στις εκλογικές τους περιφέρειες. 

Τέλος της άνοιξης/καλοκαίρι είναι οι πιθανές εποχές να δούμε κάλπες (με απλή αναλογική) και με εμβολιασμένους σχεδόν το σύνολο των ψηφοφόρων της ΝΔ ειδικά.

Τώρα τι θα βγάλει αυτή η κάλπη; Την οργή του κόσμου και το ρευστό της κοινωνίας που βρίσκεται επί 2μιση χρόνια υπό την συνεχή πίεση της πανδημίας.

Τα μέτρα της κυβέρνησης και η αδράνεια της αντιπολίτευσης πολλές φορές διαμορφώνουν ένα σκηνικό που σε δημοσκοπήσεις (που διενεργούνται από κόμμα/πρεσβείες) που δεν δημοσιοποιούνται δείχνουν μια ΝΔ στο λίγο πάνω από το 20%, έναν ΣΥΡΙΖΑ με το ζόρι να φτάνει το 20% και το ΚΙΝΑΛ να αγγίζει περίπου το 10% και τέλος.

Αυτά τα κόμματα θα κληθούν να υλοποιήσουν τις “οδηγίες” του Βερολίνου και με έναν δοτό πρωθυπουργό να ετοιμάσουν και πάλι την κοινωνία για λιτότητα.

 

Πηγή

Προβολές : 485


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα