Γιατροί και Τραυματίες από το εμβόλιο COVID-19 καταθέτουν στην Ουάσιγκτον για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας – CDC, FDA, NIH και Dr.A.Fauci ΔΕΝ εμφανίζονται

Γιατροί και Τραυματίες από το εμβόλιο COVID-19 καταθέτουν στην Ουάσιγκτον για Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας – CDC, FDA, NIH και Dr.A.Fauci ΔΕΝ εμφανίζονται

3 Νοεμβρίου, 2021 2 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:876
Μοίρασέ το

 

 

Αλλά κανένας από αυτούς τους προσκεκλημένους δεν εμφανίστηκε. Πρόκειται, φυσικά, για ελεγχόμενα φερέφωνα της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας που εμφανίζονται δημοσίως μόνο με τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στη φαρμακοβιομηχανία, όπου γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιες θα είναι οι ερωτήσεις και το σενάριο για το πώς θα απαντήσουν σε αυτές.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης επίσης δεν εμφανίστηκαν για να καλύψουν αυτό το πραγματικά ιστορικό γεγονός στην Ουάσιγκτον.

Ο γερουσιαστής Johnson ξεκίνησε τη συνεδρίαση δηλώνοντας ότι όσοι τολμούν να πουν την αλήθεια για τις ενέσεις COVID-19 δημοσίως πληρώνουν υψηλό τίμημα για να το κάνουν.

 

 

 

 

 

Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, να γίνει και στην Ελλάδα μια ανάλογη προσπάθεια, ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ και σ’ αυτήν να συμμετάσχουν ΙΑΤΡΟΙ κύρους που αντιστέκονται, εμβολιασμένοι που η ζωή τους καταστράφηκε, ανεξάρτητοι δημοσιογράφοι όπως ο Δημήτρης Γιαννόπουλος και άλλοι, καθώς και… ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΘΙΩΤΗΣ και ο Δικηγόρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ.

 
 
Καλλιόπη Σουφλή

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο γερουσιαστής των ΗΠΑ Ron Johnson υπήρξε σταθερά το μόνο μέλος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης που τόλμησε να αποκαλύψει τα εγκλήματα που διαπράττει η Μεγάλη Φαρμακευτική μέσω της κυβερνητικής απάντησης COVID.

Το 2020 ο γερουσιαστής Johnson πραγματοποίησε συναντήσεις στην Ουάσινγκτον εκθέτοντας τις εγκληματικές δραστηριότητες της Big Pharma και των ομοσπονδιακών υπηρεσιών υγείας για την καταστολή των πρώιμων θεραπευτικών επιλογών για το COVID-19 που χιλιάδες γιατροί χρησιμοποιούσαν με ποσοστό επιτυχίας σχεδόν 100%.

Εδώ το 2021 ο γερουσιαστής Johnson πραγματοποίησε συναντήσεις με μαρτυρίες που έδειχναν πόσο επικίνδυνα ήταν τα εμβόλια COVID-19, δίνοντας φωνή σε όσους υπέστησαν τραυματισμούς ή έχασαν αγαπημένα πρόσωπα που πέθαναν μετά τα εμβόλια.

Ο γερουσιαστής Johnson πραγματοποίησε σήμερα άλλη μια συνάντηση στην Ουάσινγκτον, μια συνάντηση που έχει προγραμματιστεί εδώ και πολλές εβδομάδες, σχετικά με τα υποχρεωτικά εμβόλια COVID-19.

Παραβρέθηκαν μερικοί από τους κορυφαίους επιστήμονες και γιατρούς στον κόσμο, καθώς και αρκετοί άνθρωποι που υπέστησαν τραυματισμούς από το εμβόλιο COVID-19.

Επίσης, προσκάλεσε :

  • την Διευθύντρια του CDC Dr. Rochelle Walensky.
  • τον Υπουργό Άμυνας Λόιντ Όστιν
  • τον Υπουργό Εργασίας Marty Walsh
  • τον Υπουργό Μεταφορών Pete Buttigieg
  • την εκτελούσα χρέη Επιτρόπου του FDA Janet Woodcock
  • την Υπουργό Υγείας Xavier Becerra
  • τον Διευθυντή του NIAID Dr. Anthony Fauci,
  • τον Διευθυντή NIH Dr. Francis Collins
  • τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Johnson & Johnson Alex Gorsky
  • τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Moderna Stéphane Bancel
  • τον Διευθύνοντα Σύμβουλος της Pfizer Albert Bourla
  • τον Διευθύνοντα Σύμβουλος της BioNTech Ugur Sahin

Αλλά κανένας από αυτούς τους προσκεκλημένους δεν εμφανίστηκε. Πρόκειται, φυσικά, για ελεγχόμενα φερέφωνα της Μεγάλης Φαρμακοβιομηχανίας που εμφανίζονται δημοσίως μόνο με τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που ανήκουν στη φαρμακοβιομηχανία, όπου γνωρίζουν εκ των προτέρων ποιες θα είναι οι ερωτήσεις και το σενάριο για το πώς θα απαντήσουν σε αυτές.

Τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης επίσης δεν εμφανίστηκαν για να καλύψουν αυτό το πραγματικά ιστορικό γεγονός στην Ουάσιγκτον. Η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης μαγνητοσκοπήθηκε και έχει διάρκεια πάνω από 3,5 ώρες, και μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση στο κανάλι Rumble του γερουσιαστή Ron Johnson.

Έχουμε διαχωρίσει αρκετές από τις μαρτυρίες αυτής της εκδήλωσης σε μικρότερα τμήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε στα κανάλια Rumble και Bitchute.

Ο γερουσιαστής Johnson ξεκίνησε τη συνεδρίαση δηλώνοντας ότι όσοι τολμούν να πουν την αλήθεια για τις ενέσεις COVID-19 δημοσίως πληρώνουν υψηλό τίμημα για να το κάνουν.

Δείτε το εδώ:

Γερουσιαστής Ron Johnson: Δεν υπάρχει καμία ανάγκη για εντολές σχετικά με τα εμβόλια COVID-19. Εάν το εμβόλιο λειτουργούσε και σταματούσε τη μετάδοση, οι εμβολιασμένοι δεν θα είχαν κανένα φόβο για τους ανεμβολίαστους. Εάν το εμβόλιο COVID-19 δεν σταματά τη μετάδοση, τότε η επιβολή εντολών είναι άσκοπη.

Η Brianne Dressen ήταν συμμετέχουσα σε κλινική δοκιμή της Astra Zeneca από τη Γιούτα και είναι συνιδρύτρια του react19.org, ενός οργανισμού υπεράσπισης ασθενών που έχει ως στόχο την αύξηση της ευαισθητοποίησης σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες

Δείτε το εδώ:

Brianne Dressen:

   “Αισθάνομαι σαν να με χτυπάει το ρεύμα 24 ώρες το 24ωρο”.

Νόμιζε ότι ήταν μόνη της και μια μεμονωμένη περίπτωση, αλλά στη συνέχεια ανακάλυψε ότι υπήρχαν “χιλιάδες από εμάς” που στερούνται ιατρικής περίθαλψης και αναγνώρισης ως τραυματίες από εμβόλια.

Αποφάσισαν να αναλάβουν δράση όταν είδαν ότι τα παιδιά στοχοποιούνται με αυτά τα θανατηφόρα εμβόλια. Ήρθαν σε επαφή με κάθε δυνατό πολιτικό φορέα για να μιλήσουν για τους τραυματισμούς και τους θανάτους από αυτά τα εμβόλια.

   “Αν έχετε έναν εκλεγμένο αντιπρόσωπο, έχουν ακούσει για εμάς”.

Τα μέσα ενημέρωσης δεν κάλυπταν τις ιστορίες τους, επειδή είχαν εντολή να μην λένε οτιδήποτε που θα μπορούσε να βλάψει την εικόνα των εμβολίωννα φαίνονται άσχημα.

Η δρ.Linda Wastila είναι καθηγήτρια και κάτοχος της έδρας Parke-Davis στη γηριατρική φαρμακοθεραπεία στο Τμήμα Έρευνας Φαρμακευτικών Υπηρεσιών Υγείας και διευθύντρια έρευνας του Κέντρου Peter Lamy για τη Φαρμακοθεραπεία και τη Γήρανση.

Για περισσότερες από δύο δεκαετίες, διεξάγει έρευνες με επίκεντρο την πολιτική, την ποιότητα και τα αποτελέσματα των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Πήρε το πτυχίο της στη Φαρμακευτική από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας στο Chapel Hill, όπου ολοκλήρωσε επίσης το μεταπτυχιακό της στη Δημόσια Υγεία.

Το 1993 έλαβε το διδακτορικό της δίπλωμα στην πολιτική υγείας από το Πανεπιστήμιο Brandies, όπου διετέλεσε υπότροφος του Pew Health Policy. Από το 1994-2001, υπηρέτησε ως ανώτερη επιστήμονας στο Ινστιτούτο Schneider για την Πολιτική Υγείας και ήταν λέκτορας στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ. (Πηγή.)

Δείτε το εδώ :

Τον Ιούνιο η Δρ. Wastila και αρκετοί συνάδελφοί της υπέβαλαν αίτηση στον FDA σχετικά με τα πειραματικά εμβόλια COVID. Αυτοαποκαλούνταν “CALM” – ο “συνασπισμός που υπερασπίζεται τα επαρκώς αδειοδοτημένα φάρμακα”.

Ήταν αντίθετοι με την έγκριση από τον FDA οποιουδήποτε από τα “εμβόλια” EUA COVID-19 μέχρι να απαντηθούν ορισμένα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια, ιδίως όσον αφορά τα παιδιά και τις έγκυες γυναίκες.

Ο FDA απέρριψε την αίτησή τους.

Έτσι, όχι μόνο δεν έχουν απαντηθεί αυτά τα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια, αλλά τα εμβόλια είναι τώρα υποχρεωτικά, χωρίς καθόλου δεδομένα σχετικά με τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις.

“Πώς θα μπορούσαμε να παράσχουμε συγκατάθεση μετά από ενημέρωση χωρίς αυτές τις πληροφορίες;”

   Είμαστε πολίτες που κάναμε το καθήκον μας ως πολίτες, αλλά όταν υποφέρουμε από σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, μας αφήνουν ξεκρέμαστους ο FDA, το CDC, το NIH και οι επαγγελματίες της ιατρικής.

   Είμαστε επιστήμονες θορυβημένοι από το τοξικό περιβάλλον στον ακαδημαϊκό χώρο και τις επιστημονικές δημοσιεύσεις.

   Είμαστε στρατιωτικοί ηγέτες που ανησυχούν για την ασφάλεια των εμβολίων στις ένοπλες υπηρεσίες.

   Είμαστε κλινικοί γιατροί που θέλουμε να θεραπεύσουμε ασθενείς που βλάπτονται από τα εμβόλια, αλλά των οποίων οι πρακτικές περιορίζονται από τους εργοδότες μας και τα επαγγελματικά συμβούλια.

   Και είμαστε δικηγόροι και συνήγοροι των ασθενών που αναζητούν βοήθεια για τους τραυματισμένους πελάτες μας και τις οικογένειές τους.

   Είμαστε οι άνθρωποι από τους οποίους δεν έχετε ακούσει τίποτα.

   Και δεν έχουμε τίποτα, απολύτως τίποτα να κερδίσουμε προσωπικά από την παρουσία μας εδώ. Πράγματι, έχουμε τα πάντα να χάσουμε, συμπεριλαμβανομένων των θέσεων εργασίας μας, των τίτλων μας, των μέσων διαβίωσής μας.

   Αλλά δεν σκοπεύουμε να φύγουμε μέχρι να δούμε κάποια πραγματική αλλαγή.

Ο Cody Flint είναι επαγγελματίας πιλότος από το Cleveland, MS, ο οποίος συγκέντρωσε 10.000 ώρες πτήσης και διαγνώστηκε με αριστερό και δεξιό περιλεμφικό συρίγγιο, δυσλειτουργία της ευσταχιανής σάλπιγγας και αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση μετά τον εμβολιασμό Pfizer COVID-19.

Δείτε το εδώ :

Αντιμετώπισε παρενέργειες ενώ πετούσε και “με τη χάρη του Θεού” κατάφερε να επαναφέρει το αεροπλάνο στο έδαφος πριν λιποθυμήσει, κάτι που μέχρι σήμερα δεν θυμάται καν να κάνει.

Μετά το εμβόλιο της Pfizer παρουσίασε οίδημα στον εγκέφαλο. Πέρασε από πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και έχασε σχεδόν ένα χρόνο από τη ζωή του με την οικογένειά του.

   Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ ξανά να πετάξω αεροπλάνο.

Η καριέρα του καταστράφηκε και χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει όλες τις οικονομίες του μόνο και μόνο για να πληρώσει τους ιατρικούς λογαριασμούς. Αισθάνεται ότι η κυβέρνηση τον έχει εγκαταλείψει, καθώς αρνείται να βοηθήσει, αφού διαβεβαίωσε τους πάντες ότι τα εμβόλια ήταν “ασφαλή και αποτελεσματικά“.

Η αντισυνταγματάρχης Theresa Long είναι χειρουργός της Ταξιαρχίας της 1ης Ταξιαρχίας Αεροπορίας, Ft. Rucker, Αλαμπάμα, Στρατός των ΗΠΑ.

Δείτε το εδώ :

Είναι πιστοποιημένη ειδικός αεροδιαστημικής ιατρικής με μεταπτυχιακό στη δημόσια υγεία.

   Ο γερουσιαστής Johnson με κάλεσε εδώ για να του κάνω μια δήλωση σχετικά με τη γνώμη μου για τις απειλητικές για τη ζωή παρενέργειες σχετικά με το εμβόλιο COVID-19.

   Η άποψή μου έχει διαμορφωθεί από την ιατρική μου εκπαίδευση, την κατάρτιση και την εμπειρία μου από πρώτο χέρι στη θεραπεία στρατιωτών που τραυματίστηκαν από το εμβόλιο.

   Η παρούσα δήλωση γίνεται ως προστατευτική ανακοίνωση σύμφωνα με το Military Whistleblower Protection Act, Title 10, USC 10-34.

   Πιστεύω ότι το εμβόλιο COVID αποτελεί μεγαλύτερη απειλή για την υγεία των στρατιωτών και τη στρατιωτική ετοιμότητα από ό,τι ο ίδιος ο ιός.

   Πάνω από 200.000 μέλη της υπηρεσίας έχουν απορρίψει το εμβόλιο, ωστόσο ο στρατός πιέζει προς τα εμπρός χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τη ζημία στο ηθικό και την ετοιμότητα για την επεξεργασία αυτών των στρατιωτών.

   Ποτέ δεν έχουμε χάσει 200.000 στρατιώτες στο πεδίο της μάχης μέσα σε λίγους μήνες. Η αφαίρεση των στρατιωτών από τη στολή έχει τον ίδιο αντίκτυπο στην ετοιμότητα με την απώλειά τους στο πεδίο της μάχης.

   Χάσαμε μόνο 12 εν ενεργεία στρατιώτες από το COVID, αλλά πρόκειται να διακινδυνεύσουμε την υγεία ολόκληρης της μάχιμης δύναμης για ένα εμβόλιο για το οποίο είχαμε μόνο δύο μήνες δεδομένων ασφαλείας;

Ο Ernest Ramirez είναι ένας πατέρας από το Όστιν του Τέξας, του οποίου ο μοναχογιός κατέρρευσε παίζοντας μπάσκετ και απεβίωσε από μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό της Pfizer.

