Βρετανοί επιστήμονες: To τεστ PCR είναι Άχρηστo, Καθαρή Απάτη για την παραγωγή χρημάτων

Βρετανοί επιστήμονες: To τεστ PCR είναι Άχρηστo, Καθαρή Απάτη για την παραγωγή χρημάτων

10 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Βρετανοί επιστήμονες: To τεστ PCR είναι Άχρηστo, Καθαρή Απάτη για την παραγωγή χρημάτων

 

Η θέση του PRINCIPIA SCIENTIFIC INTERNATIONAL είναι ότι οι επιστήμονές μας πιστεύουν ότι ο COVID19 είναι απλώς γρίπη με νέα ονομασία, επειδή το CDC, ο FDA και αρκετές εθνικές κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει ένα απομονωμένο δείγμα χρυσού προτύπου του νέου κορονοϊού και επομένως δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή του εμπειρικά.

 
 
 
 
 
 
Επιπλέον, μην ξεχνάμε και αυτά που αποκάλυψαν κορυφαίοι επιστήμονες για το τι περιέρχουν οι μπατονέτες των άχρηστων τέστ: ΤΟΞΙΚΟ ΓΡΑΦΕΝΙΟ, ΑΙΘΥΛΕΝΙΟ ΚΑΙ… ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ…(εδώ)
 
ΑΡΑ, ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΤ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ… ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
 
 
 
Καλλιόπη Σουφλή
 
 
Υ.Γ. Όταν το ίδιο  το CDC αναγκάζεται να παραδεχθεί από τον Ιούνιο του 2021, πως τα τεστ είναι ΑΧΡΗΣΤΑ, και θα τα αποσύρει τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ παράλληλα μας αναγκάζουν να τα κάνουμε, αντιλαμβάνεστε πόση ΑΠΑΤΗ πέφτει…

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχει πλέον αντίσταση στιςμαζικές εξετάσεις στον πληθυσμό με τη χρήση τεστ RT-PCR. Αυτές είναι πάρα πολύ ακριβές. Αλλά όχι μόνο αυτό: είναι επίσης λίγο πολύ εντελώς άχρηστες.

Ο μαζικός έλεγχος του πληθυσμού με τη χρήση των τεστ RT-PCR δέχεται εδώ και αρκετό καιρό έντονη κριτική.

Μεταξύ άλλων, επειδή δημιουργεί μια “πανδημία τεστ”.

Διότι οι εξετάσεις αυτές δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν αν κάποιος έχει πράγματι μολυνθεί από τον SARS-CoV-2 ή όχι. Αναζητούνται μόνο θραύσματα RNA τα οποία μπορεί να προέρχονται και από ανενεργά θραύσματα του ιού.

Οι φανατικοί των αυτοτελών τεστ, όπως ο Βρετανός μικροβιολόγος καθηγητής Alan McNally, ο οποίος βοήθησε ένα βρετανικό εργαστήριο δοκιμών στην ανάπτυξή τους, προτρέπει στην απόρριψη αυτών των τεστ.

Το πρόγραμμα μαζικών τεστ PCR του Ηνωμένου Βασιλείου έχει μετατραπεί σε “μακέτα” για τα ιδιωτικά εργαστήρια και έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του, είπε. Με μέσο όρο 400.000 τεστ την ημέρα, αυτό είναι ένα εντυπωσιακό χρηματικό ποσό που συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια ενός μήνα.

“Γιατί προσφέρουμε ένα τεστ PCR για το Covid σε όποιον έχει κρυολόγημα; Δεν το έχουμε κάνει ποτέ αυτό με καμία άλλη μολυσματική ασθένεια”, δήλωσε. “Ήταν απολύτως απαραίτητο τον περασμένο Μάρτιο, διότι αυτός ήταν ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούσαμε να προβλέψουμε τη μετάδοση. Σήμερα ο αγωνιστικός χώρος έχει αλλάξει εντελώς”.

# Το τεστ PCR δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Αλλά κατά τα άλλα το τεστ RT-PCR είναι απολύτως παράλογο. Για παράδειγμα, μόλις φέτος οι Γερμανοί ερευνητές αποδόμησαν το τεστ PCR . Για παράδειγμα, διαπίστωσαν ότι η πλειονότητα όσων έχουν θετικό τεστ δεν είναι μεταδοτικοί.

Το πρόβλημα με αυτό: εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται οι τιμές Ct που είναι πολύ υψηλές. Ωστόσο, όσο υψηλότερη είναι αυτή η τιμή, τόσο λιγότερο πιθανή είναι μια πραγματική μόλυνση ή μετάδοση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν πραγματοποιούνται άσκοπες μαζικές εξετάσεις στη Σουηδία .

Στη Γερμανία και την Αυστρία, από την άλλη πλευρά, οι αρχές δεν ενδιαφέρονται.

Η επιστήμη γίνεται αποδεκτή μόνο εάν παράγει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

# Τι είπε ο Drosten κατά τη διάρκεια του MERS τότε;

Ακόμη και αν οι λεγόμενοι ελεγκτές γεγονότων τείνουν να διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά στον άγιο στυλοβάτη της αίρεσης Covid, τον Christian Drosten.

Εκείνη την εποχή, δήλωσε στο επιστημονικό περιοδικό Science σχετικά με τα τεστ PCR: “Αλλά τώρα οι άνθρωποι εξετάζονται όχι επειδή είναι άρρωστοι, αλλά επειδή είχαν επαφή με έναν ασθενή. Κάποιοι από αυτούς έχουν βρεθεί θετικοί, αλλά πολλοί από αυτούς δεν αρρωσταίνουν πραγματικά”.

Ο λόγος για αυτό; Σύμφωνα με τον Drosten, δεν υπήρχαν ψευδώς θετικά αποτελέσματα, οφειλόταν σε κάτι άλλο:

“Εξετάσαμε επίσης εκ νέου δείγματα από έξι εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που φρόντιζαν έναν ασθενή στο Ταμπούκ- φάνηκε ότι ήταν θετικά σε πολύ χαμηλό επίπεδο. Μπορώ να πω χωρίς αμφιβολία ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι πραγματικά. Αν κοιτάξετε τα δεδομένα PCR για όλες τις πρόσφατες εξετάσεις, τα σήματα είναι συχνά πολύ αδύναμα”.

Και τι δεν λαμβάνεται υπόψη σήμερα με τον SARS-CoV-2: “Τα ασυμπτωματικά άτομα δεν πρέπει να εξετάζονται με PCR”.

Δείτε το πρωτότυπο άρθρο στη γερμανική γλώσσα εδώ: report24.news

—Η έντονη υπογράμμιση προστέθηκε

————————————

Σημείωση του συντάκτη: Η θέση του PRINCIPIA SCIENTIFIC INTERNATIONAL είναι ότι οι επιστήμονές μας πιστεύουν ότι ο COVID19 είναι απλώς γρίπη με νέα ονομασία, επειδή το CDC, ο FDA και αρκετές εθνικές κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμη παρουσιάσει ένα απομονωμένο δείγμα χρυσού προτύπου του νέου κορονοϊού και επομένως δεν έχει αποδειχθεί η ύπαρξή του εμπειρικά.

——————

Δικτυογραφία:

UK scientists: PCR testing useless, pure money-making scam

https://principia-scientific.com/uk-scientists-pcr-testing-useless-pure-money-making-scam/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+psintl+%28Principia+Scientific+Intl+-+Latest+News%29

 

 

Πηγή

Προβολές : 889


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα