Βόμβες Κωνσταντίνου Βαθιώτη, κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα, Εκκλησιαστική Ηγεσία, Δικαιοσύνη, ΜΜΕ και Θ. Πλεύρη. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΡΙΚΗΣ. (βίντεο)

Βόμβες Κωνσταντίνου Βαθιώτη, κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα, Εκκλησιαστική Ηγεσία, Δικαιοσύνη, ΜΜΕ και Θ. Πλεύρη. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΡΙΚΗΣ. (βίντεο)

1 Φεβρουαρίου, 2022 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Μοίρασέ το
Βόμβες Κωνσταντίνου Βαθιώτη, κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα, Εκκλησιαστική Ηγεσία, Δικαιοσύνη, ΜΜΕ και Θ. Πλεύρη. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΡΙΚΗΣ. (βίντεο)

 

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Όλοι οι θεσμοί, είναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ!!!

Ο θλιβερός κος Μητσοτάκης ανήκει στο 4ο ράιχ της Γερμανίας.

Ο κόσμος θέλει να εξαπατάται, οπότε θα συνεχίσει να εξαπατάται.

Μητσοτάκηδες, Τσίπρηδες, Πλεύρηδες κ.λπ. θα εξακολουθήσουν να δίνουν θεατρικές παραστάσεις στο κΥνοβούλιο και οι πολίτες θα χειροκροτούν λοβοτομημένοι μπροστά στις τηλεοθόνες τους.”

Βόμβες Κωνσταντίνου Βαθιώτη, κατά Μητσοτάκη, Τσίπρα, Εκκλησιαστική Ηγεσία, Δικαιοσύνη, ΜΜΕ και Θ. Πλεύρη. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΦΡΙΚΗΣ. (βίντεο)
Εξαιρετική για μια ακόμη φορά η συνέντευξη του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, και ιδιαίτερα αποκαλυπτικά αυτά που  φέρνει στο φως της δημοσιότητας, τα οποία για πρώτη φορά ακούγονται.
Στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε, ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, είναι ένας από τους ελάχιστους φωτεινούς Ανθρώπους.
Λόγος λιτός και μεστός, που όχι μόνον αφυπνίζει, αλλά δίνει δύναμη για την συνέχιση του αγώνα που κάνουμε πολλοί κατά της δικτατορίας των εγχώριων και διεθνών δικτατορίσκων.
Καλλιόπη Σουφλή
Υ.Γ. Το νέο βιβλίο του κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, το οποίο εκδόθηκε πριν από μια εβδομάδα, έχει γίνει ανάρπαστο και ήδη προκαλεί θύελλα αφύπνισης και εκκωφαντικό θόρυβο.
Εύχομαι να γίνει η φλόγα και το τσουνάμι της αντίστασης.

 

Στον Focus FM και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη μίλησε ο Νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

Ο κύριος Βαθιώτης, υποστήριξε ότι “η πανδημία θα δώσει τη σκυτάλη στην κλιματική αλλαγή”, χαρακτήρισε “πολιτικούς απατεώνες” τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αποκάλεσε τον υπουργό υγείας, “ντροπή της νομικής επιστήμης”.

“Το καλοκαίρι του 2019, πραγματοποιήθηκε συνέδριο στο Έρφουρτ της Γερμανίας με θέμα “πως θα πείσουμε τον κόσμο να εμβολιάζεται”, δήλωσε ο καθηγητής.

“Το συνέδριο έγινε από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και υπήρξαν και εκπρόσωποι από το Υπουργείο Υγείας της χώρας μας.

Πως είναι δυνατόν να έγινε ένα τέτοιο συνέδριο λίγους μήνες πριν εμφανιστεί ο κορονοϊός;

Και γιατί φλέγονταν για μία εβδομάδα να συζητούν τις τεχνικές πειθούς για τον εμβολιασμό των λαών;

Πόσο ακόμα θα πρέπει να κοιμάται ο ελληνικός λαός και οι υπόλοιποι λαοί, για να κάνουν ότι γουστάρουν αυτά τα δαιμονισμένα καθάρματα, τα οποία δυστυχώς, εδώ και τόσα χρόνια μας έχουν υπνωτισμενους;” αναρωτήθηκε.

“Μαθαίνω ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανείς που να μην έχει κολλήσει πλέον” συνέχισε ο κος Βαθιώτης.

“Εάν ο αρχικός ιός δεν ήταν προιόν της φύσης, γιατί να μη συμβαίνει το ίδιο και τώρα;

Δεν έχω πια καμία εμπιστοσύνη σε αυτούς που κυβερνούν, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Και όταν ζητούν υποχρεωτικό εμβολιασμό, με τέτοιο αισχρό κυβερνητικό σχηματισμό, δεν μπορώ να εμπιστευτώ κανέναν και δεν δικαιούται κανένας να ζητάει από τον κόσμο να εμβολιάζεται.

Και θα έπρεπε να νιώθουν τυχεροί οι Έλληνες που έχουν διαχρονικά τέτοιες θλιβερές κυβερνήσεις, γιατί ξέρουν ότι μας κοροϊδεύουν.

Δεν δικαιούμαστε να πέφτουμε στην παγίδα τους.

Ξέρουμε πολύ καλά τι καραγκιόζηδες είναι.”

“Το μεγάλο μας πρόβλημα στην Ελλάδα, είναι η τηλεόραση. Και τα ΜΜΕ, που είναι μέσα ευνουχισμού.

Είχα την ευκαιρία τις τελευταίες ημέρες να παρακολουθήσω τι συμβαίνει στα κανάλια. Αυτό που συμβαίνει, δεν έχει προηγούμενο.

Τέτοιος εκμαυλισμός, τέτοια παραποίηση, τέτοια προπαγάνδα, δεν έχει ξαναβιώσει κανένας άλλος λαός.

Επομένως είναι απολύτως αναμενόμενο αυτή τη στιγμή οι ηλικιωμένοι άνθρωποι, οι ευκολόπιστοι Έλληνες να πληροφορούνται τι συμβαίνει από την ελληνική τηλεόραση και να ζητάνε αίμα.

Όταν από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι καθηλωμένοι σε μία τηλεόραση, δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει το μυαλό τους και να δουν με καθαρό τρόπο τι συμβαίνει.

Θα πρέπει να σπάσουν οι Έλληνες τις τηλεοράσεις. Θα πρέπει να κόψουν το δίαυλο επικοινωνίας.

Η τηλεόραση είναι τρομοκρατης και ο βραχίονας της ελληνικής και της παγκόσμιας δικτατορίας”, σημείωσε.

Αναφορικά με τη στάση της ηγεσίας της εκκλησίας ο κος Βαθιώτης σχολίασε: “Αυτή τη στιγμή έχουμε μία ιστορική επανάληψη.

Θυμηθείτε τη στάση που κράτησε η εκκλησία στη χούντα των συνταγματαρχών.

Στο βιβλίο που έχω γράψει, έχω μία υποενότητα που την ονομάζω “εκκλησιαστική τρομοκρατία” .

Εκεί εξηγώ ποιες είναι οι αξιόποινες πράξεις, τις οποιες έχουν εκτελέσει οι μητροπολίτες.

Εάν υπήρχε δικαιοσύνη στην Ελλάδα, θα έπρεπε να έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βάρος πολλών μητροπολιτών.

Διότι βλέπουμε ότι πολλοί ζητούν από ιερείς να εμβολιαστούν και αν δεν το πράξουν, τότε τους απειλούν με αργία .

Δυστυχώς, όλοι οι θεσμοί αυτή τη στιγμή είναι πουλημένοι.

Δε λειτουργεί τίποτα στην Ελλάδα.”

“Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά. Είναι πράγματι αληθές ότι αρχίζει να χαράζει μία καινούργια εποχή και πολλές χώρες αρχίζουν να υπαναχωρούν;

Έχουμε ένα μπλοκ χωρών που φαίνεται να συντονίζονται σε μία ηπιότερη αντιμετώπιση της κατάστασης, αλλά έχουμε και από την άλλη μεριά ένα γκρουπ κρατών που φαίνεται να ακολουθεί το 4ο ράιχ της Γερμανίας.

Δυστυχώς ο θλιβερός κος Μητσοτάκης ανήκει στο 4ο ράιχ της Γερμανίας.

Έχουμε μία από τις σκληρότερες δικτατορίες αυτή τη στιγμή και δε βάζω αυτή τη λέξη σε εισαγωγικά.

Το ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό και εξακολουθεί και κάνει κάθε μέρα, ότι έκανε πριν, δεν είναι δικό μου πρόβλημα”, είπε.

“Έχω την εντύπωση ότι όσο περνάει ο χρόνος τόσο λιγοστεύουν τα “σκληρά καρύδια”, οι ανένδοτοι.

Και αυτό είναι σε ένα βαθμό λογικό γιατί κουράζεται ο κόσμος, μειώνονται οι αντιστάσεις του.

Μια άλλη παράμετρος που με ανησυχεί είναι το ότι, ακόμα κι αν βαδιζουμε σε μία χαλάρωση , θα δώσει τη σκυτάλη η πανδημία στην κλιματική αλλαγή.

Άρα ίσως δε χρειάζονται οι νεοταξίτες ,αλήτες αυτή τη στιγμή το αφήγημα της πανδημίας πλέον.

Ότι καταστροφή ήθελαν να κάνουν την έκαναν σε ένα μεγάλο βαθμο.

‘Ένας καθηγητής Ποινικού Δικαίου από το Μόναχο με ενημέρωσε ότι σε ένα συνέδριο που έγινε στη Λειψία, συζητήθηκε απο ομιλητή το ενδεχόμενο να εμπλακεί το ποινικό δίκαιο στο χειρισμό της κλιματικής αλλαγής και να θεσπιστούν ποινικές υποστάσεις βάση των οποίων θα τιμωρούνται οι αρνητές της κλιματικής αλλαγής. Κλιματικό ποινικό δίκαιο”, ανέφερε.

Ο κος Βαθιώτης χαρακτήρισε “πολιτικούς απατεώνες” τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και υποστήριξε ότι προσποιούνται όταν μιλούν για διαφορετικές απόψεις.

“Όλα μιλημένα είναι. Είναι προφανές πλέον ότι Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι απλώς δύο διαφορετικά επώνυμα του ιδίου ονόματος. Υπάρχει ένας αόρατος μαριονετίστας, ο οποίος ρυθμίζει τα πάντα και στο ελληνικό κοινοβούλιο”.

Ο καθηγητής ποινικού δικαίου ολοκλήρωσε την συνέντευξη με ένα σχόλιο για τον Υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

“Είναι όνειδος για τη νομική επιστήμη πλέον. Ένας άνθρωπος ο οποίος πρόδωσε τις νομικές του αξίες και αναποδογύρισε τα πιστεύω του για να προσφέρει πλάτη στην υγειονομική δικτατορία, για μένα δεν έχει πλέον καμία νομική αξία. Είναι επίσης ντροπή του το ότι βγαίνει με υφος 100 καρδιναλίων και προσπαθεί να πείσει τους πολίτες ότι αυτά που λέει έχουν νομική υπόσταση”.

Ακούστε την εξαιρετική συνέντευξη του Καθηγητή Ποινικού Δικαίου κ. Κωνσταντίνου Βαθιώτη, εδώ

 

Πηγή

Προβολές : 633


Μοίρασέ το:Ετικέτες: , , , , , , , , , ,

Αγαπητοί αναγνώστες των ΑΤΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ,

Δώδεκα χρόνια, συνταξειδεύουμε μαζί στον χώρο της διαδικτυακής ενημέρωσης. Σ’ αυτά τα χρόνια, στάθηκα δίπλα σας , με μοναδικό στόχο την ενημέρωσή σας, όσο πιο αντικειμενικά μπορούσα αφιερώνοντας ατέλειωτες ώρες γι'αυτήν. Μετά την διαγραφή του πρώτου μου ιστολογίου, αναγκάστηκα να πάω σε άλλη πλατφόρμα και να πληρώνω ένα σημαντικό ποσόν κάθε μήνα, για την ασφάλεια του ιστολογίου μου.

Μπορείτε να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια, με την μηνιαία συνδρομή σας, στην Paypal επιλέγοντας το μπανεράκι που βρίσκεται ακριβώς κατώ απο το κείμενο αυτό , και να προχωρήσετε στην διαδικασία δωρεάς όσο κοστίζει ένας καφές.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή είτε έχετε λογαριασμό Paypal είτε όχι.Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε το ποσο και να επιλέξετε το κουτάκι με την σήμανση 'Make this a monthly donation' και εν συνεχεία να πατήσετε το κουμπακι 'Donate with PayPal' αν έχετε λογαριασμό με Paypal , η 'Donate with a Debit or Credit Card', αν δεν έχετε λογαριασμό με Paypal και κάνετε την δωρεά με χρεωστική η πιστωτική κάρτα.

Αν έχετε πρόβλημα με την διαδικασία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected] η να στείλετε μήνυμα απο την φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται σταθερά στο κάτω μέρος της σελίδας.

Σας ευχαριστώ για την στήριξη σας.

Καλλιόπη Σουφλή


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα