Γάλλος γιατρός και λέκτορας, αποκαλύπτει: “Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού παρατηρείται μια πραγματική εκατόμβη νεκρών! Μια πραγματική σφαγή και οι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!”

Γάλλος γιατρός και λέκτορας, αποκαλύπτει: “Από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού παρατηρείται μια πραγματική εκατόμβη νεκρών! Μια πραγματική σφαγή και οι ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!”

6 Οκτωβρίου, 2021 1 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:841
Μοίρασέ το

Dr. O.Soulier: «25.000 θάνατοι έχουν δηλωθεί στο Eudravigilance»

 

Διασπορά ψευδών ειδήσεων κι εδώ, κύριοι εισαγγελείς;;;

Ε τότε, ζητήστε τις ευθύνες από τον γάλλο Ιατρό και λέκτορα.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ.1.  ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ, ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΤΕ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΤΕ.

 

Υ.Γ.2. ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ… ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΟΥΝ.

Σε καταγγελίες «φωτιά» προχώρησε ο Γάλλος γιατρός και λέκτορας Olivier Soulier, μέλος της ένωσης Liberté Santé, καθώς υποστήριξε πως από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού παρατηρείται μια πραγματική εκατόμβη νεκρών! 

Ο γιατρός είπε ότι «έχουμε δει ορισμένους θανάτους από covid αλλά όχι υπερβολικούς, όχι πολλούς περισσότερους από την γρίπη, από μια βαριά γρίπη τον χειμώνα, αλλά από τότε που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί ξεκίνησε μια πραγματική σφαγή».

«Καθημερινά στο ιατρείο ακούμε ανθρώπους που εξιστορούν ”ο γαμπρός μου, ο γείτονάς μου, νεότατος, έμφραγμα, εγκεφαλικό, πέθανε, ανάπηρος, τυφλός”. Είναι μια πραγματικότητα. Αυτή είναι η κατάσταση. Οι υγειονομικοί το γνωρίζουν», πρόσθεσε ο Olivier Soulier.

«Για παράδειγμα τα νούμερα της Αυστραλίας δείχνουν ότι υπάρχει τριπλάσια θνησιμότητα απ’ το εμβόλιο συγκριτικά με τον covid. Και υπάρχει η πρόσφατη μελέτη που βασίστηκε στα νούμερα του ANSM (Γαλλικός ΕΟΦ) που δείχνει ότι ο Ψovid προκάλεσε 5 θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού και το εμβόλιο 7 θανάτους ανά 100.000 πληθυσμού!» συνέχισε ο γιατρός.

«Η πραγματικότητα είναι ότι η πλειονότητα των ατόμων που βλέπουμε, έχουν πάθει ξεκάθαρα ζημιά από το εμβόλιο, όπως για παράδειγμα ένας νέος 20 ετών που εμβολιάζεται και παθαίνει έμφραγμα την επόμενη μέρα. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. 

Και όταν ρωτάω: “Δηλώθηκε αυτό; μου λένε “Όχι” και όταν ρωτάω Γιατί; μου λένε Επειδή στο νοσοκομείο μάς είπαν ότι δεν μπορεί να ήταν απ’ το εμβόλιο, συνέβη κατά τύχη” παρ’ όλο που είναι προφανές», πρόσθεσε ο Dr Soulier.

Ο γιατρός αναφέρθηκε επίσης και στα όσα έχουν καταγραφεί στο EudraVigilance και στο VAERS: «Διαθέτουμε ακόμη τα νούμερα του Eudravigilance και του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (EMA), πρόκειται για γύρω στους 25.000 (θανάτους), καθώς και τα νούμερα του Αμερικανικού VAERS όπου παρατηρούμε ακόμη πολύ περισσότερους θανάτους!»

 

 

 

Πηγή

Προβολές : 841


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα