Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ στο σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα...

Γιατί ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ στο σημερινό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα...

29 Αυγούστου, 2021 32 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:1,394
Μοίρασέ το

 

 

Χρήστος Τσιάρτας: “ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΔΕΞΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ !!!”

Καλλιόπη Σουφλή: Δεν θα δώσω σε κανέναν “ψευτομπατριώτη” το δικαίωμα να παίξει στις πλάτες μου τα πολιτικά παιχνίδια που ΑΛΛΟΙ του έχουν αναθέσει.

 

Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

 

Προχθές, έκανα μια ανάρτηση, που αφορούσε το σημερινό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Τις απόψεις μου τις εξέθεσα και σ’ αυτή την ανάρτηση, που είχε τίτλο:

“Η κοινωνία «βράζει» με την κυβέρνηση. Συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού την Κυριακή στο Σύνταγμα”

Το μόνο που θα προσθέσω είναι το σχόλιο του κ. Χρήστου Τσιάρτα, Προέδρου του Κινήματος Εθνικής Ανεξαρτησίας, τις οποίες προσυπογράφω και αποτελούν τους λόγους που δεν συμμετέχω στα συλλαλητήρια πλέον…

Δεν θα δώσω σε κανέναν “ψευτομπατριώτη” το δικαίωμα να παίξει στις πλάτες μου τα πολιτικά παιχνίδια που ΑΛΛΟΙ του έχουν αναθέσει.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. Το ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, δεν συμμετέχει στις εθνικές εκλογές…

 

Christos Tsiartas

 

ΤΟ ΑΟΡΙΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΓΡΑΦΕΙ ”ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ”, ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ !!!

 

ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ !!!

 

Η ΚΑΡΤΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 17.00 μμ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !!!

ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ !!!

 

Christos Tsiartas

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ???

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ, ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ !!!

[Ονομα υπάρχει] : Aδέλφια τήν Κυριακή ,,,ΟΛΟΙ Στό ΣΥΝΤΑΓΜΑ μέ Τ.ΟΛ.ΜΑ !!!!! ΟΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καί ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΓΩΝΙΟΥΝ καί ΛΑΧΤΑΡΟΥΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ στό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ μας νά καλώς ορίσουν !!! Στό Έργο τής ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΣ είναι ή Απόφασις όλων μας πού ακολουθούμε καί πιστεύουμε στήν ΑΛΗΘΕΙΑ πού δεν είναι μόνο Λόγια !!!

Τού ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΛΥΒΑ

Τού ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΑΒΙΛλΑ

Τού ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ Π. ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Τών Πολλών ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ &. ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΩΝ

Αλλά καί τού Αξιαίπενου Καθηγητή Ελληνικού καί Διεθνούς ΔΙΚΑΙΟΥ, τού ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, πού μάς ενημερώνει γιά τά Δικαιώματά μας μέσα από τά ΑΡΘΡΑ τού ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ μας καί Μάλιστα ΜΟΝΟΝ ή ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ αποδίδει αποτελέσματα ΝΙΚΗΣ τού ΛΑΟΥ !!! Όλοι μαζί στό ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 29/ 8/2021 γιά

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, Δέν ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΧΗΓΟ τόν ΙΣΧΥΡΟ ΘΕΟ, ΟΛΟΙ στούς ΔΡΟΜΟΥΣ γιά τήν ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ πού θΕΛΟΥΝ Ο ΘΕΟΣ & Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !!!!! >>> >>> >>>

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

 

Πηγή σχολίων

 

Παραθέτω και τις πριν λίγη ώρα αναρτήσεις του κ. Τσιάρτα, στην προσωπική του σελίδα.

 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ !!!!!!!!!!
ΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ !!!!!!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ, ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ, ΚΑΡΤΕΣ, ΚΕΙΜΕΝΑ, ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!
ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΑΦΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ !!!!
ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΞΕΓΚΑΒΛΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ !!!!!!!
Χ.Τ. 29-8-2021

πηγή

 

Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ !!!
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΦΙΑΣΚΟ ΔΗΘΕΝ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗΣ, ΣΤΗΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΠΟΘΟ, ΤΟΝ ΚΑΫΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ, ΕΞΥΠΝΑΚΙΣΤΗ, ΞΕΡΟΛΑ κτλ ΓΙΑ ΑΝΤΑΡΑ ΜΕ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!
ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΟΠΙΣΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ !!!
ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΗΡΥΧΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ !!!
ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕΙΑ !!!
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!
ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΛΕΣΜΑΤΟΣ ?????
ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ !!!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ !!!!
ΑΥΤΗ Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ, ΔΕΞΙΩΝ, ΚΕΝΤΡΩΩΝ, ΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΩΝ, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ !!!
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΠΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΩΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ, ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ !!!
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΙ ΥΔΡΟΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΑ !!!
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΟΜΑΛΑ.
ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ !!!
ΛΟΙΠΟΝ ΜΗ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΩΡΑ 17.00 μμ, ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ !!!
Χρήστος Τσιάρτας, 29-8-2021

 

Πηγή

 

Προβολές : 1,394


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα