«Βόμβα» από τον Κ.Πουλά. «Αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο τα εμβόλια να επιδεινώνουν αυτοάνοσα ή μορφές καρκινογένεσης»

«Βόμβα» από τον Κ.Πουλά. «Αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο τα εμβόλια να επιδεινώνουν αυτοάνοσα ή μορφές καρκινογένεσης»

27 Οκτωβρίου, 2021 6 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοιράστε το

- 404 προβολές ( Μέτρηση έως 02:28:37 )

 

“Λέγανε για τις μυοκαρδίτιδες ότι είναι 1 στα 100 εκατ. τώρα είμαστε βέβαιοι ότι είναι της τάξης της 1 στις 3.000”

 

«Βόμβα» από τον Κ.Πουλά. «Αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο τα εμβόλια να επιδεινώνουν αυτοάνοσα ή μορφές καρκινογένεσης»

Όταν σε λιγότερο από δώδεκα μήνες, άρχισαν οι δεκάδες χιλάδες αυξήσεις θανάτων και τα εκατομμύρια των παρενεργειών, φανταστείτε τι έχει να γίνει σε δυο τρία χρόνια… και πόσοι θάνατοι και μακροχρόνιες παρενέργειες θα υπάρξουν…

ΨΩΜΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΕΝΓΚΕΛΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Κι έχεις και “τον ψυχασθενή εραστή”, να ρωτάει παρανοϊκά πράγματα…

 

 

Την ώρα που σε πολλές χώρες του κόσμου αυξάνεται η θνησιμότητα του πληθυσμού (ανάμεσα τους και στην Ελλάδα) ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς έριξε μια πραγματική «βόμβα», καθώς υποστήριξε ότι ξεκίνησε να μελετάται το ενδεχόμενο ο εμβολιασμός κατά του Covid-19 να επιδεινώνει κάποια αυτοάνοσα ή κάποιες μορφές καρκινογένεσης.

«Αρχίζει να μελετάται παγκοσμίως το ενδεχόμενο μετά τον εμβολιασμό να έχουμε επιδείνωση κάποιων αυτοάνοσων ή κάποιων μορφών καρκινογένεσης. Αυτό πρέπει να μελετηθεί καλύτερα, να περιμένουμε τα δημοσιευμένα αποτελέσματα για να το διατυπώσουμε με ευκρίνεια», είπε χαρακτηριστικά ο Κ.Πουλάς σε τηλεοπτική εκπομπή.

Να σημειώσουμε εδώ ότι στην Ελλάδα έχουμε 10.000 παραπάνω θανάτους από το αναμενόμενο στο πρώτο 6μηνο του 2021.

Ο Κ.Πουλάς στη συνέχεια τόνισε ότι «το φαινόμενο αυτό της εμφάνισης κάποιων θρομβώσεων είναι ένας αυτοάνοσος μηχανισμός, άρα δεν είναι κάτι πρωτάκουστο, είναι κάτι που έχουμε δει. Όταν ένα τέτοιο φαινόμενο οφείλεται στην παραγωγή αντισωμάτων και είναι συγκεκριμένα αυτά που παράγονται στην ουσία είναι ένας μηχανισμός αυτοανοσίας. Άρα έχει δημοσιευθεί και είναι κάτι που είναι γνωστό.

Σπάνιο; Συχνό; Αυτό είναι κάτι που διερευνάται. Αν θυμόσαστε για τις σπάνιες αυτές θρομβώσεις μας έλεγαν για ένα περιστατικό στα 2-3 εκατ. στη συνέχεια καταλήξαμε ότι τα περιστατικά αυτά είναι πολύ συχνότερα, κάτω από 1 στις 25.000. Για παράδειγμα οι μυοκαρδίτιδες είναι μια αντίδραση του οργανισμού σε κάτι το οποίο έχει εισέλθει σε αυτόν.

Λέγανε για τις μυοκαρδίτιδες ότι είναι 1 στα 100 εκατ. τώρα είμαστε βέβαιοι ότι είναι της τάξης της 1 στις 3.000». 

 

Πηγή

(Visited 403 times, 1 visits today)

Ετικέτες: ΕΜΒΟΛΙΟ, ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ, ΠΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοιράστε το