ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ” ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ: «Ρίξτε με στην φυλακή και πετάξτε το κλειδί, ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ»

ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ” ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ: «Ρίξτε με στην φυλακή και πετάξτε το κλειδί, ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΩ»

2 Νοεμβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:496
Μοίρασέ το

 

Ομιλία «ΣΤΑΘΜΟΣ» από ευρωβουλευτή

 

Υ.Γ. Είδατε καμία από τις πολιτικές πο@τα$ίτσες αντρικές και γυναικείες, να αντιδράσει σαν την Γερμανίδα;

ΟΥΤΕ ΜΙΑ… για να μην πω και για τα άλλα τα νεοταξίτικα πο@τα$άκια…

Συγκλονιστικές στιγμές ζει η Ευρώπη…

 

Η Κριστίν Άντερσον, μέλος του συντηρητικού κόμματος της Γερμανίας AfD, εκφώνησε μια ισχυρή ομιλία την Παρασκευή ενάντια στο καταπιεστικό διαβατήριο εμβολίων και το πολιτικό κατεστημένο που τα διαδίδει στον δυτικό κόσμο.

«Δεν είναι ο στόχος που καθιστά το σύστημα καταπιεστικό. Είναι πάντα οι μέθοδοι με τις οποίες επιδιώκεται ο στόχος», είπε η Άντερσον από το βήμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. «Όποτε μια κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι έχει στο επίκεντρο το συμφέρον του λαού, πρέπει να το ξανασκεφτείτε».

«Σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπήρξε ποτέ πολιτική ελίτ που να ανησυχεί ειλικρινά για την ευημερία των τακτικών ανθρώπων. Τι κάνει κάποιον από εμάς να πιστεύει ότι είναι διαφορετικό τώρα;

Ρίξτε με στη φυλακή, κλειδώστε με και πετάξτε μακριά το κλειδί, δεν με νοιάζει. Αλλά δεν θα μπορέσετε να με εξαναγκάσετε να εμβολιαστώ, εάν  σαν ελεύθερος πολίτης που είμαι επιλέξω να μην εμβολιαστώ.

Η υποχρεωτική χρήση του του ψηφιακού πράσινου πιστοποιητικού, υπονομεύει όλα όσα υποστηρίζουν οι Ευρωπαίοι. Παραβιάζει συνταγματικά, κατοχυρωμένα θεμελιώδη δικαιώματα και συνιστά το πρώτο βήμα προς το ανυπόφορο Κινεζικό κοινωνικό πιστωτικό σύστημα. Δεν θα το υποστηρίξω ποτέ αυτό.

Όποτε μια πολιτική ελίτ πιέζει τόσο σκληρά για μια ατζέντα και καταφεύγει σε εκβιασμούς και χειραγώγηση, μπορείτε σχεδόν πάντα να είστε βέβαιοι ότι αυτό που έχει στην καρδιά της δεν είναι το όφελός σας».

 

ΕΔΩ ολόκληρο το βίντεο!

 

Πηγή

Προβολές : 496


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα