Για 1.000.000 ΑΡΓΥΡΙΑ ξεπουλησαν την Πίστη μας Ιερώνυμος και Μητροπολιτάδες για να κλείσουν τις εκκλησιές το Πάσχα του 2020!!!...Αποκάλυψη ιερωμένου

Για 1.000.000 ΑΡΓΥΡΙΑ ξεπουλησαν την Πίστη μας Ιερώνυμος και Μητροπολιτάδες για να κλείσουν τις εκκλησιές το Πάσχα του 2020!!!...Αποκάλυψη ιερωμένου

12 Ιανουαρίου, 2022 7 Από Καλλιόπη Σουφλή
Προβολές:689
Μοίρασέ το

Πατέρας Εμμανουήλ: «Στην πρώτη καραντίνα, κάθε Μητρόπολη πήρε γύρω στο 1 εκατ. ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες. Πάντοτε πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο στην προδοσία.»

Για 1.000.000 ΑΡΓΥΡΙΑ ξεπουλησαν την Πίστη μας Ιερώνυμος και Μητροπολιτάδες για να κλείσουν τις εκκλησιές το Πάσχα του 2020!!!...Αποκάλυψη ιερωμένου

 

Πάτερ Εμμανουήλ, τα είπες όλα…

Ακουγόταν καιρό αυτή η είδηση, αλλά κανείς δεν είχε τολμήσει να την επιβεβαιώσει.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…

ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 1.000.000 ΑΡΓΥΡΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;

ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΝΟΔΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΛΕΓΕΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…

ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΡΑΣΟ…

ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ…

 

Καλλιόπη Σουφλή

 

Υ.Γ. ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΒΑΒΥΛΩΝΕΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ, ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ;;;

 

 

 

“Το να ομολογείς την πίστη σου σήμερα, είναι κατόρθωμα” σχολίασε ο πατέρας Εμμανουήλ, αναφορικά με την υπόθεση Τζόκοβιτς.


“Ο Τζόκοβιτς έκανε κάτι που έπρεπε να κάνουν όλοι οι ορθόδοξοι, αυτό που λέει η Αγία Γραφή. Όποιος ομολογήσει την πίστη του μπροστά στους ανθρώπους, θα τον ομολογήσω  και εγώ μπροστά στον Ουράνιο πατέρα μου και όποιος με αρνηθεί θα τον αρνηθώ” πρόσθεσε.

“Εγώ πιστεύω ότι η ομολογία του Τζόκοβιτς έγινε με τη φώτιση του Αγίου Πνεύματος. Αυτές τις έσχατες μέρες, που διώκεται η αλήθεια και η δικαιοσύνη, όπου οι θεσμοί έχουν  παραδώσει, που τίποτα πλέον δεν λειτουργεί σωστά, που βλέπουμε την προδοσία από πολιτικούς από εκκλησιαστικούς ηγέτες -νομίζω δεν υπάρχει πιο κάτω- το να  ομολογείς την πίστη σου σήμερα, είναι κατόρθωμα”, τόνισε.

“Η εκκλησία μπορεί να βοηθήσει σε πολλά αλλά δυστυχώς δεν θέλει να βοηθήσει, ή της λένε να μην βοηθήσει” σχολίασε ο ιερέας από την Κρήτη.

“Στην πρώτη καραντίνα, έκλεισαν τις εκκλησίες γιατί υπήρχε αντίτιμο.

Από ό,τι γνωρίζω, κάθε  Μητρόπολη πήρε γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ για να κλείσει τις εκκλησίες.

Πληρώθηκαν και ο κόσμος δεν έκανε Πάσχα.

Πάντοτε πρέπει να υπάρχει ένα αντίτιμο στην προδοσία.

Επίσης μετέφεραν στις εκκλησίες  τα έσοδα από τα κοιμητηριακά τέλη. ‘

Εχουν χρηματιστεί, έχει επικρατήσει η κερδοσκοπία.

Έπρεπε η εκκλησία αν είχε τα κότσια, να πάρει αποφάσεις.

Να μην επιτρέψει να παρθεί κανένα μέτρο μέσα στους ναούς.

Και όχι να συμφωνήσει, να έχει δώσει λευκή επιταγή  στην κυβέρνηση να κάνει το οτιδήποτε, αυτό δείχνει υποταγή”. 

“Δεν εκπλήσσομαι καθόλου για όλα αυτά, διότι αν εσείς γνωρίζετε 100 πράγματα που γίνονται στην εκκλησία, εμείς που είμαστε μέσα στα σπλάχνα της εκκλησίας γνωρίζουμε χίλια πράγματα αρνητικά” ανέφερε για τα μέτρα που επιβλήθηκαν στα Θεοφάνεια.

“Ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος μιλούσε περί διαφθοράς της ιεροσύνης πριν από 1.600 χρόνια και τώρα συζητάμε για το σήμερα.

Το μόνο που περιμένουμε αυτή τη στιγμή των εσχάτων χρόνων, είναι ο Αντίχριστος.

Δεν μου κάνει εντύπωση.

