Βρε βρε τι διαβάζουν τα ματάκια μου!!!!!!!!!!!

Βρε βρε τι διαβάζουν τα ματάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!

19 Οκτωβρίου, 2021 5 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 2,012 προβολές ( Μέτρηση έως 01:28:29 )

Η Οδύσσεια ενός Μπάσταρδου που γεννήθηκε δυο φορές και είχε τρεις μητέρες και δυο πατέρες

Γεννήθηκε στην Ελβετία σε ιδιωτικό μαιευτήριο για το οποίο μεσολάβησαν οι ισχυροί φίλοι του παππού  που θα γινόταν πατέρας του.

Βρε βρε τι διαβάζουν τα ματάκια μου!!!!!!!!!!!

Το μπάσταρδο αμάρτημα της μητρός του , δεν γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου και δεν γεννήθηκε στον παραλιακό Δήμο κοντά στη Βάρκιζα . 

Γεννήθηκε στην Ελβετία σε ιδιωτικό μαιευτήριο για το οποίο μεσολάβησαν οι ισχυροί φίλοι του παππού  που θα γινόταν πατέρας του. 

Μητέρα, ήταν η ανήλικη μετέπειτα αδελφή του, αλλά  το νεογέννητο  δηλώθηκε σαν παιδί άλλης παρένθετης μητέρας.

Η παρένθετη μητέρα ταξίδεψε ως τουρίστρια στην Ελλάδα  και το παιδί γράφηκε στο διαβατήριο της.

Αυτή μετέφερε το παιδί στη Αθήνα για να γίνει «όμηρος της Χούντας»  και το παρέδωσε στην γιαγιά του που έγινε η τρίτη μητέρα του.

Η δεύτερη μητέρα δήλωσε απώλεια διαβατηρίου και έφυγε χωρίς το παιδί  που στην συνέχεια με την βοήθεια τον ιατρών με  ποδίτσα και κατανόηση   γεννήθηκε για δεύτερη φορά  από την τρίτη μητέρα του και δηλώθηκε ότι γεννήθηκε στο σπίτι από την 38χρονη που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. 

Και στη συνέχεια του έβγαλαν ξανά διαβατήριο και ταξίδεψε για να βρει τον παππού του που έγινε μπαμπάς του, μαζί με την γιαγιά που έγινε μητέρα   και την μητέρα που έγινε αδελφή.

Μιά Αγία Κωλο-οικογένεια.

 

Πηγή

(Visited 2,011 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το