Δείτε το εδώ :

   “Η κυβέρνησή μου μου είπε ψέματα”.

Ο Kyle Warner είναι ένας 29χρονος επαγγελματίας δρομέας ορεινής ποδηλασίας και δύο φορές εθνικός πρωταθλητής από το Boise, ID, ο οποίος διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό. Η καριέρα του έχει πλέον τελειώσει.

Δείτε το εδώ :

   Οι φαρμακευτικές εταιρείες πρέπει να μας αποζημιώνουν, αν πρόκειται να κάνουν δοκιμές πάνω μας.

Ο Doug Cameron είναι διευθυντής γεωργικών εκμεταλλεύσεων από το Idaho, ο οποίος έχει μείνει μόνιμα παράλυτος μετά τον εμβολιασμό με COVID-19.

Δείτε το εδώ :

   Είπα στη γυναίκα μου ότι ένιωθα σαν να ήπια δηλητήριο. Όλο μου το σώμα ήταν διαφορετικό. Πήγα για ύπνο στις 10:00 το βράδυ. Ξύπνησα στις 2:00 το πρωί παραλυμένος από το διάφραγμα και κάτω.

   Η ζωή μου όπως την ήξερα είχε χαθεί.

Η Suzanna Newell είναι μια τριαθλήτρια από το Saint Paul, MN που διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα και εξαρτάται από ένα περιπατητή ή ένα μπαστούνι για να περπατήσει μετά τον εμβολιασμό COVID-19.

Δείτε το εδώ :

   Στο παρελθόν ήμουν ποδηλάτης μεγάλων αποστάσεων και τριαθλητής. Ήμουν αριστούχος στο λύκειό μου και τώρα δυσκολεύομαι να ανακαλέσω λέξεις.

   Είναι σαν να γέρασα 40 χρόνια μέσα σε μια νύχτα.

Η Kellai Ann Rodriguez είναι μια νεαρή μητέρα από την Tacoma της Ουάσινγκτον, η οποία βασίζεται σε περιπατητήρα και πάσχει από επιληπτικές κρίσεις μετά τον εμβολιασμό με COVID-19.

Δείτε το εδώ :

   Έχασα την ικανότητά μου να μιλάω με φυσικό τρόπο. Δεν μπορώ πλέον να περπατήσω χωρίς περιπατητήρα. Ποτέ δεν ξέρω πότε ή αν οι τρόμοι θα έρθουν ή θα φύγουν.

   Δεν μπορώ πλέον να μαγειρέψω, να καθαρίσω ή ακόμη και να σηκώσω και να κρατήσω το μωρό μου για πολύ ώρα πριν το σώμα μου αρχίσει να τρέμει ανεξέλεγκτα ή να ρίχνεται σε αφόρητους πόνους.

Οι γιατροί στα επείγοντα περιστατικά φέρονται να της είπαν ότι τα τραύματά της είναι όλα στο κεφάλι της και προσπάθησαν ακόμη και να την κλείσουν σε ψυχιατρική κλινική καλώντας την κοινωνική υπηρεσία.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ.

——————

Δικτυογραφία:

Doctors and COVID-19 Vaccine Injured Testify in Washington D.C. to Crimes Against Humanity – CDC, FDA, NIH, Fauci are No Shows

https://healthimpactnews.com/2021/doctors-and-covid-19-vaccine-injured-testify-in-washington-d-c-to-crimes-against-humanity-cdc-fda-hin-fauci-are-no-shows/

 

 

Πηγή

Τις μεταφράσεις κάνει ο ΑΠΟΛΛΟΔΩΡΟΣ, τον οποίον και ευχαριστώ για  την κοπιαστική εργασία, τις γνώσεις και την αφύπνιση που παραχωρεί στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ και τους αναγνώστες τους, και πάσα κλοπή της πνευματικής του ιδιοκτησίας και παρουσίασή τους ως δική τους από … “μπατριώτες”, είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ.

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Προβολές : 876


Μοίρασέ το:



Ετικέτες: , , , , , , ,

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Διαβάστε ακόμα