Έχει χαθεί η ευσέβεια, ο διάβολος έχει κάνει πολλά κακά μέσα στην εκκλησία, δεν έχει πειράξει τα δόγματα, έχει πειράξει το φρόνημα των Ορθοδόξων Χριστιανών και έτσι βλέπουμε τώρα τις συμπροσευχές και τα συλλείτουργα  με τους αιρετικούς, με τους παπικούς,

Θέλω να δώσω  συγχαρητήρια σε αυτόν τον γεράκο τον παππούλη, που πήγε στην Ιερά Σύνοδο και με θάρρος ρώτησε τον Πάπα εάν είναι αιρετικός.

Έτσι έπρεπε να κάνει όλος ο κόσμος, αλλά δυστυχώς μένει ακατήχητος  από τους ιερείς οι οποίοι φοβούνται να μιλήσουν, να πουν την αλήθεια.

Δυστυχώς ο κόσμος κοιμάται σε μία  αιρετίζουσα εκκλησία.

Έχει γίνει μεγάλο κακό”, είπε.

“Έχει τόσο πολύ κλονιστεί η πίστη των ανθρώπων.

Και όλα αυτά είναι τα κατάλοιπα του ευρωπαϊκού διαφωτισμού.

Βγάλαμε την πίστη και βάλαμε στη θέση του Θεού  την επιστήμη.

Από κει ξεκινάει όλο το μεγάλο κακό από κει και πέρα οι άνθρωποι έγιναν πιο άθεοι και νομίζουν ότι με την επιστήμη θα λύσουν όλα τα προβλήματα.

Ο Πλάτωνας έλεγε κάθε επιστήμη που γίνεται χωρίς αρετή, όχι για το καλό της ανθρωπότητας, είναι πανουργία, είναι που διαβόλου”.

Αναφορικά με τα μέτρα και τους ελέγχους που έχουν επιβληθεί στους πιστούς μέσα στους ναούς, υποστήριξε:  “Που έχει ξαναγίνει αυτό το πράγμα, αυτός ο αυταρχισμός;

Αυτό συμβαίνει μόνο στον παπισμό.

Η εκκλησία δεν εξαναγκάζει κανέναν, δεν έχει δεσποτισμό, απλά διδάσκει και αφήνει τον καθένα να ακούσει μόνος του και να πιστέψει. 

Αυτά δεν είναι της εκκλησίας είναι από την αίρεση του παπισμού επηρεασμένη.

Αρχίζουμε και γινόμαστε δυτικόφρονες.

Για ποια πίστη μιλάμε;

Αφού όλοι ακολουθούν αυτά που λένε οι επιστήμονες, οι ειδικοί.

Ας γίνει ένας έλεγχος στους λογαριασμούς όλων αυτών, να δούμε αν τα ποσά δικαιολογούνται από το μισθό τους.

Και στους πολιτικούς και στους δικαστές και στους δημοσιογράφους” .

Στην ερώτηση για το πως κρίνει τη στάση του Αρχιεπισκόπου και για το πως βλέπει το επόμενο βήμα στην ηγεσία απάντησε ότι «δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο δισεκατομμύριο να υπάρξει κάτι καλύτερο και ότι όποιος ακολουθήσει, θα είναι σίγουρα χειρότερος».

«Το μόνο που έχει μείνει να πει πια η εκκλησία στον κόσμο, είναι “πάρτε το τσιπάκι”  και προσκυνήστε τον Αντίχριστο», είπε.

 

FOCUS 8 11 ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΡΡΗΣ

 

Πηγή

Προβολές : 689

Ετικέτες: , , , , , ,

Στηρίξτε τα Αττικα Νέα , η βοήθειά σας είναι πολύτιμη.Μπορείτε να κάνετε δωρεά είτε με τον λογαριασμό σας στην Paypal αν διαθέτετε , η και με Visa ή Mastercard μέσω Paypal, πατώντας ακριβώς απο πάνω, στο μπανεράκι

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ


Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης, σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολογίου, μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιοδνήποτε τρόπο, το ιστολόγιο. Ο διαχειριστής του ιστολογίου, δεν ευθύνεται για τα σχόλια και τους δεσμούς που περιλαμβάνει. Τονίζουμε ότι υφίσταται μετριασμός των σχολίων και παρακαλούμε, πριν δημοσιεύσετε το σχόλιό σας, να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα:
  • Κάθε γνώμη είναι σεβαστή, αρκεί να αποφεύγονται ύβρεις, ειρωνείες, ασυνάρτητος λόγος και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, πολύ περισσότερο σε προσωπικό επίπεδο, εναντίον των συνομιλητών ή και των συγγραφέων, με υποτιμητικές προσφωνήσεις, ύβρεις, υπονοούμενα, απειλές ή χυδαιολογίες.>
  • Μην δημοσιεύετε άσχετα με το θέμα σχόλια.
  • Ο κάθε σχολιαστής, οφείλει να διατηρεί ένα μόνον όνομα ή ψευδώνυμο, το οποίο αποτελεί και την ταυτότητά του σε κάθε συζήτηση.
  • Με βάση τα παραπάνω, η διαχείριση, διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης σχολίων, χωρίς καμία άλλη προειδοποίηση.
  • Επιπλέον σας τονίζουμε, ότι το ιστολόγιο, λειτουργεί σε εθελοντική βάση και ως εκ τούτου, τα σχόλια θα αναρτώνται μόλις αυτό καταστεί δυνατόν.

Μοίρασέ το