Βόμβα! Το είπε υπουργός σε ραδιοφωνική συνέντευξη πριν λίγο και δεν κουνήθηκε φύλλο!

Βόμβα! Το είπε υπουργός σε ραδιοφωνική συνέντευξη πριν λίγο και δεν κουνήθηκε φύλλο!

22 Δεκεμβρίου, 2021 3 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:628
Μοίρασέ το

 

 Εμπόριο βρεφών και κακοποίηση παιδιών σε πασίγνωστο ορφανοτροφείο της Αττικής. “Έχω ενημερώσει τον εισαγγελέα”.

Γιατί δεν λέει το όνομα του ορφανοτροφείου;

 

 

 

 

Τώρα, θ’ αρχίσουν να βγάζουν το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο, για να αποπροσανατολίσουν τον λαό, από τα τρομακτικά μέτρα που θα πάρουν εναντίον εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.

Έχουμε να φάμε σκάνδαλα, που τα είχαν στα συρτάρια τους,  με το κουταλι…

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Του Άρη Σπίνου
 

 

Σε κάθε άλλη περίπτωση θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν!
Υπουργός της κυβέρνησης απεκάλυψε ανάμεσα σε πολλά που έλεγε σε ραδιοφωνική συνέντευξη ότι ενημέρωσε τον εισαγγελέα για κακοποίηση παιδιών και εμπόριο βρεφών που γίνετε σε κεντρικό ορφανοτροφείο της Αττικής!

Όπως αποκάλυψε η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας νωρίτερα στον «Ραδιομαραθώνιο κατά της φτώχειας» από την Πειραϊκή Εκκλησία 91,2 FM «Αυτή τη στιγμή διεξάγεται έρευνα με μεικτά κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας και παιδοψυχολόγους και παιδιάτρους που έχουμε ορίσει, σε κεντρικό ορφανοτροφείο στην Αττική, διότι έχουμε μια σειρά καταγγελιών για κακοποίηση παιδιών, για σεξουαλική κακοποίηση μεταξύ παιδιών που εργαζόμενοι προσέχουν.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχω πάει τρεις φορές στον εισαγγελέα.

Κατέθεσα πάλι μηνυτήρια αγωγή.
Κατάλαβα ότι πέφτω πάνω σε δεύτερη μηνυτήρια αγωγή για το συγκεκριμένο ίδρυμα, ιδιωτικό, για εμπορία βρεφών.
Τώρα πάμε για κακοποίηση.
Και δεν μένουμε μόνο στο ρόλο του εισαγγελέα.

Κλιμάκιο είναι αυτή τη στιγμή που μιλάμε στη δομή να δει τι γίνεται και να εξετάσει εάν τα παιδιά κακοποιούνται».

 

 

Πηγή

Προβολές : 628


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα